Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget!

Akkuzárlat okozhatja ezt

@többiek:

EGR miatt rángathat,nekem is szórakozik néha,de most jó passzban van :lol:

Elküldve
Akkuzárlat okozhatja ezt

@többiek:

EGR miatt rángathat,nekem is szórakozik néha,de most jó passzban van :lol:

Múló zárlat az akkuban? Hol van zárlat, hol nincs?

Elküldve
Múló zárlat az akkuban? Hol van zárlat, hol nincs?

Jogos,kicsit elnéztem,mert úgy értelmeztem,hogy kétszer sem indult be,azaz sorozatban :lol:

De hogy én is kérdezzek,az utóbbi pár hétben kattog a szellőztető-szelep,eddig soha nem hallottam még...Kell ezzel foglalkozni?

Elküldve
Töröltem a képet :lol: Amúgy ezzel lehet így használni a kocsit még 1-2 hónapig? Azért kérdezem, mert olyan március-április környékén vinném a verdát az első éves szervizre és akkor említeném meg a problémát nekik.

Az én gépem 08.decemberi és már akkor, az első telén is produkálta azt a hangot, amit te is említesz. Szilent lesz az, nem stab.rúd. Mire elviszed az éves szervizre, megszűnik a probléma (mert nem lesz ilyen hideg, remélhetőleg :D ).

Elküldve
Jogos,kicsit elnéztem,mert úgy értelmeztem,hogy kétszer sem indult be,azaz sorozatban :lol:

De hogy én is kérdezzek,az utóbbi pár hétben kattog a szellőztető-szelep,eddig soha nem hallottam még...Kell ezzel foglalkozni?

Tipikus tengelytörés.

Elküldve
Tipikus tengelytörés.

Biztos hogy nem,mert korábban eltörött,le van húzva a csatija,nem sikerült még keríteni jót bele.

Tankszellőztetőt meg legutóbb a Twinportban hallottam,de ebben még nem...

Elküldve
Biztos hogy nem,mert korábban eltörött,le van húzva a csatija,nem sikerült még keríteni jót bele.

Hát akkor bocsi! :lol:

Azt hittem arról van szó, a tipusodat meg nem néztem.

Elküldve

Nekem is van (X14XE 11 éves). Asszonyt ültesd be a kocsiba te pedig állj a motorhoz és hajolj közel a légszűrőházhoz. Ott van rajta egy kúp alakú kis szerkezet. Az fog kattogni (nekem is kattog).

Elküldve
Nekem is van (X14XE 11 éves). Asszonyt ültesd be a kocsiba te pedig állj a motorhoz és hajolj közel a légszűrőházhoz. Ott van rajta egy kúp alakú kis szerkezet. Az fog kattogni (nekem is kattog).

És miért kell a zasszonynak ehhez beülni? :lol:

Elküldve

Értem,megnézzük,de ezen kívűl van valami teendő? Csak tényleg fura,hogy majd 10 évet kibírt csendben,most meg... :lol:

Elküldve
Értem,megnézzük,de ezen kívűl van valami teendő? Csak tényleg fura,hogy majd 10 évet kibírt csendben,most meg... :lol:

De én már elvesztettem a fonalat! Most akkor mi kattog?

Elküldve
van a tankszellőztető vagy belsőlevegő keringtető lapátja ha eltörik

vagy mindkettő :lol:

Rengeteget segítettél! Köszönöm! :D

Szerencse, hogy az illetékes is nyilatkozott közben.

Elküldve
Életbiztosítás?? :lol:

Hoppá az lemaradt. :D Azért mert nekem pl csak 1800-2100-as fordulatnál ad ki hangot a szelep. B)

Elküldve
Azok mindig "kattognak"....beépített gyári hiba és ráadásul javíthatatlan. :D

némi nemes fémmel el lehet hallgattatni...egy darabig :D

És gari sincs B)

Ez tényleg általános műszaki probléma!A modik sem szólhatnak érte! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.