szopcsi13 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sziasztok.Hasonló problémával küzdök én is hol megy hol nem a sebesség méró mutatóm .Már szét huztam a csatlakozót a keréknél kipucoltam de sajna ugyan azt csinálja és (ahogy látom két kábel jön ki a kerék agyból ).gondol egyet és menet közben visszaesik nullára.Tudna valaki megoldást a problémára?.Ha persze lehet ne a szervizt mert gondolom nem olcsó.Előre is köszönöm a segitségeteket Ha a kerékagy sz@rakodik, akkor dobnia kell ABS hibajelet is (feltéve, hogy van benne ABS). Sőt, nekem előbb jelzett a hibalámpa, majd csak később feküdt le a km óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Szia! A fémkapcsokat én tavaly Opel cuccokkal foglalkozó autósboltban vettem. Valószínű a gumi is kapható boltban. Szia! Köszönöm! Megtudod nevezni a boltot? Hátha van webshop-juk és akkor megrendelném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
abdul8 Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Ha a kerékagy sz@rakodik, akkor dobnia kell ABS hibajelet is (feltéve, hogy van benne ABS). Sőt, nekem előbb jelzett a hibalámpa, majd csak később feküdt le a km óra. Nincs benne ABS.és még hibakódot sem dobott be a KM órára ccsak a 1115-öt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Szia! Köszönöm! Megtudod nevezni a boltot? Hátha van webshop-juk és akkor megrendelném. Sajnos ez egy kis bolt, egy panelépület garázsában.... ha jól tudom, nincs webes elérhetőségük. Opel alkatrész Bolt Debrecen, Derék u. 111. Tel.: 06 52 490 046 Hívd fel őket ...biztosan megmondják a cikkszámát a keresett fémkapocsnak és guminak. Mivel nem kerülnek csak pár forintba, így akár még a legközelebbi alkatrész értékesítéssel is foglalkozó, Opel szervizben is próbálkozhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Sajnos ez egy kis bolt, egy panelépület garázsában.... ha jól tudom, nincs webes elérhetőségük. Opel alkatrész Bolt Debrecen, Derék u. 111. Tel.: 06 52 490 046 Hívd fel őket ...biztosan megmondják a cikkszámát a keresett fémkapocsnak és guminak. Mivel nem kerülnek csak pár forintba, így akár még a legközelebbi alkatrész értékesítéssel is foglalkozó, Opel szervizben is próbálkozhatsz. Oké! Köszi! Hétfőn nekiugrok a témának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 Persze, ha csak a vezérlés ugrott el, az nem olyan gáz. De ha már bele kell nyúlni a motorba.... Hiába teszed bele a legjobb alkatrészeket, a legszakszerűbb körülmények közt, minden részletre ugyanúgy figyelve mint a gyárban. Akkor sem lesz már soha ugyanolyan! Hát nem tudom... gyárit vettem. 0 km-eset. Eredetit. Mégis eltört benne a vezérmű tengely... akkor most melyik jobb, a jól, tisztességgel felújított, vagy a gyári?? Én 300e-t vertem bele, eszembe nem jut ezek után eladni... megy még legalább 100-150e km-t, hogy legalább kicsit megszolgálja az árát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Hát nem tudom... gyárit vettem. 0 km-eset. Eredetit. Mégis eltört benne a vezérmű tengely... akkor most melyik jobb, a jól, tisztességgel felújított, vagy a gyári?? Én 300e-t vertem bele, eszembe nem jut ezek után eladni... megy még legalább 100-150e km-t, hogy legalább kicsit megszolgálja az árát... Ez azzal történt, ami az aláírásodban van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ez azzal történt, ami az aláírásodban van? <_< Azzal ám! Z14XEP típushiba, nem húzták meg rendesen a leszorító csavarokat a gyárban. Ezért mondom, hogy lehet jól felújítani, meg szarul dolgozni a gyárban is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ezért mondom, hogy lehet jól felújítani, meg szarul dolgozni a gyárban is... Lehet bizony! Most viccen kívül, én legszívesebben kosárban szétszedve vennék autót, hogy saját magam rakhassam össze. Pl. Caterham. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Oké! Köszi! Hétfőn nekiugrok a témának! Ha náluk tudsz szerezni olyan kis bözgemözgéket, szóljál. Szinte minden nap járok arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Hát nem tudom... gyárit vettem. 0 km-eset. Eredetit. Mégis eltört benne a vezérmű tengely... akkor most melyik jobb, a jól, tisztességgel felújított, vagy a gyári?? Én 300e-t vertem bele, eszembe nem jut ezek után eladni... megy még legalább 100-150e km-t, hogy legalább kicsit megszolgálja az árát... Na jó, nyilván vannak ilyen szerencsétlen esetek is, a gyárban is csak emberek dolgoznak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Na jó, nyilván vannak ilyen szerencsétlen esetek is, a gyárban is csak emberek dolgoznak... A baj az hogy mikor betolod ezek után tréleren a helyi szervizbe akkor ott valahogy nem ennyire együttérzőek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 A baj az hogy mikor betolod ezek után tréleren a helyi szervizbe akkor ott valahogy nem ennyire együttérzőek <_< Ahol megjelenik a pénz, ott megszűnik minden emberség. Sajnos ilyen világot élünk! De akkor se mondjátok nekem, hogy akárki jobban összerak egy autót, mint a gyárban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 De akkor se mondjátok nekem, hogy akárki jobban összerak egy autót, mint a gyárban! Mert ez valószínűleg nem is igaz, de az viszont igen, hogy mindenki jobban megbízik saját magában, mint bárki másban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ez így is van. Sajnos ilyen világban tengődünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ha náluk tudsz szerezni olyan kis bözgemözgéket, szóljál. Szinte minden nap járok arra. Szia! Boldog szülinapot! Ezt úgy érted, hogy elpostáznád nekem ha van a boltban, vagy úgy, hogy veszel magadnak is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Szia! Boldog szülinapot! Ezt úgy érted, hogy elpostáznád nekem ha van a boltban, vagy úgy, hogy veszel magadnak is? <_< Köszi! Úgy értem, hogy el tudom postázni, ha ez segít. Nekem megvan minden. Holnap is megyek hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 De akkor se mondjátok nekem, hogy akárki jobban összerak egy autót, mint a gyárban! Akárki talán nem, de aki már rakott össze néhányat, és van némi szerszáma is, az igen! Szerinted a gyárban kik dolgoznak? Betanított munkások. Megtanulja azt a húsz csavart meghúzni IDŐRE! Merthogy nem lehet ám piszmogni vele. És sokszor fogalma sincs, mit rak össze... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszi! Úgy értem, hogy el tudom postázni, ha ez segít. Nekem megvan minden. Holnap is megyek hozzájuk. Köszönöm szépen! Élek a lehetőséggel. Holnap felhívom a boltot, és ha érdemben tudok velük beszélni akkor megírom egyből PÜ-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Akárki talán nem, de aki már rakott össze néhányat, és van némi szerszáma is, az igen! Szerinted a gyárban kik dolgoznak? Betanított munkások. Megtanulja azt a húsz csavart meghúzni IDŐRE! Merthogy nem lehet ám piszmogni vele. És sokszor fogalma sincs, mit rak össze... <_< De nem is kell neki tudnia, mit csinál. Elég ha az tudja, aki betanította. Gyakorlatilag ő is csak egy szerszám (jó ez elég lelketlenül hangzik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Köszönöm szépen! Élek a lehetőséggel. Holnap felhívom a boltot, és ha érdemben tudok velük beszélni akkor megírom egyből PÜ-ben! OK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frewulf Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sziasztok! Lemerült az elem az egyik kulcsomban, és elemcsere után nem hajlandó kinyitni a kocsit... Hogy tudnám "megtanítani" újra, hogy mindkettő használható legyen? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Sziasztok! Lemerült az elem az egyik kulcsomban, és elemcsere után nem hajlandó kinyitni a kocsit... Hogy tudnám "megtanítani" újra, hogy mindkettő használható legyen? Köszi! Berakod a helyére, gyújtást adsz, és megnyomsz egy gombot rajta. Azt hiszem ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Berakod a helyére, gyújtást adsz, és megnyomsz egy gombot rajta. Azt hiszem ennyi. Pontosítsunk gyújtás után a "ZÁRÁS" gombot kell megnyomni távkapcsolón. A KP zár lezárás majd kinyitással nyugtázza a betanulás tényét. Onnantól a megszokott módon használható mint eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Ez pontosan így mükszik. Annyira jó ez a közösség,bár még új fiú vagyok,és senkit sem ismerek,de akkor is!!! Ez tök jó. Remélem nem voltam "nyálas". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts