KGR Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Azért ezt szívesen megnézném mekkora a fényereje stb. ...rendőrautóból kiszállva vagy csak úgy? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ...rendőrautóból kiszállva vagy csak úgy? :D Ez nagy volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ...rendőrautóból kiszállva vagy csak úgy? <_< konkrétan most munkán kívül gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 konkrétan most munkán kívül gondoltam :D Akkor jó. <_< Mellesleg édesapám ilyen izzót használ és neki nagyon bevált. Annyi hátránya van viszont, kb fele az élettartama. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 konkrétan most munkán kívül gondoltam <_< Ezt nem tiltja a törvény ugye!? Csak a 100W-osat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Nightbreaker És ez? Nagyon jó ez csak a (valóban) több fényért a rövidebb élettartammal fizetünk. És rengeteg hamisítvány kapható. Nekem is bandzsított a lámpám. A jobb oldali nagyon középre világított, az út széle szinte sötétben maradt. Egyszerűen eltűnt a foglalatról az egyik fül, így kicsit keresztbe fordult az izzó. Eddig minden izzócserénél foglalatot is kellett cserélnem, mert kikeményedett és levált egy-két fül, de ez az egy eset volt, hogy menet közben fogy el. Elég vacak anyagból van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gogolak Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát ezzel megfogtál,nem is tudtam hogy van ilyen! Megfogadom ha beállítás után sem lesz jó,csütörtökre viszem szerelőhöz! Az eredményről beszámolok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 hb3 ból nincs 100w os? vagy valami ultra fehér xenon mellett elég sárga a fénye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ezt nem tiltja a törvény ugye!? Csak a 100W-osat A 100-ast is csak közúton tiltja. Zárt pályán használható. Amúgy is megfontolandó a használata, mert sokkal nagyobb hőterhelésnek teszi ki a lámpatestet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hát ezzel megfogtál,nem is tudtam hogy van ilyen! Megfogadom ha beállítás után sem lesz jó,csütörtökre viszem szerelőhöz! Az eredményről beszámolok! Beállítás előtt nézd meg a foglalatod,nehogy törött legyen,bár jobb helyeken megnézik elsőként.Nekem is az égőkészletben van két tartalék foglalat.Igen silány,orosz bakelit anyagból van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gogolak Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Na találtam izzót,sőt van 90%-os is! http://www.autofejlesztes.hu/osram-izzo-ni...l-p-263928.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Na találtam izzót,sőt van 90%-os is! http://www.autofejlesztes.hu/osram-izzo-ni...l-p-263928.html Vazzee! Erről beszélt KGR is! <_< Ez is jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok 2 hónap után ismét kiment a jobb első tompitott égője... má kezd a hócipőm tele lenni vele. de mé csak a jobb állandóan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok 2 hónap után ismét kiment a jobb első tompitott égője... má kezd a hócipőm tele lenni vele. de mé csak a jobb állandóan? Én másfél éve vettem az autót. Azóta 1 izzót se kellett cserélnem... Mondjuk fényszórót már cseréltem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Ezt nem tiltja a törvény ugye!? Csak a 100W-osat Hivatalosan csak azok az izzók használhatóak melyek jóváhagyási jellel/E .sorszámmal/ el vannak látva!!! itt egy cikk róla: http://myswift-team.hu/news.php?extend.209 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Hivatalosan csak azok az izzók használhatóak melyek jóváhagyási jellel/E .sorszámmal/ el vannak látva!!! itt egy cikk róla: http://myswift-team.hu/news.php?extend.209 Az a baj a magyar törvényekkel,hogy nagyon tágan értelmezik,és használják. Pl.:nálunk egy E jelű akármilyen tunung lámpa,vagy bármi,ami nem gyári,szétflexelik érte az autód a rend őrei,KPM.... A bajoroknál,símán megtűrik,mivel tudják mi az a E jelzés. Ennyit a törvényekről <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az a baj a magyar törvényekkel,hogy nagyon tágan értelmezik,és használják. Pl.:nálunk egy E jelű akármilyen tunung lámpa,vagy bármi,ami nem gyári,szétflexelik érte az autód a rend őrei,KPM.... A bajoroknál,símán megtűrik,mivel tudják mi az a E jelzés. Ennyit a törvényekről <_< ez így igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Látod ilyenek ezek,nem segítenek! Szerintem lehet a termosztát rossz,azt kellene kicserélni.Miatta melegszik korán az a cső,nyitva van a termosztát és ezért átengedi a melegedő vizet a termosztát és nem tud felmelegedni a víz mert a nagykörbe kiengedi hamarabb a termosztát a vizet,mint kellene-tehát valószínűleg a termosztát lesz a ludas.Annak ugyanis az a dolga,hogy akkor nyisson ki,mikor már elég jó meleg a víz a motorban.Hát ilyenek ezek a termosztátok.Még jó,hogy az Opelbe olcsón hozzá lehet jutni egy termosztáthoz.Pl. egy Toyota termosztát sokkal drágább,mint egy Astrába való. Esetleg még termosztát baja is lehet,nem? A termosztátot:a Tát nevű községben készítik használt termoszokból. Így lett a neve:TermoszTÁT! Hungarikum,vigyázat hamisítják! Szia! Látom Te egy igazi bihari srác vagy és a humorért nem mész a szomszédba ! :-):-) A gondolatmeneted teljesen logikus felépítésű, de azt azért nem mondanám általánosságban , hogy olcsó az Astrákba a termosztát. Az enyém egy régi konstrukció (2000) X14XE motorral és a termosztát pl. Gates 15-20 eFt... Ezt én nem nevezném olcsónak... Egy viszont biztos, ha fekszik a mutató 10 perc után is akkor csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ...Amugy a stabilizátor gumik nyikorognak. nem arra gondoltak? Nekem valóban nyikorog, ha nagyobb lyukba "ugratok".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucspetiee Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok! 99-es astra g-m van és a jobb hátsó ajtót nem zárja le a központi zár(távirányítós). Tud valaki nekem mondani valami okosságot hogy mi lehet a baja? Köszönöm a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok 2 hónap után ismét kiment a jobb első tompitott égője... má kezd a hócipőm tele lenni vele. de mé csak a jobb állandóan? Volt egy kb. 2 éves időszakom, amikor kis túlzással nálam is sorra ette a H7-eket, de felváltva, hol bal oldalon, hol a másikon, néha kettőt egymás után ugyanazon az oldalon. A fesz. szabályzás egyenetlensége (pl. kanyarban is pislákolhat a világítás a szervó áramfelvétele miatt), meg a gyatra H7-es izzók miatt van az ilyesmi. Pedig én is az Osramtól a Tungsramig mindent kipróbáltam, de csipegette a drágábbakat is. Aztán egyszer "abbahagyta", mostmár éves távlatokban is bírják az izzóim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Sziasztok! 99-es astra g-m van és a jobb hátsó ajtót nem zárja le a központi zár(távirányítós). Tud valaki nekem mondani valami okosságot hogy mi lehet a baja? Köszönöm a válaszokat előre is. Szia, Lehet több oka is. Lehet, hogy lecsúszott a kábel a zárról vagy az is lehet, hogy a központi egységről (nem tudom, hogy ott hogy van a csatlakozás). Ha nyitni nyitja, de zárni már nem tudja akkor zárcsere (nekem is ez volt). Sajnos műanyag fülek tartják össze a zárat és ha valamelyik elpattan akkor mehet a kukába, mert a szerkezet szétnyomja a burkolatot és nem tud rendesen működni. Javítani lehetetlen. Én megpróbáltam rúgólemezzel, üvegszövettel, de sajnos ugyanúgy szétnyomta. 5 eFt-ért beszereztem egy másikat egy bontóból, kicseréltem és azóta jó. Kb negyedórás művelet. Ajtóról le kell szedni az ablaktekerő kart (kis omega alakú pöcök fogja. egy dróttal benyúlsz a kárpit és a kar közé és ki lehet piszkálni). A burkolatot ha jól emlékszek 3 csavar fogja. 1 alul, 1 db egy rejtett résben valahol a fogantyún 1 pedig ha jól emlékszek a tároló rekesznél. Ha ezeket kicsavartad, alul megfogod a burkolatot és egy határozott, de mégis óvatos mozdulattal megránthatod (műanyag patentok fogják). Innentől kezdve magától értetődik már a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Az a baj a magyar törvényekkel,hogy nagyon tágan értelmezik,és használják. Pl.:nálunk egy E jelű akármilyen tunung lámpa,vagy bármi,ami nem gyári,szétflexelik érte az autód a rend őrei,KPM.... A bajoroknál,símán megtűrik,mivel tudják mi az a E jelzés. Ennyit a törvényekről <_< Nálunk túl sok a hamis jelölés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Nálunk túl sok a hamis jelölés. <_< Sok a kínai vacak :D ,de,nekem azt mondták,hogy ami nem kínai,az hamisítvány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 Volt egy kb. 2 éves időszakom, amikor kis túlzással nálam is sorra ette a H7-eket, de felváltva, hol bal oldalon, hol a másikon, néha kettőt egymás után ugyanazon az oldalon. A fesz. szabályzás egyenetlensége (pl. kanyarban is pislákolhat a világítás a szervó áramfelvétele miatt), meg a gyatra H7-es izzók miatt van az ilyesmi. Pedig én is az Osramtól a Tungsramig mindent kipróbáltam, de csipegette a drágábbakat is. Aztán egyszer "abbahagyta", mostmár éves távlatokban is bírják az izzóim. Hmmm. kemény. én hétvégén megpróbálom stab icvel, hátha. vagy jólesz vagy nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts