uhuhu Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 bakker, én nem tudom, ezt hogy csináljátok.... zafira, 4 személy, tele csomagtartó, lejöttem sopronba, sopronál tankoltam: 400 km-t mentem előváros + város, közel 300 km sopron felé, esztergomi kerülővel: 7,0L/100 km.... zafira, 1.6 tizezenhat vé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sziasztok! Most regisztráltam, de gyakori olvasója vagyok a fórumnak, hála Nektek már sok hasznos infót sikerült begyűjtenem, de van egy gondom amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Év eleje óta van egy 2.0 diesel Astrám (Y20DTH) és kb. 1 hete következő a probléma vele: Hidegen normál működés, de miután megyek 8-10 km-t és meg kell állnom pl. lámpánál, kigyullad a sárga lámpa (check engine) alapjáraton. Ilyenkor az indulás is nehezebb, lassabban pörög fel, majd 2500 környékén elalszik a lámpa és megint jól megy az újabb megállásig/alapjáratig. EGR szelepet kipucoltam, elég koszos volt, de könnyen jár, nem szorul. A motor hidegen-melegen is könnyen beindul, alapjárat stabil. Tervbe van véve a hibakód olvasás, addig is ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt, megköszönném. lehet a szívótorok tele van koksszal vagy melegen az előtöltés állító dugattyú szorul.Ezt lehet látni az élőadat listában. 2 csatis adagoló vagy egy csatis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Nem tudom ez most okosnak számít-e? <_< Nem lenne jobb mégis megnézni,hogy nem csak valami kiakadt bovden vagy ilyesmi -viszonylag egyszerűen elhárítható dolog -csinál galibát? Megnéztem a bovdent,de semmi problémát nem találtam,nincs kiakadva,tekergetésre rendesen mozgatja azt az izét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Üdv mindenkinek! Benzinszűrőt cseréltem a minap.Ez a kis film adta az ötletet hogy legyártsam hozzá a célszerszámot egy öreg kombinált fogóból némi átalakítással. Fél perc alatt lejött a két vezeték vele.Itt van a link ha valakit érdekel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hol tudok berakni képet, hogy megjelenjen a nevem alatt? A profil, felhasználó fényképe résznél nem rakja ki ide!! PLZ HELP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 keresd az avatar szót a beállitásoknál. jobb felső sarok - Vezérlőpult, majd bal oszlop, avatar beállitása Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 keresd az avatar szót a beállitásoknál. jobb felső sarok - Vezérlőpult, majd bal oszlop, avatar beállitása Kösz szépen!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Hol tudok berakni képet, hogy megjelenjen a nevem alatt? A profil, felhasználó fényképe résznél nem rakja ki ide!! PLZ HELP! Avatart (mint nálam a Route U.S. 66) v. személyes fotót állítottál be? Most látom, hogy személyes képedet látom (azt a fehér lekszászost), ha a profilodat nézem! Én azt hittem (eddig), hogy ha valaki kérdez, akkor olvassa a válaszokat is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 bibibiii, az enyémet elolvasta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 bibibiii, az enyémet elolvasta :angry: Pedig néha csak nagyon hasonlít a magyarra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Szerintem addig ne chiptuningold amíg ennyit eszik, előbb a hibát kéne megkeresni. Az enyém sem megy fel 10-ig városban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Szerintem addig ne chiptuningold amíg ennyit eszik, előbb a hibát kéne megkeresni. Az enyém sem megy fel 10-ig városban... Pont a fogyasztás csökkentés végett szeretném. Új TR híd van a kocsiba új gyertyák levegő szűrő is 10000km ként cserélve oil szintén. ODB-d élőadat teljesen normális a lambda feszek teljesen jók és gyorsan is változnak. Vízhőfok jeladó is tökéletes szintén élőadatokból néztük ki. Katalizátor ha tönkre megy akkor dob hibakódot nem? Azért van a kontroll lambda. CO ja tökéletes 0,1ppm holott 0,3 ig jó. Ha pocsék lenne akár a katalizátor akár a lambdák akkor a CO is magasabb lenne. Ezért nem értem. Fékek nem fognak mert műszakin ott álltam mellete mikor csinálták a próbát, mikor lelépett a fékről a tag akkor elment a képernyőn 0 közelbe a fékerő. Kerékcsapágyakból 4 ből 3 új. 2 szóllt a hátsóba meg megszakadt az ABS jeladó. Igaz mikor indulok van egy kis fura hangja a motornak de szerintem már cserés az oil azért. Szerelő szerint nem rendellenes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Pont a fogyasztás csökkentés végett szeretném. Új TR híd van a kocsiba új gyertyák levegő szűrő is 10000km ként cserélve oil szintén. ODB-d élőadat teljesen normális a lambda feszek teljesen jók és gyorsan is változnak. Vízhőfok jeladó is tökéletes szintén élőadatokból néztük ki. Katalizátor ha tönkre megy akkor dob hibakódot nem? Azért van a kontroll lambda. CO ja tökéletes 0,1ppm holott 0,3 ig jó. Ha pocsék lenne akár a katalizátor akár a lambdák akkor a CO is magasabb lenne. Ezért nem értem. Fékek nem fognak mert műszakin ott álltam mellete mikor csinálták a próbát, mikor lelépett a fékről a tag akkor elment a képernyőn 0 közelbe a fékerő. Kerékcsapágyakból 4 ből 3 új. 2 szóllt a hátsóba meg megszakadt az ABS jeladó. Igaz mikor indulok van egy kis fura hangja a motornak de szerintem már cserés az oil azért. Szerelő szerint nem rendellenes. A chiptuning nem fogyasztáscsökkentő beavatkozás. Van aki azt mondja, fél literrel kevesebbet eszik tőle, mert alacsony fordulaton nyomatékosabb. De a te esetedben nem fél liter kéne, hanem minimum kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pana Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km Szia nem vagyok egy nagy olaj tudós de én mindig GM. olajat használok,és nem zörögnek a hidrotőkék egyelőre,bár 8 éves a kocsi 100-ezer Km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! A tegnapi nap sor került a vezérmű és ékszíjcserére, meg a többi ekkor aktuális dologra. Délután nekiláttam az olajcserének, hogy egyszerre legyen megcsinálva, Castrol Magnatec 10W40-es olaj volt benne. A problémám az, hogy néha (főleg hideg időben) indításoknál lehetett hallani a hidrotőke zörgését, de utána elmúlt és nagyon szépen járt a motor. Most, az új olajjal (Valvoline Maxlife 10W40) sokkal jobban hallani a hidrotőkék zaját, meleg motornál is csörög, sokszor marhára csúnya hangja van a motornak, főleg beindítás után. A szint jó, tehát nem a kevés olaj miatt csinálja. Olajszűrő is új, GM. Adalékanyagot nem használok. Valakinek lenne ötlete a probléma megoldására? A gépról pár információ: Opel Astra G 2000. évi 1.4 benzin, X14XE, 124000km Ha valamit változtatsz az autón, és utána rosszabb lesz, egyértelmű, hogy nem a jó irányba mozdultál! Próbálj ki egy másik olajat! Amúgy is 5w30-at tennék bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Ha valamit változtatsz az autón, és utána rosszabb lesz, egyértelmű, hogy nem a jó irányba mozdultál! Próbálj ki egy másik olajat! Amúgy is 5w30-at tennék bele! Vigyázz,X-es motorja van!!!! Jó a 10W40 neki,maximum azt a fajtát nem kedveli az ő motorja.Szerintem,ha nagyon csúnya hangja van tőle akkor kicserélheti másik 10W40-re,bár ezek után kétséges,hogy vajon azt is szereti-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 ezt én még mindig nem értem... x14xe, x16xel 10w40 z14xe z16xe 5w30... mi is a különbség a motorok között,amikor a motorikus alkatrészek ugyan azok ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Valóban x-es motor, ezt benéztem... <_< Céges buli volt az este, nem vagyok még képben, nézzétek el nekem... A különbség az illesztésekben van, ha jól gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pana Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 ezt én még mindig nem értem... x14xe, x16xel 10w40 z14xe z16xe 5w30... mi is a különbség a motorok között,amikor a motorikus alkatrészek ugyan azok ?? Mit foglalkozol azzal hogy mi a különbség a motorok között? Ez az olaj az előírás és kész, Mantec is megmondaná... :P :angry: (mondom ezt én akinek egyik autójában sem teljesíti a motorolaj a gyártóművi előírásokat (a viszkozitásiakat igen), de mégsem panaszkodok mert nem fogy belőlük az olaj, nem ég meg, és nem is produkálnak semmiféle olajra visszavezethető hibajelenséget <_<) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Mit foglalkozol azzal hogy mi a különbség a motorok között? Ez az olaj az előírás és kész, Mantec is megmondaná... :D :P (mondom ezt én akinek egyik autójában sem teljesíti a motorolaj a gyártóművi előírásokat (a viszkozitásiakat igen), de mégsem panaszkodok mert nem fogy belőlük az olaj, nem ég meg, és nem is produkálnak semmiféle olajra visszavezethető hibajelenséget <_<) ennyi :angry: én is pont erre gondolok ;) motorok százezrei mennek tönkre ... :P mert nincs gyártó művi jóváhagyása.. :P na de mindegy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik. T Pana! Az autódba 10W40 való,beleönthetsz 5W40-t is,de azt is le kell majd cseréld rögvest! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 @Mc-elek: Nézd, szép dolog ez a gyártóművi előírás, én azt mondom hogy amíg garanciális az autód addig jól teszed ha azt használod, de ha lejárt a garancia, akkor saját felelősségre azt töltesz bele amit akarsz, csak aztán edd meg amit főztél... Szóval ha a reciklált sütőolajtól kifekszik az Astra motorja, akkor nem az Opelt kell szidni és kész. Mint mindenhez az életben, ehhez is felelősséggel kell hozzáállni, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Köszönöm a válaszokat, remélem egy új olajcsere helyrehozza a gondot, bár az olajleeresztő csavaromat már most se lehet meghúzni, szóval jó lesz megint szenvedni vele. Szerintetek az 5W40-es Castrolt nagyon enné? A 10W40-es Magnatecből 8-9000km alatt kb semmi nem fogyott. Ki szeretném próbálni, hogy hogyan viselkedik a szintetikus olajjal, hátha még a csörgés is megszűnik. Szia, Nekem 5w-s GM volt benne amikor megvettem. Az olaj színéből jól láthatóan nemrég került bele (mégcsak el sem volt színeződve). Kb 4.000km megtétele után iszonyatosan elkezdte enni (1l/300km). Ekkor lecseréltem Magnatec 10w40-re és azóta nem eszi, nem csörög. Az általad említett hidegindítási csattogást -10 fokban tapasztaltam csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts