RazoR Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hy! Ha valakinek kell esetleg Szerelési kézikönyv (közel 400 oldalas) az szóljon, mert szivesen elküldöm pdf-ben mailen!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 szerezz be egy krokodil emelőt 6E ft 1,5- 2 Tonnásat kb és vas bakot ami kimondottan erre a célra szolgál mielőtt véletlenül rád esik és még az asszony se fogja hallani ha kiabálsz, amikor kiszorul a levegő a mellkasodból ragozzam még. darwin díjas akarsz lenni akkor hajrá a kő bármikor ketté roppanhat előjel nélkül kővel bakolni TILOS!!!!!!!!!!! az öreg szerelő az iskolába figyelmeztetett mindenkit max fatuskóval de az se 100%os nekem egyszer már ledőlt a kocsi a gyári emelőről nem ér egy forintot se . ezért vettem csápos emelőt nem kicsit stabilabb. megéri benevezni rá emelő pl bak pl egyszer kell megvenni életed végéig kiszolgál tuti Csak úgy, háztájiba csápos emelőt? <_< Az még használtan is már némelyik Astra G értékének 25-30%-a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ne nézzetek hülyének, csak egy kérdés: a hátsó dobféket lehet valahogy átalakitani tárcsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ne nézzetek hülyének, csak egy kérdés: a hátsó dobféket lehet valahogy átalakitani tárcsára? Alakítani nem, de cserélni lehet. Vagy kompletten az egész hátsó futóművet, vagy gazdaságosan csak a csonkállványig lebontani a dobféket és helyére a tárcsást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Sziasztok! Régebbi hozzászólásokban a vezérműtengelyek töréseiről olvasva én is rászántam magamat a szelepfedél levételre, a vezérműtengely csapágyak rögzítő csavarjainak ellenőrzése céljából.Azt kell hogy mondjam - mind a 20 csavaron lehetett egyformán kb. negyed fordulatnyit húzni. A motorban 58000 km van. Lehet hogy valóban néha nem árt ellenőrizni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Sziasztok! Régebbi hozzászólásokban a vezérműtengelyek töréseiről olvasva én is rászántam magamat a szelepfedél levételre, a vezérműtengely csapágyak rögzítő csavarjainak ellenőrzése céljából.Azt kell hogy mondjam - mind a 20 csavaron lehetett egyformán kb. negyed fordulatnyit húzni. A motorban 58000 km van. Lehet hogy valóban néha nem árt ellenőrizni! <_< Máskor nyugodtan higgyél a hozzáértőknek! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Hy! Ha valakinek kell esetleg Szerelési kézikönyv (közel 400 oldalas) az szóljon, mert szivesen elküldöm pdf-ben mailen!!!! Ha esetleg a Z14XEP twinport benne van,engem érdekelne. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Máskor nyugodtan higgyél a hozzáértőknek! :angry: Hogyne hittem volna,azért szedtem szét! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Holnap viszem szakihoz,megszakértik.Most annyi a változás,hogy a csilingelő hang megszünt,a rángatás is kevesebb.De erőtlen a jószág. Nemrég jöttem a szakitól,első ránézésre,elment a kompresszió java...,és az olaj is nagyon elfogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nemrég jöttem a szakitól,első ránézésre,elment a kompresszió java...,és az olaj is nagyon elfogyott. Én is voltam ma a mesteremnél :angry: Jobb első gömbcsukló és a szilentek cseréje következik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nemrég jöttem a szakitól,első ránézésre,elment a kompresszió java...,és az olaj is nagyon elfogyott. ó bameg .... mindegyik hengerben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 ó bameg .... mindegyik hengerben? pontos értékeket nem tudok,de igen,sajna <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 pontos értékeket nem tudok,de igen,sajna <_< hát ebből felújítás lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 hát ebből felújítás lesz... utána piac... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 utána piac... kérdés hogy pluszos gyűrű csere megoldja-e vagy fel kell fúrni... és ez egyik napról a másikra történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 utána piac... Lesz egy tutira felújított motorod és veszel helyette egy bizonytalan állapotú másikat, amit felújíttatsz, majd piacra dobod és veszel helyette egy bizonytalan ...? <_< Ördögi kör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 kérdés hogy pluszos gyűrű csere megoldja-e vagy fel kell fúrni... és ez egyik napról a másikra történt? mára jött elő,gyengusz lett,volt csilingelő hang,amit én nem motorból véltem jönni,füstöt eregetett,dadogott. vagyis először tegnap vettem észre,egy jó meredek kapubejáróból tolatni akartam,és elég nehezen jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 pontos értékeket nem tudok,de igen,sajna :angry: Részvétem! <_< El ne add már!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Lesz egy tutira felújított motorod és veszel helyette egy bizonytalan állapotú másikat, amit felújíttatsz, majd piacra dobod és veszel helyette egy bizonytalan ...? <_< Ördögi kör. Tudom sajna,de tudod,én már nem tudok utána "bízni"az autóban..nem gyári lesz,ki tudja meddig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 mára jött elő,gyengusz lett,volt csilingelő hang,amit én nem motorból véltem jönni,füstöt eregetett,dadogott. vagyis először tegnap vettem észre,egy jó meredek kapubejáróból tolatni akartam,és elég nehezen jött össze. akkor sejtem mi lehetett a probléma... annyira kevés olaj volt benne hogy nem volt mit felszívni...és kenés nélkül ment... szerintem.. de ez nem oldja meg a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 mára jött elő,gyengusz lett,volt csilingelő hang,amit én nem motorból véltem jönni,füstöt eregetett,dadogott. vagyis először tegnap vettem észre,egy jó meredek kapubejáróból tolatni akartam,és elég nehezen jött össze. Lehet gyűrűtörés is. Bár mondjuk mindegyik hengerben egyszerre. Kompresszió hirtelen elmehet még attól is ha elugrik a vezérlés. Tényleg szíjjad mikor volt cserélve? Mert lehet az egész mizériád megoldódik egy vezérlés cserével. Ha ez lenne akkor viszont mákod van mert akkor úgy ugrott el hogy csak elment a kompressziód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Lehet gyűrűtörés is. Bár mondjuk mindegyik hengerben egyszerre. Kompresszió hirtelen elmehet még attól is ha elugrik a vezérlés. Tényleg szíjjad mikor volt cserélve? Mert lehet az egész mizériád megoldódik egy vezérlés cserével. Ha ez lenne akkor viszont mákod van mert akkor úgy ugrott el hogy csak elment a kompressziód. 10000km van az új szíjban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Lehet akkor,hogy mégsem olyan nagy a baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Lehet akkor,hogy mégsem olyan nagy a baj! hogy érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 hogy érted? Hát hogyha csak ugrott a szíj és nem lenne egyéb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts