Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nem az egérről?Erre tudna nekem valaki választ adni? Halvány lila fingom sincs, hogy honnan jöhetett le az a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nem az egérről? Egéér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Egéér? AGR mi a motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 AGR mi a motorkód? X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
bami Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Az lenne az egyik kérdésem hogy gyertyacseréhez mit kell leszerelni a motornál hogy a gyertyákhoz hozzáférjek? A másik,hogy hol található az üzemanyagszűrő? Nekem még új a szerkezet.(G Astra 1.4 XEP). Hálás köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Az lenne az egyik kérdésem hogy gyertyacseréhez mit kell leszerelni a motornál hogy a gyertyákhoz hozzáférjek? A másik,hogy hol található az üzemanyagszűrő? Nekem még új a szerkezet.(G Astra 1.4 XEP). Hálás köszönet! Trafósor + felette a burkolat . a szűrő a jobb hátsó ajtó alatt van kb. mindkettőből gyári alkatrész ajánlott Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Erre tudna nekem valaki választ adni? Halvány lila fingom sincs, hogy honnan jöhetett le az a csati. Szia! A hűtőfolyadék-szint érzékelő csatijára tippelek. Azt hiszem az enyémben is van a kábelkötegben ilyen csati de a tartályban nincs beépített érzékelő sajnos..pedig hasznos kiegészítő lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 AGR mi a motorkód? nem egér... az öt vezetékes... meglesszaz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 nem egér... az öt vezetékes... meglesszaz <_< Te tudod a megoldást? Szerintem lentről valahonnan nem? AGR-hez elér egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Te tudod a megoldást? Szerintem lentről valahonnan nem? AGR-hez elér egyáltalán? Nemtom.... és nem is találtam semmit pedig túrom a kapcsolásit .... nem találok 3 vezetékest... de nem adtam fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nemtom.... és nem is találtam semmit pedig túrom a kapcsolásit .... nem találok 3 vezetékest... de nem adtam fel... :D :D Köszi, hogy segítesz!! Nekem az elektromosság Kína... Pedig 2 elektromos is van a családban ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valaki szedett már le tetőkárpitot? Szar meló az? A tetősíneket szeretném levenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valaki szedett már le tetőkárpitot? Szar meló az? A tetősíneket szeretném levenni. 2 emberes az biztos. Annyira nem szar! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 2 emberes az biztos. Annyira nem szar! Csináltad már? Kell valami ragasztó visszarakáskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Csináltad már? Kell valami ragasztó visszarakáskor? Igen, nem csak Opelt, 2évig lakatoltam. Nem kell ragasztani semmit visszarakáskor, csak vigyázzatok hogy meg ne törjön amikor forgatjátok ki a kocsiból. De adja magát, hogy hátulról kell kivenni, mi legalább is így csináltuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Igen, nem csak Opelt, 2évig lakatoltam. Nem kell ragasztani semmit visszarakáskor, csak vigyázzatok hogy meg ne törjön amikor forgatjátok ki a kocsiból. De adja magát, hogy hátulról kell kivenni, mi legalább is így csináltuk. Köszi! Ha nem muszáj, ki se venném, csak alá kellene férnem a tetősín csavarjait kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Köszi! Ha nem muszáj, ki se venném, csak alá kellene férnem a tetősín csavarjait kiszedni. jaja, értem! mondjuk mi jégkár miatt tetőlemez cserénél karatéztunk szét mindent :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Ablakfűtéses témához. A próbalámpával az ablakfűtés két szélénél nézted a feszt vagy egy testpont és az ablakfűtés + bevezetése között. Próbáld meg a szélvédő 2 pontja között ha ott jelen van akkor egy multiméter negatívját tedd le vhol testre majd indítsd el a motort ab fűtés be utána a +mérőzsinórral tapints rá a nagy fő szálra ha ott van az akkufesz már jó utána próbálj távolabb menni egy fűtészálon úgy kell csökkenni a fesznek. Félúton már kb 4-5 V ot fogsz látni ha végig 12V van akkor hibás a test. Vagy leszakadt a bevezető fül. Ha a szálakon abszolut nem mérsz feszt akkor a pozitív bevezetés sérült meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szóval. Van nekem egy Astra G 1.4 16V 5 ajtós járművem. Az ajtók felől igen kellemetlen nyiszorgó hangokat tudnak gerjeszteni a kiváló magyar utak. Minnél több kilométer (jelenleg bő 50000) annál több zaj. Mitévő legyek? Valakinek hasonló jelenség? Köszi és üdv: koco Üdv. Nekem is volta hsonló probléma,és Én szilikon spray-vel fújtam be,majd vártam,és áttöröltem. Néha megismétlem,még mielőtt megszólal.Szilikonos műszerfalápoló is megteszi. Ne várj rögtön csodát,de jó lesz..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 :D :D Köszi, hogy segítesz!! Nekem az elektromosság Kína... Pedig 2 elektromos is van a családban ... <_< feladtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 feladtam <_< azért köszi, hogy megpróbáltad! Majd uncsimat rászabadítom a témára, ampervadász szerencsére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 azért köszi, hogy megpróbáltad! Majd uncsimat rászabadítom a témára, ampervadász szerencsére csinálhatnál távolabbi képet róla... elég koszos az a csati.. szerintem nem hiányzik sehonnan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Az lenne az egyik kérdésem hogy gyertyacseréhez mit kell leszerelni a motornál hogy a gyertyákhoz hozzáférjek? A másik,hogy hol található az üzemanyagszűrő? Nekem még új a szerkezet.(G Astra 1.4 XEP). Hálás köszönet! A gyertyacseréhez először is le kell venned a takarófedelet(Eco-tech felíratú), Egyszerű, jobbra eltolod, majd leemeled. Ezután húzd le a gyútótrafósor csatlakozóját, majd vedd ki a két torx rögzítőcsavart. A rögzítőcsavarok helyére érdemes betekerni két M8-as csavart, ezekkel kihúzható a gyújtás.(Óvatosan feszegesd nehogy véletlenül elrepedjen, mert drága tétel !) Utána hozzáférsz a gyertyákhoz, 16-os gyertyakulcs kell hozzájuk. Az üzemanyagszűrőt alul a padlólemez bal hátsó részén találod a tank mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A gyertyacseréhez először is le kell venned a takarófedelet(Eco-tech felíratú), Egyszerű, jobbra eltolod, majd leemeled. Ezután húzd le a gyútótrafósor csatlakozóját, majd vedd ki a két torx rögzítőcsavart. A rögzítőcsavarok helyére érdemes betekerni két M8-as csavart, ezekkel kihúzható a gyújtás.(Óvatosan feszegesd nehogy véletlenül elrepedjen, mert drága tétel !) Utána hozzáférsz a gyertyákhoz, 16-os gyertyakulcs kell hozzájuk. Az üzemanyagszűrőt alul a padlólemez bal hátsó részén találod a tank mellett. Meg egy hosszú mágneses akármi,mert igen mélyen vannak a gyertyák. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Meg egy hosszú mágneses akármi,mert igen mélyen vannak a gyertyák. :D a gyertyakulcsba van egy gumi ami rászorul a gyertyára <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts