lacika1000 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok nem tudjátok véletlenül,hogy milyen rend szerű klíma van 1,2 2003-as G Astraban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok nem tudjátok véletlenül,hogy milyen rend szerű klíma van 1,2 2003-as G Astraban? Lassító! Bocs, de 1.2-be klímát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 :lol: degec :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Lassító! Bocs, de 1.2-be klímát? Abban is lehet meleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Abban is lehet meleg... :lol: Választhat. Vagy megy és izzad, vagy ... Még az 1.4-t is érezhetően visszafogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Választhat. Vagy megy és izzad, vagy ... Még az 1.4-t is érezhetően visszafogja. Klíma kikapcs------előzés-------klíma bekapcs! :lol: Az 1,6 az már jobb egy fokkal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Klíma kikapcs------előzés-------klíma bekapcs! :lol: Az 1,6 az már jobb egy fokkal! B) Mielőtt az 1,4et vettem próbáltam egy 1,2 őt. Hát klímával nulla indulni nem is lehetett legalábbis én nem tudtam. Rám is szóllt a kereskedő hogy ne égessem a kuplungot. Akkora gázzal kellet induljak hogy hihetetlen ezért nem is azt vettem. Az 1,4is nulla klímával. Folytószelep tisztításról: Levenni le tudod de csak óvatosan mert a hűtővíz visszafolyás bele van kötve a folytószelepbe. És ha eltörik vagy megreped a cső akkor kinyomja a wassert a motortérbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Mielőtt az 1,4et vettem próbáltam egy 1,2 őt. Hát klímával nulla indulni nem is lehetett legalábbis én nem tudtam. Rám is szóllt a kereskedő hogy ne égessem a kuplungot. Akkora gázzal kellet induljak hogy hihetetlen ezért nem is azt vettem. Az 1,4is nulla klímával. Folytószelep tisztításról: Levenni le tudod de csak óvatosan mert a hűtővíz visszafolyás bele van kötve a folytószelepbe. És ha eltörik vagy megreped a cső akkor kinyomja a wassert a motortérbe :lol: Vissza az eredeti kérdéshez! Milyen rendszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Vissza az eredeti kérdéshez! Milyen rendszerű? Hűtő és fűtő+páramentesítős! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hűtő és fűtő+páramentesítős! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Vissza az eredeti kérdéshez! Milyen rendszerű? Teljesen véletlenszerűen szerelték a G ket vagy DELPHI vagy BEHR rendszerű klímával. A klíma vezérlő belsején van feltüntetve milyen van benne. Sajnos még a kompri és a kábelkötegek felirata sem egyértelmű. Nekem pl DELPHI kompri de BEHR klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Teljesen véletlenszerűen szerelték a G ket vagy DELPHI vagy BEHR rendszerű klímával. A klíma vezérlő belsején van feltüntetve milyen van benne. Sajnos még a kompri és a kábelkötegek felirata sem egyértelmű. Nekem pl DELPHI kompri de BEHR klíma. Köszönöm a választ az igazság az hogy pollen szűrőt szeretnék cserélni csakhogy a motorszám szerint mind két típus szerepel és nem tudom hogy melyik fajta van benne.Z12XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Köszönöm a választ az igazság az hogy pollen szűrőt szeretnék cserélni csakhogy a motorszám szerint mind két típus szerepel és nem tudom hogy melyik fajta van benne.Z12XE hali nézz be a középkonzol alá a pedáloknál ,ha patentes akkor behr,ha csavaros akkor delphi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Köszönöm a választ az igazság az hogy pollen szűrőt szeretnék cserélni csakhogy a motorszám szerint mind két típus szerepel és nem tudom hogy melyik fajta van benne.Z12XE http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=753&st=60 a lap közepén van a kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Lassító! Bocs, de 1.2-be klímát? Hűtő és fűtő+páramentesítős! :D :lol: Csak neked lehet? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Csak neked lehet? :lol: Nekem is volt 1.2-ben klima,még chippeleve is volt,de egy kínlódás volt az egész,féltem néha Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hali mindenki! Pár napja feltűnt hogy vmi surrog a motortérből. Előszőr azt hittem hogy a szíjfeszítőm csinálja, de gyanús volt mert nem onnan jött a zaj. Majd generátorra gyanakodtam. Levettem a szíjat megforgattam a kézzel és úgy semmi. Ha már egyszer le volt véve elindítottam generátor szíj nélkül. Gondoltam pár perc töltés nélkül nem lesz gond. Hát a hang megmaradt sajnos ekkor jöttem rá hogy a hang a vezérműszíjtól jön. Az surrog. az lenne a kérdésem hogy a szervizkönyv szerint 60584 km nél lett cserélve a vezérműszíj. A kocsiba meg garantált a km mert a szervízbe lekérdeztem. Most az órába 102500 van. Igaz ugyan hogy 120000 nél kéne cserélni a szíjat. De ez a hang idegesít meg félek is nehogy elszakadjon. Kérdés érdemes cserélnem most. Vagy ráér majd 120 körül. Ha muszáj most cserélni akkor ha most csak magát a szíjat cseréltetem ki majd 120 nál a többit az úgy jó? Nagyon nem tudom megengedni a komplett vezérlés cserét mert igen drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hali mindenki! Pár napja feltűnt hogy vmi surrog a motortérből. Előszőr azt hittem hogy a szíjfeszítőm csinálja, de gyanús volt mert nem onnan jött a zaj. Majd generátorra gyanakodtam. Levettem a szíjat megforgattam a kézzel és úgy semmi. Ha már egyszer le volt véve elindítottam generátor szíj nélkül. Gondoltam pár perc töltés nélkül nem lesz gond. Hát a hang megmaradt sajnos ekkor jöttem rá hogy a hang a vezérműszíjtól jön. Az surrog. az lenne a kérdésem hogy a szervizkönyv szerint 60584 km nél lett cserélve a vezérműszíj. A kocsiba meg garantált a km mert a szervízbe lekérdeztem. Most az órába 102500 van. Igaz ugyan hogy 120000 nél kéne cserélni a szíjat. De ez a hang idegesít meg félek is nehogy elszakadjon. Kérdés érdemes cserélnem most. Vagy ráér majd 120 körül. Ha muszáj most cserélni akkor ha most csak magát a szíjat cseréltetem ki majd 120 nál a többit az úgy jó? Nagyon nem tudom megengedni a komplett vezérlés cserét mert igen drága. Vízpumpa volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hali mindenki! Pár napja feltűnt hogy vmi surrog a motortérből. Előszőr azt hittem hogy a szíjfeszítőm csinálja, de gyanús volt mert nem onnan jött a zaj. Majd generátorra gyanakodtam. Levettem a szíjat megforgattam a kézzel és úgy semmi. Ha már egyszer le volt véve elindítottam generátor szíj nélkül. Gondoltam pár perc töltés nélkül nem lesz gond. Hát a hang megmaradt sajnos ekkor jöttem rá hogy a hang a vezérműszíjtól jön. Az surrog. az lenne a kérdésem hogy a szervizkönyv szerint 60584 km nél lett cserélve a vezérműszíj. A kocsiba meg garantált a km mert a szervízbe lekérdeztem. Most az órába 102500 van. Igaz ugyan hogy 120000 nél kéne cserélni a szíjat. De ez a hang idegesít meg félek is nehogy elszakadjon. Kérdés érdemes cserélnem most. Vagy ráér majd 120 körül. Ha muszáj most cserélni akkor ha most csak magát a szíjat cseréltetem ki majd 120 nál a többit az úgy jó? Nagyon nem tudom megengedni a komplett vezérlés cserét mert igen drága. Hogy most kicseréld-e,én megtenném,ha biztos onnan jön a hang,cserélni meg mindent illik egyszerre.Felesleges,és nagy munka kétszer bontani a motort,meg a többi sallangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Nekem is volt 1.2-ben klima,még chippeleve is volt Hogyan kell chippelni a klímát?És milyen lesz utána? Akkor kib@szott,kurv@ délisarki hideget fúj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hogyan kell chippelni a klímát?És milyen lesz utána? Akkor kib@szott,kurv@ délisarki hideget fúj? :lol: Milyet,apám,pingvineket szállítottam vele,aztán meg jegesmedvéket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Milyet,apám,pingvineket szállítottam vele,aztán meg jegesmedvéket. :D Azok is megfagytak benne! :lol: Úgy kellet kiolvasztani őket Sarkad után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Azok is megfagytak benne! :lol: Úgy kellet kiolvasztani őket Sarkad után! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hogyan kell chippelni a klímát?És milyen lesz utána? Akkor kib@szott,kurv@ délisarki hideget fúj? :) :lol: :D B) Te nem vagy normááális! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 :lol: :D B) Te nem vagy normááális! :D :D :D Csak egy kicsikét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts