Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

fekete kerek műanyag, nagy lapos fejű csavarhúzóval oldható

anyós oldalon így egyértelműbb, a hűtő oldalán alul

mást nem találsz ott ami kiáll

:)

jó fekvést talán úgy majd látod

Hát feküdtem is meg álltam is, de semmi leengedőt nem találok rajta egyik oldalon se :D

Megosztás:

Hát feküdtem is meg álltam is, de semmi leengedőt nem találok rajta egyik oldalon se :D

érdekes, gyári a hűtő ?

akkor ott van ahol mondtam

nem volt törve a kocsi?

nem hiszem el hogy nincs, kell lennie

ha csak nem valaki eltüntette

kis manó

én még nem hallottam hogy valaki ne találta volna meg

ha van rajta

na holnap dobok egy képet hogy kéne kinéznie

Megosztás:

érdekes, gyári a hűtő ?

akkor ott van ahol mondtam

nem volt törve a kocsi?

nem hiszem el hogy nincs, kell lennie

ha csak nem valaki eltüntette

kis manó

én még nem hallottam hogy valaki ne találta volna meg

ha van rajta

na holnap dobok egy képet hogy kéne kinéznie

Az autót ugy vettem tavaly,hogy tudtam róla hogy sérült volt. holnap én is lefényképezem a hüttőt

Megosztás:

Sziasztok!

Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is.

Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi.

Válaszotokat előre is köszönöm..

Megosztás:

Sziasztok!

Most vettem egy 99-es évjáratú Astra g, belső-levegő keringető motorral van valami gubanc folyamatosan működik. A kesztyütartót kiszedtem és a motort is.

Valakinek van valami jó ötlete hogyan lehetne megoldani a hibát, (tudom vegyek egy újat) valami letörhetett róla csak nem tudom mi.

Olvass vissza. Hetente felteszik ezt a kérdést. A csappantyú tört el. Javítható házilag is nagy valószínűséggel (találsz leírást is képekkel).

Megosztás:

Sziasztok!

Hello!

Nézz szét a "Hasznos tudnivalók..." kezdetű topicban. Ott lesz a válasz.

Megosztás:

Sziasztok!

http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry660111

Megosztás:

Sziasztok!

Szia!Soxerencsét a géphez,meg minden. :D

Nem nagy probléma ,le is van írva többször is a javítás módja.

Asszem a hasznos infókban is benne van.

Megosztás:

BUÉK! :)

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne az akksimat gyújtás nélküli állaőptban is szívja le az autó 0.83A órával...egy normális autó kb 0.07A óra körülit fogyaszt alap állapotban.

Esetleg nem volt valakinek hasonló problémája?

Vagy valami tipp hogy mi szívhatja enyire az akkut?

Köszönöm szépen :D

Megosztás:

BUÉK! :)

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne az akksimat gyújtás nélküli állaőptban is szívja le az autó 0.83A órával...egy normális autó kb 0.07A óra körülit fogyaszt alap állapotban.

Esetleg nem volt valakinek hasonló problémája?

Vagy valami tipp hogy mi szívhatja enyire az akkut?

Köszönöm szépen :D

Hali!

Nekem ez a 0.83Aó nem sokat mond (hülye vagyok a villanyhoz), de kollegámat egyszer a csomagtérvilágítás szívatta meg. Nem aludt el, csakhát ugye nem feltünő. Vagy akár a kesztyűtartóé.

Megosztás:

Hali!

Nekem ez a 0.83Aó nem sokat mond (hülye vagyok a villanyhoz), de kollegámat egyszer a csomagtérvilágítás szívatta meg. Nem aludt el, csakhát ugye nem feltünő. Vagy akár a kesztyűtartóé.

Hát az is lehetne de az ennyit nem fogyaszt....annyira én se vagyok benne az elektronikába csak megmértük a haverom kocsijába az értéket és az ővénél az enyém bőő 10szerese volt :D

Megosztás:

Hát az is lehetne de az ennyit nem fogyaszt....annyira én se vagyok benne az elektronikába csak megmértük a haverom kocsijába az értéket és az ővénél az enyém bőő 10szerese volt :D

Lehet, hogy butaságot mondok.. Riasztó?

Megosztás:

Lehet, hogy butaságot mondok.. Riasztó?

Arra már én is gondoltam az pontosan merre található nem tudod?

Nem véletlen jobb oldalt a küszöb fedél alatt ami egybe van a központi zárral?

Köszike :D

Andris83:

A rádiót kihúztam és akkor is annyit mutatott a multiméter 1 századot se csökkent az Amper erőssége........

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.