roli86 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 sziasztok tegnap nekiugrottam a fűtésnek mert nincs radiátort szeretnék cserélni kiszedtem a közép boxot kesztyűtartót alul a radiátort takaró műanyag eltávolítása nem jött össze(kapcsos) ugyanis valahogy rögzítve van az anyósoldalon a tűzfalhoz nem látszik semmi hogyan távolítható el, eltörni nem szeretném. valaki aki tapasztalta hogyan oldható megköszönném a segítséget a másik a GYík ban érdekes dolog van. a patenttal fém csipeszekkel összefogott fűtés boxhoz behrt írnak de nekem ilyen van és csúnyán delphi rendszerű a kábelezésem akkor most mi a hiba oka? ha az összes patentot lepatíntottad akkor menj le aknába és onnan tudod kicsavarozni a 2 db kb 10 cm-es csavart a mi fogja a műanyagot. ha az megvan könnyedén le fog jönni, az összeszerelésnél vigyázz ha nem csatlakoztatod össze rendesen a radiátorod akkor kacsaúsztató lesz a tütüből.sok szerencsét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Szia! Nekem is fém patentokkal van összefogva a fűtés box,de a múltkor mikor kiszedtem a középkonzolt,láss csodát DELPHI felirat van a "kábeleken". (Engem is meglepett a dolog rendesen). Pedig a patentos az tényleg BEHR rendszerű. Nekem patentos és Behr. Magára az összepatentolt műanyag dobozra két helyen is rá van írva a Behr felirat, így nagyon könnyű azonosítani a szűrő fajtáját és rendszerét. A gázpedálnál ha nézem a doboz oldalát ahol patentolva van, akkor egészen jobb fent, ahol még kilátszik a középkonzoltól ott az egyik felirat. A másik pedig a középkonzol tároló rekeszét kiszedve lesz látható. Egyébként a motortérben egy csomó minden Delphi nekem, de a fűtés az patentos és Behr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nekem patentos és Behr. Magára az összepatentolt műanyag dobozra két helyen is rá van írva a Behr felirat, így nagyon könnyű azonosítani a szűrő fajtáját és rendszerét. A gázpedálnál ha nézem a doboz oldalát ahol patentolva van, akkor egészen jobb fent, ahol még kilátszik a középkonzoltól ott az egyik felirat. A másik pedig a középkonzol tároló rekeszét kiszedve lesz látható. Egyébként a motortérben egy csomó minden Delphi nekem, de a fűtés az patentos és Behr. Nekem is BEHR a rendszer de a kompri DELPHI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nekem patentos és Behr. Magára az összepatentolt műanyag dobozra két helyen is rá van írva a Behr felirat, így nagyon könnyű azonosítani a szűrő fajtáját és rendszerét. A gázpedálnál ha nézem a doboz oldalát ahol patentolva van, akkor egészen jobb fent, ahol még kilátszik a középkonzoltól ott az egyik felirat. A másik pedig a középkonzol tároló rekeszét kiszedve lesz látható. Egyébként a motortérben egy csomó minden Delphi nekem, de a fűtés az patentos és Behr. Na,akkor a fűtésrendszer túl van trágyázva :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pvtlevi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok! Az normális, hogy a vízhőfokom mindig 85-86 fokon van és a mutató sosem éri el a 90-et? Amiket eddig láttam ott mindig gyorsan beálltak 90-re. Vagy csak máshogy nyit a termosztátom? Szia! Az en 2.O dti nek sem megy fel 86 fok fölé a fűtés pedig jó. Nyáron nagy dugoba ment fel egyszer 9O fokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Termosztát csere gyári vagy Wahler márkájúra (ez a gyári beszállító is asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 <-----piroska Megoldódott a reggeli nehéz indítás.Egy fojtó szelep takarítás,és gyönyörűen indul,és a fordulatot is úgy rendezi,ahogy kell.Tele volt fekete kokszos trutyis maszlaggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Ma végre hozzájutottam egy használható gyertyakulcshoz, ezért neki is láttam a "bontásnak". Az első gyertyát sikerült kiszedni, fekete volt. Próbálom a többit is, de csak egyhelyben forognak, nem lazulnak ki. :lol: Ennyire belehúzták vagy beleégett volna? Egyébként NGK 2 pólusó gyertyák vannak benne. Az okozhatja a gyertyák koxosságát, hogy 4-500km óta csak városban használom rövid távokon és alacsony fordulaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Ma végre hozzájutottam egy használható gyertyakulcshoz, ezért neki is láttam a "bontásnak". Az első gyertyát sikerült kiszedni, fekete volt. Próbálom a többit is, de csak egyhelyben forognak, nem lazulnak ki. :lol: Ennyire belehúzták vagy beleégett volna? Egyébként NGK 2 pólusó gyertyák vannak benne. Az okozhatja a gyertyák koxosságát, hogy 4-500km óta csak városban használom rövid távokon és alacsony fordulaton? Egyhelyben forognak??? Valamit nem jól csinálsz, komám! Az alacsony fordulatos használat nem a legjobb a gépnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Egyhelyben forognak??? Valamit nem jól csinálsz, komám! Az alacsony fordulatos használat nem a legjobb a gépnek! Alacsony fordulat alatt a 2-3000/percet értem. Szerintem nem csinálok semmit rosszul, első szépen kijött, a többi meg nem, ennyi az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Alacsony fordulat alatt a 2-3000/percet értem. Szerintem nem csinálok semmit rosszul, első szépen kijött, a többi meg nem, ennyi az egész. Nem lehet ,hogy kisebbek(másfajták) azok a gyertyák és azért forog át rajtuk a kulcs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem lehet ,hogy kisebbek(másfajták) azok a gyertyák és azért forog át rajtuk a kulcs? Szemre egyformának tűnnek, 16-os méretű a gyertyakulcs. Nem hinném, hogy kicsi lenne, mivel elég nagy nehézségek árán mozdul meg, de kifelé nem jön. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szemre egyformának tűnnek, 16-os méretű a gyertyakulcs. Nem hinném, hogy kicsi lenne, mivel elég nagy nehézségek árán mozdul meg, de kifelé nem jön. :S Akkor végül is kicsavarodott csak a lyukból nem jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Halihó! :D Mindenkinek örömmel jelentem, hogy mai nap reggelén az Opel szerviz megoldotta a váltózár beszerelés utáni váltógondokat! Újra jó a váltom, lehet töfögni 1-es, 2-esben! :lol: A probléma megoldása a következő volt: A váltó rudazat váltóra rögzítő csavarját oldani kellett, a váltó kart pedig stiftelve jobbra tolva kicsit feszíteni, majd a váltónál a csavart újra meghúzni. Pedig már azzal ijesztgettek, hogy szét kell szedni a váltót, vagy ki kell flexelni a váltózárat az autóból! Jippé! Jó lett! B) (Ez furcsa, annak örülök hogy a szerviz rendbe hozta amit elrontott. Ennek természetesnek kellene lennie. De én nagyon örülök.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Halihó! :D Mindenkinek örömmel jelentem, hogy mai nap reggelén az Opel szerviz megoldotta a váltózár beszerelés utáni váltógondokat! Újra jó a váltom, lehet töfögni 1-es, 2-esben! :lol: A probléma megoldása a következő volt: A váltó rudazat váltóra rögzítő csavarját oldani kellett, a váltó kart pedig stiftelve jobbra tolva kicsit feszíteni, majd a váltónál a csavart újra meghúzni. Pedig már azzal ijesztgettek, hogy szét kell szedni a váltót, vagy ki kell flexelni a váltózárat az autóból! Jippé! Jó lett! B) (Ez furcsa, annak örülök hogy a szerviz rendbe hozta amit elrontott. Ennek természetesnek kellene lennie. De én nagyon örülök.) Na hajrá,egy gonddal kevesebb! A többivel mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Alacsony fordulat alatt a 2-3000/percet értem. Szerintem nem csinálok semmit rosszul, első szépen kijött, a többi meg nem, ennyi az egész. Pedig, ha meg lenne szakadva a menet, akkor vagy kilőtte volna már a gyertyákat, vagy legalábbis kifújna mellette erőteljesen. Úgyhogy szerintem is inkább te csinálsz valamit rosszul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Na hajrá,egy gonddal kevesebb! A többivel mi van? Minden világítás is rendbe jött, még a hamutartóm nyílását is egész jóra sikerült rendbe hozni. futómű sem kopog már. Még a víz van hátra. Abból annyi derült ki eddig, hogy álló helyben (álló motornál) nem fogy semmi belőle, csak menet közben. Tehát megfigyelés alatt van. Próbálok rájönni mivel van összefüggésben. És a futóművem a lassú nagy mozgásoknál, rámpa éles kanyar, lankás huppanók nyikorog nagyon. Mondta a szerelő hogy mit kell cserélni, de elfelejtettem. Kicsit még spórolnom kell, hogy fussa ezekre is. Jövőre meg kellene fékolaj csere, meg vezérműszíj csere a biztonság kedvéért. Remélem addig nem lesz baj. Meg valószínűleg nekem is szelepekkel (EGR, meg fojtó talán ahogy eddig olvastam) lesz gond, mert a tipikus rángatások vannak. Héten megtankolom, és kicsit kikormolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Pedig, ha meg lenne szakadva a menet, akkor vagy kilőtte volna már a gyertyákat, vagy legalábbis kifújna mellette erőteljesen. Úgyhogy szerintem is inkább te csinálsz valamit rosszul... Akkor majd holnap megpróbálom még egyszer, lehet már a hidegben nem figyeltem jól oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Akkor majd holnap megpróbálom még egyszer, lehet már a hidegben nem figyeltem jól oda :lol: azt arra figyeljél hogy a gyertyakulcsban van egy gumi ... lehet hogy abba nem ment bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 azt arra figyeljél hogy a gyertyakulcsban van egy gumi ... lehet hogy abba nem ment bele Figyeltem rá, hogy ferdén van-e benne, de jól volt. Majd holnap hátha második nekifutásra... Bár igazából a gyertya jó állapotú, csak meg szerettem volna nézni, mert nemrég vettem a kocsit. Bár most is bennem van, hogy kicserélem gyári GM gyertyára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Figyeltem rá, hogy ferdén van-e benne, de jól volt. Majd holnap hátha második nekifutásra... Bár igazából a gyertya jó állapotú, csak meg szerettem volna nézni, mert nemrég vettem a kocsit. Bár most is bennem van, hogy kicserélem gyári GM gyertyára. ok. és helyes hogy gyári gyertyát raksz bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Srácok! A hibakód kivillogtatáshoz el kell inditani az autót? Vagy csak a gyujtást kell raadni, miután rövidre zártam az 5-6-ot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Srácok! A hibakód kivillogtatáshoz el kell inditani az autót? Vagy csak a gyujtást kell raadni, miután rövidre zártam az 5-6-ot? Csak gyujtás.Meg azért győződj meg róla,hogy biztos a jó érintkezőket zárod. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Csak gyujtás.Meg azért győződj meg róla,hogy biztos a jó érintkezőket zárod. Sok sikert! Meggyőződtem. Mitől lehet, h semmit nem villog? Rövidre zárom, gyújtást rá, és már akkor sem világit a motorkontroll, valamint később sem villog semmit. Ha kihúzom, akkor újra világit, és ennyi... A hiba: nem megy az egyik henger. Legalább. Ami még nagyobb probléma, h Ausztriában ragadtam vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Meggyőződtem. Mitől lehet, h semmit nem villog? Rövidre zárom, gyújtást rá, és már akkor sem világit a motorkontroll, valamint később sem villog semmit. Ha kihúzom, akkor újra világit, és ennyi... A hiba: nem megy az egyik henger. Legalább. Az érintkezők ugyanúgy vannak,mint a leírásban? Mert azt hiszem kétféle kiosztás van belőle.Valaki írta a multkor,hogy neki nem úgy vannak a pinek,mint az ábrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts