adorjant Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget! Akkuzárlat okozhatja ezt @többiek: EGR miatt rángathat,nekem is szórakozik néha,de most jó passzban van :lol:
Zachi Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Akkuzárlat okozhatja ezt @többiek: EGR miatt rángathat,nekem is szórakozik néha,de most jó passzban van :lol: Múló zárlat az akkuban? Hol van zárlat, hol nincs?
adorjant Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Múló zárlat az akkuban? Hol van zárlat, hol nincs? Jogos,kicsit elnéztem,mert úgy értelmeztem,hogy kétszer sem indult be,azaz sorozatban :lol: De hogy én is kérdezzek,az utóbbi pár hétben kattog a szellőztető-szelep,eddig soha nem hallottam még...Kell ezzel foglalkozni?
nundee Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Töröltem a képet :lol: Amúgy ezzel lehet így használni a kocsit még 1-2 hónapig? Azért kérdezem, mert olyan március-április környékén vinném a verdát az első éves szervizre és akkor említeném meg a problémát nekik. Az én gépem 08.decemberi és már akkor, az első telén is produkálta azt a hangot, amit te is említesz. Szilent lesz az, nem stab.rúd. Mire elviszed az éves szervizre, megszűnik a probléma (mert nem lesz ilyen hideg, remélhetőleg :D ).
Zachi Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Jogos,kicsit elnéztem,mert úgy értelmeztem,hogy kétszer sem indult be,azaz sorozatban :lol: De hogy én is kérdezzek,az utóbbi pár hétben kattog a szellőztető-szelep,eddig soha nem hallottam még...Kell ezzel foglalkozni? Tipikus tengelytörés.
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Tipikus tengelytörés. Szerintem a tankszellőztetőre gondol, a motortérben. Ami állítólag mindig kattog, bár én még sosem hallottam.
adorjant Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Tipikus tengelytörés. Biztos hogy nem,mert korábban eltörött,le van húzva a csatija,nem sikerült még keríteni jót bele. Tankszellőztetőt meg legutóbb a Twinportban hallottam,de ebben még nem...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Biztos hogy nem,mert korábban eltörött,le van húzva a csatija,nem sikerült még keríteni jót bele. Tankszellőztetőt meg legutóbb a Twinportban hallottam,de ebben még nem... Hát akkor bocsi! :lol: Azt hittem arról van szó, a tipusodat meg nem néztem.
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Biztos hogy nem,mert korábban eltörött,le van húzva a csatija,nem sikerült még keríteni jót bele. Tankszellőztetőt meg legutóbb a Twinportban hallottam,de ebben még nem... Nekem is van (X14XE 11 éves). Asszonyt ültesd be a kocsiba te pedig állj a motorhoz és hajolj közel a légszűrőházhoz. Ott van rajta egy kúp alakú kis szerkezet. Az fog kattogni (nekem is kattog).
Korzika Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Nekem is van (X14XE 11 éves). Asszonyt ültesd be a kocsiba te pedig állj a motorhoz és hajolj közel a légszűrőházhoz. Ott van rajta egy kúp alakú kis szerkezet. Az fog kattogni (nekem is kattog). És miért kell a zasszonynak ehhez beülni? :lol:
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 És miért kell a zasszonynak ehhez beülni? :D Életbiztosítás?? :lol:
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 És miért kell a zasszonynak ehhez beülni? :D Ez k***a jó volt!! :lol:
adorjant Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Nekem is van (X14XE 11 éves). Asszonyt ültesd be a kocsiba te pedig állj a motorhoz és hajolj közel a légszűrőházhoz. Ott van rajta egy kúp alakú kis szerkezet. Az fog kattogni (nekem is kattog). Értem,megnézzük,de ezen kívűl van valami teendő? Csak tényleg fura,hogy majd 10 évet kibírt csendben,most meg... :lol:
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Értem,megnézzük,de ezen kívűl van valami teendő? Csak tényleg fura,hogy majd 10 évet kibírt csendben,most meg... :lol: De én már elvesztettem a fonalat! Most akkor mi kattog?
adorjant Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 De én már elvesztettem a fonalat! Most akkor mi kattog? A tankszellőztető :lol:
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 De én már elvesztettem a fonalat! Most akkor mi kattog? van a tankszellőztető vagy belsőlevegő keringtető lapátja ha eltörik vagy mindkettő :lol:
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 van a tankszellőztető vagy belsőlevegő keringtető lapátja ha eltörik vagy mindkettő :lol: Rengeteget segítettél! Köszönöm! :D Szerencse, hogy az illetékes is nyilatkozott közben.
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Rengeteget segítettél! Köszönöm! :lol: Szerencse, hogy az illetékes is nyilatkozott közben. tudom...kösz a semmit :D
Korzika Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 De én már elvesztettem a fonalat! Most akkor mi kattog? A zasszony! :lol:
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Életbiztosítás?? :lol: Hoppá az lemaradt. :D Azért mert nekem pl csak 1800-2100-as fordulatnál ad ki hangot a szelep. B)
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 A zasszony! :D Azok mindig "kattognak"....beépített gyári hiba és ráadásul javíthatatlan. :lol:
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Azok mindig "kattognak"....beépített gyári hiba és ráadásul javíthatatlan. :lol: némi nemes fémmel el lehet hallgattatni...egy darabig :D
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Azok mindig "kattognak"....beépített gyári hiba és ráadásul javíthatatlan. :lol: És gari sincs :D
Korzika Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Azok mindig "kattognak"....beépített gyári hiba és ráadásul javíthatatlan. :D némi nemes fémmel el lehet hallgattatni...egy darabig :D És gari sincs B) Ez tényleg általános műszaki probléma!A modik sem szólhatnak érte! :lol:
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Ez tényleg általános műszaki probléma!A modik sem szólhatnak érte! :lol: Neked tényleg mentő kell :D
Recommended Posts