steve78 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 És erre nem dobott hibakódot? B) Dehogynem, írta is, hogy néha világít a villáskulcsos autó. Erre mondtam Neki, hogy ki kell olvasni a hibát, hátha tároltként megmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Kedves fórumos opeles társak! . Főtengely jeladó csere lett a vége! asszem ezt mondtam én is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xerox123 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A napokban észre vettem, hogy a belső külső levegő állító motor folyamatosan jár, ki is derítettem hogy a lapát tengelye eltört. Nincs véletlenül valakinet ötlete, hogy hol kaphatnék ilyet? Lehet ezt kapni alkatrésznek? Astra G z14xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A napokban észre vettem, hogy a belső külső levegő állító motor folyamatosan jár, ki is derítettem hogy a lapát tengelye eltört. Nincs véletlenül valakinet ötlete, hogy hol kaphatnék ilyet? Lehet ezt kapni alkatrésznek? Astra G z14xep bontó.. vagy új ami kb 15e mert csak házzal együtt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xerox123 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Huha ez drága! Nincs valakinek? + veszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Huha ez drága! Nincs valakinek? + veszem fogyó eszköz... én csináltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xerox123 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 :-) Köszi! Deha tényleg van valakinekakkor jelezzen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 :-) Köszi! Deha tényleg van valakinekakkor jelezzen! A hasznos infókban le van írva mit kell csinálni! Szétszedni és megfordítani a tengelyt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szétszedni és megfordítani a tengelyt! :D nem mindegyikbe lehet :) főleg hogy cl2ről van szó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 nem mindegyikbe lehet :) főleg hogy cl2ről van szó B) Akkor eladni és venni valami normálisat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Akkor eladni és venni valami normálisat! :D Ez a hét legjobb hozzászólása! :) Ma most röhögtem először! Köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Akkor eladni és venni valami normálisat! B) tudom ... szar a cl2... csak az olajbáró x16xel a király :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ez a hét legjobb hozzászólása! :D Ma most röhögtem először! Köszi! B) Ez semmi ,azt láttad volna mikor Korzika koncert volt és az előzenekar a Bikini! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xerox123 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A hasznos infókban le van írva mit kell csinálni! Szétszedni és megfordítani a tengelyt! B) Sajnos a másik oldala nem szögletes belül! Gondoltam rá , hogy + melegítem de akkor nem könnyítem ki az anyagot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Sajnos a másik oldala nem szögletes belül! Gondoltam rá , hogy + melegítem de akkor nem könnyítem ki az anyagot? egyszer meglehet próbálni... ha nem sikerül így is kuka meg úgy is.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xerox123 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 egyszer meglehet próbálni... ha nem sikerül így is kuka meg úgy is.. B) Azt + tudnád mondani mi ennek a pontos neve? Valamilyen lapát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompi.paintball Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 sziasztok! nincs valakinek felesleges y17dt hez klíma hűtő ventillátora? megvenném! tudom hogy nem a dizeles ill adok veszek fórum. de hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Azt + tudnád mondani mi ennek a pontos neve? Valamilyen lapát..... Belső levegő keringtető ház , két rendszer van. Az alábbiak a gyári katalógus számai. DELPHI 1802742 BEHR 1802020 Link to comment Megosztás: More sharing options...
klatuu Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok, a segitsegeteket szeretnem kerni. Nem indul az auto (Astra G Caravan 1.4). A kulcs elforditasa utan nem tortenik semmi (a szervo, vilagitas, radio minden mukodik igy gondolom nem akkumulator gond lesz). A kulcs elforditasakor nem ad ki semmilyen hangot - abszolut csend. Idegen helyen vagyok, husvet van, eselytelen hogy szervizbe tudom juttatni. B) Lehet esetleg valamilyen trivialis hiba, amit sajat kezuleg le tudnak ellenorizni? Van ertelme betolassal, behuzatassal probalkozni? Koszonom Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok, a segitsegeteket szeretnem kerni. Nem indul az auto (Astra G Caravan 1.4). A kulcs elforditasa utan nem tortenik semmi (a szervo, vilagitas, radio minden mukodik igy gondolom nem akkumulator gond lesz). A kulcs elforditasakor nem ad ki semmilyen hangot - abszolut csend. Idegen helyen vagyok, husvet van, eselytelen hogy szervizbe tudom juttatni. B) Lehet esetleg valamilyen trivialis hiba, amit sajat kezuleg le tudnak ellenorizni? Van ertelme betolassal, behuzatassal probalkozni? Koszonom Villáskulcs ikon nem villog (immó hiba esetleg)? Nekem volt ilyen, hogy a bicskalulcsból elmozdult az immócsip és nem érzékelte a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
klatuu Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Villáskulcs ikon nem villog (immó hiba esetleg)? Nekem volt ilyen, hogy a bicskalulcsból elmozdult az immócsip és nem érzékelte a kocsi... nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Sziasztok, a segitsegeteket szeretnem kerni. Nem indul az auto (Astra G Caravan 1.4). A kulcs elforditasa utan nem tortenik semmi (a szervo, vilagitas, radio minden mukodik igy gondolom nem akkumulator gond lesz). A kulcs elforditasakor nem ad ki semmilyen hangot - abszolut csend. Idegen helyen vagyok, husvet van, eselytelen hogy szervizbe tudom juttatni. B) Lehet esetleg valamilyen trivialis hiba, amit sajat kezuleg le tudnak ellenorizni? Van ertelme betolassal, behuzatassal probalkozni? Koszonom hy lehet hogy az öninditod halt meg, probáld megkocogtatni a külsejét kalapácsal finoman!!!lehet hogy a szénkefék meghaltak benne!egy probát megér!meg nézd át a biztosizéktáblát+ a motortérben is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 hy lehet hogy az öninditod halt meg, probáld megkocogtatni a külsejét kalapácsal finoman!!!lehet hogy a szénkefék meghaltak benne!egy probát megér!meg nézd át a biztosizéktáblát+ a motortérben is tolórajt és működnie kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 hy lehet hogy az öninditod halt meg, probáld megkocogtatni a külsejét kalapácsal finoman!!!lehet hogy a szénkefék meghaltak benne!egy probát megér!meg nézd át a biztosizéktáblát+ a motortérben is Nekem is volt hasonló problémám nem is olyan régen, én is azt hittem, hogy tuti nem az aksi és mégis az volt! Én a helyedben kipróbálnám egy másikkal, vagy esetleg bebikázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Hol található a pollenszűrő? Motortér vagy utastér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts