Bopeti11 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok! A feladvány: A tünet a következő: hideg indításkor pár 10sec helyben járatás után elkezdett valami ketyeregni. Olyan hang, mint amikor valami ridegebb vékony műanyag lemez beleér mondjuk a bicikli küllőibe, (tehát nem fémes csörgés, inkább gyors ütemű kattogás- milyen szerencsések vagyunk a magyar nyelvvel hogy ennyi hangfestő, hangutánzó szavunk van..)<_< . Inkább alapjárat közelében hallható, és ahogy bemelegszik a motor szép lassan elhalkul, megszűnik. Tegnap este a parkolóban elkezdtem figyelni a motornál a hang eredetét, annyira jutottam telefon-ledfénynél hogy a pillangószelep - gázbowden környékéről jön. Mit gondoltok, mi lehet? Eddig nem tapasztaltam ilyet... Tankszellőztető? (remélem jól írtam) :D Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok Az áramingadozás gondokra tudtok vmi megoldást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok Az áramingadozás gondokra tudtok vmi megoldást? Mindenképp autóvill. szerelőt ajánlanék. Túl sok oka lehet kezdve az elektromos kötések, csatlakozások oxidációjával, folytatva a diódahíddal, a generátor kitakarításán, felújításán át a cseréig . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 cikkszám alapján meg tudja nézni valaki, hogy egy adott vezérműtengely milyen jellemzőkkel bir? A vezérlési szögekre, ill a nyitási mélységre gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 cikkszám alapján meg tudja nézni valaki, hogy egy adott vezérműtengely milyen jellemzőkkel bir? A vezérlési szögekre, ill a nyitási mélységre gondolok... a gyári alkatrész katalógusba nincsenek ilyen infók <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 a gyári alkatrész katalógusba nincsenek ilyen infók <_< köszi. Ötlet esetleg, hogy hol lehet ilyen adatokat találni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 köszi. Ötlet esetleg, hogy hol lehet ilyen adatokat találni? tudatlan vagyok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 tudatlan vagyok <_< A hengerfej számban tudsz segiteni? C20xe ill. x20xev (x18xe) (y22se?) ill. x20xer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 A hengerfej számban tudsz segiteni? C20xe ill. x20xev (x18xe) (y22se?) ill. x20xer c20xe 0607056 x20xev 0607123 x20xer 0607127 x18xe 5607064 vagy 0607157 (vázszám függő) y22se mibe van ilyen moci?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 c20xe 0607056 x20xev 0607123 x20xer 0607127 x18xe 5607064 vagy 0607157 (vázszám függő) y22se mibe van ilyen moci?? bocs z22se Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 bocs z22se 0609071 de az láncos ha jól láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 0609071 de az láncos ha jól láttam még egy, és befejeztem: c20let <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 még egy, és befejeztem: c20let <_< 0609057 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 0609057 Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok. Kocsikáztunk ma ebben a szép időben. Meg voltunk vásárolni is. Amikor megálltunk az első helyen vásárolni és végeztünk, akkor vettem észre, hogy a bal első ajtónál a kerékívnél vízfoltot van. Indulás haza. Megállás a tesconál. Ott is csepegés a már említett helyen. A kérdésem az lenne hogy a vízrendszerből jött e a csepegés vagy esetleg a latyakos időben befolyt víz megfatyott és most olvadt ki? Valakinek ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 szerintem olvad a jég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 szerintem olvad a jég.... És is erre gondoltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz66 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Tisztelt tulajok, Sok infót leszedtem mire rájöttem a hiba okára.Autóm Astra G 1,4 16 szelep 2000-es évjárat motor X14XE. Előzmény:20mp sima egyenletes járás majd össze vissza,alapjárat alacsony ,motor remeg,nincs teljesítmény,kipufogó mint egy 3 hengeres,fogyasztás + 1-2 liter és hiba kód nincs. :D Rengeteg dolgot olvastam tőletek amiket rendre ki is próbáltam ,de sajna semmi nem változott.Jól telepakolták ezeket a kocsikat minden egymást figyelő kütyüvel ,olyan az egész mint egy kém film. Rövid történet a javításról: EGR tisztítás majd csere,alapjárati motor tisztítás csere donor autóból, üzemanyag szűrő csere,szivárgások fals levegők ,eredmény "0". Második menet- gyertya csere, majd gyújtáshíd csere/donor/ összes elektromos csatlakozó átvizsgálása,minden szuszogócső tisztítása,közben próbák minden szinten ,eredmény "0". Már egy hete nem használom a kicsikét ,mert sajnálom :D ,de ma hajnalban megvilágosodtam és előjött Zsigulis emlékem.Akkor a sok városi közlekedés után néha jól esett a motornak ha kap egy kis igazi menetet.Hát ma ez történt ,mi után a MAP szenzort is levizsgáltam ,gondoltam egy hegyeset és elmentem tankolni.Kicsit rángatott ,de ment igaz pörgettem is ,de csak finoman.Tankolás után irány az M7 és Érdről egészen az Egér út bekötéséig 4-ben 4000 fordulaton 130 majd táblák miatt 100 ,fordulás vissza és Érdig ugyan így.Ott ismét vissza és ugyan azokkal a paraméterekkel egy újabb kör.Mikor megálltam a katalizátortól olyan büdös kénes bűz jött ki ,hogy az förtelem.De láss csodát alapjárat normális járás sima víz rendesen melegszik és mindenki működik mint egy svájci óra. Tehát a jó magyar kénes benzin szivatott 2 hétig.Érdekes a hiba csak + 10 fok alatt volt jellemző.Hozzá teszem nagyon kocsi távon járok vele napi 10-12 km tehát nem is terhelődik igazán.Még 1 jó tanács: kis japán Suzuki mérnők mesélte ha városban 2000környékén tudod tartani a fordulatot és indokolatlanul nem váltasz feljebb a jobb hőmérséklet miatt és a teljesítmény miatt a fogyasztásod 1-1.5 literrel is kevesebb lehet. A haveromnak ez bejött most én is e szerint fogom használni . <_< Szóval érdemes néha meghajtani ,de nem gyorsan csak terhelni a motort,hogy a katalizátor is kitudjon égni. Állóhelyben melegítve nem működik a dolog csak terhelés alatt!! Üdv mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Tisztelt tulajok, Tankolás után irány az M7 és Érdről egészen az Egér út bekötéséig 4-ben 4000 fordulaton 130 majd táblák miatt 100 ,fordulás vissza és Érdig ugyan így.Ott ismét vissza és ugyan azokkal a paraméterekkel egy újabb kör.Mikor megálltam a katalizátortól olyan büdös kénes bűz jött ki ,hogy az förtelem.De láss csodát alapjárat normális járás sima víz rendesen melegszik és mindenki működik mint egy svájci óra. Tehát a jó magyar kénes benzin szivatott 2 hétig.Érdekes a hiba csak + 10 fok alatt volt jellemző.Hozzá teszem nagyon kocsi távon járok vele napi 10-12 km tehát nem is terhelődik igazán.Még 1 jó tanács: kis japán Suzuki mérnők mesélte ha városban 2000környékén tudod tartani a fordulatot és indokolatlanul nem váltasz feljebb a jobb hőmérséklet miatt és a teljesítmény miatt a fogyasztásod 1-1.5 literrel is kevesebb lehet. A haveromnak ez bejött most én is e szerint fogom használni . <_< Szóval érdemes néha meghajtani ,de nem gyorsan csak terhelni a motort,hogy a katalizátor is kitudjon égni. Állóhelyben melegítve nem működik a dolog csak terhelés alatt!! Üdv mindenkinek!! Ezt hívjuk fagyizásnak,és igen jótékony hatása van,Ez a 2000 ford.fölötti dolog nekem is bejött,azóta 7 körül tartom bent a fogyimat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Ezt hívjuk fagyizásnak,és igen jótékony hatása van,Ez a 2000 ford.fölötti dolog nekem is bejött,azóta 7 körül tartom bent a fogyimat. :D Én 2200-2500 körül váltok el és 10 lityi felett fogyaszt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Én 2200-2500 körül váltok el és 10 lityi felett fogyaszt <_< Én el sem váltok 3-ból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Én el sem váltok 3-ból :D Akkor autópályán Te csak a külső sávban cammogsz :D <_< Persze értem én, városról beszélsz :) 3000ig nyugodtan lehet pörgetni városban, persze ha már meleg a meghajtóegység. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Tisztelt tulajok, Sok infót leszedtem mire rájöttem a hiba okára.Autóm Astra G 1,4 16 szelep 2000-es évjárat motor X14XE. Előzmény:20mp sima egyenletes járás majd össze vissza,alapjárat alacsony ,motor remeg,nincs teljesítmény,kipufogó mint egy 3 hengeres,fogyasztás + 1-2 liter és hiba kód nincs. :D Rengeteg dolgot olvastam tőletek amiket rendre ki is próbáltam ,de sajna semmi nem változott.Jól telepakolták ezeket a kocsikat minden egymást figyelő kütyüvel ,olyan az egész mint egy kém film. Rövid történet a javításról: EGR tisztítás majd csere,alapjárati motor tisztítás csere donor autóból, üzemanyag szűrő csere,szivárgások fals levegők ,eredmény "0". Második menet- gyertya csere, majd gyújtáshíd csere/donor/ összes elektromos csatlakozó átvizsgálása,minden szuszogócső tisztítása,közben próbák minden szinten ,eredmény "0". Már egy hete nem használom a kicsikét ,mert sajnálom :D ,de ma hajnalban megvilágosodtam és előjött Zsigulis emlékem.Akkor a sok városi közlekedés után néha jól esett a motornak ha kap egy kis igazi menetet.Hát ma ez történt ,mi után a MAP szenzort is levizsgáltam ,gondoltam egy hegyeset és elmentem tankolni.Kicsit rángatott ,de ment igaz pörgettem is ,de csak finoman.Tankolás után irány az M7 és Érdről egészen az Egér út bekötéséig 4-ben 4000 fordulaton 130 majd táblák miatt 100 ,fordulás vissza és Érdig ugyan így.Ott ismét vissza és ugyan azokkal a paraméterekkel egy újabb kör.Mikor megálltam a katalizátortól olyan büdös kénes bűz jött ki ,hogy az förtelem.De láss csodát alapjárat normális járás sima víz rendesen melegszik és mindenki működik mint egy svájci óra. Tehát a jó magyar kénes benzin szivatott 2 hétig.Érdekes a hiba csak + 10 fok alatt volt jellemző.Hozzá teszem nagyon kocsi távon járok vele napi 10-12 km tehát nem is terhelődik igazán.Még 1 jó tanács: kis japán Suzuki mérnők mesélte ha városban 2000környékén tudod tartani a fordulatot és indokolatlanul nem váltasz feljebb a jobb hőmérséklet miatt és a teljesítmény miatt a fogyasztásod 1-1.5 literrel is kevesebb lehet. A haveromnak ez bejött most én is e szerint fogom használni . <_< Szóval érdemes néha meghajtani ,de nem gyorsan csak terhelni a motort,hogy a katalizátor is kitudjon égni. Állóhelyben melegítve nem működik a dolog csak terhelés alatt!! Üdv mindenkinek!! Szia! Nekem is ilyen motorral szerelt a verdám és szintén 2000-es évjárat. A városban valóban el kell felejteni a 4. és 5. fokozatot. Említetted az EGR problémákat is. EGR tisztításakor a teljes kipufogógáz visszavezetés járatait ki kell tisztítani..nem beszélve a teljes szívósorról ami a sok olajgőztől lecsökkent keresztmetszettel üzemel. Egy 11 éves autónál (főleg ha még csipegeti is az olajat ) rendesen le tud csökkenni a keresztmetszet. Célszerű karburátor tisztító spray-t használni + a klímatisztító spay hosszabbító műanyag csövét. Így a teljes járatot be lehet fújni. Hiába tisztítottam meg a fojtószelepet és az alapjáratit + meghajtottam 4000-5000-es fordulaton ..de az alapjárat tovább vacakolt. Miután kitisztítottam az említett EGR járatot és a teljes szívósort az alapjáratom tökéletes lett. Kb. 2 havonta be szoktam fújni meleg motornál a Wynn's karburátor tisztítóval a fojtószelepnél úgy , hogy közben 2000 körül pörgetem (hála a gázbovdennek). Ezután összerakom és megpörgetem pár km-en keresztül 4000 feletti fordulaton. Az eredmény mindig magáért beszél. A spray kipucolja az általad említett katalizátort is és a teljes kipufogórendszert. 11 éves az autóm és többnyire városban használom de a kipufogórendszer még a gyári. sajnos a városi használat nem igazán kedvez az autóknak és ha nem tudsz mindig autópályázni akkor érdemel többször tisztogatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Kilehet venni a házából, de betétet hozzá kapni nem Sziasztok! Termoszát ügyben egy kis segítség a lengyel kollégáktól. Visit My Website Megoldódott a rejtély ..csak azt nem értem , hogy Magyarországon miért nem forgalmaznak betétet a házhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz66 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Sziasztok, Valaki segítsen abban milyen potméter van a VDO CDR 500-as cd -s rádióban ! Se kikapcsolni és sem hangerőt szabályozni nem tudok lötyög mint a gatya! Ja és hol lehet pesten-budán beszerezni és cca Ft? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts