Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Sziasztok!

Sajna a munka kikészít s mire "tollat" ragadnék, elmegy az ihlet (meg a kedvem is az írástól..) :angry:

Na de most! :P

Szóval, a múltkori "diesel-es" csörgésre megvolt az indok...

Én voltam a left brake... olajszintet nem néztem meg rendesen.. a minimum alatt volt kicsivel...

feltöltve olajjal a hibajelenség megszűnt.. a problémát hamar orvosoltam, de az írás váratott magára..

Aztán gondolkodtam mi lehet az oka.. rájöttem: a reggeltől estig tartó meló elveszi az ember eszét.. s nem figyel, hogy havi szinten belegurít 2300km-t a kocsiba...

Tanulságnak jó volt. <_<

üdv.

Megosztás:

1 próbát megér!

Corsika , csillag virágszálam! senki sem tud mindenhez érteni az életében.... <_< :angry:

a tanksapkában nincs szelep. pont azért nincs, hogy ne jöjjön ki a benyaszag.

neki meg lett fűrva - ergo: kijöny a szag :P

van egy benzingőz tartály ami el van dugulva azt kell cserélni.....

túl lett tankolva az autója, mert nem 1 kattintásnyit tankol. befolyt a benya, és megnyekkent. kicserél, 1 kattintásig tankol , jó, örül.

ennyi :P

Megosztás:

Corsika , csillag virágszálam! senki sem tud mindenhez érteni az életében.... <_< :angry:

túl lett tankolva az autója, mert nem 1 kattintásnyit tankol. befolyt a benya, és megnyekkent. kicserél, 1 kattintásig tankol , jó, örül.

A múltkor én is túltankoltam..

Az a benzingőztartály rögtön megnyekken ?

Vagy esetleg még bírja ?

Megosztás:

Corsika , csillag virágszálam! senki sem tud mindenhez érteni az életében.... :P :P

Én eddig szentül meg voltam győződve,hogy ott is engedi levegőzni a tankot! :angry:

Köszönöm a felhomályosítást és a szép megszólítást! :P

Akkor viszont én is utánajárok

ennek a benzingőz tartálynak,mert néha -nem minden tankolás után-én is érzem

a benzinszagot,pedig eddig mindig az első kattig töltöttem.Persze az előző tulaj,vagy

mikor a zasszony tankolt , akkor nyakon önthették azt nem tudhatom!

ui. szerintem a tel.számodat írd az aláírásodba,hogy ha valahol elakadunk akkor tudjunk hívni! <_<

Vagy tartsunk egy szavazást,hogy mit írj oda!

Megosztás:

Köszönöm Uhuhu, azóta már beszéltünk is!

Megosztás:

Szia!

Én is túltankoltam a kocsit kb 1 éve, és azóta folyik ha teletankolom (1 kattanásnyit). Lehet az az oka, hogy ez a gőztartály megnyekkent? Hol található ez pontosan?

Megosztás:

Szia!

Én is túltankoltam a kocsit kb 1 éve, és azóta folyik ha teletankolom (1 kattanásnyit). Lehet az az oka, hogy ez a gőztartály megnyekkent? Hol található ez pontosan?

nekem mániám csurig tankolni,de még sosem volt ilyen bajom,vagy csak nem tok róla... <_<

Megosztás:

Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a sárvédő és a motorháztető közötti vastag gumi valami hiányzik az utasoldalról. A kicsi és a másik oldali kettő megvan. Ezt lehet pótolni vagy csak bontóból?

Tovább továbbra sem találtam semmit neten az utastérszűrő fémkapocsairól (BEHR). Valakinek van ötlete, vagy az is bontó?

Megosztás:

Kértem egy hibakódolvasást és kiderült hogy a bal első kerékjeladó rossz. Vagyis néha ad jelet néha meg nem. És hogy állítólag a sebességmérő is arról a jeladóról kapja a jelet. Viszont a jeladót integrálták a kerékagyba :-( így nem olcsó.

Másik felmerült probléma hogy tegnap a városból kimenve visszahült a víz, a mutató szerint teljesen kifeküdt. Gondolom termosztát csere.

Nagyon rosszul teszem ha csak a betétet cserélem benne? Vagyis nem 12ezerrel drágábban házzal/érzékelővel együtt?

Sziasztok.Hasonló problémával küzdök én is hol megy hol nem a sebesség méró mutatóm .Már szét huztam a csatlakozót a keréknél kipucoltam de sajna ugyan azt csinálja és (ahogy látom két kábel jön ki a kerék agyból ).gondol egyet és menet közben visszaesik nullára.Tudna valaki megoldást a problémára?.Ha persze lehet ne a szervizt mert gondolom nem olcsó.Előre is köszönöm a segitségeteket

Megosztás:

Sziasztok.Hasonló problémával küzdök én is hol megy hol nem a sebesség méró mutatóm .Már szét huztam a csatlakozót a keréknél kipucoltam de sajna ugyan azt csinálja és (ahogy látom két kábel jön ki a kerék agyból ).gondol egyet és menet közben visszaesik nullára.Tudna valaki megoldást a problémára?.Ha persze lehet ne a szervizt mert gondolom nem olcsó.Előre is köszönöm a segitségeteket

Nem 100 hogy a kerékagy a rossz. Ha néha kifekszik az lehet kontakt is valahol. Lehet beázott szétrohadt csatlakozó is ami korábban megsérült (pl.: belerágott a nyest). Érdemes lenne végigkövetni az ABS jeladóig a kábelt. Utána ha ez megvan és nem a kábel a problem akkor jöhet az hogy mérsz egy ellenállást a kerékagy csatiában ennek kb 2k ohmnak kell lenni. Ha ez is jó akkor innentől autóvillamosságis kell. Mert ezután jön a kerékagy kimenő jelének szkópos vizsgálata meg a tech2 es buherás.

Megosztás:

Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a sárvédő és a motorháztető közötti vastag gumi valami hiányzik az utasoldalról. A kicsi és a másik oldali kettő megvan. Ezt lehet pótolni vagy csak bontóból?

Tovább továbbra sem találtam semmit neten az utastérszűrő fémkapocsairól (BEHR). Valakinek van ötlete, vagy az is bontó?

Szia!

A fémkapcsokat én tavaly Opel cuccokkal foglalkozó autósboltban vettem. Valószínű a gumi is kapható

boltban.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.