Zachi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Üdvözletem.Szeretnék tanácsot kérni.Az autó egy 1.4 astra 98-as.A gond az hogy megálltam a garázs elött és egyszercsak elment a kormányszervóm.olaj van bizzti jó.Az a baj nehéz tekerni a kormányt.Kéne ötlet hogy mit szedjek szét rajta mi lehet a baj? Üdv:csiziktomi Generátor, diódahíd környékén keresgélj! Vagy ott a gond vagy valahol kontakt hiba van. A kormányszervó a generátorról van megtáplálva. Ha ezeket kizártad, akkor a szervószivattyú a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Generátor, diódahíd környékén keresgélj! Vagy ott a gond vagy valahol kontakt hiba van. A kormányszervó a generátorról van megtáplálva. Ha ezeket kizártad, akkor a szervószivattyú a ludas. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Gondolom, ha nem lenne töltés arról már tudnál, mert a kontroll lámpa már ordított volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 üdv volna egy olyan kérdésem hogy merre találom a rüki kapcsolót nemrég vettem észre hogy nem működik a tolató lámpám köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 üdv volna egy olyan kérdésem hogy merre találom a rüki kapcsolót nemrég vettem észre hogy nem működik a tolató lámpám köszi a segítséget Pontosan nem tudom,gondolom ott a sebváltó körül valahol. Az égő jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Pontosan nem tudom,gondolom ott a sebváltó körül valahol. Az égő jó? mind a kettő nem világít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filo Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Vízpumpát is cseréltetek? Az szokott még fütyülni... A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< Szíj cserénél azt is szokták cserélni,lehet nem véletlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< Vezerles revizional erdemes kompletten cserelni a vezermuszij megvezetesevel kapcsolatos alkatreszeket, tobbet kockaztatsz a vizpumpa aranal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Vezerles revizional erdemes kompletten cserelni a vezermuszij megvezetesevel kapcsolatos alkatreszeket, tobbet kockaztatsz a vizpumpa aranal... Ő hosszbordás szíjat cserélt, nem vezérműszíjat. Mondjuk azt nehezen is cserélt volna, hiszen láncos. Twinportnál különvették a vízpumpát és a vezérlést, tehát a hosszbordás szíj hajtja a vízpumpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő.. Vízpumpát?? z14xep-nél?? mennyi is a hosszbordás szíj csere periódusa ?? 150ekm? na akkor nem árt cserélni dolgokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő.. Miért kéne cserélni 77ezernél? Nekem is kb. annyi van benne, de semmi baja. Kopp-kopp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Ő hosszbordás szíjat cserélt, nem vezérműszíjat. Mondjuk azt nehezen is cserélt volna, hiszen láncos. Twinportnál különvették a vízpumpát és a vezérlést, tehát a hosszbordás szíj hajtja a vízpumpát. Ja, tenyleg, ez mar tp... Ha nem ereszt a tombszelence, akkor elvileg nincs baja a vizpumpanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Vízpumpát?? z14xep-nél?? mennyi is a hosszbordás szíj csere periódusa ?? 150ekm? na akkor nem árt cserélni dolgokat X motorkodnal javasolt cserelni, mivel itt meg a vezermuszij hajtja meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 X motorkodnal javasolt cserelni, mivel itt meg a vezermuszij hajtja meg. úgy gondolod ,hogy a vezérműszíj körbe a vízpumpa??? mert nem,vagy de? nem mindegyiknél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 úgy gondolod ,hogy a vezérműszíj körbe a vízpumpa??? mert nem,vagy de? nem mindegyiknél Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam. neked abba van... de az x10xe-ben ,és az x12xe-ben nem. meg szerintem a többi láncosban sem <_< csak az úgy nem volt igaz hogy a x-es mocikban úgy van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 neked abba van... de az x10xe-ben ,és az x12xe-ben nem. meg szerintem a többi láncosban sem <_< csak az úgy nem volt igaz hogy a x-es mocikban úgy van :D Enyémen a vezérlésen van a vizpumpa (szíjas) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam. Na... megneztem. Az enyemen a vezerles koreben van. x18xe-ben szinten. Az x 1.4 ill 1.6 motor eseteben ugyszinten. Ezeknel erdemes kompletten cserelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Na... megneztem. Az enyemen a vezerles koreben van. x18xe-ben szinten. Az x 1.4 ill 1.6 motor eseteben ugyszinten. Ezeknel erdemes kompletten cserelni. <_< pontyosan. :D De akkor most már tudunk mindent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Enyémen a vezérlésen van a vizpumpa (szíjas) egyértelmű <_< csak Alex-ot akartam megtréfálni,hogy ne általánosítson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 <_< pontyosan. :D De akkor most már tudunk mindent :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szasztok! Hátsó ablakfűtéssel van valakinek tapasztalata? Tesómnak cseréltek csomagtérajtót, azóta nem jó. Megbontottam a burkolatot, hátha nem jól dugták össze a csatit, de jó. Ha már ott voltam rátettem egy próbalámpát, és ott van az áram, mégse fűt. Meg tud az úgy szakadni, hogy egy szál se működjön? Vagy ha valahol letestel? De akkor meg verné a biztit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Nem pont műszaki probléma szerencsére, de most fedeztem fel, hogy a képen látható rövid kábel lóg a semmiben... Hová tartozna ez? Az aksi kábeléhez tartozik ahogy nézem, csak nemtudom, hogy honnan jött le... [ig]http://kepfeltoltes.hu/110210/20110210305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Erre tudna nekem valaki választ adni? Halvány lila fingom sincs, hogy honnan jöhetett le az a csati. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts