balazs777 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Még valami. Azt nem tudom, hogy csinálja, de egyre kevesebbet eszik a kocsi. 7, majd 6,7, most meg 6 litert evett meg átlagosan. Mindhárom mérésperiódus között eltelt legalább 1500km. A vicc az, hogy egyre jobban nyomom neki....ezért nem értem.. :D várj még pár hónapot és termelni fogja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy ha befogom a kipufogót akkor szabadna valamilyen hangot kiadnia? Hétvégén lett cserélve a középső dob és azóta nagyon morgós lett a kocsi hangja városban is, de autópályán 130-nál már egyszerűen elviselhetetlen. Befogtam a kipufogót és hallani egy erős sziszegő hangot. Gyanítóm, hogy a szerelő egy gramm tömítő pasztát nem nyomott az illesztések közé hiába nyomtam a kezébe a tubust (nem igazán lehetett látni, hogy hiányozna belőle).. Még valami. Azt nem tudom, hogy csinálja, de egyre kevesebbet eszik a kocsi. 7, majd 6,7, most meg 6 litert evett meg átlagosan. Mindhárom mérésperiódus között eltelt legalább 1500km. A vicc az, hogy egyre jobban nyomom neki....ezért nem értem.. :D lehet nincs -15 fok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy ha befogom a kipufogót akkor szabadna valamilyen hangot kiadnia? Hétvégén lett cserélve a középső dob és azóta nagyon morgós lett a kocsi hangja városban is, de autópályán 130-nál már egyszerűen elviselhetetlen. Befogtam a kipufogót és hallani egy erős sziszegő hangot. Gyanítóm, hogy a szerelő egy gramm tömítő pasztát nem nyomott az illesztések közé hiába nyomtam a kezébe a tubust (nem igazán lehetett látni, hogy hiányozna belőle).. Még valami. Azt nem tudom, hogy csinálja, de egyre kevesebbet eszik a kocsi. 7, majd 6,7, most meg 6 litert evett meg átlagosan. Mindhárom mérésperiódus között eltelt legalább 1500km. A vicc az, hogy egyre jobban nyomom neki....ezért nem értem.. :D Cseréljük el 1 hónapra hátha az enyémet is "megnevelnéd" hmm??? Aztán ha már 7 körül van akkor jöhet vissza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szia Lipi-G! Akkor most frankón összejöttünk itt egy páran ezekkel a problémákkal,de sebaj,Én azt mondom ez legyen a legnagyobb problémánk az autónkkal,csak sajna ez nem ilyen egyszerű,mert valamikor a technika megmakacsolja magát,méghozzá elég rendesen. Az én részemről,nem tartom problémának,tulajdonképp nem érdekel. Ezért,hogy nem világít a sz.gyujtóm,egy csavart sem vennék ki :D A m.fal,fűtés,kijelző,az más tészta.Azért bontanék. Szerintem a 3 G astrámból,egyiknél sem világított a sz,gyújtó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 lehet nincs -15 fok? :D Igen lehet...de nyáron sem szokott ilyen értéket produkálni. Nagy átlag 6,7. Ráadásul mostanában többet járok városban is.. Lehet, hogy valaki a tudtom nélkül megtankolja éjszaka? :D A kipufogóval kapcsolatban létezik olyan szer amivel ha befújom az illesztéseket láthatóvá válik a tömítetlenség? Ha igen, mi a neve és hol lehet kapni? Vagy egyszerűen borotvahab? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Igen lehet...de nyáron sem szokott ilyen értéket produkálni. Nagy átlag 6,7. Ráadásul mostanában többet járok városban is.. Lehet, hogy valaki a tudtom nélkül megtankolja éjszaka? :D A kipufogóval kapcsolatban létezik olyan szer amivel ha befújom az illesztéseket láthatóvá válik a tömítetlenség? Ha igen, mi a neve és hol lehet kapni? Vagy egyszerűen borotvahab? :lol: Van! Benyúlsz a zsebedbe és kiveszed a kezed. Fogsz egy rongyot és tenyérrel fojtasz a kipu nyílásán. Persze közben valakinek figyelnie kell a rendszert pl. aknából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Van! Benyúlsz a zsebedbe és kiveszed a kezed. Fogsz egy rongyot és tenyérrel fojtasz a kipu nyílásán. Persze közben valakinek figyelnie kell a rendszert pl. aknából. Akna nincs.. :lol: Alá fogom bakolni a kocsit. Csak úgy férek be alá. Egy valamit nem értek viszont... Minek nyúljak a zsebembe, ha utána kell a kezem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Akna nincs.. :lol: Alá fogom bakolni a kocsit. Csak úgy férek be alá. Egy valamit nem értek viszont... Minek nyúljak a zsebembe, ha utána kell a kezem? :D Egyszerűen fogd be a kipuff. végét tenyérrel, ha lefullad, akkor jó a rendszer, ha a motor jár tovább, valahol lyuk, kifújás van. Ráérsz ezek után bakolgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Egyszerűen fogd be a kipuff. végét tenyérrel, ha lefullad, akkor jó a rendszer, ha a motor jár tovább, valahol lyuk, kifújás van. Ráérsz ezek után bakolgatni. Ez már megtörtént. Nem fullad...fúúúj.. :D Már csak arra kell rájönnöm honnan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Egyszerűen fogd be a kipuff. végét tenyérrel, ha lefullad, akkor jó a rendszer, ha a motor jár tovább, valahol lyuk, kifújás van. Ráérsz ezek után bakolgatni. Előbb nyomja szét a kipufogórendszert, mint sem lefulladna! Ha mégis lefullad, akkor komoly probléma van a mororban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Előbb nyomja szét a kipufogórendszert, mint sem lefulladna! Ha mégis lefullad, akkor komoly probléma van a mororban. Akkor hogy lehet megnézni, hogy jól tömített-e a kipufogó? Mert aszerint amit te mondasz ha befogod akkor már keletkezik is egy rés/lyuk ahol kifúj.. Gázpedál erős nyomkodásával kell fülelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Van! Benyúlsz a zsebedbe és kiveszed a kezed. Fogsz egy rongyot és tenyérrel fojtasz a kipu nyílásán. Persze közben valakinek figyelnie kell a rendszert pl. aknából. Én nem mondtam, hogy fogd be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én nem mondtam, hogy fogd be! :lol: Oh tényleg.. Bocs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Amire én gondoltam: alapjáraton ketyegteted a gépet, és szétfeszített tenyérrel befogod a cső végét. Ha elkezd haldokolni, meg érzed a nyomást a tenyereden, akkor tömített a rendszer, ha kb. ugyanúgy jár tovább a motor, akkor valahol kifúj. Ha kifúj, ha nem, ettől nem fog szétmenni semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Előbb nyomja szét a kipufogórendszert, mint sem lefulladna! Ha mégis lefullad, akkor komoly probléma van a mororban. Ezt akartam én is mondani. Ha attól lefullad hogy kézzel befogja a kipufogót, akkor az a motor halott. Talán még egy benzines fűnyírónak sem szabadna ettől leállnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Ezt akartam én is mondani. Ha attól lefullad hogy kézzel befogja a kipufogót, akkor az a motor halott. Talán még egy benzines fűnyírónak sem szabadna ettől leállnia. Mindenki ezen a lefulladáson lovagol... :D Lehet érezni, ha jó a rendszer, meg ha kifúj, mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Mindenki ezen a lefulladáson lovagol... :D Lehet érezni, ha jó a rendszer, meg ha kifúj, mindegy. Igen! Mert ha rendesen lefogja, akkor a jól tömített kipufogón is kinyomathatja a kötések a tömítését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Egyszerűen alá kell menni! Ha kifúj valahol, az hallatszik is, érződik is (kézzel), meg látszik is ott egy kis koromfolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Egyszerűen alá kell menni! Ha kifúj valahol, az hallatszik is, érződik is (kézzel), meg látszik is ott egy kis koromfolt. Sziasztok! A legjobb megoldás tényleg egy akna lenne onnan pedig rendesen látni lehet hol is fúj ki(pl.kormozódás).Az meg hogy nincs akna ilyen esetben nem lehet akadály.Csak van valakinek a családban,vagy haveri körben,esetleg egy szakinál is lehet pár fillérért "állapotfelmérés címén "bekéreckedni" egy aknára. A legpontosabban aknából lehet ezt felderíteni...nem érdemes bakolgatni meg befogósdit játszani. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! A legjobb megoldás tényleg egy akna lenne onnan pedig rendesen látni lehet hol is fúj ki(pl.kormozódás).Az meg hogy nincs akna ilyen esetben nem lehet akadály.Csak van valakinek a családban,vagy haveri körben,esetleg egy szakinál is lehet pár fillérért "állapotfelmérés címén "bekéreckedni" egy aknára. A legpontosabban aknából lehet ezt felderíteni...nem érdemes bakolgatni meg befogósdit játszani. Szerintem... Meg is oldódott a dolog. A hátsó dob és a középső dob csatlakozásánál fúj ki. Kicsit befogtam és el is cseppent azonnal a kondenzvíz onnan. Plusz hidegindításnál a motortérből láttam feljövő füstöt. :lol: A flexibilis csőből jött. Jól láttam, hogy az egybe van építve a katalizátorral és a leömlővel, ami viszont nem olcsó mulatság? Más. Kicseréltem az aranyárban mért felső hűtővíz gumicsövet (7100ft). Remélem most már megszűnik a hűtővíz folyásom. Reggel kiderül mert most meleg a motor és elpárolog minden róla. A termosztát tetején lévő kis vékony műanyag mi célt szolgál amúgy? Ez közvetlenül megy a kiegyenlítő tartályba (nem megy keresztül a hűtőn). Mintha onnan is eresztene egy nagyon picit (remélem csak beképzelem). Adtam egy kis wd40-et az ajtóknak és az ülésnek is mert már minden nyikorgott. Most olyan jó csendes lett minden. :D Mellesleg a vezető oldali ülés kotyogására még mindig nem találtam megoldást. Akárhogy feküdtem alá csak azt láttam, hogy hol mozog ha rángatom, de semmi csavart nem találtam amit meghúzhatnék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Meg is oldódott a dolog. A hátsó dob és a középső dob csatlakozásánál fúj ki. Kicsit befogtam és el is cseppent azonnal a kondenzvíz onnan. Plusz hidegindításnál a motortérből láttam feljövő füstöt. :lol: A flexibilis csőből jött. Jól láttam, hogy az egybe van építve a katalizátorral és a leömlővel, ami viszont nem olcsó mulatság? Más. Kicseréltem az aranyárban mért felső hűtővíz gumicsövet (7100ft). Remélem most már megszűnik a hűtővíz folyásom. Reggel kiderül mert most meleg a motor és elpárolog minden róla. A termosztát tetején lévő kis vékony műanyag mi célt szolgál amúgy? Ez közvetlenül megy a kiegyenlítő tartályba (nem megy keresztül a hűtőn). Mintha onnan is eresztene egy nagyon picit (remélem csak beképzelem). Adtam egy kis wd40-et az ajtóknak és az ülésnek is mert már minden nyikorgott. Most olyan jó csendes lett minden. :D Mellesleg a vezető oldali ülés kotyogására még mindig nem találtam megoldást. Akárhogy feküdtem alá csak azt láttam, hogy hol mozog ha rángatom, de semmi csavart nem találtam amit meghúzhatnék. :D hy most cseréltem flexibilis csövet: http://bolthely.hu/sprintauto/id/00561_Flexibilis_cso_45x200 +3000ft a behegesztése, tuti lett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 hy most cseréltem flexibilis csövet: http://bolthely.hu/sprintauto/id/00561_Flexibilis_cso_45x200 +3000ft a behegesztése, tuti lett! :D Tehát ha jól értem a flexibilis cső külön is cserélhető? Le kell vágni aztán hegesztés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Tehát ha jól értem a flexibilis cső külön is cserélhető? Le kell vágni aztán hegesztés? Aki tud hegeszteni, meg tudja csinálni. Flexcsövet pedig tudsz venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Aki tud hegeszteni, meg tudja csinálni. Flexcsövet pedig tudsz venni. mi az a hegesztés :D :lol: azt nem értem hogy KGR miért nem keres meg ezzel...hogy hegesszem fel awi-val ;) biztos azért mert messze van zugló zuglótól :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Sziasztok! Olyan gondom van hogy valami tönkerment gyújtáskapcsolóba .. Úgy kezdődött a dolog hogy beindítottam és leállítani nem tudtam csak úgy hogy lefullasztottam és folyamatosan rajta van gyújtás a kulcs a forog de semmit sem csinál szerintetek mi mehetett tönkre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts