FPepe Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Barátom szőr gugli... http://lacisajt.extra.hu/ De ne azonnali klikkel töltsd a pdf-et hanem jobb klikk "mentés másként"-tel.Nekem legalábbis behidalt a fájerfoksz a 160 megától... Köszönjük szépen a segítségeteket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Valahonnan mintha ismerős lenne a link... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Valahonnan mintha ismerős lenne a link... :lol: Kill WAREZ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Kill WAREZ! :lol: tiszteletem az uraknak.az y17dtl. motoros gyönyörü G-ASTRA-rol nincs valakinek csináld magad könyve . köszi előre . u.i. kombi a drága . Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Sziasztok! Ma reggel vettem észre, hogy a hűtőfolyadék tartálynál a fele alá ment a szint ugy 2 cm-ert! Na most én nem tudom milyen folyadék volt benne (kékes zöld) de tavaly -35 fok körül mérték a kúton! Na most ehez nem tudok hozzáönteni valami más 1 literes hűtőfolyadékot? Vagy vegyíteni nem lehet? Lehet elég lenne az ioncserélt víz, csak parrantok hogy nagyon felhígul.... szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 És mikor volt cserélve? Mert legkésőbb 3 évente illik :lol: Amúgy a prevent 5L-es kanna (ami jó minőség) auchanban 2000Ft. És ennyit még lehet felönteni, max 0,5L megy bele az említett szinthez, az pedig csak pár fokos romlást eredményezhet, persze ha még mindig megvan a -35 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Aham kössz! Nem tom szerintem régebben volt mint 3 év az fix! (nálam 3 éve van pont) Tényleg de minek is cserélni? Ha a szine ######a? Nincs gond vele...... Biztos megvan az oka, de mi miatt? Elhasználódna? Vagy a hatásfoka romlik? Köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 A kémiáját én sem igazán ismerem, de mivel fontos dolgokért felel (alu cuccok belső korroziója, vízpumpa kenése), nem spórolnék ezen a 2 rongyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Megvolt ma az olajcsere.... Meg a pollenszűrő is... Vajon a képen melyik az AFTER és melyik a BIFÓR? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Erről a néger esete jut eszembe a fehércsokoládéval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nem ismerem az "esetet" Mi lett a csokival? Az egyik megette a másikat? :lol: :lol: Én kidobtam a fekát és beraktam a fehéret , diszkrimináltam :lol: Erről a néger esete jut eszembe a fehércsokoládéval :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Jó is az! Igazi aktívszénbetétes a fekete! Az az új nem? A fehér meg a rossz, kifehéredett:-) llllLLLOLLLlll Én is a multkor cseréltem (kicsit görcsöltem is), de nem volt ennyire feka, csak kicsit szürke! Kár hogy az új pollenszűrő szaga hamar elmegy, mert nagyon cool illata van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ...Kár hogy az új pollenszűrő szaga hamar elmegy, mert nagyon cool illata van! Kiaknázatlan terület az autóillatosítógyártóknak: pollenszűrő illatú fenyőfa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nem ismerem az "esetet" Mi lett a csokival? Az egyik megette a másikat? :lol: :lol: Egyesek szerint azért gyártanak fehércsokit, hogy a négerek is össze tudják kenni magukat :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mi is a két szűrő között a különbség? Az egyikre csoki kenődött vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mi is a két szűrő között a különbség? Az egyikre csoki kenődött vagy mi? Túl sok szexfilmet nézel :lol: Vagy csak szimplán ez az első személyes találkozásod a szmoggal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Artézi kút mélységű tiszteletem mindenkinek. Van egy furcsa problémám a vassal (G astra 2002) Előzmények: Tünet: menet közben motor visszajelző lámpa villog, rángat, nem találja az alapjáratot, remeg, fura hangja van leáll, ... 3 napig ezt "játszotta", de volt hogy 1-2 óráig rendben üzemelt. :lol: Szerelő rátette műszerre, azt mondta szabájtalan gyújtás a 4. hengerben... Előbb gyertyát cserélt, majd 1 nap múlva megint megismétlődtek a tünetek. Ekkor trafósor csere... Ugyan olyan volt az új trafó is, ám ezt csak később vettem észre. Kb 4 hónappal később. Amikor is megint eljátszotta a "trükköt", irány egy másik szerelő, ezúttal egy ismerősöm. :P diagnózis: 4. hengerben szabálytalan gyújtás stb... Mondtam, Neki mik voltak az előzmények, mire a BERU márkát javasolta, amivel neki jobbak a tapasztalatai, mint a többivel Szerencsére jó áron jutottam hozzá, mert amúgy kb40%-al drágább a többitől. Ezt már magamnak is ki tudtam cserélni (ügyes forma vagyok 6db csavar ki majd visszarakásával mi? ;) ) Amikor beraktam minden megjavult varázs ütésre... másnap megint égett a visszajelző lámpa, és remegett a sebváltó, meg az egész készülék... 2-3 óra használat után abbahagyta, azóta 4-5 napja minden normális... Érti ezt valaki? Ismerősöm kérdezte jó lett-e? Elmondtam neki is mi van, erre azt mondta, ha megint előjön valami holtponti jeladót kéne megnézni, vagy mit.. :lol: Járt már valaki így? Mennyi kütymürüttyöt kell cserélni, hogy rendbejöjjön a gyújtás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Artézi kút mélységű tiszteletem mindenkinek. Van egy furcsa problémám a vassal (G astra 2002) Előzmények: Tünet: menet közben motor visszajelző lámpa villog, rángat, nem találja az alapjáratot, remeg, fura hangja van leáll, ... 3 napig ezt "játszotta", de volt hogy 1-2 óráig rendben üzemelt. :lol: Szerelő rátette műszerre, azt mondta szabájtalan gyújtás a 4. hengerben... Előbb gyertyát cserélt, majd 1 nap múlva megint megismétlődtek a tünetek. Ekkor trafósor csere... Ugyan olyan volt az új trafó is, ám ezt csak később vettem észre. Kb 4 hónappal később. Amikor is megint eljátszotta a "trükköt", irány egy másik szerelő, ezúttal egy ismerősöm. :P diagnózis: 4. hengerben szabálytalan gyújtás stb... Mondtam, Neki mik voltak az előzmények, mire a BERU márkát javasolta, amivel neki jobbak a tapasztalatai, mint a többivel Szerencsére jó áron jutottam hozzá, mert amúgy kb40%-al drágább a többitől. Ezt már magamnak is ki tudtam cserélni (ügyes forma vagyok 6db csavar ki majd visszarakásával mi? ;) ) Amikor beraktam minden megjavult varázs ütésre... másnap megint égett a visszajelző lámpa, és remegett a sebváltó, meg az egész készülék... 2-3 óra használat után abbahagyta, azóta 4-5 napja minden normális... Érti ezt valaki? Ismerősöm kérdezte jó lett-e? Elmondtam neki is mi van, erre azt mondta, ha megint előjön valami holtponti jeladót kéne megnézni, vagy mit.. :lol: Járt már valaki így? Mennyi kütymürüttyöt kell cserélni, hogy rendbejöjjön a gyújtás? :lol: Alapjárati léptetőmotor, AGR -szelep, esetleg lambda szonda, vagy vmely vákumcső repedése. Nézd át ezeket is :hiya: A szerelőkkel pedig légy óvatos, szeretik lehúzni az embert és csak úgy találomra cserélgetni a cuccokat .... "hátha bejön" alapon, és mindezt nem kevés lóvéért :hiya: A trafóhíd csere azért merész volt így elsőre és gondolom nem olcsó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Alapjárati léptetőmotor, AGR -szelep, esetleg lambda szonda, vagy vmely vákumcső repedése. Nézd át ezeket is :P A szerelőkkel pedig légy óvatos, szeretik lehúzni az embert és csak úgy találomra cserélgetni a cuccokat .... "hátha bejön" alapon, és mindezt nem kevés lóvéért :lol: A trafóhíd csere azért merész volt így elsőre és gondolom nem olcsó...... Köszi a választ, le fogom ellenőrizni őket, csak az AGR szelepet meg a lambda szondát nem tudom micsoda :lol: Nem értek az autókhoz, csak a számítógépekhez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Köszi a választ, le fogom ellenőrizni őket, csak az AGR szelepet meg a lambda szondát nem tudom micsoda :lol: Nem értek az autókhoz, csak a számítógépekhez... :lol: Oké. Akkor mond meg hogy a vistába az a koszvadt messenger szervízt, hogyan lehet bele applikálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Oké. Akkor mond meg hogy a vistába az a koszvadt messenger szervízt, hogyan lehet bele applikálni. :lol: A gond ott van, hogy vistát használsz... az xp most használható idestova majdnem 7 éve a piacrakerülése óta.. a vistának is sacc ennyi kell majd hogy ilyen nyűgjei ne legyenek..... MSN oldalán nincs vista kompatibilis messenger? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuzer Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Bocsi, ha volt már ilyen, (galád módon) nem olvastam vissza eleget. Astra G, 1,4 16v, decemberben lesz 3 éves (már csak 7 év részlet), nekiállt a kormány kopogni. (mely sose kop el), Siller, konzílium. Szerintük a rúd kopott, (valami bordástengely-szerűség, hogy lehessen állítani a kormányt), plusz a szerelő meghúzott vmi csavart a kormány alatt, de benn a fülkében. Állítólag Corsa típushiba. Alkatrész irányár 37k+szerelés. A szerelő szerint elmegy ez így az autó egész életében (remélem, nem úgy gondolta, hogy 1 hónap múlva felcsavarodok vele egy fára). Egyelőre várható karácsony miatt elnapoltam a dolgot. Vkinek van hasonló tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Sziasztok! Ma reggel vettem észre, hogy a hűtőfolyadék tartálynál a fele alá ment a szint ugy 2 cm-ert! Na most én nem tudom milyen folyadék volt benne (kékes zöld) de tavaly -35 fok körül mérték a kúton! Na most ehez nem tudok hozzáönteni valami más 1 literes hűtőfolyadékot? Vagy vegyíteni nem lehet? Lehet elég lenne az ioncserélt víz, csak parrantok hogy nagyon felhígul.... szerintetek? én már az F ASTRA-nál is észrevettem ezt a dolgot hiába töltöttem utána mindig lement 2cm -el anivo alá ugyhogy a végén már nem érdekelt a dolog a gépsárkánynak semmi baja nem keletkezett de ugyanezt elmondhatom a G-ASTRA -mra is végig jártam Horvátországot és nem változott a szint csa az ANNA-HEGYI OMV kutnál ne tankoljatok SPRINT gasoilt mert vizzel higitják nem kell senkinek mondani hogy miket produkált VERDA amig ki nem fogyott a szutyok belöle a SZÜRÖ CSERÉLVE VOLT AZ UT ELÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Tudtommal a víz és az üzemanyagok nem elegyednek, ez amolyan régi hülyítés, hogy "vizezik" az üzemanyagot. :lol: Ott valami más gond volt szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Tudtommal a víz és az üzemanyagok nem elegyednek, ez amolyan régi hülyítés, hogy "vizezik" az üzemanyagot. :lol: Ott valami más gond volt szerintem. ez nem hülyités mert sem elötte sem utána nem fordult elö .Egyébként van olyan ismerősöm aki már 3 azaz három éve tankolt ott és ugyan ez volt a gondja csak azzal a különbséggel hogy neki még az üzemanyagtartály takaritani kellet mert30l benz. +1.5l viz volt benne uj volt az autoja elsö tankolás volt vagy vitték trélerrel vagy huzták vissza a servicébe.......................de van akinek más a véleménye ne találkozzon ilyen problémával...............de tankolásnál ezt ugy sem veszed észre csak ha jársz a verdával és hosszu uton ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts