Zachi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Köszi a választ, utána néztem de nemigazán találtamsemmi érdemlegeset. Én abba biztam hogy majd it a fórumon fogtok maj segiteni valami jó megoldásal vagy ajánlanifogtok egy jó és korekt szerelőt. Szomorú, hogy semmi érdemlegeset nem tudtál kiolvasni az Astra-G dízel topic közel 200 oldalából. Házilag is megoldható, ha a szerszámokhoz szakmai felkészültség is van. Bontott cucc mindig lutri, felújítottat csak biztos helyről. És bizony bele kell nyúlni a pénztárcába rendesen. Alap infók hiányoznak! Motorkód: vagy X20DTLvagy Y20DTLvagy Y20DTH? A világ melyik táján kéne lennie annak a szerelőnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 sziasztok van egy nagy promlémám a 2.0 td asztrámal a szerelöm asztmodja adagoló és állitólag az elektronika. Azt szeretném kérdezni hogy mi a legolcsob megoldás. (felújítot ? bontot ? vagy valami házilag megoldható.) Ennél azért bővebben is kifejthetnéd! Milyen,mikori autó?Mi a hibajelenség?Ezek nélkül lásd be te is ,hogy nehéz megjavítani valamit,főleg neten keresztül! Gondolom te sem úgy mentél a "szerelőhöz",hogy: nem jó az autó,mennyibe kerül? Csak elmondtad neki,hogy mi van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nézd a kis telhetetlen! <_< Én is szótárazok. Nem mellesleg gyakorlásnak sem utolsó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Nem pont műszaki probléma szerencsére, de most fedeztem fel, hogy a képen látható rövid kábel lóg a semmiben... Hová tartozna ez? Az aksi kábeléhez tartozik ahogy nézem, csak nemtudom, hogy honnan jött le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Bocsánat, valahogy duplikálta a hozzászólást... :-(( Nem volt szándékos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Toronycsapágyakat kéne cserélnem (Z14XE). Ahogy nézem van többféle márka (Sachs, Lemförder, Sachs, SKF, Hans-Pries). Van valakinek tapasztalata, hogy melyiket érdemes megvennem? Ill. hogy a gyári milyen:-)? A másik, hogy kétféle kivitel van: puha és kemény... Ez mire vonatkozik? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok. Az olajbetöltő sapkánál miért olyan érdekes (tejfelszerű) az olaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok. Az olajbetöltő sapkánál miért olyan érdekes (tejfelszerű) az olaj? Mert sok a helybe topi,és kicsapódik a pára az olajon,hajtsd meg,és eltünik. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Azért is vettem G Astrát mert sztem ez sikerült a leg szebre igy igaz bübájos a karaván nagy segge Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Mert sok a helybe topi,és kicsapódik a pára az olajon,hajtsd meg,és eltünik. <_< Szóval a napi 16km oda-vissza miatt csinálja ezt. Hosszabb útra gondolsz a "hajtsd meg", vagy pörgetésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szóval a napi 16km oda-vissza miatt csinálja ezt. Hosszabb útra gondolsz a "hajtsd meg", vagy pörgetésre? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 igy igaz bübájos a karaván nagy segge És milyen jól pakolható <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 bakker, nem vagyok egy nagy zafira fan, de az iszonyatosan pakolható... a középső üléssort az elsőre lehet tolni, és akkor 2 hütő fektetve belefér.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 bakker, nem vagyok egy nagy zafira fan, de az iszonyatosan pakolható... a középső üléssort az elsőre lehet tolni, és akkor 2 hütő fektetve belefér.... :D A múltkor még "újságosbódé" volt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 az is. vicces volt, hogy amikor átnéztem egy másik autóba akkor lenéztem, és mindent láttam <_< és megy 150 nel... és közbe lehet kiabálni, hogy eessttii hiiirlapot vegyenek........ tök jó autó, praktikus, csöndes. csak gyenge a motorja, rettenetesen sokat forog, 140 nél 4500 at, és ennyi..... nem kopog, nem zörög.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Az lesz a vége, hogy az asszony a hondát kapja meg... Főnökömnek volt zafija. Mentünk vele párszor. Jó kis gép az, csak 140-nél már szereti a hasát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 hy ma megvolt a termosztát csere,rájöttünk hosszas keresgélés után hol csöpög egy kettőt a hüttöviz <_< hüttö jobb also sarka :D ..: http://kepfeltoltes.hu/view/110210/2011021...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110210/7531061...ltoltes.hu_.jpg hamarosan cserés lessz a hüttöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 az is. vicces volt, hogy amikor átnéztem egy másik autóba akkor lenéztem, és mindent láttam <_< és megy 150 nel... és közbe lehet kiabálni, hogy eessttii hiiirlapot vegyenek........ tök jó autó, praktikus, csöndes. csak gyenge a motorja, rettenetesen sokat forog, 140 nél 4500 at, és ennyi..... nem kopog, nem zörög.... Ja, kérem! Bódéba gázolajjal illik fűteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 ááá, a 2.0 diesel nem egíy sikeres darab, még ha találnék egy olyat amibe nincs 800.000 km még bele is ülnék, de nincs olyan amit szivesen megvennék.... a dieselekbe mindbe százmillio km van, ezek meg nekem nemkellenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 1,8+gáz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 1,8+gáz? LPG nélkül is gyengének találja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 LPG nélkül is gyengének találja! A kertszomszédnak 1,8-as Zafi van,ő nagyon szereti.Nem mondta még,hogy gyenge lenne.De hát ilyen 7 személyessel nem is alázni kell. <_< Van itt most a környéken valakinek egy Meriva OPC,mindig találkozok vele reggel melóba menet,na az szép meg megy is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 LPG nélkül is gyengének találja! a Z18XE az egy nagyon jó motor. volt 2 db is már nekem <_< szerettem, erős, gazdaságos, aránylag alulról is húzogat, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy gyárilag szereltek-e az Astrákra alsó műanyag motorvédő burkolatot. Mert nekem csak a jobb első keréknél van, a többi már hiányzik. Jó ha van, vagy fölösleges? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy gyárilag szereltek-e az Astrákra alsó műanyag motorvédő burkolatot. Mert nekem csak a jobb első keréknél van, a többi már hiányzik. Jó ha van, vagy fölösleges? Ha visszaolvasol,akkor találsz róla infót,de igen szereltek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts