törvényenkívüli Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Megtekered balra és közben húzod felfelé. Nagyon könnyen le fog így jönni. Csak bátran, nem lesz semmi baja! Egyedül a visszarakásnál kell figyelni, hogy pontosan rakd vissza a mutatókat. Érdemes gyújtásra rakni, mielőtt a plexit is visszarakod, általában korrigálni kell :D kösz, még tekerni sem kellett, csak tortavillával felfele feszíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 csak tortavillával felfele feszíteni ez jó :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok Tudna valaki valami tippet adni, hogy miért fúj csak langyos levegőt az utastérbe egy 1.4 astra mikor a hőfok majdnem 90 foknál áll? Víz szinten van a kiegyenlítőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok Tudna valaki valami tippet adni, hogy miért fúj csak langyos levegőt az utastérbe egy 1.4 astra mikor a hőfok majdnem 90 foknál áll? Víz szinten van a kiegyenlítőben. termosztát esetleg,vagy a radiátoron nem folyik át rendesen a lé,vagy a légterelő lapát nem nyílik ki rendesen..több ötletem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Termosztát az nem hiszem, mert szépen meg áll a mutató kilencven alatt. Viszont ép hogy langyosat fúj be. termosztát esetleg,vagy a radiátoron nem folyik át rendesen a lé,vagy a légterelő lapát nem nyílik ki rendesen..több ötletem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Termosztát az nem hiszem, mert szépen meg áll a mutató kilencven alatt. Viszont ép hogy langyosat fúj be. nem öntöttél bele valamilyen hűtő tömítőt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Termosztát az nem hiszem, mert szépen meg áll a mutató kilencven alatt. Viszont ép hogy langyosat fúj be. vagy neked elzárós a radiátor ,nem egy műanyag lapáttal választod a hideg/meleg állást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nem. Rendesen fel lett fagyálózva és ennyi. nem öntöttél bele valamilyen hűtő tömítőt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Azt még nem néztem meg ilyen hidegben, hogy milyen elven működik a fűtés szabályozás. vagy neked elzárós a radiátor ,nem egy műanyag lapáttal választod a hideg/meleg állást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Azt még nem néztem meg ilyen hidegben, hogy milyen elven működik a fűtés szabályozás. asszem valakinek volt már ilyen gyíkja hogy az átfolyás szabályzó csap beszart... de nemtom hogy itt a G-be olvastam volna,vagy máshol. még meg is lepődtem hogy G-be még van ilyen megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mint régen a Zsiguliba! :) Egyébként lehet hülyének nézel, de én is erre tippeltem először. Bár ilyen hidegben nagyon nincs kedvem bújkálni az utastérben. asszem valakinek volt már ilyen gyíkja hogy az átfolyás szabályzó csap beszart... de nemtom hogy itt a G-be olvastam volna,vagy máshol. még meg is lepődtem hogy G-be még van ilyen megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Sziasztok Tudna valaki valami tippet adni, hogy miért fúj csak langyos levegőt az utastérbe egy 1.4 astra mikor a hőfok majdnem 90 foknál áll? Víz szinten van a kiegyenlítőben. Nekem a fűtéskapcsoló mögötti bovden volt kicsúszva,a fém biztosítóból(ami fogja le a bovdenházat).Hiába volt maxra tekerve,mert az egész bovden,fekete házastól mozgott,pedig csak a bovdennek kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nekem a fűtéskapcsoló mögötti bovden volt kicsúszva,a fém biztosítóból(ami fogja le a bovdenházat).Hiába volt maxra tekerve,mert az egész bovden,fekete házastól mozgott,pedig csak a bovdennek kéne. akár az is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mondom én hogy zsiguli. Na ezt majd megnézem. Nekem a fűtéskapcsoló mögötti bovden volt kicsúszva,a fém biztosítóból(ami fogja le a bovdenházat).Hiába volt maxra tekerve,mert az egész bovden,fekete házastól mozgott,pedig csak a bovdennek kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mondom én hogy zsiguli. Na ezt majd megnézem. No no,a zsiguli az fűűűűűűt!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nekem a fűtéskapcsoló mögötti bovden volt kicsúszva,a fém biztosítóból(ami fogja le a bovdenházat).Hiába volt maxra tekerve,mert az egész bovden,fekete házastól mozgott,pedig csak a bovdennek kéne. Amikor megvettem a verdám, elég langyi levegőt fújt a ventilátor...... nekem is a bowdenház volt kipattanva . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Az biztos hogy abban jó fűtés volt, bár az eddigi opeljeimnek is jó volt a fűtése. De remélem hogy csak a bovden lesz a ludas. No no,a zsiguli az fűűűűűűt!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nekem a fűtéskapcsoló mögötti bovden volt kicsúszva,a fém biztosítóból(ami fogja le a bovdenházat).Hiába volt maxra tekerve,mert az egész bovden,fekete házastól mozgott,pedig csak a bovdennek kéne. Ebben az esetben lehet állítani a fűtést vagy mindig langyosat fúj? Melyik vége volt kicsúszva? A fűtészszabályzó gombnál vagy az a vége amelyik a kesztyűtartó kivétele után látható bal oldalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ebben az esetben lehet állítani a fűtést vagy mindig langyosat fúj? Melyik vége volt kicsúszva? A fűtészszabályzó gombnál vagy az a vége amelyik a kesztyűtartó kivétele után látható bal oldalt? A kapcsolókonzol felöli vége.Nem lehet állítani,mivel egyben mozog az egész.Az hogy milyet fúj,attól függ,hogy épp melyik állásban csúszott ki a rögzítő nekem pl.hideget fújt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A kapcsolókonzol felöli vége.Nem lehet állítani,mivel egyben mozog az egész.Az hogy milyet fúj,attól függ,hogy épp melyik állásban csúszott ki a rögzítő nekem pl.hideget fújt. nekem fúj hideget-meleget, de a meleget nem találom olyannak amilyet szerintem lenni kéne neki. Szerinted nálam van valami baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 nekem fúj hideget-meleget, de a meleget nem találom olyannak amilyet szerintem lenni kéne neki. Szerinted nálam van valami baja? Max nem megy ki teljes végállásig a fűtéscsapod.De ezt így látatlanban...passz.Lehet termosztát,vagy el van szutykolódva a radiátorod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Max nem megy ki teljes végállásig a fűtéscsapod.De ezt így látatlanban...passz.Lehet termosztát,vagy el van szutykolódva a radiátorod.... radiátor tisztítás elég macerás gomdolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nekem is fúj hideget hideg állásban, de ha melegre tekerem akkor csak langyosat. Olyan kéz meleget. Ugyan mitől tömődne el a radiátor ha álandóan normálisan fel van fagyállózva? radiátor tisztítás elég macerás gomdolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Kiszedtem az EGR-t, mert állandóan sárga lámpát kaptam. Ránézésre kb. ezer éve nem működik. :D Beáztattam Brigéciolba, csak ez volt itthon. Két kérdésem lenne. Ha hátulról a rugó felől benyúlok egy csavarhúzóval, a szelepet ki kellene tudnom mozdítani, ugye? Mert áll mint a szög! Megpróbáltam akksiról is, ahogy valamelyik topicban olvastam. Persze, csoda lett volna, ha úgy megmozdul... A másik kérdés: Ha így megyek vele egy darabig, lesz valami gondom? A fogyasztás megnőhet? Mert amúgy megy rendesen az autó. Így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fresk Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Sziasztok! Ha valaki mar talalkozott ilyen problemaval megkerem segitsen! A motor es a kapcsoloszekreny talalkozasanak aljan van egy kis lyuk, ahol komoly olajfolyast eszleltem, de csak jaro motornal van, ha all a motor akkor semmi. Mellekelek egy kepet is, olyan mintha valahonnan bentrol folyna, de felette ami van az nem zart ter latszik a lendkerek kivulrol, az ala kerul olaj majd a lyukon kifolyik. Honnan johet az olajszerintetek? http://kepfeltoltes.hu/110109/DSC00128_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts