uhuhu Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 bakker, én nem tudom, ezt hogy csináljátok.... zafira, 4 személy, tele csomagtartó, lejöttem sopronba, sopronál tankoltam: 400 km-t mentem előváros + város, közel 300 km sopron felé, esztergomi kerülővel: 7,0L/100 km.... zafira, 1.6 tizezenhat vé....
wessz Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Sziasztok! Most regisztráltam, de gyakori olvasója vagyok a fórumnak, hála Nektek már sok hasznos infót sikerült begyűjtenem, de van egy gondom amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Év eleje óta van egy 2.0 diesel Astrám (Y20DTH) és kb. 1 hete következő a probléma vele: Hidegen normál működés, de miután megyek 8-10 km-t és meg kell állnom pl. lámpánál, kigyullad a sárga lámpa (check engine) alapjáraton. Ilyenkor az indulás is nehezebb, lassabban pörög fel, majd 2500 környékén elalszik a lámpa és megint jól megy az újabb megállásig/alapjáratig. EGR szelepet kipucoltam, elég koszos volt, de könnyen jár, nem szorul. A motor hidegen-melegen is könnyen beindul, alapjárat stabil. Tervbe van véve a hibakód olvasás, addig is ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt, megköszönném. lehet a szívótorok tele van koksszal vagy melegen az előtöltés állító dugattyú szorul.Ezt lehet látni az élőadat listában. 2 csatis adagoló vagy egy csatis?
roli86 Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Nem tudom ez most okosnak számít-e? <_< Nem lenne jobb mégis megnézni,hogy nem csak valami kiakadt bovden vagy ilyesmi -viszonylag egyszerűen elhárítható dolog -csinál galibát? Megnéztem a bovdent,de semmi problémát nem találtam,nincs kiakadva,tekergetésre rendesen mozgatja azt az izét.
bami Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Üdv mindenkinek! Benzinszűrőt cseréltem a minap.Ez a kis film adta az ötletet hogy legyártsam hozzá a célszerszámot egy öreg kombinált fogóból némi átalakítással. Fél perc alatt lejött a két vezeték vele.Itt van a link ha valakit érdekel:
RazoR Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Hol tudok berakni képet, hogy megjelenjen a nevem alatt? A profil, felhasználó fényképe résznél nem rakja ki ide!! PLZ HELP!
uhuhu Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 keresd az avatar szót a beállitásoknál. jobb felső sarok - Vezérlőpult, majd bal oszlop, avatar beállitása
RazoR Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 keresd az avatar szót a beállitásoknál. jobb felső sarok - Vezérlőpult, majd bal oszlop, avatar beállitása Kösz szépen!! <_<
Zachi Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Hol tudok berakni képet, hogy megjelenjen a nevem alatt? A profil, felhasználó fényképe résznél nem rakja ki ide!! PLZ HELP! Avatart (mint nálam a Route U.S. 66) v. személyes fotót állítottál be? Most látom, hogy személyes képedet látom (azt a fehér lekszászost), ha a profilodat nézem! Én azt hittem (eddig), hogy ha valaki kérdez, akkor olvassa a válaszokat is. <_<
Zachi Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 bibibiii, az enyémet elolvasta :angry: Pedig néha csak nagyon hasonlít a magyarra! <_<
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Szerintem addig ne chiptuningold amíg ennyit eszik, előbb a hibát kéne megkeresni. Az enyém sem megy fel 10-ig városban...
_Robi_ Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Szerintem addig ne chiptuningold amíg ennyit eszik, előbb a hibát kéne megkeresni. Az enyém sem megy fel 10-ig városban... Pont a fogyasztás csökkentés végett szeretném. Új TR híd van a kocsiba új gyertyák levegő szűrő is 10000km ként cserélve oil szintén. ODB-d élőadat teljesen normális a lambda feszek teljesen jók és gyorsan is változnak. Vízhőfok jeladó is tökéletes szintén élőadatokból néztük ki. Katalizátor ha tönkre megy akkor dob hibakódot nem? Azért van a kontroll lambda. CO ja tökéletes 0,1ppm holott 0,3 ig jó. Ha pocsék lenne akár a katalizátor akár a lambdák akkor a CO is magasabb lenne. Ezért nem értem. Fékek nem fognak mert műszakin ott álltam mellete mikor csinálták a próbát, mikor lelépett a fékről a tag akkor elment a képernyőn 0 közelbe a fékerő. Kerékcsapágyakból 4 ből 3 új. 2 szóllt a hátsóba meg megszakadt az ABS jeladó. Igaz mikor indulok van egy kis fura hangja a motornak de szerintem már cserés az oil azért. Szerelő szerint nem rendellenes.
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Pont a fogyasztás csökkentés végett szeretném. Új TR híd van a kocsiba új gyertyák levegő szűrő is 10000km ként cserélve oil szintén. ODB-d élőadat teljesen normális a lambda feszek teljesen jók és gyorsan is változnak. Vízhőfok jeladó is tökéletes szintén élőadatokból néztük ki. Katalizátor ha tönkre megy akkor dob hibakódot nem? Azért van a kontroll lambda. CO ja tökéletes 0,1ppm holott 0,3 ig jó. Ha pocsék lenne akár a katalizátor akár a lambdák akkor a CO is magasabb lenne. Ezért nem értem. Fékek nem fognak mert műszakin ott álltam mellete mikor csinálták a próbát, mikor lelépett a fékről a tag akkor elment a képernyőn 0 közelbe a fékerő. Kerékcsapágyakból 4 ből 3 új. 2 szóllt a hátsóba meg megszakadt az ABS jeladó. Igaz mikor indulok van egy kis fura hangja a motornak de szerintem már cserés az oil azért. Szerelő szerint nem rendellenes. A chiptuning nem fogyasztáscsökkentő beavatkozás. Van aki azt mondja, fél literrel kevesebbet eszik tőle, mert alacsony fordulaton nyomatékosabb. De a te esetedben nem fél liter kéne, hanem minimum kettő.
pana Elküldve Március26, 2011 Elküldve Március26, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km
lacika1000 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km Szia nem vagyok egy nagy olaj tudós de én mindig GM. olajat használok,és nem zörögnek a hidrotőkék egyelőre,bár 8 éves a kocsi 100-ezer Km.
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km Ha valamit változtatsz az autón, és utána rosszabb lesz, egyértelmű, hogy nem a jó irányba mozdultál! Próbálj ki egy másik olajat! Amúgy is 5w30-at tennék bele!
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Ha valamit változtatsz az autón, és utána rosszabb lesz, egyértelmű, hogy nem a jó irányba mozdultál! Próbálj ki egy másik olajat! Amúgy is 5w30-at tennék bele! Vigyázz,X-es motorja van!!!! Jó a 10W40 neki,maximum azt a fajtát nem kedveli az ő motorja.Szerintem,ha nagyon csúnya hangja van tőle akkor kicserélheti másik 10W40-re,bár ezek után kétséges,hogy vajon azt is szereti-e?
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 ezt én még mindig nem értem... x14xe, x16xel 10w40 z14xe z16xe 5w30... mi is a különbség a motorok között,amikor a motorikus alkatrészek ugyan azok ??
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Valóban x-es motor, ezt benéztem... <_< Céges buli volt az este, nem vagyok még képben, nézzétek el nekem... A különbség az illesztésekben van, ha jól gondolom.
pana Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik.
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 ezt én még mindig nem értem... x14xe, x16xel 10w40 z14xe z16xe 5w30... mi is a különbség a motorok között,amikor a motorikus alkatrészek ugyan azok ?? Mit foglalkozol azzal hogy mi a különbség a motorok között? Ez az olaj az előírás és kész, Mantec is megmondaná... :P :angry: (mondom ezt én akinek egyik autójában sem teljesíti a motorolaj a gyártóművi előírásokat (a viszkozitásiakat igen), de mégsem panaszkodok mert nem fogy belőlük az olaj, nem ég meg, és nem is produkálnak semmiféle olajra visszavezethető hibajelenséget <_<)
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Mit foglalkozol azzal hogy mi a különbség a motorok között? Ez az olaj az előírás és kész, Mantec is megmondaná... :D :P (mondom ezt én akinek egyik autójában sem teljesíti a motorolaj a gyártóművi előírásokat (a viszkozitásiakat igen), de mégsem panaszkodok mert nem fogy belőlük az olaj, nem ég meg, és nem is produkálnak semmiféle olajra visszavezethető hibajelenséget <_<) ennyi :angry: én is pont erre gondolok ;) motorok százezrei mennek tönkre ... :P mert nincs gyártó művi jóváhagyása.. :P na de mindegy :P
Korzika Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik. T Pana! Az autódba 10W40 való,beleönthetsz 5W40-t is,de azt is le kell majd cseréld rögvest!
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 @Mc-elek: Nézd, szép dolog ez a gyártóművi előírás, én azt mondom hogy amíg garanciális az autód addig jól teszed ha azt használod, de ha lejárt a garancia, akkor saját felelősségre azt töltesz bele amit akarsz, csak aztán edd meg amit főztél... Szóval ha a reciklált sütőolajtól kifekszik az Astra motorja, akkor nem az Opelt kell szidni és kész. Mint mindenhez az életben, ehhez is felelősséggel kell hozzáállni, ennyi.
KGR Elküldve Március27, 2011 Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik. Szia, Nekem 5w-s GM volt benne amikor megvettem. Az olaj színéből jól láthatóan nemrég került bele (mégcsak el sem volt színeződve). Kb 4.000km megtétele után iszonyatosan elkezdte enni (1l/300km). Ekkor lecseréltem Magnatec 10w40-re és azóta nem eszi, nem csörög. Az általad említett hidegindítási csattogást -10 fokban tapasztaltam csak.
Recommended Posts