Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mér,hiányoztam?Lemaradtam valamiről? (néztük a gyereket,mióta hazajött a suliból azóta alszik,lehet beteg lesz) Az nem jó :lol: . Igen hiányoztál!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Akkor jo... :D Az auto ujra mukodokepes, trafocsere megoldotta a problemat. De meg mindig nem ertem, miert nem dobott sarga lampat, ill miert nem sikerult kivillogtatni semmit, meg a 12-t sem... Majd otthon kiolvassuk. De a hangja alapjan a leomlo kornyeken nincs minden rendben... :lol: Lehet tényleg megmachinálták az égőjét/led! Örülök,hogy rendbe jött a sas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam. Ezért jó a gyári rádió,avval ezt meg tudod csinálni,vagy még egy két blauval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Engem konkrétan a "benne hagyott kulcs" jelzés idegesít. Tökre szeretek zenélni mikor takarítom a kocsit de ahhoz (mivel kulcsra van kötve a rádió) ezért be kell csukjam a vezető oldalt. Gondoltam rá hogy kiiktatom csak a világítás jelzés kell!! Azt nem adnám fel semmiképpen sem. Sokszor mentett meg. Csak sajna már párszor majdnem a fordítottjára is elsült, mert mikor kiszálltam haverhoz de úgy hogy a kocsi mellet dumáltam, a kulcs benne maradt és ugye azt jelezte. Közbe a világítás meg rajta volt. Hála havernak szólt hogy "sok lesz a villanyszámla" erre gyorsan kikapcsoltam. 1., Nyomd a poti gombot és kulcs nélkül is bekapcsol, majd kb. 20-25 perc múlva kikapcs 2., A benne hagyott kulcsnak és az égve maradt világításnak jól megkülönböztethető a csipogása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 1., Nyomd a poti gombot és kulcs nélkül is bekapcsol, majd kb. 20-25 perc múlva kikapcs 2., A benne hagyott kulcsnak és az égve maradt világításnak jól megkülönböztethető a csipogása Hát ha gyári rádiója van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Irigylem az elszántságodat. Engem kifejezetten idegesít a csipogó hangja, a pokolba kívánom... Jobban örülnék, ha nem lenne benne. :lol: ilyen kedvesen bimbammoló aftermarket kütyüre én is lecserélném Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Igen megkülönböztethető de ha benne van a kulcs akkor mindaddig azt jelzi amíg ki nem veszed. Csak kulcskivétel után kezdi jelezni a bekapcsolva felejtett világítást, más hangon. Ezért írtam a fentebbi szitut. Amúgy nem gyári rádió van utólagos JVC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Na nálam ez most aktuális éppen. Friss tapasztalat. Ablaktekerőt leszedni, omega rögzítője van. Kis hangszóró rács alatt 1 csavar. Ajtónyitó alatt 1 csavar. Elektromos ablakemelő helye alatt 1 csavar. Kárpit legalján 1 csavar. Azt hiszem nincs több. Utána a kárpitot legalulalul magad felé megrántani/húzni. Ha szerencséd van körbe kipattannak a műanyagok. Utána pedig felfelé letolni az egészet az ajtókeretről. Ennek lehet csavarhúzóval segíteni, van hogy szorul. Ajtónyitó kilincsből majd a bovdent szed ki. És kész is. Elég szar munka. Szerk.: ha csak az alsó hangszóróhoz akarsz hozzáférni, akkor ne told le felfelé a kárpitot. A kipattintásnál állj meg. Elég lesz az is. Könnyebb visszatenni. Köszönöm a választ. Ma délelőtt nekiesek és megpróbálkozom vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Iránban van alkatrész az Astrához? :lol: Őszintén megmondom, nem kérdeztem utána, bár már egy Corsát láttam.... A helyiek sokkal inkább Peugeot pártiak, abból is egy igen furcsa, hátsókerék meghajtású és lemezrugós hátsó hidas 405-ös, (de ugyanez P. ROA ill. PARS (Pars= perzsa) néven fut) és töménytelen, licencben gyártott KIA RIO-t hajtanak ( ez itt SAIPA SABA néven fut). Van még továbbá saját márka is: IRAN KHODRO (KHODRO=kocsi) ennnek újabb modelje ami kicsit egy régebbi Audira hajaz, továbbá egy elég erősen Volga érzést keltő régebbi modell is, aminek a nevét sajna nem tudom. Teherauótkból meg maga az old timer kánaán, olyan öreg MB 1928-ok, ZIL-ek és GAZ-ok szaladgálnak, hogy bármelyik filmes megirígyelné... Persze, azért nem minden a régi vasakról szól, gyártanak újabb Peugeot-ok is (206 ill. a 406-nak valami verzióját), de pl. a nálunk Dacia Logan néven ismert vas itt Renault Tordan 90-ként ismert. És azért itt is vannak drága autók. De az meg kit érdekel??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Fordítsd meg! Ott kell lennie a perforált rész mögött. Üdv Zachi! Sajna még legalább két hét, mire újra a vas közelében leszek, de akkor mindenképpen alaposan megvizuálom. Amikor a képet készítettem, ugyan forgattam mint majom a zsebórát, de azóta eltelt némi idő, szóval nem igazán van előttem hogy is néz ki a hátoldala. Ha esetleg le tudod írni mit is keressek (szín, forma, méret, esetleg kép...) akkor biztosan rákakadok (már ha nem lett kiemelve). Egyébként ez a csipogó kivehető, úgy mint egy relé, vagy bele van építve a multitimerbe? Ha esetleg bontovicsban járok hátha találok egyet. (Próbáltam képeket keresni a neten, de mivel az astraownersclub.co.uk tiltott gyümölcs ebben a nemannyiradeokratikus iszlám országban, elég nehéz hozzájutni bármi használhatóhoz ez ügyben :lol: ). KMiki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Üdv Zachi! Sajna még legalább két hét, mire újra a vas közelében leszek, de akkor mindenképpen alaposan megvizuálom. Amikor a képet készítettem, ugyan forgattam mint majom a zsebórát, de azóta eltelt némi idő, szóval nem igazán van előttem hogy is néz ki a hátoldala. Ha esetleg le tudod írni mit is keressek (szín, forma, méret, esetleg kép...) akkor biztosan rákakadok (már ha nem lett kiemelve). Egyébként ez a csipogó kivehető, úgy mint egy relé, vagy bele van építve a multitimerbe? Ha esetleg bontovicsban járok hátha találok egyet. (Próbáltam képeket keresni a neten, de mivel az astraownersclub.co.uk tiltott gyümölcs ebben a nemannyiradeokratikus iszlám országban, elég nehéz hozzájutni bármi használhatóhoz ez ügyben :lol: ). KMiki Próbáltam annyira kinagyítani a képet amennyire lehet. Nekem úgy tűnik, hogy a perforáció mögött a csipogó látszik. Emlékezetem szerint csak egy kis hangszóró (hacsak nem keverem valami mással) és maga a biztitábla lyuggatott alaplapja a hangszórórács. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 :lol: Na, akkor ezt jól kigondoltam! Sajnos a lökhárító most nagyon rögzítve van, mert még az előző tulaj kicsit megigazította és múlt héten stifteltem, csavaroztam, kötegelőztem a helyére. Így a bányászásra készülök. Ködlámpa 4eFt: http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző? ez engem is érdekelne, hasonló a problem bár igazság szerint nagyon nem foglalkoztatott a dolog, mert a periódus alatt az az utántöltött 6 deci nem tesz tönkre :lol: motorja meg amúgy is patent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Van a blokk alján,az olaj dekni felett egy érzékelő.Gondolom az a szintjelző.Na,ott csöpög az olaj.Mi kell oda,tömítés,vagy egy új szintjelző? szerintem az nem szintjelző, hanem a nyomás gomba. vagy csak 1 csavar vezeték nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 szerintem az nem szintjelző, hanem a nyomás gomba. vagy csak 1 csavar vezeték nélkül? Nem csak egy csavar,mivel megy rá csati is! :lol: Engem sem az idegesít,csak foltos a kő.az udvaron,ammeg csúnya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Sziasztok, olajat szeretnék cserélni a kérdésem meg az volna, hogy az olaj leeresztő csavar tömítését kell-e cserélni? Mivel ott gumi tömítés van és gondolom az is elfárad egy idő után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 kb 30 forintba kerül. szerintem cseréld ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 kb 30 forintba kerül. szerintem cseréld ki.... köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B) Mennyire fogyott a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Mennyire fogyott a víz? amikor észrevettem 6 deci Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 EZT BESZOPTAM!! B) Sajnos ezt be... :D Főleg, hogy ha az olajjal is összekeveredett. Részvétem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 hy all ma hengerfejes lett a verda :lol: tűnetek figyeltem mer kezdett fogyni a kiegyenkitöböl a viz,mondom hátha elengedi valaho :Pl füttöradiátor +meg az összes csö de semmi!!! a hüttöviz sem olajos!de a kipufogobol észrevettem hogy olyan nem a megszokott károsanyag jön ki hanem párás gőzfelhö,no meg most kezd az olajom is vaniliafagyi szinü lenni!!jo hogy most volt nagyszevizen vezérlés meg olaj+rozsaszin fagyállo meg ilyesmi cserélve 1 honapja !! EZT BESZOPTAM!! :D remélem más nem jár igy .kedden viszem szerelöhöz remélem nem leszz egy vagyon :D B) Egyszer nekem is eltűnt a víz. Utánatöltöttem és azóta semmi fogyás.Kopp-kopp-kopp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts