J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Na így már mindjárt más. Ha nagy a nyomás, akkor valszeg a hengerfejtömítés, rosszabb esetben a hengerfej murdált meg. ez már komolyabb művelet lesz... és elég zsebbenyúlós is! :lol:
szimatnyomozó Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 üdv van egy nyígom a 1,6 os 16 V -s barátommal akit két hete vettem egyesben beránget, de fogalmam sincs miért tesz ilyet velem ez a jószág a világ összes opelja megvolt már ezen kívül, de ilyen mókát még egyik sem játszott. Tiszta olyan érzésem van mintha szarul engedném fel a kuplungot, ami elég érdekes lenne mert 17 éve ki sem szálltam a kocsikból. Na jó 16 szelepes astrám ezelőtt még nem volt. de azé' látom ebben is szar a benzinmutató, meg érintkezési hibás a fűtésbiszbasz világítása meg ahoz képest, hogy 100 lóerő elég gyengusz, mondjuk calibrából csücsültem át mer' azt elvitte azasszony váláskor mondjuk ez nem ide tartozik, de száradjon el. Na szóval. A problémám az, hogy 1 esben aprókat berángat úgy 2000 es fordulat magaságában kettesben meg mintha visszaesne a teljesítmény egy pöttyet ugyanennél a fordulatszámnál. aztán több baja nincs, csak az hogy egy hülye ###### voltam amikor fehéret vettem mer' mindig leszarják a galambok. üdv
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 ezt a 16v-t pörgetni kell jobban, 2000-nél még halott. egyébként az agr lehet ludas a berángatásokért, meg esetleg a már haldokló lambda. És persze nem ártana gyertyákat cserélni, meg megnézni a gyertyakábeleket is.
szimatnyomozó Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 ezt a 16v-t pörgetni kell jobban, 2000-nél még halott. egyébként az agr lehet ludas a berángatásokért, meg esetleg a már haldokló lambda. És persze nem ártana gyertyákat cserélni, meg megnézni a gyertyakábeleket is. ok gyertyákat megkukucskálom, de ez az AGR ügy gyanús, mert fogalmam sincs mi az :DD Sajnos kb ez 9. opelom de még mindig nem értek a kocsikhoz...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 ok gyertyákat megkukucskálom, de ez az AGR ügy gyanús, mert fogalmam sincs mi az :DD Sajnos kb ez 9. opelom de még mindig nem értek a kocsikhoz... kipufogógáz visszavezető szelep magyarul :lol: gyertyákat cseréld le kétpólusú gyárira.
Qpack Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 ezt a 16v-t pörgetni kell jobban, 2000-nél még halott. egyébként az agr lehet ludas a berángatásokért, meg esetleg a már haldokló lambda. És persze nem ártana gyertyákat cserélni, meg megnézni a gyertyakábeleket is. gyertyakábelek...lehet én nem értem, de a trafóhíd miatt itt ilyen nem sok van... vagy vmit félre értettem? :lol: Gabo egyébként arról mi a véleményed, ha hidegen emelt alapjáraton hallhatóan mintha kihagyna.."akadozik" a moci fordulata, de van olyan külső hőmérséklet, amikor ennek semmi jele....szép emelt egyenletes alapjárat van...vagy kitudja mitől függhet, de én ezt vettem észre... :lol:
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 gyertyakábelek...lehet én nem értem, de a trafóhíd miatt itt ilyen nem sok van... vagy vmit félre értettem? :lol: Gabo egyébként arról mi a véleményed, ha hidegen emelt alapjáraton hallhatóan mintha kihagyna.."akadozik" a moci fordulata, de van olyan külső hőmérséklet, amikor ennek semmi jele....szép emelt egyenletes alapjárat van...vagy kitudja mitől függhet, de én ezt vettem észre... :lol: Az X-eseken még nincs híd, sima DIS van. Sejtésem szerint az említett példány ilyen lesz ;) De ha mégis Z-s, akkor azon híd van, és akkor valóban nincs kábel :lol: Ki kéne pucolni a folytószelepházat. Első körben :P
vid Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Az X-eseken még nincs híd, sima DIS van. Sejtésem szerint az említett példány ilyen lesz :lol: De ha mégis Z-s, akkor azon híd van, és akkor valóban nincs kábel :lol: Ki kéne pucolni a folytószelepházat. Első körben :lol: Hi! Nekem a G Astra X16XEL motorral volt és azon híd volt, nem kábel.
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Nekem a G Astra X16XEL motorral volt és azon híd volt, nem kábel. Akkor volt ilyen is, bár még nem hallottam eddig róla. :lol:
Qpack Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Az X-eseken még nincs híd, sima DIS van. Sejtésem szerint az említett példány ilyen lesz :P De ha mégis Z-s, akkor azon híd van, és akkor valóban nincs kábel :lol: Ki kéne pucolni a folytószelepházat. Első körben :lol: 1. Szerintem X16XEL..ebből nincs sok verzió....az enyém is ilyen és trafóhidas! 2. ezt már többször is elkövettem, de ettől sokkal jobb nem lett... :lol: köv tipp ;)
opel16v Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Gyertyák gyáriak? Nem made in china van rajtuk? :lol:
Qpack Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Gyertyák gyáriak? Nem made in china van rajtuk? :lol: Ki nem vettem, de anno...35ekm-el ez előtt volt cserélve haver által szakszervízben...Ő azt mondta akkor mindenből gyárit pakolt bele....csak hidegen jelentkezik....de ettől függetlenűl megy mint a kisangyal...kopp-kopp :lol: Azóta én csinálok rajta mindent...akkor volt nálam friss a gép és csináltattam egy nagyszervízt, de mostmár nem engedek szerelőnek mondott egyedet a sárkányhoz :P csak ha már az én tudásom kevés hozzá :lol: nincs infód róla, hogy az AGR vagy EGR-nek mikor kell nyitogatnia, mitől függ? jó volna tudni....
astra Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 sziasztok.kérdésem lenne.20 16w DTI-van caravan,a hátso dob lassan ki lyukad,az lene a kérdésem hogy van-e külömség a benzines és diesel,és a különbözö köbcentik között??? ezt neked egy kipufogos nagyon egyszerüen megmondja de kérdezz meg többet is mert ha sok van neki raktáron el akarja adni öket .- azt szeretném megtudni hogy miota kicserélték a gyujtáskapcsoló alatt lévő ny. panelt azota a központi zár távkapcsolója eszi a gombelemet 3hét alatt 4 darabot mi lehet az oka ?????????????????????????
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Ki nem vettem, de anno...35ekm-el ez előtt volt cserélve haver által szakszervízben...Ő azt mondta akkor mindenből gyárit pakolt bele....csak hidegen jelentkezik....de ettől függetlenűl megy mint a kisangyal...kopp-kopp :lol: Azóta én csinálok rajta mindent...akkor volt nálam friss a gép és csináltattam egy nagyszervízt, de mostmár nem engedek szerelőnek mondott egyedet a sárkányhoz :lol: csak ha már az én tudásom kevés hozzá :lol: nincs infód róla, hogy az AGR vagy EGR-nek mikor kell nyitogatnia, mitől függ? jó volna tudni.... Akkor már ideje lenne lassan úgyis cserélni... én a helyedben cserélném most őket. AGR mindig részterhelésen nyit csak ki.
Qpack Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Akkor már ideje lenne lassan úgyis cserélni... én a helyedben cserélném most őket. AGR mindig részterhelésen nyit csak ki. Nem 60ekm a csere periódusa? na mind1...ha cserélem te milyen típust javasolsz(nekem az NGK-at nagyon dícsérték...hány pólusút?) vagy a gyárit hol lehet beszerezni, persze remélem nem horror áron van... :lol:
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 Nem 60ekm a csere periódusa? na mind1...ha cserélem te milyen típust javasolsz(nekem az NGK-at nagyon dícsérték...hány pólusút?) vagy a gyárit hol lehet beszerezni, persze remélem nem horror áron van... :lol: 40-enként szokta ajánlani a gyártó a cserét (sőt, van amelyik 30). Legjobb bele a gyári GM kétpólusú. De az utóbbi időben feltűnt belőle egy made in china változat is, erre szerintem figyelj. Csergőben olcsón be tudod szerezni pl :lol:
Qpack Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 40-enként szokta ajánlani a gyártó a cserét (sőt, van amelyik 30). Legjobb bele a gyári GM kétpólusú. De az utóbbi időben feltűnt belőle egy made in china változat is, erre szerintem figyelj. Csergőben olcsón be tudod szerezni pl :lol: Gyertya megrendelve :lol:
off-topic Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 Kukk! Valszeg elhullott az ablaktörlő motor a verdában. Nagggyyon-naggggyyyon lassan vonszolja a lapátokat, ha a leg-gyorsabbra állítom csak akkor törli le az ablakot emberi sebességgel. Kihajtottam a lapátokat, bekapcsoltam, lassssú-lasssúúúú! Lehet ezt valahogy javítani vagy marad a csere? Csergőnél csak rudazattal van 65k . :lol: :lol: Az kicsit durva! Off
opel16v Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 bontó, ha nem lehet megcsinálni... ott párezerér kapsz
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 mondjuk calibrából csücsültem át mer' azt elvitte azasszony váláskor mondjuk ez nem ide tartozik, de száradjon el. :lol: testvírem! Üdvözöllek! :lol: legalább az megnyugtat, hogy nem csak én vagyok olyan hülye, hogy hagytam hogy elvigye az autót :lol:
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 Kukk! Valszeg elhullott az ablaktörlő motor a verdában. Nagggyyon-naggggyyyon lassan vonszolja a lapátokat, ha a leg-gyorsabbra állítom csak akkor törli le az ablakot emberi sebességgel. Kihajtottam a lapátokat, bekapcsoltam, lassssú-lasssúúúú! Lehet ezt valahogy javítani vagy marad a csere? Csergőnél csak rudazattal van 65k . :lol: :lol: Az kicsit durva! Off a rudazat sokott berohadni, és attól ég le a motor. szereld ki, és próbáld meg mindenhol ahol forog befujkálni rozsdaoldóval, és megjáratni... hátha jó lesz :lol:
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 40-enként szokta ajánlani a gyártó a cserét (sőt, van amelyik 30). Legjobb bele a gyári GM kétpólusú. De az utóbbi időben feltűnt belőle egy made in china változat is, erre szerintem figyelj. Csergőben olcsón be tudod szerezni pl :lol: az opel a 2 polusu gyertyákra 60 ezres csereperiodust ír elő. én 30-40 ként kidobnám belőle...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 az opel a 2 polusu gyertyákra 60 ezres csereperiodust ír elő. én 30-40 ként kidobnám belőle... Lényegében ugyanazt mondjuk, a gyártónak a gyertya gyártóját értem (GM-nél sem a GM) :lol: Vitte az asszony a vasalódeszkás kupét? :lol:
off-topic Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 a rudazat sokott berohadni, és attól ég le a motor. szereld ki, és próbáld meg mindenhol ahol forog befujkálni rozsdaoldóval, és megjáratni... hátha jó lesz :lol: Köcce, majd ráfigyelek a dologra ( úgysincs most 60-70k erre a dologra). :lol: Off
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 Lényegében ugyanazt mondjuk, a gyártónak a gyertya gyártóját értem (GM-nél sem a GM) :lol: Vitte az asszony a vasalódeszkás kupét? :lol: vitte bizony.... :lol:
Recommended Posts