grofbandi Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nem értek a chiptuninghoz, de az én személyes véleményem az, hogy ha valakinek erősebb autó kell akkor vegyen olyat. Ha meg van egy 180 ekm-t futott autója akkor örüljön, hogy ha nincs vele gond. Ne generáljon még hozzá továbbit. Szerintem minden ilyen buhera csökkenti a motor élettartamát. Azt is figyelembe kell venni, hogy ezek 16 szelepes gépek és ezért a hengerfejben a szelepek közötti anyag jóval keskenyebb. Láttam már olyan 16 szelepes hengerfejet ami a szelepek között úgy szétnyílt, hogy egy gyuf a s z ál befért a résbe. Szerintem tévedésben vagy a chiptuningot illetően. Úgy is hívják: motoroptimalizálás. Persze nem arra gondolok, hogy turbós motoroknál nyomást emelünk, mert az valóban csökkenti az élettartamot. De ha egy profihoz elviszed, biztos hogy érezni fogod a hatását. Ez nem arról szól, hogy ráteszünk sok-sok lóerőt, hanem a motorban rejlő tartalékokat hozzák elő. Kellemesebb, nyomatékosabb lesz a gép, jobb lesz menni vele. A gyári szoftver egy tucattermék, az elektronikát a chiptuningnál kifejezetten a te autódra hangolják. Szóval, szerintem nincs miért tartani tőle, egyszer én is kipróbálom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintem tévedésben vagy a chiptuningot illetően. Úgy is hívják: motoroptimalizálás. Persze nem arra gondolok, hogy turbós motoroknál nyomást emelünk, mert az valóban csökkenti az élettartamot. De ha egy profihoz elviszed, biztos hogy érezni fogod a hatását. Ez nem arról szól, hogy ráteszünk sok-sok lóerőt, hanem a motorban rejlő tartalékokat hozzák elő. Kellemesebb, nyomatékosabb lesz a gép, jobb lesz menni vele. A gyári szoftver egy tucattermék, az elektronikát a chiptuningnál kifejezetten a te autódra hangolják. Szóval, szerintem nincs miért tartani tőle, egyszer én is kipróbálom. <_< Nekem volt csippes astrám.Semmi negatívot nem tapasztaltam.Dinamikusabb volt,autózhatóbb...azóta is használja az uj tulaj,minden gond nélkül.Én ajánlom :angry: Nekem ők csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabi6891 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nekem 1999 G-s Astram van, és eléggé érdekes hibái vannak sok szerelőnél jártam és értetlenül álltak a kocsit nézve és mondták hogy cseréljünk ki mindent........!!! A hiba a következő lenne: Gázadáskor mintha nem lenne erő a kocsiban, rángat nehezen gyorsul, és ez hiba a hőmérséklet emelkedésével csak súlyosbodik, padló gáz fordulat leesik teljesen és az autó megáll amíg nem hül le a motor egy kicsit, pedíg a motor hőmérséklet stabilan áll 90 oC-on(szóval nemfőzöm a motort)! A számítógép nemdob ki semmi féle hibát!!!!!<_<:O 1x kidobta az EGR szelepet szerelő kiszereli megrendel új, beletesz megint EGR hiba, jó hátha, rossz még1 EGR rendel, beletesz, ugyanúgy hiba, úgyhogy a régi került vissza bele(mert ugye ez nem olcsó)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Nekem volt csippes astrám.Semmi negatívot nem tapasztaltam.Dinamikusabb volt,autózhatóbb...azóta is használja az uj tulaj,minden gond nélkül.Én ajánlom :angry: Nekem ők csinálták. Pont hozzájuk szeretném vinni én is!!! <_< Mástéma, de miért nem rakja be a képet amit beállitottam a nevem alá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Hát, elég lazán kezeled a generált... Először meg kellene keresni az olajfogyás okát. Kompressziót kellene mérni például. Lehet, hogy szelepszár szimering cserével is orvosolható a dolog, a tömítéseket leszámítva nem érdemes feleslegesen cserélgetni az alkatrészeket, pl. a szelepeket. Csiptuning az én olvasatomban felejtős, nem racsingautók ezek 1.4, 1.6-ban (se). Ha erő kell, érdemes inkább ezt eladnod, és venni egy 1.8-ast vagy a fölöttit. Vagy ha a vizsgálatnál tényleg kiderül, hogy kuka ez a mostani motor és bátor vagy, meg elbajlódsz az esetleg felmerülő papírozási témákkal, akkor vegyél bele bontott motort. Chiptuning alatt ne azt értsd hogy a 101 lóból csináltatok 180-at!!! Csak egy sima motoroptimalizálás 115 lóra és 166Nm-re a gyári 101/150-ről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Pont hozzájuk szeretném vinni én is!!! <_< Mástéma, de miért nem rakja be a képet amit beállitottam a nevem alá??? Elég kicsire vetted a méretét? Ki van írva hogy max mekkora lehet. Azt próbáld első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RazoR Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Elég kicsire vetted a méretét? Ki van írva hogy max mekkora lehet. Azt próbáld első körben. igen de mégsem rakja be! 150x103 vagy nem jó helyen próbálom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 igen de mégsem rakja be! 150x103 Nekem majd másnap jelent meg! Várj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 igen de mégsem rakja be! 150x103 120*x-et... próbálj, nekem csak akkor rakja be, és ki kell jelentkezni majd újra be. Nálam így ment eddig mindig.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Chiptuning alatt ne azt értsd hogy a 101 lóból csináltatok 180-at!!! Csak egy sima motoroptimalizálás 115 lóra és 166Nm-re a gyári 101/150-ről! Csak én ilyenkor arra gondolok, hogy ha fickósabb a gép, az ember önkéntelenül is jobban lépi neki és így hamarabb odavághatja. A nagyobb teljesítményű motorok kritikus alkatrészei meg eleve nagyobb terhelésre vannak tervezve, és már alapból is izmosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 igen de mégsem rakja be! 150x103 vagy nem jó helyen próbálom? Avatart (mint nálam a Route U.S. 66) v. személyes fotót állítottál be? Most látom, hogy személyes képedet látom (azt a fehér lekszászost), ha a profilodat nézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szép estét mindenkinek! A B oszlop környékén valami kopogást, zörgést hallok. olyan mintha a burkolat alatt lógna valami. Pontosan nem tudom honnan jön de én arra a környékre gondolok. Van valakinek valami ötlete mi lehet az? HAJRÁ MAGYAROK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szép estét mindenkinek! A B oszlop környékén valami kopogást, zörgést hallok. olyan mintha a burkolat alatt lógna valami. Pontosan nem tudom honnan jön de én arra a környékre gondolok. Van valakinek valami ötlete mi lehet az? HAJRÁ MAGYAROK! harkályegérpostásvalami műanyagbiszbaszAVHvédőangyalgyémántokcsavarpatentszembeta villáskulcs19-esbiztos ami biztos takarítsd ki az AGR-tvedd le a burkolatot és nézd meg mi kopoghat Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 harkályegérpostásvalami műanyagbiszbaszAVHvédőangyalgyémántokcsavarpatentszembeta villáskulcs19-esbiztos ami biztos takarítsd ki az AGR-tvedd le a burkolatot és nézd meg mi kopoghat Most hogy mondod lehet, hogy a elveszett gyémántgyűrű amit az asszon keres annyira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Nekem nem evett többet,de sokkal kevesebbet sem,dinamikusabb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Igen, ha a forgalomirányító lámpákat és/vagy a többi közlekedőt chipeled. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! 10 lityót sokallom 1,4-es motornál. Az enyémet még nem tudtam 7,5 felé verni. Pedig én városba általában a pirosnál kilövő autó vagyok (már amennyire 90 pacival ki lehet lőni <_< ) Nincs ott valami egyéb probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 10 lityót sokallom 1,4-es motornál. Az enyémet még nem tudtam 7,5 felé verni. Pedig én városba általában a pirosnál kilövő autó vagyok (már amennyire 90 pacival ki lehet lőni <_< ) Nincs ott valami egyéb probléma? Igen, 10 lilter az nagyon sok. Nekem a Z16XEp fogyaszt ennyit városban hideg motoros rövidtávoknál Átlagom 7,3. szerk: ja és az enyém Caravavan szerk3: szerk2 törölve :angry::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöcske Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sziasztok! Most regisztráltam, de gyakori olvasója vagyok a fórumnak, hála Nektek már sok hasznos infót sikerült begyűjtenem, de van egy gondom amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Év eleje óta van egy 2.0 diesel Astrám (Y20DTH) és kb. 1 hete következő a probléma vele: Hidegen normál működés, de miután megyek 8-10 km-t és meg kell állnom pl. lámpánál, kigyullad a sárga lámpa (check engine) alapjáraton. Ilyenkor az indulás is nehezebb, lassabban pörög fel, majd 2500 környékén elalszik a lámpa és megint jól megy az újabb megállásig/alapjáratig. EGR szelepet kipucoltam, elég koszos volt, de könnyen jár, nem szorul. A motor hidegen-melegen is könnyen beindul, alapjárat stabil. Tervbe van véve a hibakód olvasás, addig is ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt, megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Szerintetek a chiptuning hozhatna nekem fogyasztáscsökkenést? Kezdem unni ezt a 10 literes városi fogyit. Stabil 8al beérném! Most hogy bejött a jobb idő, talán picivel lejjebb fog menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sziasztok! Most regisztráltam, de gyakori olvasója vagyok a fórumnak, hála Nektek már sok hasznos infót sikerült begyűjtenem, de van egy gondom amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Év eleje óta van egy 2.0 diesel Astrám (Y20DTH) és kb. 1 hete következő a probléma vele: Hidegen normál működés, de miután megyek 8-10 km-t és meg kell állnom pl. lámpánál, kigyullad a sárga lámpa (check engine) alapjáraton. Ilyenkor az indulás is nehezebb, lassabban pörög fel, majd 2500 környékén elalszik a lámpa és megint jól megy az újabb megállásig/alapjáratig. EGR szelepet kipucoltam, elég koszos volt, de könnyen jár, nem szorul. A motor hidegen-melegen is könnyen beindul, alapjárat stabil. Tervbe van véve a hibakód olvasás, addig is ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt, megköszönném. Részemről passz,ki kéne olvasni először! Nem vagyok dízelbetyár, nem ez a levegősödős motor?Nem azért,hogy az lenne a baj,csak a multkor valamelyiknél írtátok,hogy szok levegősödni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sziasztok! Most regisztráltam, de gyakori olvasója vagyok a fórumnak, hála Nektek már sok hasznos infót sikerült begyűjtenem, de van egy gondom amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Év eleje óta van egy 2.0 diesel Astrám (Y20DTH) és kb. 1 hete következő a probléma vele: Hidegen normál működés, de miután megyek 8-10 km-t és meg kell állnom pl. lámpánál, kigyullad a sárga lámpa (check engine) alapjáraton. Ilyenkor az indulás is nehezebb, lassabban pörög fel, majd 2500 környékén elalszik a lámpa és megint jól megy az újabb megállásig/alapjáratig. EGR szelepet kipucoltam, elég koszos volt, de könnyen jár, nem szorul. A motor hidegen-melegen is könnyen beindul, alapjárat stabil. Tervbe van véve a hibakód olvasás, addig is ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt, megköszönném. Sajna rossz hírem van ha elalvós a lámpád 2500 fölött akkor hiába olvasol kódot nem talál semmit. Még ha világít a lámpa akkor sem. Haver 2.0 karavanja ugyanezt csinálja és nem tudjuk mi a baja. Sajna hibakód nélkül nehéz. Én sem ismerem a diesel erőforrások mikéntjét sem ECU sem egyéb jeladó szempontból. Fogyasztásos témámhoz: Kezdtem örülni hogy TR híd csere megoldja a fogyi kérdésemet is. Arra gondoltam hogy ez a hid már kezdett romlani ezért nem adott elég jó szikrát és emiatt fogyasztott sokat, és mostanra végleg megadta magát. De sajnos nem, a gyújtás problem elmúlt de a horror fogyasztás megmaradt. Új gyári gyertyák vannak benne és üzemanyag szűrő. Sajna pocsék a fogyi. Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy a mostani 10 fokba gyakorlatilag 1-1,5km után 80 fokos a wasser a szívató már rég nincsen rajta, de mégis a kúton majdnem felrobbanok az idegtől mikor kiszámolok a fogyit és 9,7 re jön ki!!!!! Nem tudom mi van ezzel a szarral, de 90re beáll a víz mondhatni pillanatok alatt, új gyertya, jó emissziós értékek gyakorlatilag 0 CO, és mégis pocsék a fogyi. Mostmár az sem igaz hogy nem tud bemelegedni mert 1 -1,5 után meleg. Tehát a maradék 6 km-t már melegen megy pocsék rettentő pocsék fogyival. Ezért jár az agyam chiptuningon, nekem nem teljesítmény növelés kell hanem drasztikus fogyasztás csökkenés!!!!!! Még 1 info havernak ugyanilyen van csak 1,6 motorral ő most debrecenbe dolg, Sokkal mostohább körülmények között használja, gyakorlatilag nem megy 400 métert 2 lámpa között + lényegesen lassabban melegedik meg neki mint az enyém és neki mégis 680 km-t elmegy 1 tank üzemanyaggal. MI ROSSZ NÁLAM?? HA 1,4 lenne biz isten átraktuk volna az ECU-t (hála ez nem canes ezért itt még lehet) és ha akkor jó a fogyi akkor lementettem volna az ő firmwareét és be az enyémbe. Dehát az nem játszik. Huhh tényleg nincsen itt vkinek akinek keveset fogyaszt firmware 1,4hez (2003) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szöcske Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Sajna rossz hírem van ha elalvós a lámpád 2500 fölött akkor hiába olvasol kódot nem talál semmit. Még ha világít a lámpa akkor sem. Haver 2.0 karavanja ugyanezt csinálja és nem tudjuk mi a baja. Sajna hibakód nélkül nehéz. Én sem ismerem a diesel erőforrások mikéntjét sem ECU sem egyéb jeladó szempontból. Fogyasztásos témámhoz: Kezdtem örülni hogy TR híd csere megoldja a fogyi kérdésemet is. Arra gondoltam hogy ez a hid már kezdett romlani ezért nem adott elég jó szikrát és emiatt fogyasztott sokat, és mostanra végleg megadta magát. De sajnos nem, a gyújtás problem elmúlt de a horror fogyasztás megmaradt. Új gyári gyertyák vannak benne és üzemanyag szűrő. Sajna pocsék a fogyi. Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy a mostani 10 fokba gyakorlatilag 1-1,5km után 80 fokos a wasser a szívató már rég nincsen rajta, de mégis a kúton majdnem felrobbanok az idegtől mikor kiszámolok a fogyit és 9,7 re jön ki!!!!! Nem tudom mi van ezzel a szarral, de 90re beáll a víz mondhatni pillanatok alatt, új gyertya, jó emissziós értékek gyakorlatilag 0 CO, és mégis pocsék a fogyi. Mostmár az sem igaz hogy nem tud bemelegedni mert 1 -1,5 után meleg. Tehát a maradék 6 km-t már melegen megy pocsék rettentő pocsék fogyival. Ezért jár az agyam chiptuningon, nekem nem teljesítmény növelés kell hanem drasztikus fogyasztás csökkenés!!!!!! Még 1 info havernak ugyanilyen van csak 1,6 motorral ő most debrecenbe dolg, Sokkal mostohább körülmények között használja, gyakorlatilag nem megy 400 métert 2 lámpa között + lényegesen lassabban melegedik meg neki mint az enyém és neki mégis 680 km-t elmegy 1 tank üzemanyaggal. MI ROSSZ NÁLAM?? HA 1,4 lenne biz isten átraktuk volna az ECU-t (hála ez nem canes ezért itt még lehet) és ha akkor jó a fogyi akkor lementettem volna az ő firmwareét és be az enyémbe. Dehát az nem játszik. Huhh tényleg nincsen itt vkinek akinek keveset fogyaszt firmware 1,4hez (2003) corsIKa, _Robi_ Köszönöm a gyors választ, egyelőre vadászom még az infókat a netről hátha közelebb jutok, de az nem túl biztató ha még hibakódot sem fogok tudni kiolvastatni. Ha mégis lesz valami megoldás, megosztom veletek. Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Sajna rossz hírem van ha elalvós a lámpád 2500 fölött akkor hiába olvasol kódot nem talál semmit. Még ha világít a lámpa akkor sem. Haver 2.0 karavanja ugyanezt csinálja és nem tudjuk mi a baja. Sajna hibakód nélkül nehéz. Én sem ismerem a diesel erőforrások mikéntjét sem ECU sem egyéb jeladó szempontból. Fogyasztásos témámhoz: Kezdtem örülni hogy TR híd csere megoldja a fogyi kérdésemet is. Arra gondoltam hogy ez a hid már kezdett romlani ezért nem adott elég jó szikrát és emiatt fogyasztott sokat, és mostanra végleg megadta magát. De sajnos nem, a gyújtás problem elmúlt de a horror fogyasztás megmaradt. Új gyári gyertyák vannak benne és üzemanyag szűrő. Sajna pocsék a fogyi. Egyszerűen nem tudom elfogadni hogy a mostani 10 fokba gyakorlatilag 1-1,5km után 80 fokos a wasser a szívató már rég nincsen rajta, de mégis a kúton majdnem felrobbanok az idegtől mikor kiszámolok a fogyit és 9,7 re jön ki!!!!! Nem tudom mi van ezzel a szarral, de 90re beáll a víz mondhatni pillanatok alatt, új gyertya, jó emissziós értékek gyakorlatilag 0 CO, és mégis pocsék a fogyi. Mostmár az sem igaz hogy nem tud bemelegedni mert 1 -1,5 után meleg. Tehát a maradék 6 km-t már melegen megy pocsék rettentő pocsék fogyival. Ezért jár az agyam chiptuningon, nekem nem teljesítmény növelés kell hanem drasztikus fogyasztás csökkenés!!!!!! Még 1 info havernak ugyanilyen van csak 1,6 motorral ő most debrecenbe dolg, Sokkal mostohább körülmények között használja, gyakorlatilag nem megy 400 métert 2 lámpa között + lényegesen lassabban melegedik meg neki mint az enyém és neki mégis 680 km-t elmegy 1 tank üzemanyaggal. MI ROSSZ NÁLAM?? HA 1,4 lenne biz isten átraktuk volna az ECU-t (hála ez nem canes ezért itt még lehet) és ha akkor jó a fogyi akkor lementettem volna az ő firmwareét és be az enyémbe. Dehát az nem játszik. Huhh tényleg nincsen itt vkinek akinek keveset fogyaszt firmware 1,4hez (2003) Nem fog be valamelyik fék vagy szoruló kerékcsapágy? Esetleg a katalizátor körül valami nincs valami rendben neked 2 Lambda-szonda van a kocsiban. Valamelyik érzékelő is rossz lehet vízhőfok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts