freeze Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Lenne egy költői kérdésem ha már szóba került a kutyacsont! Egy stabrudat miért csinálnak MÜANYAGBÓL??????????? Ez nekem nem fér a fejembe! Ha kézzel tudom mozgatni akkor gondolom cserés már nem? Cserés bizony. Egyébként tök mindegy miből van, nem a műanyag kopik el, hanem a gumiágy kotyogósodik ki szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 kézzel lehet mozgatni akkor van baja ha kopog a futómű 90% hogy ez a hiba párban érdemes cserélni és ha még mindig kopog akkor kell ránézni a többi alkatrészre ezt a legegyszerűbb cserélni és a legolcsóbb nálam max 1-1,5 évente kell cserélni ja hogy úgy mozgatni B) ha csak mozog az nem baj, csavargatni lehet. Az a baj, ha kotyog OFKÓSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok!Nekem olyan probléma merült fel az Astramnál hogyha süti a nap akkor nem akar elindulni.Tavalyelött cseréltettem gyujtáskapcsolot akkor egy darabig jó volt most hogy itt vannak a melegek megint nem akar elindulni.Tudna nekem ebben segiteni hogy mi lehet a probléma.Elöre is köszi a segitségeteket. B) ...költözz északabbra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fodorb Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Vehettél volna nagyobb motorral is kombit. Szerencsétlen 1.2-es, nem küszködik vele? Döbbenet csináltak 1.2 es kombit ? Az 1.4 es is gyenge szvsz hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Döbbenet csináltak 1.2 es kombit ? Az 1.4 es is gyenge szvsz hozzá ja,nekem is volt,városba ok,de hosszúba gyenge,főleg klimával... soha többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 ja,nekem is volt,városba ok,de hosszúba gyenge,főleg klimával... soha többet. Nem tartottad a fordulatot 3500-4000-en,az volt a baj! :D 2 hét múlva műszaki,kíváncsi leszek kell e valamit cserélni rajta...Szerencsére egy konkurensnél ingyen átvizsgálás akció van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli83 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Vehettél volna nagyobb motorral is kombit. Szerencsétlen 1.2-es, nem küszködik vele? Nem küszködik nagyon jol megy ahhoz képest hogy csak 1.2 -es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem küszködik nagyon jol megy ahhoz képest hogy csak 1.2 -es Ja! Jól megy! Egy Agilában! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem küszködik nagyon jol megy ahhoz képest hogy csak 1.2 -es Nekem még néha az 1.4-el is gondok vannak. Ráadásul az enyém sedan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem küszködik nagyon jol megy ahhoz képest hogy csak 1.2 -es Persze, felfogás kérdése. Nekem C20NE Calibrám volt, egy személlyel még lehet mondani hogy jól megy, asszonnyal+csomagokkal klímával Balaton felé kevésnek találtam a 115 lovat. Kb. egy súlyban van a G Caravannal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Ráadásul az enyém sedan. Me akkó mi van? B) Gyengébb,nehezebb,lassabb,kevésbé áramvonalas ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem küszködik nagyon jol megy ahhoz képest hogy csak 1.2 -es Nekem is 1.2-es, bár nem caravan, hanem 5 ajtós (Z12XE), viszont megy azért akár 170-et is :) . Ez 75 paci, de van 10 lóerővel még gyengébb motorral szerelt G Astra is. Nem egy versenyautó, de azért használható, ha nem hegymenetben használja gyakran valaki, mert akkor azért kell a fordulat, főleg több utassal. Ha valaki nagyrészt pályán használja, akkor 6 liter alá is levihető a fogyasztás, városban persze azért a 8 litert megeszi, de keményebb használat során se ment 10 fölé átlagban. Nem hangzik túl jól valóban az 1.2-es, de volt 1.5-ös Ladám, ami szintén 75LE és hasonló súlyú, az Astra mégis jobban megy. Ladával a 130 már komoly sebesség volt, de az Astrával ez még kényelmesen utazható sebesség (az 1.2-essel is!). Következő autóm nekem se 1.2-es lesz az biztos, de azért német autó ez is... B) Felesben tankolva etanollal érezhetően jobban harap, az etanolos átalakítás meg állítólag csodát művel ezzel a motorral. Annak idején gyorsan kellett autó és ez a többihez képest nagyon jó árú és állapotú volt, az 1.4, 1.6-osok 2-3 évvel idősebbek voltak ugyanennyi pénzért. Ha van rá idő, valóban érdemes nézelődni és én is azt mondom 1.8 felett kell keresni, mert azért az más feeling. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Ha van rá idő, valóban érdemes nézelődni és én is azt mondom 1.8 felett kell keresni, mert azért az más feeling. B) ahogy nézem,elég sok 1.8-s van fent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nekem is 1.2-es, bár nem caravan, hanem 5 ajtós (Z12XE), viszont megy azért akár 170-et is :( . Ez 75 paci, de van 10 lóerővel még gyengébb motorral szerelt G Astra is. Nem egy versenyautó, de azért használható, ha nem hegymenetben használja gyakran valaki, mert akkor azért kell a fordulat, főleg több utassal. Ha valaki nagyrészt pályán használja, akkor 6 liter alá is levihető a fogyasztás, városban persze azért a 8 litert megeszi, de keményebb használat során se ment 10 fölé átlagban. Nem hangzik túl jól valóban az 1.2-es, de volt 1.5-ös Ladám, ami szintén 75LE és hasonló súlyú, az Astra mégis jobban megy. Ladával a 130 már komoly sebesség volt, de az Astrával ez még kényelmesen utazható sebesség (az 1.2-essel is!). Következő autóm nekem se 1.2-es lesz az biztos, de azért német autó ez is... B) Felesben tankolva etanollal érezhetően jobban harap, az etanolos átalakítás meg állítólag csodát művel ezzel a motorral. Annak idején gyorsan kellett autó és ez a többihez képest nagyon jó árú és állapotú volt, az 1.4, 1.6-osok 2-3 évvel idősebbek voltak ugyanennyi pénzért. Ha van rá idő, valóban érdemes nézelődni és én is azt mondom 1.8 felett kell keresni, mert azért az más feeling. :D Nekem is egy 1.2-es van és büszke vagyok rá mert ki vitt Olaszországba és elmentem vele Horvátországba megpakolva csomaggal és a családdal és nem volt vele gond pedig az Alpokon keresztül mentünk és bírta.130-nál meg úgyse lehet gyorsabban menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nekem is egy 1.2-es van és büszke vagyok rá mert ki vitt Olaszországba és elmentem vele Horvátországba megpakolva csomaggal és a családdal és nem volt vele gond pedig az Alpokon keresztül mentünk és bírta.130-nál meg úgyse lehet gyorsabban menni. :D Szerethető és megbízható autó ez, még ha nem is arra lett kitalálva, hogy Audikat toljon le a pályáról :) (legalábbis ezzel a mocival) Persze azért vannak Astrák, amik a pályán is büntetnek: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli83 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Azt hittem ez a portál azért van hogy az esetleges müszaki gondokra kapjon az ember megoldást ennek ellenére 1 válasz volt amit tudok hasznositani nagyrészt viszont csak megszólták az 1.2-es caravánom! Én nem versenyautót akartam csak 1 olyan kocsit ami könnyen és praktikusan pakolható elvisz ahova kell ésnem tul sok a fogyasztása! Azért köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Azt hittem ez a portál azért van hogy az esetleges müszaki gondokra kapjon az ember megoldást ennek ellenére 1 válasz volt amit tudok hasznositani nagyrészt viszont csak megszólták az 1.2-es caravánom! Én nem versenyautót akartam csak 1 olyan kocsit ami könnyen és praktikusan pakolható elvisz ahova kell ésnem tul sok a fogyasztása! Azért köszi a válaszokat! A kopogó hang az nem hiszem, hogy normális, de nem csendes ez a fajta motor. Volt vezérműlánc cserélve, akkor picit halkabb lett aztán ismét lett hangja. Ez ilyen kis cserregő-csattogó motor B) Meg nekem nincs motorháztető szigetelés és alsó motorvédő burkolat, az is sokat jelent. Én viszont ezeket be fogom szerezni hozzá.. A kopogó hang oka lehet talán a hidrotőke, de az a legbiztosabb szerintem, ha megmutatod egy szakinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Azt hittem ez a portál azért van hogy az esetleges müszaki gondokra kapjon az ember megoldást ennek ellenére 1 válasz volt amit tudok hasznositani nagyrészt viszont csak megszólták az 1.2-es caravánom! Én nem versenyautót akartam csak 1 olyan kocsit ami könnyen és praktikusan pakolható elvisz ahova kell ésnem tul sok a fogyasztása! Azért köszi a válaszokat! Nem szólta le senki, de ha így érzed, akkor én kérek elnézést. B) Ám itt túl sokan ismerik az Astra G-t és nehéz vigyorgás nélkül elmenni az 1.2 és a Caravan párosítás mellett még 1.2-es tulajdonosoknak is. Amennyit az 1.2 Caravan eszik, annyival az 1.4 Caravan is beéri. Sőt, ha a "praktikusan pakolható"-ságot kihasználod, akkor az 1.4 még kicsivel kevesebbet is kér. Azok a hangok, amiket Gboy is leírt az alulmotorizáltságból eredő fokozott igénybevétel következményei is. 2003-as az autód. Óra szerint hány km futásteljesítménnyel vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 : Ám itt túl sokan ismerik az Astra G-t és nehéz vigyorgás nélkül elmenni az 1.2 és a Caravan párosítás mellett még 1.2-es tulajdonosoknak is. Nem mindenkinek van pénze 1.7 -esre.... B) Nem tudom, hogy miért nem jó ez az 1.2-es... :D Nekem nem kellene nagyobb motor pedig én szeretem nyomni neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem kell zokon venni,mert nem bántásnak szánták!!! Nekem ugyan 1.6-osom van,de nem nézem le a kisebb motoros autókat. Nekem is volt 1.0 autóm,utána át ültem egy nagyobba.Persze nagy a külömbség,de ezt szerintem mindenki tudja. Mindenki olyan autót vesz.amilyenre van keret,vagy amilyen tetszik neki. :D B) Sziasztok! Azt hittem ez a portál azért van hogy az esetleges müszaki gondokra kapjon az ember megoldást ennek ellenére 1 válasz volt amit tudok hasznositani nagyrészt viszont csak megszólták az 1.2-es caravánom! Én nem versenyautót akartam csak 1 olyan kocsit ami könnyen és praktikusan pakolható elvisz ahova kell ésnem tul sok a fogyasztása! Azért köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Nem kell nagyobb,csak légy tisztába,azzal,hogy mit bír a gép. :) Nem mindenkinek van pénze 1.7 -esre.... B) Nem tudom, hogy miért nem jó ez az 1.2-es... :D Nekem nem kellene nagyobb motor pedig én szeretem nyomni neki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Hááát nem tom... Egy kocka 4 keréken?Ja! Jól megy! Egy Agilában! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Persze Lipi,de ki van taposva a lelkük,mert nagyobb,erösebb,és fiatalok azt hiszik: nagy köbcenti nagyobb teherbírás(értsd:versenyzés). A szervízelést meg megoldjuk a garázsban valahogy..... B) ahogy nézem,elég sok 1.8-s van fent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Persze Lipi,de ki van taposva a lelkük,mert nagyobb,erösebb,és fiatalok azt hiszik: nagy köbcenti nagyobb teherbírás(értsd:versenyzés). A szervízelést meg megoldjuk a garázsban valahogy..... B) Mondjuk ebben igazuk is van valamelyest. Nem akarom leszólni az 1.2-t, de ami annak gyilkolás, az az 1.8-nak mindössze dinamikus vezetés. (Na tessék, csak leszóltam. -Bocs!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Mondjuk ebben igazuk is van valamelyest. Nem akarom leszólni az 1.2-t, de ami annak gyilkolás, az az 1.8-nak mindössze dinamikus vezetés. (Na tessék, csak leszóltam. -Bocs!) Hurrá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts