J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 vitte bizony.... :lol: A férfi életét a nők ízesítik és keserítik meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 A férfi életét a nők ízesítik és keserítik meg! :lol: Mint a tornádó... amikor jön, nedves és vad, amikor megy, viszi a házat, kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Mint a tornádó... amikor jön, nedves és vad, amikor megy, viszi a házat, kocsit :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 ezt neked egy kipufogos nagyon egyszerüen megmondja de kérdezz meg többet is mert ha sok van neki raktáron el akarja adni öket .- azt szeretném megtudni hogy miota kicserélték a gyujtáskapcsoló alatt lévő ny. panelt azota a központi zár távkapcsolója eszi a gombelemet 3hét alatt 4 darabot mi lehet az oka ????????????????????????? lehet hogy meg van a válasz .be mentem az óráshoz nálunk kitisztitotta agy kulcsban lévö távkapcsolót azota ragyogóan mükszik.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsyke Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Sziasztok! Tanácsotokat szeretnék kérni! A kocsim Astra G 1.6 16V 2001-es (Z16XE) és olyan hibát észlelek hogy sebességváltáskor amikor a kuplungot engedem fel az autó ránt egyet. Semmi több gázadáskor semmi probléma és megy is a kocsi. A szervízben kitisztították a fojtószelepet és a gyertyák is cserélve lettek utána egy pár napig jó is volt de megint előjött a hiba. Mi lehet a probléma? AGR szelepet januárban cserélték! Szinte csak városban használom és 90000 km van benne. Lehet hogy nem nagy hiba csak bosszantó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 a rudazat sokott berohadni, és attól ég le a motor. szereld ki, és próbáld meg mindenhol ahol forog befujkálni rozsdaoldóval, és megjáratni... hátha jó lesz :lol: Remek volt a tipp Ákos ( ismét kiderült ki a PROFI :lol: ) ! A rudazat volt berohadva ( nemkicsit)! Mozgatás-kenegetés-ráolvasás és siklik mint állatt. Köcce még1x ( +1 ital a neved mellett ) Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Sziasztok! Autóm egy 2003-as 1.4-es G Astra. Meleg motornál néha csak úgy tudom beindítani az autót ha gázt adok. A probléma nem állandó csak néha fordul elő. Tudnátok esetleg segíteni a probléma megoldásában? Előre is köszönök minden segítséget! :lol: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 sárga lámpád nem szokott világítani néha? lehet hogy az AGR szelep szorul meg néha nyitott állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 sárga lámpád nem szokott világítani néha? lehet hogy az AGR szelep szorul meg néha nyitott állapotban. Még egyszer sem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 sárga lámpád nem szokott világítani néha? lehet hogy az AGR szelep szorul meg néha nyitott állapotban. Esetleg egy tisztítást megér ugye? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Még egyszer sem. Azért indításkor világít, ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Azért indításkor világít, ugye? :lol: Igen. Járó motornál gondoltam, hogy mégnem világított. Tulajdonképpen ez az AGR ez a folytószelep /"pillangószelep"/ ami a levegőmennyiséget szabályozza? Bocsi ha értetlen vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Remek volt a tipp Ákos ( ismét kiderült ki a PROFI :lol: ) ! A rudazat volt berohadva ( nemkicsit)! Mozgatás-kenegetés-ráolvasás és siklik mint állatt. Köcce még1x ( +1 ital a neved mellett ) Off bazzz. lassan alkesz leszek :lol: ügyes gyerek vagyok :P tudod... a rutin, és az évek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Sziasztok! Autóm egy 2003-as 1.4-es G Astra. Meleg motornál néha csak úgy tudom beindítani az autót ha gázt adok. A probléma nem állandó csak néha fordul elő. Tudnátok esetleg segíteni a probléma megoldásában? Előre is köszönök minden segítséget! :lol: meg kell pucolni a folytószelepházat kivül, belül... retkes, az okoz ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 meg kell pucolni a folytószelepházat kivül, belül... retkes, az okoz ilyet. Köszönöm a segítséget! Megpróbálom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Igen. Járó motornál gondoltam, hogy mégnem világított. Tulajdonképpen ez az AGR ez a folytószelep /"pillangószelep"/ ami a levegőmennyiséget szabályozza? Bocsi ha értetlen vagyok! Nem, az a kipufogógáz-visszavezető szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Nem, az a kipufogógáz-visszavezető szelep. O.K. Neked is köszönöm a hozzászólást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 tisteletem a topiklakoknak. azt szeretném megtudni hogy az inditokulcsban lévö panel cseréje mibe kerülhet mert 5hét alatt 4db gombelemet használt el .előzménye a dolognak hogy cserélték az immobilájzer paneljét a gy. kapcsolo alatt azota szorakozik a szerkezet . az auto indul baja nincs csak ez a dolog nagyon bosszanto köszi a válaszokat elöre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julot Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Sziasztok! A segítségeteket kérném! Egy 2004.-es 1.2 "G" Astra Vivám van, nevetségesen kevés (19000) km.-el. Ma azt vettem észre, hogy amikor benyomom a kuplung pedált a motortérből egy jól hallható kattanás hallatszik, amikor kiengedem szintén. A jelenség csak járó motornál hallható. Mi lehet a gond? Mire gyanakodjak, és milyen megterhelésre számíthat a pénztárcám, ha - ne adj isten - gond lenne...? Köszönettel.: Julot Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Tud vki Debrecenben egy jó Opel bontót, ahol G -alkatrésszek vannak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Tud vki Debrecenben egy jó Opel bontót, ahol G -alkatrésszek vannak?? nézzél fel a totalkar.hu-ra ott van olyan ablak ahol felsorolják a magyarországi bontokat talán ott találsz nekedvalo bontot............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sziasztok! Az lenne a kérdésem a tisztelt G-s cartársakhoz, hogy létezik-e valami online is elérhető szerelési könyv G-Astrához? Egyik kollégám családjába került egy ilyen autó 1.2-es Ecotec motoros kivitelben, ehhez kellene legalább az alap karbantartásokhoz valami "Így csináld..."-szerű könyv. Nem lenne baj, ha magyar nyelvű lenne, de ha nincs, jó más nyelvjárásban íródott is :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sziasztok! Az lenne a kérdésem a tisztelt G-s cartársakhoz, hogy létezik-e valami online is elérhető szerelési könyv G-Astrához.. Köszi! Szia! Telo-nak küldj 1 privit, mert ő tuti tudja, hogy hol van ilyen infó. Talán a G Astra Klub oldalán van segítség.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Szia! Telo-nak küldj 1 privit, mert ő tuti tudja, hogy hol van ilyen infó. Talán a G Astra Klub oldalán van segítség.. :lol: Valahonnan innen a fórumról szedtem a linket,ahonnan le tudtam tölteni pdf formában (160Mb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
vépetya Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Barátom szőr gugli... http://lacisajt.extra.hu/ De ne azonnali klikkel töltsd a pdf-et hanem jobb klikk "mentés másként"-tel.Nekem legalábbis behidalt a fájerfoksz a 160 megától... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts