andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha hidegben kilélegzel, az is látszik... :) Ez az egyik fele, a másik meg, hogy nézd meg a többi autót, azok is "füstölnek", ki jobban, ki kevésbé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Igen elektromos pedál, de gondolom csak akkor villog valami ha hiba van. Mi villog, és hol tudom elérni a megfejtését? A motorellenőrző lámpa villog. 4 jegyű kódszámokat fogsz kapni a villogások számából, minden szám után vár néhány mp-et. 10 villogás jelzi a 0-t. Ha nincs tárolt hiba, akkor folyamatosan villog. Ilyen mint ez: A kódszámok jelentéseit pedig megtalálod corsIKa leírásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A kódszámok jelentéseit pedig megtalálod corsIKa leírásában. Na még ehhez, a gázpedált tövig kell nyomni, vagy mindegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Na még ehhez, a gázpedált tövig kell nyomni, vagy mindegy? Tövig, amennyire tudod, féket szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Igen elektromos pedál, de gondolom csak akkor villog valami ha hiba van. Mi villog, és hol tudom elérni a megfejtését? A 12-t akkor villogja, ha nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A 12-t akkor villogja, ha nincs gond. Köszönöm, az infókat, már tudni fogom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 szintén Öcsém V...vojában gyárilag van ilyen... Na jó kicsit bonyolultabb, de ezen az elven műxik. tele is pakolja a rendszer bizonyos idő alatt a tartályt... A lényeg sztem viszont nem a lerakódásmentességben van, mert ha nem szűrné ki, akkor visszakerülne a motorba és az égést rontaná... szal szvsz ha beraksz egy ilyet, a szűrő előtt attól még simán le tud rakódni és ugyanúgy pucolhatod a szűrő előtti részt... ők sem ezért rakták be a cikkben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Épp most voltam kint a parkolóban, és állt mellettem egy G. Magasabban van mint az enyém. A kerékívnél jól látszódott a pár centi különbség? Kerékméret azonos volt. 8 éves korára leül az autó? Vagy van különbség az első szériák és a classic futóműve között? Vagy menjek szervizbe azonnal? Vásárlás előtt volt fék és lengéscsillapító teszten, ott minden rendben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Épp most voltam kint a parkolóban, és állt mellettem egy G. Magasabban van mint az enyém. A kerékívnél jól látszódott a pár centi különbség? Kerékméret azonos volt. 8 éves korára leül az autó? Vagy van különbség az első szériák és a classic futóműve között? Vagy menjek szervizbe azonnal? Vásárlás előtt volt fék és lengéscsillapító teszten, ott minden rendben volt. Ne stresszelj,ne idegeskedj :árt a szívnek.Ülj le inkább és nyugodtan kortyolj el egy sört,forralt bort,pálinkát stb.... Élvezd az élet apró szépségeit! Ui. a kocsinak semmi baja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ui. a kocsinak semmi baja! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Épp most voltam kint a parkolóban, és állt mellettem egy G. Magasabban van mint az enyém. A kerékívnél jól látszódott a pár centi különbség? Kerékméret azonos volt. 8 éves korára leül az autó? Vagy van különbség az első szériák és a classic futóműve között? Vagy menjek szervizbe azonnal? Vásárlás előtt volt fék és lengéscsillapító teszten, ott minden rendben volt. Nem lehet, hogy a tied tele van tankolva az övé pedig nem? :) Vagy volt valami a csomagtartódban? Esetleg nem egy buckán állt? Bocsánat, nem "hü...nek akarlak nézni, de sokszor van, hogy én is befleshelek ilyeneket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem lehet, hogy a tied tele van tankolva az övé pedig nem? :) Vagy volt valami a csomagtartódban? Esetleg nem egy buckán állt? Bocsánat, nem "hü...nek akarlak nézni, de sokszor van, hogy én is befleshelek ilyeneket. :D A témában láma vagyok, tehát nem tudtok rosszat mondani. Az első hátsó kerék közelebb van a kasznihoz. Üres az autó, nincs benne semmi. Mindkettő 1.4. Hozzánéztem másikhoz. Enyém alacsonyabb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A témában láma vagyok, tehát nem tudtok rosszat mondani. Az első hátsó kerék közelebb van a kasznihoz. Üres az autó, nincs benne semmi. Mindkettő 1.4. Hozzánéztem másikhoz. Enyém alacsonyabb.... Én is mostanában néztem az enyimét, hogy mennyire lent van a segge, pedig csak a hólánc, a literes jégoldó meg a piezogyújtós hőpisztoly van a csomitartóban. Kéne egy sör, vagy egy pálesz nekem is, ugye Corsika? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Én is mostanában néztem az enyimét, hogy mennyire lent van a segge, pedig csak a hólánc, a literes jégoldó meg a piezogyújtós hőpisztoly van a csomitartóban. Kéne egy sör, vagy egy pálesz nekem is, ugye Corsika? :D Az enyémnek meg fent van a segge, de egy sör, vagy egy pálesz nekem is jól jönne!(mikor nem?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Az enyémnek meg fent van a segge, de egy sör, vagy egy pálesz nekem is jól jönne!(mikor nem?) :) Én a forralt borra szavazok, de ki érti ezt a magasság témát.....? Gyártási szórás? Majd ha lesz alkalmam lemérem pontosan. mm-re a különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Én a forralt borra szavazok, de ki érti ezt a magasság témát.....? Gyártási szórás? Majd ha lesz alkalmam lemérem pontosan. mm-re a különbséget. Elismerem, Én csaltam. :) Kicseréltem a hátsó rugókat, hogy 5 személlyel ne húzza a seggét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem akartam én senkit megbántani,csak arra céloztam,hogy ha nem üt fel, nem koppan,jó volt műszakin,tehát semmi baj vele ,akkor ne izgulj miatta Stofl! Lehet gyárilag ültetett :) .Nézd a jó oldalát.Más súlyos ezreseket fizet érte,hogy lejjebb legyen a kocsi alja,neked benne volt a vételárban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Nem akartam én senkit megbántani,csak arra céloztam,hogy ha nem üt fel, nem koppan,jó volt műszakin,tehát semmi baj vele ,akkor ne izgulj miatta Stofl! Lehet gyárilag ültetett :D .Nézd a jó oldalát.Más súlyos ezreseket fizet érte,hogy lejjebb legyen a kocsi alja,neked benne volt a vételárban! :D Szerintem nem bántódik itt meg senki sem, én tuti nem. :) Ismertek már engem itt annyira nem? Tényleg ismer itt engem valaki? :D Na jó, ma már nem iszom több Energy Drinket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Én is mostanában néztem az enyimét, hogy mennyire lent van a segge, pedig csak a hólánc, a literes jégoldó meg a piezogyújtós hőpisztoly van a csomitartóban. Kéne egy sör, vagy egy pálesz nekem is, ugye Corsika? :D Én pl pótkerék nélkül vettem a kocsit. Akkor fentebb volt a fenek.. :) Azóta raktam bele pótkereket és lentebb van a feneke.. Ez annyi mindentől függhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Én pl pótkerék nélkül vettem a kocsit. Akkor fentebb volt a fenek.. :) Azóta raktam bele pótkereket és lentebb van a feneke.. Ez annyi mindentől függhet. Oké, de én nem változtattam semmit rajta, az említett cuccokon kívül nem került bele semmi, de azért azok sem többek 5 kg-nál, nehogy már 5 kg-ra letegye a fenekét. Ugyanoda állok szóval még göröngy sem lehet, Nyomás is ugyanannyi a gumikban. Mindegy annyira nem foglalkoztat, csak már nem először tűnik fel, hogy ez bakker leseggelt. Rugótörést gondolom azért észrevenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdv! Corsa B topicból jöttem ide egy kérdéssel. Egr hibát írt a kocsi. x14xe van benne. A mókus aki nézte azt javasolta mivel nem állandó a hiba, hajtsam meg a kocsit 3.ban kb 5000-es fordulaton adjam neki vagy 30 km-en keresztül. Ezzel a folyamattal azt mondja kipucolja a szutykot ahonnan kellene neki. Volt valakinek efféle problémája és esetleg a fent említett módon tudta-e orvosolni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdv! Corsa B topicból jöttem ide egy kérdéssel. Egr hibát írt a kocsi. x14xe van benne. A mókus aki nézte azt javasolta mivel nem állandó a hiba, hajtsam meg a kocsit 3.ban kb 5000-es fordulaton adjam neki vagy 30 km-en keresztül. Ezzel a folyamattal azt mondja kipucolja a szutykot ahonnan kellene neki. Volt valakinek efféle problémája és esetleg a fent említett módon tudta-e orvosolni? Köszi Állítólag igen, itt fagyizásnak hívják az illetékesek... :) Ha nem javul, akkor szétszedni,és kipucolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdv! Corsa B topicból jöttem ide egy kérdéssel. Egr hibát írt a kocsi. x14xe van benne. A mókus aki nézte azt javasolta mivel nem állandó a hiba, hajtsam meg a kocsit 3.ban kb 5000-es fordulaton adjam neki vagy 30 km-en keresztül. Ezzel a folyamattal azt mondja kipucolja a szutykot ahonnan kellene neki. Volt valakinek efféle problémája és esetleg a fent említett módon tudta-e orvosolni? Köszi Azért csak óvatosan a fagyival... :) Ha mostanában csak tötymörgó módban (értsd: folyamatosan rövid, hideg menetek) használtad, nem ajánlott rögtön beledurrantani az 5000-be, mert az is kiég, aminek nem kéne... Szóval, fokozatosan emeld a pörgetési tempót, pár km-t nem árt 3000 körüli fordulaton menni, hadd szokja, aztán jobban meg lehet zavarni. Mondjuk, ha nagyon kokszos a szelep (tengelye) akkor időleges javulást hoz csak. Általánosságban ajánlott ezeket a motorokat (persze csak melegen!) mindig fordulaton tartani, pl. városban elég lehet a 3. is. Néha-néha egy kiadósabb pörgetés is belefér, szóval, ne hagyd nagyon ellustulni. Egyébként ez a fordulaton autózás (persze nem állandó 5000-en) nem jár különösebb fogyasztásnövekedéssel sem, úgyhogy nem kell tőle megijedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 sziasztok.a hibakód kiolvasással kapcsolatban érdeklődnék,mivelhogy nem elektromos a gázpedálom marad a másik verzió,ha tényleg működik,szóval melyik bigyókat kell rövidre zárni a kézifék alatti csatlakozoban??mert írtak már itt ilyet,hogy az A+B,de melyikek azok a sok közül?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 szia leveszed a díszburkolatot,a szelepdekli jobb oldalán van 1 gumicső,az ráfordul erre a vascsőre ami a motor oldalán fut le,nem kis munka,két autószerelő másfél órát dolgozott rajta,ki kell venni:akksi-akksitartó,a motorvezérlőt le kell csavarozni,hogy el tudd mozdítani,így már hozzáférsz,alul is fogja két csavar nehéz hozzáférni(az önindítót majdnem levették) Szia! A fémcsövet is levették??? Miért? Annyira el volt dugulva? Szerintem elég levenni a gumicsövet és egy vékony acéldrót segítségével és némi kézügyességgel ki lehet pucolni rendesen... Remélem nem fizettél sokat a másfél órás műtétért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts