Stofl Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ma megint mentem egy másik 1.4-es Astrával. Versenyautó az enyémhez képest. Hol kellene elkezdeni utána járni miért lomhább az enyém? Persze csak miután a váltóm meg a vizem rendbe jön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tg-hooker Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 jó reggelt Akkor nem kérdeztem nagy marhaságot :lol: Ha végre megjön a jó idő neki is állok Még valami az előző tulaj rakott rá valami fantasztikus "SZÉP" lámpatakarót azt mivel szokták felragasztani illetve mivel szokták leszedni utána a ragasztót mert utána jöhet szoba a polír Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 jó reggelt Akkor nem kérdeztem nagy marhaságot :lol: Ha végre megjön a jó idő neki is állok Még valami az előző tulaj rakott rá valami fantasztikus "SZÉP" lámpatakarót azt mivel szokták felragasztani illetve mivel szokták leszedni utána a ragasztót mert utána jöhet szoba a polír Ha a szemöldökre gondolsz, akkor fbs, esetleg sziloplaszt. A ragacs nem nagyon jön le max csiszolópapírral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 AGR Az enyémben is ilyen AGR van (gondolom, ez a vákumvezérelt AGR), viszont nincs mellette a hengeres vmi... Annak mi a szerepe, és az enyémből miért hiányozhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
macika Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 astra g 1.4 twinport autó 2006. kérdésem a következő 3 hete cseréltem EGR szelepet mert kiírta a hibakódot egy hétig semmi probléma de megint elkezdet rángatni az autó hibát nem ír ki. van valakinek javaslata mit tegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 astra g 1.4 twinport autó 2006. kérdésem a következő 3 hete cseréltem EGR szelepet mert kiírta a hibakódot egy hétig semmi probléma de megint elkezdet rángatni az autó hibát nem ír ki. van valakinek javaslata mit tegyek. Van! Először is: köszönjél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 AGR Az enyémben is ilyen AGR van (gondolom, ez a vákumvezérelt AGR), viszont nincs mellette a hengeres vmi... Annak mi a szerepe, és az enyémből miért hiányozhat? A rajta levő cikkszám szerint az a szekunderlevegő kompresszornak a szelepe, és X20XEV motorhoz csak Calibránál meg F Astránál raktak ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Van! Először is: köszönjél! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Van! Először is: köszönjél! :D Ne bántsd! Eddig nem mert hozzászólni csak olvasgatta a fórumot! Vagy mégsem?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ne bántsd! Eddig nem mert hozzászólni csak olvasgatta a fórumot! Vagy mégsem?! :D Valahol ő is látja az: INGYEN SZERVÍZ felíratot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 sziasztok tegnap nekiugrottam a fűtésnek mert nincs radiátort szeretnék cserélni kiszedtem a közép boxot kesztyűtartót alul a radiátort takaró műanyag eltávolítása nem jött össze(kapcsos) ugyanis valahogy rögzítve van az anyósoldalon a tűzfalhoz nem látszik semmi hogyan távolítható el, eltörni nem szeretném. valaki aki tapasztalta hogyan oldható megköszönném a segítséget a másik a GYík ban érdekes dolog van. a patenttal fém csipeszekkel összefogott fűtés boxhoz behrt írnak de nekem ilyen van és csúnyán delphi rendszerű a kábelezésem akkor most mi a hiba oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 sziasztok, találtam egy műanyag alkatrészt, már nem emlékszem honnan esett ki. Meg tudná közületek valaki mondani hogy mi ez? Ránézésre kb 4x1cm lyukba kell belepattintani, a közepén van-marad egy 3.5x0.5cm-es téglap nyílás. GM 90 589 734 illetve 080 1024 szamok vannak rajta. Kép a műanyag bigyóról Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 sziasztok, találtam egy műanyag alkatrészt, már nem emlékszem honnan esett ki. Meg tudná közületek valaki mondani hogy mi ez? Ránézésre kb 4x1cm lyukba kell belepattintani, a közepén van-marad egy 3.5x0.5cm-es téglap nyílás. GM 90 589 734 illetve 080 1024 szamok vannak rajta. Kép a műanyag bigyóról Ez cikkszám szerint a pótkerék borítását tartó műanyagbilincs, a csomagtartóba való és 2db-nek kell lennie belőle. A képen a 10-es számú alkatrész: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 sziasztok tegnap nekiugrottam a fűtésnek mert nincs radiátort szeretnék cserélni kiszedtem a közép boxot kesztyűtartót alul a radiátort takaró műanyag eltávolítása nem jött össze(kapcsos) ugyanis valahogy rögzítve van az anyósoldalon a tűzfalhoz nem látszik semmi hogyan távolítható el, eltörni nem szeretném. valaki aki tapasztalta hogyan oldható megköszönném a segítséget a másik a GYík ban érdekes dolog van. a patenttal fém csipeszekkel összefogott fűtés boxhoz behrt írnak de nekem ilyen van és csúnyán delphi rendszerű a kábelezésem akkor most mi a hiba oka? kivetted a tüzfal -motorterében a páraelvezetö -kivezetö műanyagot,kettö torx csavar fogja,elég szar helyen van!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 sziasztok, találtam egy műanyag alkatrészt, már nem emlékszem honnan esett ki. Meg tudná közületek valaki mondani hogy mi ez? Ránézésre kb 4x1cm lyukba kell belepattintani, a közepén van-marad egy 3.5x0.5cm-es téglap nyílás. GM 90 589 734 illetve 080 1024 szamok vannak rajta. Kép a műanyag bigyóról De ha az autód elejére felszereled, használhatod mini-hótolónak is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pvtlevi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok Két napja íratkoztam fel a forumra és sok érdekes és hasznos dolgot olvastam. Jelenleg Angliában élek és van egy vauxhall astrám G 2.O dti. Egy éve vettem és már vételkor nem működött rendesen az ablaktörő időzítő kapcsolója. Amikor bekapcsolom felfele töröl és megáll, majd pár másodperc mulva jön csak lefele. 1-es 2-es fokozatban rendesen működik. Nem tudom, hogy a relét vagy a motrot kellene kicserélnem. Ha Találkozott valakimég hasonló problémával? Ha valamiben tudok innen segíteni csak írjatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok Két napja íratkoztam fel a forumra és sok érdekes és hasznos dolgot olvastam. Jelenleg Angliában élek és van egy vauxhall astrám G 2.O dti. Egy éve vettem és már vételkor nem működött rendesen az ablaktörő időzítő kapcsolója. Amikor bekapcsolom felfele töröl és megáll, majd pár másodperc mulva jön csak lefele. 1-es 2-es fokozatban rendesen működik. Nem tudom, hogy a relét vagy a motrot kellene kicserélnem. Ha Találkozott valakimég hasonló problémával? Ha valamiben tudok innen segíteni csak írjatok Szia!Rossz lehet neked ott! :D Tehát akkor csak a "harmadik" fokozatban csinálja a két lassabban nem?Akkor lehet elég a kart kicserélni, Sört küldhetsz,angolt még nem ittam(eredetit). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peter... Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok! Hamarosan műszaki lesz a kocsin a fékem cserére szorul...tárcsa és betét is .Mit ajánlotok? Ja és fékolaj ügyben vmi tanács, milyen időközönként kell cserélni? Vmi jó ajánlat abból milyet vegyek?? Olyan témát fel se hozok h olaj? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok! Hamarosan műszaki lesz a kocsin a fékem cserére szorul...tárcsa és betét is .Mit ajánlotok? Ja és fékolaj ügyben vmi tanács, milyen időközönként kell cserélni? Vmi jó ajánlat abból milyet vegyek?? Olyan témát fel se hozok h olaj? B) :D Gyári fékekre még nem panaszkodott nálunk senki, vagy Ferodo, Textar. Fékolaj elvileg 2 évenként cserés, mivel higroszkopikus. Dot4-nek megfelelőt kell venni belőle. Olajjal kapcsolatban a megfelelő topikban nézelődhetsz. :lol: Különben, ha Münchenben vagy, legegyszerűbb ha begurulsz valamelyik szervizbe, pl. ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Ez cikkszám szerint a pótkerék borítását tartó műanyagbilincs, a csomagtartóba való és 2db-nek kell lennie belőle. A képen a 10-es számú alkatrész: Köszi, erre nem gondoltam, hogy ott keressem a helyét. Megyek megnézem a másik a helyén van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pvtlevi Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Szia!Rossz lehet neked ott! :D Tehát akkor csak a "harmadik" fokozatban csinálja a két lassabban nem?Akkor lehet elég a kart kicserélni, Sört küldhetsz,angolt még nem ittam(eredetit). :lol: Kicseréltem már a kapcsolot, de nem avval volt a baj. A sört már elküldtem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Z14XE V4 :lol: Pedig CO ok OBD-n értékek normálisak. S4 termosztát rendben?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 S4 termosztát rendben?? Tavaly lett cserélve. kb 8-10 perc alatt városi tütymörgésben majdnem üzem meleg. Mondjuk addig kb oda is érek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok! Az normális, hogy a vízhőfokom mindig 85-86 fokon van és a mutató sosem éri el a 90-et? Amiket eddig láttam ott mindig gyorsan beálltak 90-re. Vagy csak máshogy nyit a termosztátom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok! Az normális, hogy a vízhőfokom mindig 85-86 fokon van és a mutató sosem éri el a 90-et? Amiket eddig láttam ott mindig gyorsan beálltak 90-re. Vagy csak máshogy nyit a termosztátom? Télen nekem sem megy feljebb. De a fűtés jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts