szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Gyerekek! Ezekenek a biztosítóknak a kibúvó lehetőségének halvány reménysugarát sem szabad meghagyni, mert könyörtelenül kihasználják! Még ha minden ok, akkor is keresnek valamit, hogy ne kelljen fizetni. Hallgass Uhuhura! Ui.: remélem nem sértettem meg egy biztosítós cartársat sem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 laikus vagyok ehhez, de a biztosító tudja hogy a pontozott kulcs utólag rendelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 laikus vagyok ehhez, de a biztosító tudja hogy a pontozott kulcs utólag rendelt? Nem vagyok jártas a témában, de gondolom igen. Tudnak ők mindent. Meghát miattuk van jelölve, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nem vagyok jártas a témában, de gondolom igen. Tudnak ők mindent. Meghát miattuk van jelölve, nem? nem tudom. akkor vagy az van hogy minden utólag rendelt autónak a kulcsán van ilyen jelölés vagy tisztában vannak az összes márka sajátosságaival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 vagy például ugy tudom elfogadni elfogadják a kulcsot csak mikor el lopják akkor kezdődik a hercehurca deha elfogadja biztosito megkötik szerződés 2 hónap mulva bejelentem elhagytam kulcsot és kértem gyárbol egy másikat? akkor mit fognak mondani? Az én szerződésemben pl benne van, hogy a kulcs elhagyása, eltűnése, ellopása után a teljes zárcseréig felfüggesztődik a lopáskár biztosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Az én szerződésemben pl benne van, hogy a kulcs elhagyása után a teljes zárcseréig felfüggesztődik a lopáskár biztosítás. igen, de hogy állapítják meg hogy elhagytad ha nem vallod be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 :lol: Itt telt be a pohár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté1 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 köszönöm a segítségeket igazából az is jó lenne ha valakinek lenne 2 gyári kulcsa és arra lennék kíváncsi hogy ugyan az a szám van mind kettőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 töröltem, mert nem a Máté1 írta, hanem a balázsmittóménhányhetes.... :D de igen részemről mindenki azt csinál amit akar... nekem megvan mindkét kulcsom, én nem vagyk ideges :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 töröltem, mert nem a Máté1 írta, hanem a balázsmittóménhányhetes.... :D de igen részemről mindenki azt csinál amit akar... nekem megvan mindkét kulcsom, én nem vagyk ideges :lol: bocs ha valakit felhúztam, de nem azért van ez a fórum hogy kérdezzünk?? illetve nekem amikor a calimhoz rendeltem kulcsot akkor a biztosító elfogadta és lopásra is volt cascom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 köszönöm a segítségeket igazából az is jó lenne ha valakinek lenne 2 gyári kulcsa és arra lennék kíváncsi hogy ugyan az a szám van mind kettőn? ezt talán meg tudom neked nézni, nekem 2 távirányitós kulcsom van a zafirához, csak az egyik most épp nincs nálam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 bocs ha valakit felhúztam, de nem azért van ez a fórum hogy kérdezzünk?? illetve nekem amikor a calimhoz rendeltem kulcsot akkor a biztosító elfogadta és lopásra is volt cascom. deeee. csak azt hittem hogy a Máté1 akadékoskodik, majd anyáztam, majd kitöröltem. nincsbaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 igen, de hogy állapítják meg hogy elhagytad ha nem vallod be? Mondjuk ha ellopják közben, akkor nehezen tudom felmutatni a két gyári kulcsot. Egyébként szemrevételezéskor fotó készül a kulcsokról, amin rajta van a szám. Szóval az sem müxik, hogy elsumákolod a zárcserét, mert utána is azt mondják, hogy nincs meg az eredeti kulcskészlet. Szóval zárcsere után újabb fotóra be kell vinni. köszönöm a segítségeket igazából az is jó lenne ha valakinek lenne 2 gyári kulcsa és arra lennék kíváncsi hogy ugyan az a szám van mind kettőn? Betojattál, mert csak miattad elkezdtem keresni a 2. kulcsot. Azért csak meglett :lol: Szóval ugyanaz a szám van beleütve mindkettőbe, pont nincs sehol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté1 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Mondjuk ha ellopják közben, akkor nehezen tudom felmutatni a két gyári kulcsot. Egyébként szemrevételezéskor fotó készül a kulcsokról, amin rajta van a szám. Szóval az sem müxik, hogy elsumákolod a zárcserét, mert utána is azt mondják, hogy nincs meg az eredeti kulcskészlet. Szóval zárcsere után újabb fotóra be kell vinni. Betojattál, mert csak miattad elkezdtem keresni a 2. kulcsot. Azért csak meglett :lol: Szóval ugyanaz a szám van beleütve mindkettőbe, pont nincs sehol. :D köszönöm köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 köszönöm köszönöm Sz.rd már le azt a cascót (vagyis ne, de akkor is). Legfontosabb dolgot megcsinálod rajta (kb 5e HUF), és kizártad az autódat a lopáskockázatból 99.5%-osan. (nem szóltam, ha a bank/lízing/tartósbérlet előírja a casco meglétét, ez esetben cumi, go to márkaszervíz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sz.rd már le azt a cascót (vagyis ne, de akkor is). Legfontosabb dolgot megcsinálod rajta (kb 5e HUF), és kizártad az autódat a lopáskockázatból 99.5%-osan. (nem szóltam, ha a bank/lízing/tartósbérlet előírja a casco meglétét, ez esetben cumi, go to márkaszervíz) de azért a díjat kicsengeti érte, a semmiért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Betojattál, mert csak miattad elkezdtem keresni a 2. kulcsot. Azért csak meglett :lol: Szóval ugyanaz a szám van beleütve mindkettőbe, pont nincs sehol. :D Dettó B) Kiderült, hogy a gyerek miatt átrakta máshova azasszony, hát pillanatra megállt az ütő. De megvan, ugyanaz a szám, nincs pont. Ja és természetesen a CarPass is teljesen beazonosítja (miért ne tenné, az alapján tudok újat rendelni).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 szép napot mindenkinek erről a cascoról annyit. én inkább a casco egy éves díját inkább ráköltöm egy profi riasztóra (pl amit mobilon lehet irányítani + nyomon követni) mert ha már ellopták és még fizetnek is akkor is max a tax értéket ami nem szokta megközelíteni az autó értékét nemhogy a ráfordított energiát meg plussz pénzt.tehát törekedjünk arra hogy ne lopják el vagy ha mégis akkor megtalálják a rend éber őrei. Mert ugye tisztába vagyunk vele hogy úgyis mi vagyunk az elsődleges elkövetők aztán hónapok,mire be tudod bizonyítani nem te voltál akkora az autó már biztos nem lesz meg és még hónapok mire valamit látsz a biztósítótol.(HA KÖTELEZŐ MÓDON KELL A CASCO NINCS MIT TENNI) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dtk Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sziasztok Lenne egy kérdésem futóművel kapcsolatban. 2008 Astra Classic II 1.4-em van és most a téli hónapokban lettem figyelmes arra, hogy bizonyos úthibákon ha átmegyek, akkor érdekes hangot hallat előröl a kocsi. Az érdekessége az, hogy megyek pl szar, kátyus úton, akkor semmi hangja nincs, de ha pl átmegyek egy nagyobb fekvőrendőrön és már a fekvőrendőrről lehuppan az autó, vagy egy olyan úthibán, ami olyan jellegű, hogy keresztbe az úton teljes szélességgel van egy teknőszerű mélyedés, és azon hajtok át, akkor az autó elejéből egy olyan jellegű hang jön elő, mintha rámennék egy csatornafedélre és csattanna egyet, tehát egy ilyen fémes hang. És ez kizárólag akkor hallható mint ahogy leírtam, hogy pl fekvőrendőrön megyek át és mindkét kereket egyformán ugyanolyan jellegű hatás éri. Hát remélem érthető nagyjából amit írtam:) Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sziasztok Lenne egy kérdésem futóművel kapcsolatban. 2008 Astra Classic II 1.4-em van és most a téli hónapokban lettem figyelmes arra, hogy bizonyos úthibákon ha átmegyek, akkor érdekes hangot hallat előröl a kocsi. Az érdekessége az, hogy megyek pl szar, kátyus úton, akkor semmi hangja nincs, de ha pl átmegyek egy nagyobb fekvőrendőrön, vagy egy olyan úthibán, ami olyan jellegű, hogy keresztbe az úton teljes szélességgel van egy teknőszerű mélyedés, akkor az autó elejéből egy olyan jellegű hang jön elő, mintha rámennék egy csatornafedélre és csattanna egyet, tehát egy ilyen fémes hang. És ez kizárólag akkor hallható mint ahogy leírtam, hogy pl fekvőrendőrön megyek át és mindkét kereket egyformán ugyanolyan jellegű hatás éri. Hát remélem érthető nagyjából amit írtam:) Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet ez? Kutyacsont (stabilizátor rúd) csere. Van műanyagból és (ritkábban) fémből. Bármelyik jó, egyik sem bírja tovább a másiknál. Nem a rúd fárad el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dtk Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Kutyacsont (stabilizátor rúd) csere. És az lehetséges, hogy ez megadta magát 13.000km alatt?? Az autó 2008-as évjáratú, de raktári darabként 2010 április végén vettem 6km-el az órájában. Tehát még garos a kocsi, több mint egy évig. Ez amúgy drága mulatság, ha garidőn kívül kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 És az lehetséges, hogy ez megadta magát 13.000km alatt?? Az autó 2008-as évjáratú, de raktári darabként 2010 április végén vettem 6km-el az órájában. Tehát még garos a kocsi, több mint egy évig. Ez amúgy drága mulatság, ha garidőn kívül kell cserélni? Légyszi képpel ne idézz, töröld ki az idézetből az tagot. Viszonylag olcsó az alkatrész (pl. Unix), de ilyet nem illő Vateráról bontottan beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dtk Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Viszonylag olcsó az alkatrész (kb. 6000 Ft ?), de ilyet nem illő Vateráról bontottan beszerezni. Töröltem a képet :lol: Amúgy ezzel lehet így használni a kocsit még 1-2 hónapig? Azért kérdezem, mert olyan március-április környékén vinném a verdát az első éves szervizre és akkor említeném meg a problémát nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Töröltem a képet :lol: Amúgy ezzel lehet így használni a kocsit még 1-2 hónapig? Azért kérdezem, mert olyan március-április környékén vinném a verdát az első éves szervizre és akkor említeném meg a problémát nekik. Nem egy életbiztosítás! Meg aztán egyre jobban kopik, egyre nagyobb hibát generál a futóműben. Felmerült bennem még a szilent gondolata is, de annak fáradásához még túl fiatalnak gondolom az autót (nincs 1 éves). Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sziasztok Lenne egy kérdésem futóművel kapcsolatban. 2008 Astra Classic II 1.4-em van és most a téli hónapokban lettem figyelmes arra, hogy bizonyos úthibákon ha átmegyek, akkor érdekes hangot hallat előröl a kocsi. Az érdekessége az, hogy megyek pl szar, kátyus úton, akkor semmi hangja nincs, de ha pl átmegyek egy nagyobb fekvőrendőrön és már a fekvőrendőrről lehuppan az autó, vagy egy olyan úthibán, ami olyan jellegű, hogy keresztbe az úton teljes szélességgel van egy teknőszerű mélyedés, és azon hajtok át, akkor az autó elejéből egy olyan jellegű hang jön elő, mintha rámennék egy csatornafedélre és csattanna egyet, tehát egy ilyen fémes hang. És ez kizárólag akkor hallható mint ahogy leírtam, hogy pl fekvőrendőrön megyek át és mindkét kereket egyformán ugyanolyan jellegű hatás éri. Hát remélem érthető nagyjából amit írtam:) Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet ez? találkoztam vele, de nekem nem a kutyacsont volt, hanem a stabilizátor gumija. a hidegben megkeményedik és az adja a hangot. befújtam egy kis szilikonnal és már jó. de fel kell emelni mert csak úgy férsz hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts