andris83 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ma tovább nyomoztuk ezt a rángatás dolgot, és marha érdekes dolgot véltem felfedezni. A tegnap megvett GM gyertyát betéve a motorba eszméletlenül rángat de csak 1100-2500 között utána már tökéletes. De ha visszateszem az NGK-kat akkor azzal szinte tökéletes. Legalábbis 10ed annyit sem csinálja. Kérdem én ez mitől lehet? A gyújtó TR már a kétpólusú gyertyához gyenge? Esetleg annyival másabb a gyújtásképe hogy az esetlegesen gyengébb üzemanyagot nem gyújtja úgy meg mint az NGK? Nem értem meg azt sem hogy miért rángat. WESS, UHUHU a ti véleményetekre is kíváncsi volnék!! Volt már cserélve vmikor a trafód? Gyári van most benne? Én NGK-val vettem az autót, és mikor cserélni akartam gyári gyertyára, akkor utána jobban rángatott, majd gyújtótrafót kellett cserélni. Utána már jó volt a gyári gyertyával is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Na, kicseréltem mindkét kutyacsontot, és láss csodát, gyönyörűen csendes lett! Mennyivel barátságosabb ez a 7e forintos javítás, mint egy kormánymű. Ezt is a fórumnak köszönhetem, meg persze Nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Na, kicseréltem mindkét kutyacsontot, és láss csodát, gyönyörűen csendes lett! Mennyivel barátságosabb ez a 7e forintos javítás, mint egy kormánymű. Ezt is a fórumnak köszönhetem, meg persze Nektek! Van valami vizsgálati módja annak, hogy cserés az alkatrész, vagy csak kopogás útján lehet következtetni arra hogy dobandó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van valami vizsgálati módja annak, hogy cserés az alkatrész, vagy csak kopogás útján lehet következtetni arra hogy dobandó? Mikor kicseréltem,szétszedés után sem mutatta,hogy kotyogna,lógna,és mégis azóta csend van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mikor kicseréltem,szétszedés után sem mutatta,hogy kotyogna,lógna,és mégis azóta csend van... [/quote Ezt azért kérdezem, mert ha jól emlékszem utoljára, mikor leszedtem a bal első kereket akkor mintha mozgott volna jobbra-balra. De lehet hogy ez normális jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Minimális mozgása van neki,mivel nem egy fix akármi,a fejnek fixnek kell lennie,csak a stabrúd fordulhat el keveset a fej körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Minimális mozgása van neki,mivel nem egy fix akármi,a fejnek fixnek kell lennie,csak a stabrúd fordulhat el keveset a fej körül. Erre gondoltam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Kicsit olvasgattam a fórumot és láttam, hogy a "kutyacsontról" is szó esik mostanában. Én a múlt hónapban cseréltem mindkettőt. A kocsi jobb oldala kopogott, gondoltam ez megoldja, de nem így történt. A kopogás megmaradt. Láttam, hogy szóba jött lehetséges oknak a szilent. Ennek mi a becsületes neve, hol találom és cserélhető-e házilag? Hátha ez elhallgattattja a kopogást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Kicsit olvasgattam a fórumot és láttam, hogy a "kutyacsontról" is szó esik mostanában. Én a múlt hónapban cseréltem mindkettőt. A kocsi jobb oldala kopogott, gondoltam ez megoldja, de nem így történt. A kopogás megmaradt. Láttam, hogy szóba jött lehetséges oknak a szilent. Ennek mi a becsületes neve, hol találom és cserélhető-e házilag? Hátha ez elhallgattattja a kopogást... Na ez engem is érdekelne , mivel nemrégen cseréltem én is benne azt, de még mindig kopog erőteljesen mintha a kocsi alját kalapálná valami folyamatosan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 1000-ik oldalon járunk emberek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yaya Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Gyárit tettél bele? Mekkora meló egy ilyet cserélni? Delphi gyártmány került bele kb-30 perc volt az egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Na ez engem is érdekelne , mivel nemrégen cseréltem én is benne azt, de még mindig kopog erőteljesen mintha a kocsi alját kalapálná valami folyamatosan.. Lehet, h a kormánymű van kikopva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 nekem csak a 200 adik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Van valami vizsgálati módja annak, hogy cserés az alkatrész, vagy csak kopogás útján lehet következtetni arra hogy dobandó? Nekem a 4 fejből csak egy kotyogott, de a többi is lazának tűnt. Én így vizsgáltam: kerék le, megfogtam a kart, és kicsit elfordítottam. Ha passzosan fordul, az jó, ha könnyen, és elengedés után a gumi porvédő rögtön visszarántja eredeti helyére, akkor kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Lehet, h a kormánymű van kikopva.... A kormányműnél mit lehet cserélni? Milyen elemekből tevődik össze? Nekem a jobb oldali kormányösszekötő ki lett cserélve, de a kopogás nem szűnt meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 A kormányműnél mit lehet cserélni? Milyen elemekből tevődik össze? Nekem a jobb oldali kormányösszekötő ki lett cserélve, de a kopogás nem szűnt meg. :D Na ez engem is érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Kicsit olvasgattam a fórumot és láttam, hogy a "kutyacsontról" is szó esik mostanában. Én a múlt hónapban cseréltem mindkettőt. A kocsi jobb oldala kopogott, gondoltam ez megoldja, de nem így történt. A kopogás megmaradt. Láttam, hogy szóba jött lehetséges oknak a szilent. Ennek mi a becsületes neve, hol találom és cserélhető-e házilag? Hátha ez elhallgattattja a kopogást... Az én történetem ugyanez. Nekem a toronycsapágyak+ezek szilentjeinek cseréje oldotta meg a gondot. ~8000Ft/db a szett Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nem tudom, hogy nem mondok-e hülyeséget, de a gyújtáskapcsoló betét nem produkálhat ilyet? A fűtéskezelő szervek, meg a rádió az jó? Mondasz valamit... Fűtéspanel+elektromos tükrök "néha-megy-néha-meg-nem"-működését nálam gyújtáskapcsoló cseréje oldotta meg, miután totál szétesett a belseje, beleszorult a slusszkulcs és ottmaradtam az autóval a benzinkútnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 2004-es Opel Astra Classic G 1.4 benzines autóm van. Naponta használom, de jellemzően rövid utakra, kb napi 20 km-t megyek vele, most 70.000 km van benne. Az a visszatérő hibája, hogy kigyullad a sárga motorhiba jelző lámpa a műszerfalon, a motor egyenetlenül jár, hidegen le is fullad, a teljesítmény visszaesik. A hiba rendszertelenül jelentkezik, nehezen reprodukálható, van hogy több napra megszűnik aztán újra megjelenik. Általában hideg, párás időben induláskor tapasztalom, ha bemelegszik a motor általában jobb lesz a helyzet. A hibakódot kiolvassák: "Gyújtáshiba történt a hengerben." Más probléma a computerből nem állapítható meg, minden mért érték normális. Ilyenkor rendszerint gyújtótrafó és gyújtógyertya cserével szokták a problémát megoldani. Az utóbbi csere után az autó másfél évig hibátlanul működött, majd a hiba ismét jelentkezett. Gyújtótrafót cseréltek amitől a hiba megszűnt kb 3 napra. Vissszamentem a szervízbe, most gyertyát cseréltek, a probléma megszűnt kb 2 hétre, majd újra előjött. A szervízben most azt mondták, hogy valószínűleg a hibát nem a gyújtótrafó okozhatja, hanem az , hogy a szelepek bekormolódtak. A hiba szerintük a motor szétszedésével és a szelepek tisztításával oldható meg. Első kérdésem: Lehetséges az, hogy ugyanabban az autóban kb 3 év alatt 4 -szer kelljen trafót cserélni? Ilyen rosszak a trafók, vagy ilyen gyorsan elromlanak? Második kérdés: Ha a hibát nem a trafó hanem a szelepek elszennyeződése okozza, akkor miért szűnik meg a hiba a trafót cserétől akár hónapokra? Előre is köszönöm a tanácsot: Tibor Úgy látom csupa olyan téma merül fel, amivel én is szívtam anno... :D Nálam is ugyanezen hibajelenségek, 2x trafócsere+ugyanennyiszer a gyertyák. Minden csere után 1darabig tökéletes volt az autó. 3. alkalommal hengerfej le, és láss csodát, két auspuff-szelep a rájuk rakódott méteres koksztól megszorult. Nem 100%, de esélyes, hogy nálad ugyanez van a rövidebb távok miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Úgy látom csupa olyan téma merül fel, amivel én is szívtam anno... :D Nálam is ugyanezen hibajelenségek, 2x trafócsere+ugyanennyiszer a gyertyák. Minden csere után 1darabig tökéletes volt az autó. 3. alkalommal hengerfej le, és láss csodát, két auspuff-szelep a rájuk rakódott méteres koksztól megszorult. Nem 100%, de esélyes, hogy nálad ugyanez van a rövidebb távok miatt... A tavasz meghozta a gyújtásproblémákat sokak "örömére"...de ez a hozzászólás támpont lehet sokak számára akik már a sokadik trafósort cserélik,és mégse működik.Én készülök beállni a sorba...sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Nekem hiányzik ez a cső. Ami a légszűrőház elejétől indul,a hűtő fölé,és onnan szívja a levegőt(szívócsonk). No kérdés,ez baj,vagy nem,mert ahogy elnéztem kollégámét,abban semmi plusz szűrő,vagy valami nincs,csak egy levékonyított cső.Feladata csak annyi lenne,hogy előröl szívja a levegőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Nekem hiányzik ez a cső. Ami a légszűrőház elejétől indul,a hűtő fölé,és onnan szívja a levegőt(szívócsonk). No kérdés,ez baj,vagy nem,mert ahogy elnéztem kollégámét,abban semmi plusz szűrő,vagy valami nincs,csak egy levékonyított cső.Feladata csak annyi lenne,hogy előröl szívja a levegőt? :D Hát talán nem szív akkor olyan meleg levegőt! Nem hiába van az ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok! Pár perccel ezelőtt kiszedtem az EGR-t a kocsiból, csak nem tudom, hogy melyik részét szabad beáztatni. A "felső" műanyaggal borított részt le kell venni, vagy ha nem lehet, akkor figyelni kell, hogy oda ne érjen a Brigécol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Szia! A "hengerfej le" mekkora mutatvány? Kell valamilyen előkészület hozzá? Gondolok itt arra, hogy a tömítést illik cserélni miután megbontottuk? (Z14XE) köszi Balage Úgy látom csupa olyan téma merül fel, amivel én is szívtam anno... :D Nálam is ugyanezen hibajelenségek, 2x trafócsere+ugyanennyiszer a gyertyák. Minden csere után 1darabig tökéletes volt az autó. 3. alkalommal hengerfej le, és láss csodát, két auspuff-szelep a rájuk rakódott méteres koksztól megszorult. Nem 100%, de esélyes, hogy nálad ugyanez van a rövidebb távok miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Szia! A "hengerfej le" mekkora mutatvány? Kell valamilyen előkészület hozzá? Gondolok itt arra, hogy a tömítést illik cserélni miután megbontottuk? (Z14XE) köszi Balage Minimum: - hf tömítés - hf csavarok - szívó és kipuff oldali tömítések de még van pár dolog amiket érdemes cserélni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts