mr. bb Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 fekete kerek műanyag, nagy lapos fejű csavarhúzóval oldható anyós oldalon így egyértelműbb, a hűtő oldalán alul mást nem találsz ott ami kiáll :D jó fekvést talán úgy majd látod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 fekete kerek műanyag, nagy lapos fejű csavarhúzóval oldható anyós oldalon így egyértelműbb, a hűtő oldalán alul mást nem találsz ott ami kiáll :) jó fekvést talán úgy majd látod Hát feküdtem is meg álltam is, de semmi leengedőt nem találok rajta egyik oldalon se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hát feküdtem is meg álltam is, de semmi leengedőt nem találok rajta egyik oldalon se :D Akkor vedd le a legalsó csövet, oszt kész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hát feküdtem is meg álltam is, de semmi leengedőt nem találok rajta egyik oldalon se :D érdekes, gyári a hűtő ? akkor ott van ahol mondtam nem volt törve a kocsi? nem hiszem el hogy nincs, kell lennie ha csak nem valaki eltüntette kis manó én még nem hallottam hogy valaki ne találta volna meg ha van rajta na holnap dobok egy képet hogy kéne kinéznie Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 várj fotózok egyet a pincébe lehet hogy megvan még a sérült hűtőm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 érdekes, gyári a hűtő ? akkor ott van ahol mondtam nem volt törve a kocsi? nem hiszem el hogy nincs, kell lennie ha csak nem valaki eltüntette kis manó én még nem hallottam hogy valaki ne találta volna meg ha van rajta na holnap dobok egy képet hogy kéne kinéznie Az autót ugy vettem tavaly,hogy tudtam róla hogy sérült volt. holnap én is lefényképezem a hüttőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 na tessék ezt keresd http://kepfeltoltes.hu/110102/20110102010_...ltoltes.hu_.jpg ezen piros színű van az enyémben fekete ez van beledugva http://kepfeltoltes.hu/110102/20110102011_...ltoltes.hu_.jpg teljes kép http://kepfeltoltes.hu/110102/20110102012_...ltoltes.hu_.jpg remélem rájössz mit kel nézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 A jobboldali áramvonalas hűtő,az nagyon tuti!!!!Nehogy én is megcsináljam magamnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 A jobboldali áramvonalas hűtő,az nagyon tuti!!!!Nehogy én is megcsináljam magamnak :D Igen. :) Mintha egy szép 45-ös lábnyom lenne benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoci27 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is. Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi. Válaszotokat előre is köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is. Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi. Válaszotokat előre is köszönöm.. Olvass vissza. Hetente felteszik ezt a kérdést. A csappantyú tört el. Javítható házilag is nagy valószínűséggel (találsz leírást is képekkel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is. Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi. Válaszotokat előre is köszönöm.. Hello! Nézz szét a "Hasznos tudnivalók..." kezdetű topicban. Ott lesz a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is. Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi. Válaszotokat előre is köszönöm.. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry660111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Olvass vissza. Hetente felteszik ezt a kérdést. A csappantyú tört el. Javítható házilag is nagy valószínűséggel (találsz leírást is képekkel). Te vagy a jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoci27 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Olvass vissza. Hetente felteszik ezt a kérdést. A csappantyú tört el. Javítható házilag is nagy valószínűséggel (találsz leírást is képekkel). Köszi olvasgatam de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Sziasztok! Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is. Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi. Válaszotokat előre is köszönöm.. Szia!Soxerencsét a géphez,meg minden. :D Nem nagy probléma ,le is van írva többször is a javítás módja. Asszem a hasznos infókban is benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Köszi olvasgatam de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.. Pedig már be is linkelték 2 hozzászólással előtted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoci27 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hello! Nézz szét a "Hasznos tudnivalók..." kezdetű topicban. Ott lesz a válasz. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoci27 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Pedig már be is linkelték 2 hozzászólással előtted. OK megvan!! Istenek vagytok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 BUÉK! :) Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne az akksimat gyújtás nélküli állaőptban is szívja le az autó 0.83A órával...egy normális autó kb 0.07A óra körülit fogyaszt alap állapotban. Esetleg nem volt valakinek hasonló problémája? Vagy valami tipp hogy mi szívhatja enyire az akkut? Köszönöm szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 BUÉK! :) Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne az akksimat gyújtás nélküli állaőptban is szívja le az autó 0.83A órával...egy normális autó kb 0.07A óra körülit fogyaszt alap állapotban. Esetleg nem volt valakinek hasonló problémája? Vagy valami tipp hogy mi szívhatja enyire az akkut? Köszönöm szépen :D Hali! Nekem ez a 0.83Aó nem sokat mond (hülye vagyok a villanyhoz), de kollegámat egyszer a csomagtérvilágítás szívatta meg. Nem aludt el, csakhát ugye nem feltünő. Vagy akár a kesztyűtartóé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hali! Nekem ez a 0.83Aó nem sokat mond (hülye vagyok a villanyhoz), de kollegámat egyszer a csomagtérvilágítás szívatta meg. Nem aludt el, csakhát ugye nem feltünő. Vagy akár a kesztyűtartóé. Hát az is lehetne de az ennyit nem fogyaszt....annyira én se vagyok benne az elektronikába csak megmértük a haverom kocsijába az értéket és az ővénél az enyém bőő 10szerese volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hát az is lehetne de az ennyit nem fogyaszt....annyira én se vagyok benne az elektronikába csak megmértük a haverom kocsijába az értéket és az ővénél az enyém bőő 10szerese volt :D Lehet, hogy butaságot mondok.. Riasztó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Lehet, hogy butaságot mondok.. Riasztó? Riasztó lehet, vagy egy utólagosan rosszul bekötött rádió is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Weed Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Lehet, hogy butaságot mondok.. Riasztó? Arra már én is gondoltam az pontosan merre található nem tudod? Nem véletlen jobb oldalt a küszöb fedél alatt ami egybe van a központi zárral? Köszike :D Andris83: A rádiót kihúztam és akkor is annyit mutatott a multiméter 1 századot se csökkent az Amper erőssége........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts