Szabó Z Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 Szóval valószínű nálad mechanikai hiba van, ezért hallod folyamatosan a motort, és elvileg ilyenkor állandó belső keringtetésen van. Kösz, hogy foglalkozol a problémámmal. Most nekiesek és szétszedem jobban, mint mókus a mogyorót. A belső levegő kringtetés és a külső levegő felváltva jön be az utastérbe. A levegő áramlás ereje is változó ezért. No, meg bosszantó ez a folyamatos berregés. Mégegyszer köszönöm.
astra Elküldve Augusztus6, 2007 Elküldve Augusztus6, 2007 én idáig azt hittem hogy a kontakthiba csak a DACIAK pr. de ugy látszik az OPEL is kezd csatlakozni a csapathoz . Az F asztmámnál ilyen gondok nem voltak az csak ment amig kellett neki hiába a mechanika az mechanika..... de azért szeretem a G -ASZTRÁMAT még akkor is ha fehér de NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. ma megint kijelzett az abs jelzö de ugyanugy ujrainditás után eltünt mostmár tech-2 lesz a vége
astra Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 ma megint kijelzett az abs jelzö de ugyanugy ujrainditás után eltünt mostmár tech-2 lesz a vége a tech -2 mesélt nekem ma hálistennek csak kontakthiba a gubanc HIÁBA ÖREG OPEL SOSE KOP EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petike14 Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Sziasztok. Nemrég vettem az autóm (1.6 16V caravan), melyen láthatóan már újra lett festve az első lökhárító. Kérdés: ha esetleg karambolos volt az autó, hogyan tudom ellenőrizni a légzsákok állapotát?? Várom válaszaitokat! Köszi Üdv: Petike14
Hic Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Sziasztok. Nemrég vettem az autóm (1.6 16V caravan), melyen láthatóan már újra lett festve az első lökhárító. Kérdés: ha esetleg karambolos volt az autó, hogyan tudom ellenőrizni a légzsákok állapotát?? Várom válaszaitokat! Köszi Üdv: Petike14 Egyrészt ki kell olvastatni szervízben. Másrészt én megkukkolnám a légzsák modulokat is, nehogy csak azért mondja jónak, mert az elektronika hackelve van. De egy lökhárító nem a világ vége - zárhíd, nyúlványok milyenek? Sárvédő volt fényezve? Géptető?
kutya Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Hi! Az a problémám merült fel a belső világítással kapcsolatban, hogy nem kapcsolódik le, menetközben is ég, függetlenül attól hogy ki van-e kapcsolva vagy be, de bekapcsolt ködlámpánál vagy nyomvatartott fékpedálnál kialszik. A hiba azóta áll fent, mióta megszólalt a riasztó, és azóta a központi zár is csak egyszeresen zárja le az autót. Teljesen tanácstalan vagyok, várom szíves segítségeteket. Üdv:kutya
opel16v Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 Vagy a riasztó szar, vagy szarul van kötve. Autóvillamosságishoz el kell vinni...
kutya Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 mareggel kezdte csinálni az őrületet, tudtommal senki nem kötögette. Lehet ez szoftveres áldás is?
kutya Elküldve Augusztus11, 2007 Elküldve Augusztus11, 2007 a nyitás gombotkellett hosszan nyomni,ésmegszünt az őrület. érdekes további kérdésem: ccr600 van benne4-escd váltóval, csak aváltó akódos, tudna valaki segíten a megoldásban?
Andorka Elküldve Augusztus15, 2007 Elküldve Augusztus15, 2007 Helo! Lehet h itt tudna valaki segiteni ... van egy isuzu 1.7-es 00`-es evjaratu astra G-m es ezeket az erdekes oromteli perceket nyujtja nekem minden reggel:D -->minden lampa kialszik, kulcs elfordit motor popcre indul , 5 masodperc carakozas es Engine check FELVILLAN Elmenni mesterhez kiolvastatni , p0380 , tehat izzitogyertyak kivizsgalasa , 2 rossz volt TELJESEN HIRTELEN. elotte meg semmi. Kesobb amikor mar elegge meleg a motor ujrainditasnal nem gyullad ki , de a problema tovabbra is megvan. Az aksi mellett van az a A104-es rele vagy kis okos kutyuke amit probaidore lecsereltunk es hat az ujjal is ugyanaz a hiba ... TIPP?? thx
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 izzitógyertya csere. és máris jó lesz.... az a hiba. ugyanis ez beindulás után utóizzít, és ott érzi hogy nem jó. meleg motornél nem izzit.
Andorka Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 izzitógyertya csere. és máris jó lesz.... az a hiba. ugyanis ez beindulás után utóizzít, és ott érzi hogy nem jó. meleg motornél nem izzit. 2o volt rossz azokat csereltem de meg mindig jo. Olyat mondott a mester h lehet h masik kettot is a masodik agrol ki kell cserelni mert lehet h mas ellenallasok miatt villan be , ugyanis volt mar ilyen esetuk ... most ebbol mi igaz. Mondjuk meterrel lett bemerve az osszes gyertya talan jobb lenne aksirol megnezni h piroslik e..
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 ha továbbra is világit, és izzitás hiba van benne, akkor a másik kettő is cserés. egyébként az izzitógyertyát együt illik cserélni. még lehet izzitó vezértlőegység, és motor vezérlő hiba is, de az ritkán szarik be. ha ennyire nem bizol meg a szerelő szavába, akkor mért nem keresel egy másik szerelőt?
Andorka Elküldve Augusztus16, 2007 Elküldve Augusztus16, 2007 ha továbbra is világit, és izzitás hiba van benne, akkor a másik kettő is cserés. egyébként az izzitógyertyát együt illik cserélni. még lehet izzitó vezértlőegység, és motor vezérlő hiba is, de az ritkán szarik be. ha ennyire nem bizol meg a szerelő szavába, akkor mért nem keresel egy másik szerelőt? holnap probaljuk a masik kettot is cserelni. Egy uj vezerloegyseggel probaltam 1 napig , ingyen de sajnos az nem oldotta meg. Es a hiba p0380 , tehat szerintem is csak izzitogyertyas lesz es remelhetoleg nem motor vezerlo..:unsure: A szerelo egyik ismerosom , vele meg tudom beszelni a gondjaimat es tenyleg segiteni akar es meg meg is hallgat. Na majd szolok mivolt , mert nagyon a vegere akarok jarni. Ja es ha motor vezerlo lenne akkor kesobb is a nap folyaman neha bevillanna nem??? Mert amikor mar picit bemelgszik a motor nem csinal ilyet es nem safe mode-ban uzemel ...
Pernahajder Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 Sziasztok! Nemrég vettem az autót egy 1.4 16v.caravant.Az a gondom,hogy legfőbb hidegen,de tapasztaltam meleg motornál is amikor menet közben váltásnál vagy csak ha kinyomom a kuplungot a motor felpörög 2500-3500 közé egy párszor és csak utána áll be rendesen az alapjárat.Cseréltünk már benne kerékcsapágyat,hőgombát..stb.Egyszerűen nem akar jó lenni.Ja és csak akkor csinálja,ha gurul az autó.Álltó helyben szépen beáll a fordulat.Tud valaki okosat mondani? Előre is köszi!
pane Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 Kösz, hogy foglalkozol a problémámmal. Most nekiesek és szétszedem jobban, mint mókus a mogyorót. A belső levegő kringtetés és a külső levegő felváltva jön be az utastérbe. A levegő áramlás ereje is változó ezért. No, meg bosszantó ez a folyamatos berregés. Mégegyszer köszönöm. Nekem is hasonló gondom van. Annyi a különbség hogy nem mindig reagál a kapcsolásra, így hát soha sem tudom milyen pozícióban áll a keringető. Elvileg mikor a kapcsolón a lámpa világít akkor belső levegőt keringet, de nálam ez nem mindig így van. Az el.motor csatlakozót meg tisztítottam de nem javult meg. Talán a kapcsoló a bűnös?
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Sziasztok! Nemrég vettem az autót egy 1.4 16v.caravant.Az a gondom,hogy legfőbb hidegen,de tapasztaltam meleg motornál is amikor menet közben váltásnál vagy csak ha kinyomom a kuplungot a motor felpörög 2500-3500 közé egy párszor és csak utána áll be rendesen az alapjárat.Cseréltünk már benne kerékcsapágyat,hőgombát..stb.Egyszerűen nem akar jó lenni.Ja és csak akkor csinálja,ha gurul az autó.Álltó helyben szépen beáll a fordulat.Tud valaki okosat mondani? Előre is köszi! kerékcsapágyat meg hőgombát??? mért nem egyből hátsólámpát, meg kesztyütartózárat??? :unsure:
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Nekem is hasonló gondom van. Annyi a különbség hogy nem mindig reagál a kapcsolásra, így hát soha sem tudom milyen pozícióban áll a keringető. Elvileg mikor a kapcsolón a lámpa világít akkor belső levegőt keringet, de nálam ez nem mindig így van. Az el.motor csatlakozót meg tisztítottam de nem javult meg. Talán a kapcsoló a bűnös? vagy talán szélvédőfujásra állitva nyomkodod a kapcsolót?? ugyanis: szélvédőálláson nem müködik a belső keringetés, csak akkor ha az arcodra vagy a lábadra fujatod a levegőt...
pane Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 vagy talán szélvédőfujásra állitva nyomkodod a kapcsolót?? ugyanis: szélvédőálláson nem müködik a belső keringetés, csak akkor ha az arcodra vagy a lábadra fujatod a levegőt... Nem-nem, ezzel tisztában vagyok.
Pernahajder Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 kerékcsapágyat meg hőgombát??? mért nem egyből hátsólámpát, meg kesztyütartózárat??? :unsure: A kerékcsapágy egybe van építve vmi sebesség jeladóval,kaphat rossz jelet. A hőgomba is adhat rossz jelet.A kesztyűtartózárat nem tudom,hogy hogy kell kicserélni,de ha elárulod megcsinálom azt is!!!!!!!!Nem nagyképű beszólásokat csak segítséget szeretnék kérni. Köszönöm.
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Nem nagyképű beszólásokat csak segítséget szeretnék kérni. :wacko: A sebesség jeladó nem a váltóban van a G astrában? Esetleg az ABS jeladó van a kerékcsapágy körül,de lehet én tudom rosszul! :unsure:
tgabika76 Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Dede, ott van. Az ABS jeladó már közelebb van a kerékcsapágyhoz, de még mindig nem abban van. :unsure: @Pernahajder: hogy értsd uhuhu iróniáját, a kerékcsapágynak meg a hőgombának kábé annyi köze van az alapjárat ingadozásához, mint a hátsó lámpának meg a kesztyűtartózárnak. Én nemtom kitől kaptad ezeket a tanácsokat (mármint hogy ezt kell kicserélni), de azt az embert én a helyedben nagy ívben elkerülném ha az autómról van szó ezek után.
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 skacok, el kell hogy keseritselek titeket, de: Az Astra G autónál asszem 2001 ig csak az ABS nélkülibe volt csak a váltóba a sebesség jeadó, utána kikerült az ABS jeladóba, ami a kerékagycsapágyba van, kompletten. utána már tökmindegy hogy van e ABS vagy nincs akkor is bal elöl ABS jekladós a kerékagycsapágy, mert onnan jön az útjel. DE: ha a csapágy rossz, akkor: ég az ABS lámpa/mily meglepő/, ha viszont nem kap sebességjelet, akkor ég az ABS lámpa ÉS nem megy a km óra./mertugye nincs sebességjel/ ÉS akkor ingadozhat az alapjárat ÉS MÉG le is állhat. DE ha nem ég az ABS lámpa akkor feleslegesen dugtál zsét valaki zsebébe. iunkább keress megfelelő embert /ne a mostanit/ erre, aki megoldja pucolással, programozással, hibakereséssel, és nem alkatrész csereberéléssel a problémádat. és még talán extrába van az autóhoz való müszere, hogy megnézze neked a hőmérsékletjeladódat, hogy jól müködik e vagy sem... és nem is vagyok nagyképü :unsure:
Pernahajder Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 :unsure: skacok, el kell hogy keseritselek titeket, de: Az Astra G autónál asszem 2001 ig csak az ABS nélkülibe volt csak a váltóba a sebesség jeadó, utána kikerült az ABS jeladóba, ami a kerékagycsapágyba van, kompletten. utána már tökmindegy hogy van e ABS vagy nincs akkor is bal elöl ABS jekladós a kerékagycsapágy, mert onnan jön az útjel. DE: ha a csapágy rossz, akkor: ég az ABS lámpa/mily meglepő/, ha viszont nem kap sebességjelet, akkor ég az ABS lámpa ÉS nem megy a km óra./mertugye nincs sebességjel/ ÉS akkor ingadozhat az alapjárat ÉS MÉG le is állhat. DE ha nem ég az ABS lámpa akkor feleslegesen dugtál zsét valaki zsebébe. iunkább keress megfelelő embert /ne a mostanit/ erre, aki megoldja pucolással, programozással, hibakereséssel, és nem alkatrész csereberéléssel a problémádat. és még talán extrába van az autóhoz való müszere, hogy megnézze neked a hőmérsékletjeladódat, hogy jól müködik e vagy sem... és nem is vagyok nagyképü :lol: Sziasztok! Köszönöm a segítségeteket.Az autó 2000-es évjáratú,volt hibakód olvasáson és a sebesség jeladót jelezte hibaként.A kerékcsapágy tényleg egybe van építve vmivel,de nincs benne ABS.Akkor ezek szerint a váltóban is keressünk jeladót? Uhuhu elnézést ha megsértettelek. :wacko:
Recommended Posts