_Robi_ Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 A tavasz meghozta a gyújtásproblémákat sokak "örömére"...de ez a hozzászólás támpont lehet sokak számára akik már a sokadik trafósort cserélik,és mégse működik.Én készülök beállni a sorba...sajnos. Nekem egy új kútnál tankolás után kezdte+régi a benzinszűrőm is. De ami igencsak érdekes hogy a vadonás új GM gyertyákkal rángat még az apóstól kapott NGK-ak mondhatni szinte tökéletes. Új TR hídra pénzem nincsen, meg kicserélni hogy nem is biztos hogy az nem is szeretném. Hétvégén cserélem az üzemanyag szűrőt+jól kifogyasztom az üzemanyagot és meg bele ismert kúton jó nafta. Ha nem jelentkezik a problem akkor maradnak ezek a gyertyák. De marha érdekes hogy gyertya és gyertya között ugyanazzal a tr hiddal mennyire más a motor üzeme. Felmerül a kérdés hogy akkor a gyári gyertya ennyivel rosszabb? Vagy a TR híd kevés kakaót ad a két pólushoz és ezért rossz? Vagy esetleg az üzemanyagnyomás a dugulás miatt kevesebb és a kevesebb mennyiséget a gyári kevésbé még az NGK jobban begyújtja? Csomó kérdés amelyek közül nem tudom mi lehet a helyes válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 A tavasz meghozta a gyújtásproblémákat sokak "örömére"...de ez a hozzászólás támpont lehet sokak számára akik már a sokadik trafósort cserélik,és mégse működik.Én készülök beállni a sorba...sajnos. Nekem egy új kútnál tankolás után kezdte+régi a benzinszűrőm is. De ami igencsak érdekes hogy a vadonás új GM gyertyákkal rángat még az apóstól kapott NGK-ak mondhatni szinte tökéletes. Új TR hídra pénzem nincsen, meg kicserélni hogy nem is biztos hogy az nem is szeretném. Hétvégén cserélem az üzemanyag szűrőt+jól kifogyasztom az üzemanyagot és meg bele ismert kúton jó nafta. Ha nem jelentkezik a problem akkor maradnak ezek a gyertyák. De marha érdekes hogy gyertya és gyertya között ugyanazzal a tr hiddal mennyire más a motor üzeme. Felmerül a kérdés hogy akkor a gyári gyertya ennyivel rosszabb? Vagy a TR híd kevés kakaót ad a két pólushoz és ezért rossz? Vagy esetleg az üzemanyagnyomás a dugulás miatt kevesebb és a kevesebb mennyiséget a gyári kevésbé még az NGK jobban begyújtja? Csomó kérdés amelyek közül nem tudom mi lehet a helyes válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok! Pár perccel ezelőtt kiszedtem az EGR-t a kocsiból, csak nem tudom, hogy melyik részét szabad beáztatni. A "felső" műanyaggal borított részt le kell venni, vagy ha nem lehet, akkor figyelni kell, hogy oda ne érjen a Brigécol? Nem tudom milyen a tiéd, de az elektromos részt ne áztasd be. Ha dobsz fel képet, talán tudok konkrétabbat is mondani... Az enyémről nem lehet semmit levenni, egyben van az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Szép estét! Meg tudja nekem Valaki mondani, hogy az első szélvédő alatt levő légbefúvó rács hogyan emelhető ki (vagy fel)? Itt a tavasz és vele megérkzett a jóidő is...no meg a nyiszorgás. gondoltam, ha kiemelhető kapna valami szivacs vagy textil szigetelést. Segítségért nagyonköszi! KM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Szép estét! Meg tudja nekem Valaki mondani, hogy az első szélvédő alatt levő légbefúvó rács hogyan emelhető ki (vagy fel)? Itt a tavasz és vele megérkzett a jóidő is...no meg a nyiszorgás. gondoltam, ha kiemelhető kapna valami szivacs vagy textil szigetelést. Segítségért nagyonköszi! KM. Óvatosan alányulsz a végénél,valami lapos akármivel,és megfeszíted felfele,a patentok már engednek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Óvatosan alányulsz a végénél,valami lapos akármivel,és megfeszíted felfele,a patentok már engednek is. Köszönet érte! Asszem, hétvégén barkácskodok kicsinyt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Köszönet érte! Asszem, hétvégén barkácskodok kicsinyt... Félig földi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Minimum: - hf tömítés - hf csavarok - szívó és kipuff oldali tömítések de még van pár dolog amiket érdemes cserélni!! Így van, ezek az alapdolgok. De ha egy mód van rá, autószerelővel csináltasd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Hihihi, már késő! :D Most néztem ki az ablakon és kb. 10 autónál nyomatják a rendszert!Épp az imént adtam meg egy feltűnően ideges úrnak az adataidat. :D Remélem a 10 autós közül lesz legalább egy aki csinos fiatal egyedülálló nőből van ,mert akkor még a tel.számomat is megadom,hogy Én is nyomathassak :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok! A sokat emlegetett futóműben nyikorgó toronycsapágyról vagy szilentről,nem tudom melyik, tud valaki képet tölteni? Hol van ez, hogy tudom cserélni? Hogy néz ki? Összerakott autónál is látszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok! A sokat emlegetett futóműben nyikorgó toronycsapágyról vagy szilentről,nem tudom melyik, tud valaki képet tölteni? Hol van ez, hogy tudom cserélni? Hogy néz ki? Összerakott autónál is látszik? így néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 http://kep.psharing.com/502470.jpg] így néz ki! http://kep.psharing.com/502471.jpg Szuper! Köszönöm! Jó kis program ez. Számomra is elérhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Hello! Honnan lehet a legegyszerűbben megtudni, hogy e-gázos-é az autó. vagy még bowdenes? Holnap megyek megnézni egy 1999/10-es kiadású 1.6-os G-t és jó lenne tudni. Mert ugye az elektromosnál fék+gáz majd gyújtás, a másiknál pedig a kézifékkar alatti érintkezők összezárása. :lol: Ja és hogy automata a gép az mindegy, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Hello! Honnan lehet a legegyszerűbben megtudni, hogy e-gázos-é az autó. vagy még bowdenes? Holnap megyek megnézni egy 1999/10-es kiadású 1.6-os G-t és jó lenne tudni. Mert ugye az elektromosnál fék+gáz majd gyújtás, a másiknál pedig a kézifékkar alatti érintkezők összezárása. :lol: Ja és hogy automata a gép az mindegy, ugye? :D Ha X a motorkód akkor bovdenes,ha Z akkor elektromos. Mivel ,mint mondod 99-es autó az még bovdenes szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha X a motorkód akkor bovdenes,ha Z akkor elektromos. Mivel ,mint mondod 99-es autó az még bovdenes szerintem. Legutóbi infóm szerint 2001 es modellévtől vannak Z-s motorok azaz 2000.09 utániak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha X a motorkód akkor bovdenes,ha Z akkor elektromos. Mivel ,mint mondod 99-es autó az még bovdenes szerintem. Akkor annál a kézifék-karos kiolvasás dukál, ami az aláírásodban is szerepel, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Ma autóztúnk egy kicsikét. Hazafelé jövet megáltunk keresztlányomnak tortáért. Majd ahogyan elindultunk, a városi gyér forgalomban arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatóm közelít a 90Cfokhoz. Igaz azt nem érte el. Valakinek valami ötlete az egészre? VAgy ne is foglalkozzak vele? Izgat ez mind azért, mert hol van még a nyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Ma autóztúnk egy kicsikét. Hazafelé jövet megáltunk keresztlányomnak tortáért. Majd ahogyan elindultunk, a városi gyér forgalomban arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatóm közelít a 90Cfokhoz. Igaz azt nem érte el. Valakinek valami ötlete az egészre? VAgy ne is foglalkozzak vele? Izgat ez mind azért, mert hol van még a nyár. Ha kapcsol a venti,akkor nincs probléma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! A sokat emlegetett futóműben nyikorgó toronycsapágyról vagy szilentről,nem tudom melyik, tud valaki képet tölteni? Hol van ez, hogy tudom cserélni? Hogy néz ki? Összerakott autónál is látszik? Keress vissza, már írtunk a toronycsapágy és szilent cseréről. Ha van otthon rugóösszehúzód, meg jó nagy satud, meg tudod csinálni. Ha nincs, akkor bajos lesz... Gödörben koppanós eleje általában a tcs. szilent cserével megoldódik. Nekem is megoldódott vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha kapcsol a venti,akkor nincs probléma :D Valami mód ennek ellenőrzésére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Ma autóztúnk egy kicsikét. Hazafelé jövet megáltunk keresztlányomnak tortáért. Majd ahogyan elindultunk, a városi gyér forgalomban arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatóm közelít a 90Cfokhoz. Igaz azt nem érte el. Valakinek valami ötlete az egészre? VAgy ne is foglalkozzak vele? Izgat ez mind azért, mert hol van még a nyár. az miért baj? nekem is ott van. középen áll mint a cövek. üzemmeleg a motorod. a legnagyobb nyári melegben, a pesti forgalomban sem érte nekem el a 100-at. szerintem fölöslegesen izgulsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Valami mód ennek ellenőrzésére? Mondjuk lehalkítod a rádiót és fülelsz,esetleg kiszállsz és előre mész a motorhoz,maximum felnyitod a motorháztetőt is! De figyelheted akár a vízhőfok jeladót is hogy merre felé változik!(de a többi sem túl bonyolult,így inkább az a biztos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Ma autóztúnk egy kicsikét. Hazafelé jövet megáltunk keresztlányomnak tortáért. Majd ahogyan elindultunk, a városi gyér forgalomban arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatóm közelít a 90Cfokhoz. Igaz azt nem érte el. Valakinek valami ötlete az egészre? VAgy ne is foglalkozzak vele? Izgat ez mind azért, mert hol van még a nyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok! Ma autóztúnk egy kicsikét. Hazafelé jövet megáltunk keresztlányomnak tortáért. Majd ahogyan elindultunk, a városi gyér forgalomban arra lettem figyelmes, hogy a vízhőfok mutatóm közelít a 90Cfokhoz. Igaz azt nem érte el. Valakinek valami ötlete az egészre? VAgy ne is foglalkozzak vele? Izgat ez mind azért, mert hol van még a nyár. Ott a helye, az a normális. Föleg városban, ha feljebb megy, az sem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Ha kapcsol a venti,akkor nincs probléma :D Annak azért még ilyenkor nem illik bekapcsolni szerintem. Olyan 95-97 körül szokott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts