Stofl Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Otthoni műszerrel is lehet. :lol: Van ez az 5 ágú biomechanikus szerkezet,ezzel meg kell fogni egy villáskulcsot, ... jó munkát! Húha! :D Sokat aludtál vagy keveset? Első sornál elkezdtem gondolkodni milyen műszerre gondolhatsz.... Végére megértettem. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Otthoni műszerrel is lehet. :) Van ez az 5 ágú biomechanikus szerkezet,ezzel meg kell fogni egy villáskulcsot,ami lehetőleg BETA márkájú olyan számozású,hogy a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerkezet sarkán levő csavart le tudd vele venni.Miután a fémből készült csavart meglazítottad a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerelvényen,leveszed a vezetékkel ellátott végét róla és nem helyezed vissza kb.15-20-25-30 (kiválasztod melyik szimpi)percig ,ezáltal a tárolt hibakódok törlődnek.Jó ha tudod ilyen esetben a gyári zeneszolgáltató készüléked security kódját is ,mivel azt ebben az esetben ujra kell majd indítsad!jó munkát! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
normy4ever Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A hűtővíz olajos a tartályban?Izzítógyertyák milyenek? Hat sajnos igen, valami aprocska olajfoltok vannak benne, bevallom ezt mar reg eszrevettem kb 1 honapja, de remeltem hogy csak azert van mert a hutofolyadek reg(3ev) volt cserelve, es nem is volt egyertelmu h olaj folt vagy nem, de mostmar gyanus... :D Izzogyertyak nem tudom hol vannak ?! mit kell keressek rajtuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
normy4ever Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Aham,megnéztem.Megmondom őszintén,hogy nem sokat látok ki belőle! :D Hogy az most olajfolt vagy nem azt nem tudnám megmondani.Tapintásra milyen a víz,csúszós,nyálkás ,olajos?És milyen az olaj? Normynak is: Akkor mondják a motorra, hogy hengerfejes, ha a víztér és az égéstér nincs elszigetelve egymástól. Ennek általában kétféle oka van, vagy kiég a tömítés, vagy megreped a hengerfej (általában a szelepek közötti gátnál) Ilyenkor sem a víz folyik be az égéstérbe -azt a motort ember többet be nem indítja-, hanem a henger "dolgozik bele" a víztérbe. Erről úgy tudsz legkönnyebben meggyőződni, hogy járó HIDEG! motornál leveszed a kiegyenlítő tartály kupakját, és figyeled, hogy bugyborékol-e a víz. Lehet, hogy csak melegen kezdi, úgyhogy járasd egy ideig. Az első tünet, hogy romlik a fűtés a bekerülő égéstermék buborékok miatt. gyakorikerdesek.hu De ha nem a viz folyik az egesterbe, akkor hova lesz a hutoviz ? zart rendszerben nem parologhat el ... Holnap reggel megnezem hideg motornal ezt a bugyborekolos tortenetet ... Amugy milyen osszegre szamitsak egy ilyen hengerfej tomites rehabilitacio eseten? Lesz meg olyan a motor mint ujkoraban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Többször volt szó mostanában erről a kutyacsont gúnynevű alkatrészről, hogy többen cseréltétek, mert úthibákon kopog. Hol van ez elhelyezve a járműben? Rápillantanék, hátha nekem is az hucutkodik. Bár szerelő azt mondta, hogy jó minden, kormánymű kopog, de én már senkinek sem hiszek. Néha már magamnak se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Otthoni műszerrel is lehet. :D Van ez az 5 ágú biomechanikus szerkezet,ezzel meg kell fogni egy villáskulcsot,ami lehetőleg BETA márkájú olyan számozású,hogy a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerkezet sarkán levő csavart le tudd vele venni.Miután a fémből készült csavart meglazítottad a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerelvényen,leveszed a vezetékkel ellátott végét róla és nem helyezed vissza kb.15-20-25-30 (kiválasztod melyik szimpi)percig ,ezáltal a tárolt hibakódok törlődnek.Jó ha tudod ilyen esetben a gyári zeneszolgáltató készüléked security kódját is ,mivel azt ebben az esetben ujra kell majd indítsad!jó munkát! corsIKA! Ez nagyon szép beszéd volt,a második sornál jöttem rá mi az az "5 ágú biomechanikus szerkezet". :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 De ha nem a viz folyik az egesterbe, akkor hova lesz a hutoviz ? zart rendszerben nem parologhat el ... Holnap reggel megnezem hideg motornal ezt a bugyborekolos tortenetet ... Amugy milyen osszegre szamitsak egy ilyen hengerfej tomites rehabilitacio eseten? Lesz meg olyan a motor mint ujkoraban? a motor be is tudja szívni a vizet azaz megeszi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 a motor be is tudja szívni a vizet azaz megeszi...... vagy levágom a kis újjad... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Többször volt szó mostanában erről a kutyacsont gúnynevű alkatrészről, hogy többen cseréltétek, mert úthibákon kopog. Hol van ez elhelyezve a járműben? Rápillantanék, hátha nekem is az hucutkodik. Bár szerelő azt mondta, hogy jó minden, kormánymű kopog, de én már senkinek sem hiszek. Néha már magamnak se! Kutyacsont=kormány stab..rúd.lengéscsillapítóba van bekötve az egyik vége,a másik megy lefele a stab rúdra.telóval párhuzamosan megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Kutyacsont=kormány stab..rúd.lengéscsillapítóba van bekötve az egyik vége,a másik megy lefele a stab rúdra.telóval párhuzamosan megy. Köszi szépen, így már sejtem. Valamelyik nap meglesem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Köszi szépen, így már sejtem. Valamelyik nap meglesem. Én ma cseréltem,megszűnt a kopogás,naon jóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
normy4ever Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 a motor be is tudja szívni a vizet azaz megeszi...... jogos ... igazad van :D csak akkor miert mondhatta a szerelo hogy ha sokaig jarok igy vele befolyik a viz majd az egyik hengerhez ugy hogy el sem indul mar ?! (mondjuk igy utolag visszagondolva ez igy eleg gyanus is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én ma cseréltem,megszűnt a kopogás,naon jóóóó :D Remélem nekem is az lesz. Nincs "kedvem" kormányművet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 De ha nem a viz folyik az egesterbe, akkor hova lesz a hutoviz ? zart rendszerben nem parologhat el ... Holnap reggel megnezem hideg motornal ezt a bugyborekolos tortenetet ... Amugy milyen osszegre szamitsak egy ilyen hengerfej tomites rehabilitacio eseten? Lesz meg olyan a motor mint ujkoraban? A víz azért több helyen is eltünhet,pl. a lábtérben nem lucskos a szőnyeg?Vagy a motortérben a csöveknél valahol...ilyesmi. Hideg motornál kezd és várd meg míg felmelegszik,így írták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pana Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok! Ismét megkérdezem, lehet, hogy nem vettétek észre: Ma reggel indulás előtt megnéztem az olajszintet, a pálca alsó harmadán az olaj színe sárgás. Többször ellenőriztem, és az eredmény változatlan. Gondoltam csak valami olajkicsapódás, mentem vele kb 20-25km-t, majd otthon megint ellenőrzés, a pálca vége még mindig sárga. Az olajat és szűrőt október közepén cseréltem, azóta nincs benne 3000km sem. Castrol Magnatec 10w40-es ment bele, mivel a gép 10éves múlt. (X14XE). Normális az a "sárgaság"? Másik kérdés: A "hosszú" hétvégén ki szeretném tisztítani az EGR-t. Merre találom és mivel tudom kipucolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A víz azért több helyen is eltünhet,pl. a lábtérben nem lucskos a szőnyeg?Vagy a motortérben a csöveknél valahol...ilyesmi. Hideg motornál kezd és várd meg míg felmelegszik,így írták! Most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de megkérdezem.Asszem a G astra kezelési "prospektusban"olvastam,hogy ilyen esetben meg lehet nyomatni hidegen a hűtő rendszert,van valami pumpa szerü ketyere,amit közvetlenül a kiegyenlítő tartályra kell rácsavarni a sapka helyére,és asszem 1 BAR nyomásra felpumpálni (persze hideg motornál) és aztán lehet kutakodni,hogy hol cseppen a víz.Szerintetek ez így megoldható?Mi igaz ebből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Otthoni műszerrel is lehet. :D Van ez az 5 ágú biomechanikus szerkezet,ezzel meg kell fogni egy villáskulcsot,ami lehetőleg BETA márkájú olyan számozású,hogy a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerkezet sarkán levő csavart le tudd vele venni.Miután a fémből készült csavart meglazítottad a töltéstartalékoló és indítóáramot adó kocka ill. téglatest alakú villamos szerelvényen,leveszed a vezetékkel ellátott végét róla és nem helyezed vissza kb.15-20-25-30 (kiválasztod melyik szimpi)percig ,ezáltal a tárolt hibakódok törlődnek.Jó ha tudod ilyen esetben a gyári zeneszolgáltató készüléked security kódját is ,mivel azt ebben az esetben ujra kell majd indítsad!jó munkát! B+, Te tuti ittál megint valamit, nem súgnád meg? :D :lol: :D Pm-ben is jöhet... :D Húha! ;) Sokat aludtál vagy keveset? Első sornál elkezdtem gondolkodni milyen műszerre gondolhatsz.... Végére megértettem. Köszi! :) Ugye-ugye? Én is csak lestem az elején, de aztán kezdtek kirajzolódni a képek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok! Ismét megkérdezem, lehet, hogy nem vettétek észre: Ma reggel indulás előtt megnéztem az olajszintet, a pálca alsó harmadán az olaj színe sárgás. Többször ellenőriztem, és az eredmény változatlan. Gondoltam csak valami olajkicsapódás, mentem vele kb 20-25km-t, majd otthon megint ellenőrzés, a pálca vége még mindig sárga. Az olajat és szűrőt október közepén cseréltem, azóta nincs benne 3000km sem. Castrol Magnatec 10w40-es ment bele, mivel a gép 10éves múlt. (X14XE). Normális az a "sárgaság"? Másik kérdés: A "hosszú" hétvégén ki szeretném tisztítani az EGR-t. Merre találom és mivel tudom kipucolni? Inkább városban használod a kocsit?(ha igen akkor én nem aggódnék)Az a 20-25 km. az semmi, attól biztos nem múlik el (szerintem) a kicsapódás. Az AGR az enyémen (X16XEL),ha szembe állsz a kocsival akkor a motor jobb oldalán fenn van a hátsó oldalán, általában 2 csavar fogja és egy csatlakozó megy rá.Gondolom az X14XE-n is hasonló!Ja:brigeciol esetleg ha ez nincs akkor benzin,csak marja a kokszot. Most lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de megkérdezem.Asszem a G astra kezelési "prospektusban"olvastam,hogy ilyen esetben meg lehet nyomatni hidegen a hűtő rendszert,van valami pumpa szerü ketyere,amit közvetlenül a kiegyenlítő tartályra kell rácsavarni a sapka helyére,és asszem 1 BAR nyomásra felpumpálni (persze hideg motornál) és aztán lehet kutakodni,hogy hol cseppen a víz.Szerintetek ez így megoldható?Mi igaz ebből? Én még erről nem olvastam,de lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 B+, Te tuti ittál megint valamit, nem súgnád meg? :D :lol: :D Pm-ben is jöhet... ;) Nem semmit,mikor ezt írtam még nem ittam,mert kocsival járunk ki dolgozni! De azóta már köszöntöttem Zoltánt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A víz azért több helyen is eltünhet,pl. a lábtérben nem lucskos a szőnyeg?Vagy a motortérben a csöveknél valahol...ilyesmi. Hideg motornál kezd és várd meg míg felmelegszik,így írták! Ezek mennyire megbízható infók hengerfej hibával kapcsolatban? Logikusnak tűnnek a leírás alapján! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ezek mennyire megbízható infók hengerfej hibával kapcsolatban? Logikusnak tűnnek a leírás alapján! ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ma sajna továbbra is rángatott a kocsim. Nem vészes de mikor kis fordulaton, gázt adok akkor rángat de sokszor eléggé. Többen mondták hogy üzemanyag gond. Ma vettem 4 vadi új GM gyertyát, sajna azzal még inkább rángat úgyhogy ment vissza az NGK. De sajna azzal sem tuti. Holnap megy bele injektor tisztító. Remélem jó lesz. Utána meg vmi normális benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Utána meg vmi normális benzin. Az nem árt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomeede Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hali mindenkinek! Friss fórum tag vagyok, és nem régi Opel tulaj. A G astra -m 2 éves múlt. Két gondom van vele! Az egyik ahogy látom nem új keletű, de inkább leírom pontosan mi a gond és akkor remélem pontosabb választ is kapok rá valamely szakitól :D A futómű fekvőrendőrröl való leérkezéskor amikor a súly az első tengelyekre nehezedik egy "nyekkenő, reccsenő" hangot ad. Ismerős szervizben nézték, öreg szaki azt mondta túl új fiam az a baja :lol: Egyik alakalommal ugyanígy fekvőrendőr után lassú guruláskor égtelen, a kerék forgásával ütemes fémes hangot adott olyat mintha a kocsiban egy bovden vagy egy drót feszült volna szakadás közeli állapotig. Megálltam mert azt hittem szétesik, vagy kiesik belőle valami. Benéztem a kocsi alá de semmi. Üresbe téve toltam egy kicsit visszafelé és a feszülő recsegő hang továbbra is a kerék gurulásával ütemesen hallatszott. Egy két méter után elhallgatott. Elindultam vel és azóta semmi, csak a régi megszokott hang maradt a fekvőrendőröknél. Sok mindent mondtak már nekem is: kutyacsont, szilentek, csapágy. Szerintetek mi lehetett az és a már megszokottá vált reccsenő hangot mivel lehetne eltüntetni? Másik: Főleg hideg, éppen beindított autónál, de még ha pár percig járatom is, egyest nem igazán akarja venni. Hátramenetet kapcsolva full kinyomott kuplungnál is reccsennek a fogaskerekek mikor beveszi a sebessséget. Ha elindultam, egyesben kipörgetve, pár másodpercig nem tudom kivenni és kettest kapcsolni, mintha satuba lenne fogva a sebváltó, ha gyengén csak két három ujjal fogom a kart és gyngéden húzom ki egyesből, van hogy félúton megakad és ismét talákoznak a fogaskerekek recsegve. Harmadik évben van a gép minél előbb lépni akarok ez ügyben, de ha előtte tudnátok valamit segíteni azt megköszönném, cserébe én is szivesen segítek mobiltelefonos kérdésekben (mobil szerviztechnikus vagyok) :D előre is köszönöm Tomee Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ma sajna továbbra is rángatott a kocsim. Nem vészes de mikor kis fordulaton, gázt adok akkor rángat de sokszor eléggé. Többen mondták hogy üzemanyag gond. Ma vettem 4 vadi új GM gyertyát, sajna azzal még inkább rángat úgyhogy ment vissza az NGK. De sajna azzal sem tuti. Holnap megy bele injektor tisztító. Remélem jó lesz. Utána meg vmi normális benzin. Kicsit félek hogy nehogy TR híd legyen vagy ECU esetleg lambda szonda. Bár nagyon furcsa hogy tankolás után jött elő 40-45 km után. Bár szerelő haver telón azt mondta ha TR hid lenne akkor 3000 felett sem javulna meg. Alapjárat teljesen jó meg ha kis gázzal gyorsulok úgy rángatni sem rángat. Meg rettentően sokat fogyaszt bár mostanában tolom neki hogy hátha kiég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts