Korzika Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Csak egy kicsikét :D Mi van ,nem tudsz aludni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mi van ,nem tudsz aludni? :D Csak úgy mint te B) ,de itt a beteg nem hagy,csörgött egész éjjel ez a ro...dt telefon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Csak úgy mint te :D ,de itt a beteg nem hagy,csörgött egész éjjel ez a ro...dt telefon. :lol: Jön már a váltás lassan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Jön már a váltás lassan! :D Még egy fél óra,aztán go haza,havat takarítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Klíma kikapcs------előzés-------klíma bekapcs! :lol: Az 1,6 az már jobb egy fokkal! B) Ez aztán a klíma-automatika! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ez aztán a klíma-automatika! :D Nálunk, erre a feleségem van "felprogramozva". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Klíma kikapcs------előzés-------klíma bekapcs! :D Az 1,6 az már jobb egy fokkal! :D Csak neked lehet? B) "A memóriám már nem a régi. És ráadásul még a memóriám sem a régi ..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Lenne egy kérdésem, pollenszűrő légszűrő tekintetében milyet érdemes venni, Technofil, Armafil, Mann, tökmindegy úgyis évente ki van dobva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nekem is volt 1.2-ben klima,még chippeleve is volt,de egy kínlódás volt az egész,féltem néha Szervezd meg az I. Magyar Klímatuner Találkozót! A győztes kap 5 csillagot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nálunk, erre a feleségem van "felprogramozva". :lol: Nálam ez úgy működik, hogy 70 felett ablak felteker, 70 alatt ablak leteker (persze "kurblis" változattal).... ilyen ez, ha nincs klíma a gépben...sőt még ABS sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Szervezd meg az I. Magyar Klímatuner Találkozót! A győztes kap 5 csillagot! :lol: Csillagot? Legyen inkább hópehely. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nálam ez úgy működik, hogy 70 felett ablak felteker, 70 alatt ablak leteker (persze "kurblis" változattal).... ilyen ez, ha nincs klíma a gépben...sőt még ABS sem... Van ABS nélküli G Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nálam ez úgy működik, hogy 70 felett ablak felteker, 70 alatt ablak leteker (persze "kurblis" változattal).... ilyen ez, ha nincs klíma a gépben...sőt még ABS sem... Ebben is van valami jó,ami nincs az nem romlik el! :lol: Van ABS nélküli G Astra? Van, igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Valaki szedett már ki ködlámpát az első lökhárítóból? Mi a módja? Nekem a jobb elsőt kellene kibányászni. Szét lehet szedni, úgy hogy a búrát ki lehessen takarítani belülről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Van ABS nélküli G Astra? Classic II-től (2004 után) lett csak széria, előtte rendelhető volt (200-300e), vagy a magasabb felszereltségek (CDX, Elegance) tartalmazhatták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Valaki szedett már ki ködlámpát az első lökhárítóból? Mi a módja? Nekem a jobb elsőt kellene kibányászni. Szét lehet szedni, úgy hogy a búrát ki lehessen takarítani belülről? 3 20-as torx csavar fogja, meg a rezes madzag. Én pont hétvégén szedtem ki a balosat, simán kijött a lököst nem kellett leszedni. Gondolom a jobboshoz is hozzá lehet férni. A búrát kitörölni nem nagyon fogod tudni, mert ragasztva van, elvileg hőre lágyuló ragasztóval. Többet nem mondok, mert még én leszek az oka, ha vmi baja esik a lámpicskudnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 3 20-as torx csavar fogja, meg a rezes madzag. Én pont hétvégén szedtem ki a balosat, simán kijött a lököst nem kellett leszedni. Gondolom a jobboshoz is hozzá lehet férni. A búrát kitörölni nem nagyon fogod tudni, mert ragasztva van, elvileg hőre lágyuló ragasztóval. Többet nem mondok, mert még én leszek az oka, ha vmi baja esik a lámpicskudnak. Köszönöm. A jobbosnál vannak a kürtök, de gondolom attól még kijöhet. Ha az izzót kiszedem belőle akkor be lehet férni a búra belsejéhez ecsettel vagy valamivel? Vagy áztassam ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Köszönöm. A jobbosnál vannak a kürtök, de gondolom attól még kijöhet. Ha az izzót kiszedem belőle akkor be lehet férni a búra belsejéhez ecsettel vagy valamivel? Vagy áztassam ki? Vagy inkább: Ködlámpa Szerintem nem pénz érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Vagy inkább: Ködlámpa Szerintem nem pénz érte... Köszi, csak sajnos jobbosomnak van a sarka lepattanva. Működik csak belemegy a trutyi. Saras már. 3000-ért simán vettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Köszi, csak sajnos jobbosomnak van a sarka lepattanva. Működik csak belemegy a trutyi. Saras már. 3000-ért simán vettem volna. Javíttatod, cseréled? Csak nem akarod úgy hagyni? Hőlégfúvóval óvatosan melegíted, akkor talán enged a ragasztó. Visszatenni barbár módon sziloplaszttal lehet, elegánsan spec. ragasztóval lehet. Ugyanavval, amivel a szemöldököt ragasztják a lámpára. Jobban jársz, ha túrod a hirdetéseket ill. feladsz a Fórum alkatrész keresőjébe egy hirdetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Javíttatod, cseréled? Csak nem akarod úgy hagyni? Hőlégfúvóval óvatosan melegíted, akkor talán enged a ragasztó. Visszatenni barbár módon sziloplaszttal lehet, elegánsan spec. ragasztóval lehet. Ugyanavval, amivel a szemöldököt ragasztják a lámpára. Jobban jársz, ha túrod a hirdetéseket ill. feladsz a Fórum alkatrész keresőjébe egy hirdetést. Házilag oldom meg mindenképpen. Arra gondoltam, hogy kiszedem, kiszedem az izzót belőle. És utána a búra részét beáztatom. Valami rongyot begyömöszölök. Aztán a sarkot sziloplaszttal beragasztom. Hátha sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Lenne egy kérdésem, pollenszűrő légszűrő tekintetében milyet érdemes venni, Technofil, Armafil, Mann, tökmindegy úgyis évente ki van dobva? Nekem mindkettő Bosch, sose volt ezekkel problémám. De az Armafil is jó állítólag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata hátsó ajtó hangszóró cserében? A mostaninak elszakadt a gumimembránja és kissé egzotikus hangzásvilág uralkodik miatta az autóban. Vettem egy másikat. A baj az, hogy 3torx csavar fogja, amiből kettőhöz még hozzá is férnék, de a 3.at teljesen eltakarja a műanyag kárpit. Ezen az alsó ajtókárpiton egyetlen csavart találtam alul, ki is szedtem, de némi feszegetés árán se volt hajlandó lejönni a kárpit. Van még valahol csavar, vagy egyéb trükkje van, vagy pedig feszegessem tovább nyugodtan :lol: ? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata hátsó ajtó hangszóró cserében? A mostaninak elszakadt a gumimembránja és kissé egzotikus hangzásvilág uralkodik miatta az autóban. Vettem egy másikat. A baj az, hogy 3torx csavar fogja, amiből kettőhöz még hozzá is férnék, de a 3.at teljesen eltakarja a műanyag kárpit. Ezen az alsó ajtókárpiton egyetlen csavart találtam alul, ki is szedtem, de némi feszegetés árán se volt hajlandó lejönni a kárpit. Van még valahol csavar, vagy egyéb trükkje van, vagy pedig feszegessem tovább nyugodtan :lol: ? Előre is kösz! Na nálam ez most aktuális éppen. Friss tapasztalat. Ablaktekerőt leszedni, omega rögzítője van. Kis hangszóró rács alatt 1 csavar. Ajtónyitó alatt 1 csavar. Elektromos ablakemelő helye alatt 1 csavar. Kárpit legalján 1 csavar. Azt hiszem nincs több. Utána a kárpitot legalulalul magad felé megrántani/húzni. Ha szerencséd van körbe kipattannak a műanyagok. Utána pedig felfelé letolni az egészet az ajtókeretről. Ennek lehet csavarhúzóval segíteni, van hogy szorul. Ajtónyitó kilincsből majd a bovdent szed ki. És kész is. Elég szar munka. Szerk.: ha csak az alsó hangszóróhoz akarsz hozzáférni, akkor ne told le felfelé a kárpitot. A kipattintásnál állj meg. Elég lesz az is. Könnyebb visszatenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Köszi, csak sajnos jobbosomnak van a sarka lepattanva. Működik csak belemegy a trutyi. Saras már. 3000-ért simán vettem volna. Van 4500-ért és 5.000-ért is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts