uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Még nem biztos a hegesztés. Lehet csak vetemedett és csak síkolás is elég. Viszont a motor többi részét rendesen hazavágta. A bontott motor sajnos lutri. És mire átpapíroznám ugyanott tartanék valahol. Így meg lesz egy felújított motor. Csak hát az összeg rendesen pofán vágott <_< HOPP HOPP HOPP!!! A Z12XE motort hengerfejét nem lehet síkolni!!! egy pici sikolás után is már összeér a szelep és a dugattyú!!! ha vetemedett, görbe akkor kuka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Egy évvel ezelőtt lett megfúrva + hengerfej felújítás + ami ezekkel jár. Ha szereted az autódat, meg akarod tartani és meg tudod fizetni a felújítást, vágj bele. Én is kétkedtem, hogy nem lesz az már olyan, mint a régi, de a gépmunkát rendesen megcsinálták, uhuhu tanácsait követve magam járattam be szépen. Azóta is úgy jár, mint a Doxa, olajfogyasztás semmi. Eddig én nem bántam meg, hogy belevágtam. Először én is köröztem a bontott motorok körül, de az egyikkel ez volt a baj, a másikkal meg a papír, meg az egész egy nagy bizonytalanság. Biztos ki lehetne fogni egy megkímélt darabot (bár 1.2-ből nincs annyi, mint 1.4-ből vagy 1.6-ból), de nekem annó göröngyösnek tűnt a dolog, ráadásul ismeretségem se nagyon volt a bontós világban, vagy a kintről behozott cuccokban... Az autómat szeretem meg meg is akarom tartani. Főleg mert hitel is van rajta. Szóval én is belevágok. A pénzt meg valahogy összespórolom rá. Ha meg működik utána rendesen akkor örülni fogok neki. Az 1.2-es motoroknak meg elvileg úgysem sokkal nagyobb az élettartama. Kicsike ez a motor ehhez a nagy kasznihoz. Folyamatosan túl nagy terhelést kap. Főleg pl 5 személlyel autópályán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 lekopogom, de elvileg ez jön a héten. és sikerült alkudni is [mg]http://kephost.hu/thumb-DFBC_4D5977E3.jpg nem akarlak elkeseriteni, de a gyári trafóhíd nincs bezacskózva, és a GM matrica is kicsit másképp néz ki... ilyen a gyári GM alkatrész cimkéje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 és ha megfigyeled akkor ezen van egy hologramm, ami a te általad linkelten nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 HOPP HOPP HOPP!!! A Z12XE motort hengerfejét nem lehet síkolni!!! egy pici sikolás után is már összeér a szelep és a dugattyú!!! ha vetemedett, görbe akkor kuka! Hát hozzáértőnél van. Ha ő nem tudja akkor a gépműhelyben ahova viszi ott csak konyítanak hozzá. De azért majd megemlítem neki. Ha kárt tesz benne az már úgyis az ő baja. Köszi h szóltál! <_< Akkor azt hiszem keresek valami hengerfejet. Talán bontottat? Bár azt is síkolni illene. Szóval új kell rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 nem akarlak elkeseriteni, de a gyári trafóhíd nincs bezacskózva, és a GM matrica is kicsit másképp néz ki... ilyen a gyári GM alkatrész cimkéje... Áki... ez nem D corsa fékbetét?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hát hozzáértőnél van. Ha ő nem tudja akkor a gépműhelyben ahova viszi ott csak konyítanak hozzá. De azért majd megemlítem neki. Ha kárt tesz benne az már úgyis az ő baja. Köszi h szóltál! <_< Akkor azt hiszem keresek valami hengerfejet. Talán bontottat? Bár azt is síkolni illene. Szóval új kell rá? új nem kell, mert az vagy félmillió. bontott kell, amire adnak garanciát, hogy jó, és azt elvinni megméretni. DE: a gépmühelynek sokszor fogalma sincs, hogy szabad e síkolni vagy sem. azt sem tudják milyen hengerfejet vittek oda, csak egy alu alkatrész. szóval szóljál, nekik, vagy megszopod. ha más nem akkor a bosszúsággal, hogy megint nem lesz autód sokhétig... ráadásul egy bejáratós motornak sem tesz igazán jót, hogy összeér, illetve egy idő után görbül a szelep, és nincs megfelelú kompresszio. higgyél nekem baker, én már ezt nagyoncsúnyán beszoptam.... ( amugy egy érintő síkolást még elbír a fej, de ha görbe azt már nem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Áki... ez nem D corsa fékbetét?? mittómén... a netről szedtem a képet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 mittómén... a netről szedtem a képet <_< http://www.opelcentrum.hu/index.php?page=s...t&Itemid=11 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 mittómén... a netről szedtem a képet :D áááááá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 áááááá <_< naaaa, most mi a baj ezzel??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 naaaa, most mi a baj ezzel??? <_< ne piszkáld Ákit... Ő is csak ember... Nem mentős :D És egyébként is a csomagolás volt a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az autómat szeretem meg meg is akarom tartani. Főleg mert hitel is van rajta. Szóval én is belevágok. A pénzt meg valahogy összespórolom rá. Ha meg működik utána rendesen akkor örülni fogok neki. Az 1.2-es motoroknak meg elvileg úgysem sokkal nagyobb az élettartama. Kicsike ez a motor ehhez a nagy kasznihoz. Folyamatosan túl nagy terhelést kap. Főleg pl 5 személlyel autópályán. Szia mennyi Km van a kocsiban hogy így elszált a motor? Mert nekem is 1.2-es motorú autóm van és kíváncsi lennék rá.Ha a hengerfejes lesz az 1.2-es motor és nem lehet sikolni akkor mi a teendő. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Nem mindíg mentős,és nem is akartam piszkáni! Tessék,ezt csinálom családi vállalkozásban,ha nem vinnyogok: Ilyen kívül a melóhely: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ilyen belül(már nem ilyen tiszta): A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu És szeretem ezt is csinálni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szia mennyi Km van a kocsiban hogy így elszált a motor? Mert nekem is 1.2-es motorú autóm van és kíváncsi lennék rá.Ha a hengerfejes lesz az 1.2-es motor és nem lehet sikolni akkor mi a teendő. <_< naaaa, tuti kitalálod, hogy olyankor mivan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Nem mindíg mentős,és nem is akartam piszkáni! Tessék,ezt csinálom családi vállalkozásban,ha nem vinnyogok: Ilyen kívül a melóhely: Ilyen belül(már nem ilyen tiszta): És szeretem ezt is csinálni! :D Apám bárkit megölne egy ilyen Szarvas János masináért. Én meg mehetnék vele a tormába! Más: ma beszéltem egy ######ival a kopogós kormányművemről. Szedjem ki, vigyem oda, oszt felújítja 45e-ért. <_< Hát ezzel még várok kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Apám bárkit megölne egy ilyen Szarvas János masináért. Én meg mehetnék vele a tormába! Más: ma beszéltem egy ######ival a kopogós kormányművemről. Szedjem ki, vigyem oda, oszt felújítja 45e-ért. <_< Hát ezzel még várok kicsit... Én beszéltem rá apámat erre,ő mást akart,de nem bántuk meg. Ez a kopogós futómű engem is idegel,tegnap megemelve,semmi lógás,semmi kotyogás,semmi.passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsee Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ezek szerint ez lazán hamisítvány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 naaaa, tuti kitalálod, hogy olyankor mivan :D Szívátültetés Z20LET-re! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ezek szerint ez lazán hamisítvány? mennyiért lesz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szívátültetés Z20LET-re! <_< ugyan már c36get :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ugyan már c36get <_< Alacsonyabb környezetvédelmi szint miatt nem megy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
karcsee Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 mennyiért lesz?? elvileg 30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 elvileg 30 annyiért nekem is van eladó <_< nem rossz az ár... lényeges hogy delphi legyen x14xe ugye?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Szia mennyi Km van a kocsiban hogy így elszált a motor? Mert nekem is 1.2-es motorú autóm van és kíváncsi lennék rá.Ha a hengerfejes lesz az 1.2-es motor és nem lehet sikolni akkor mi a teendő. <_< 90 ezer van a kocsiban. Legalábbis óra szerint. Én 65 ezernél vettem át és nagyon vigyáztam rá. Amikor hozzám került tökéletesen működött. Szóval ez ennyit bírt. Remélem a tiéd tovább húzza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts