1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Indításkor elhalványul minden? Akkor akksi. Köszi a gyors választ! Miután egyet tekert, a kontroll lámpák nem halványulnak el az olajnyomás visszajelző meg az akksi visszajelzője világít továbbra is. Egyébként előtte pár percet helyzetjelzőn volt az autó. /az akksi közel 8 éves/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Köszi a gyors választ! Miután egyet tekert, a kontroll lámpák nem halványulnak el az olajnyomás visszajelző meg az akksi visszajelzője világít továbbra is. Egyébként előtte pár percet helyzetjelzőn volt az autó. /az akksi közel 8 éves/ akkor valszeg aksi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Köszi a gyors választ! Miután egyet tekert, a kontroll lámpák nem halványulnak el az olajnyomás visszajelző meg az akksi visszajelzője világít továbbra is. Egyébként előtte pár percet helyzetjelzőn volt az autó. /az akksi közel 8 éves/ Akksi, nekem is ez volt a jelenség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 akkor valszeg aksi :D Hát elképzelhető de eddig mondjuk indult rögtön az autó ha egész éjjel kint állt akkor is. köszönöm a válaszokat, nagyon rendesek vagytok! akkor az akksinál keresgetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát elképzelhető de eddig mondjuk indult rögtön az autó ha egész éjjel kint állt akkor is. köszönöm a válaszokat akkor az akksinál keresgetek! kölcsön aksi lehetőség?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 kölcsön aksi lehetőség?? Igen valszeg az lesz! Vagy apám autója. :D Ilyenkor azért érdemes akksit cserélni igaz? Annak feltöltése csak ideiglenes megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Igen valszeg az lesz! Vagy apám autója. :D Ilyenkor azért érdemes akksit cserélni igaz? Annak feltöltése csak ideiglenes megoldás? hát egy nyolc éves aksinál már nem lehet tudni mikor dobja fel a pacskert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 hát egy nyolc éves aksinál már nem lehet tudni mikor dobja fel a pacskert :D oksa akkor marad a csere! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Szia. Igen a GE Lighting&Energy, Lighting részén. Légy üdvözölve te, kinél az energy. Energy Services, Parts & Repair, Parts, Vegyház, immáron 6 éve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Megoldottam a helyzetet! Akksi töltővel feltöltöttem az akksit. Mint kiderült az ülésmelegítő maradt bedugva és az szívta le az akksit! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ez nem Opel probléma. Szinte az összes nem fűthető karter csöves benzines géppel előfordulhat. G Astra még jól is bánik velünk, a nívó pálcát nyomja ki. Más típusoknál a főtengely szimeringet... Ugyanazért trutyisodik, amiét a fojtószelep, alapjárati motor. Ahogy azokat is, ezt is illik rendszeresen ellenőrizni, szükség szerint pucolni. Főleg -10 alatt :D Nekem két hete történt meg ez. Azt hittem összeesek mikor megláttam mi történt. A szelepdekli felső, hátsó részén található vékonyabb cső szokott elfagyni? Vagy melyik az a cső pontosan? Én tegnap a vastagabbat vettem le és volt benne trugyi összefagyva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nekem két hete történt meg ez. Azt hittem összeesek mikor megláttam mi történt. A szelepdekli felső, hátsó részén található vékonyabb cső szokott elfagyni? Vagy melyik az a cső pontosan? Én tegnap a vastagabbat vettem le és volt benne trugyi összefagyva. * Nekem a karter cső körülbelül 40-cm hajlítva szelepfedél hátsó részéből indul ki és a ahol a pillangószelep takaró kerek fedél van odáig ér. Bilincs tartja mindkét végét.Remélem jól írtam le.Ebben a csőben fagy össze a karter trutyi és a vízpára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Megoldottam a helyzetet! Akksi töltővel feltöltöttem az akksit. Mint kiderült az ülésmelegítő maradt bedugva és az szívta le az akksit! :D :) Az utólagos extrák mindig keresztbe tesznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Megoldottam a helyzetet! Akksi töltővel feltöltöttem az akksit. Mint kiderült az ülésmelegítő maradt bedugva és az szívta le az akksit! :D :) Hogy lehet? Nálam a szivargyújtóban csak gyújtás alatt van áram. Vagy nem oda van kötve? Azért szerencsés vagy, mert egy ilyen fűtőszálas cucc tud meglepetéseket okozni, amit esetleg csak a tűzoltók tudnak orvosolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hogy lehet? Nálam a szivargyújtóban csak gyújtás alatt van áram. Vagy nem oda van kötve? Azért szerencsés vagy, mert egy ilyen fűtőszálas cucc tud meglepetéseket okozni, amit esetleg csak a tűzoltók tudnak orvosolni... akkor azt már orvoslásnak nem nevezném, csak patológiai feltárásnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 akkor azt már orvoslásnak nem nevezném, csak patológiai feltárásnak Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nekem két hete történt meg ez. Azt hittem összeesek mikor megláttam mi történt. A szelepdekli felső, hátsó részén található vékonyabb cső szokott elfagyni? Vagy melyik az a cső pontosan? Én tegnap a vastagabbat vettem le és volt benne trugyi összefagyva. Valaki tudna egy fényképet készíteni, hogy melyik az a cső pontosan? Nekem is kint áll a kocsim és nem szeretnék pórul járni. Ha esetleg megtörténne nálam is, akkor mi a teendő, honnan veszem észre menet közben? Helyszínen meg tudom-e javítani gyorsan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hogy lehet? Nálam a szivargyújtóban csak gyújtás alatt van áram. Vagy nem oda van kötve? Azért szerencsés vagy, mert egy ilyen fűtőszálas cucc tud meglepetéseket okozni, amit esetleg csak a tűzoltók tudnak orvosolni... Nekem csak akkor nincs áram a szivargyújtóban ha kiveszem a kulcsot. Egyébként mindig van. Hát azért a tűzoltókat inkább kihagynám! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nekem csak akkor nincs áram a szivargyújtóban ha kiveszem a kulcsot. Egyébként mindig van. Hát azért a tűzoltókat inkább kihagynám! :) :D akkor hogyan merült le?? másrészt ,spajzoljál be aksit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Valaki tudna egy fényképet készíteni, hogy melyik az a cső pontosan? Nekem is kint áll a kocsim és nem szeretnék pórul járni. Ha esetleg megtörténne nálam is, akkor mi a teendő, honnan veszem észre menet közben? Helyszínen meg tudom-e javítani gyorsan? Fentebb már leírtam hogy hol van,ha menet közben kijön a probléma akkor már te nem fogsz semmit se javítani mert akkor már legalább két liter olajat ki nyomott a nyomás, és égett olaj szag lesz,mivel mindent be borít az olaj.Egy lehetőség van a megelőzés, és rendszeres ellenőrzés és tisztítás,addig amíg ilyen hidegek vannak.Egyébként kb 2-3 cm átmérőjű csőről van szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 akkor hogyan merült le?? másrészt ,spajzoljál be aksit :) Egyrészt kint állt a hidegben egész éjjel meg napközben is az udvaron, másrészt kb. 30 percet ment az ülésfűtés álló motornál. Szerintem 8 éves aksinál ez elég. :) nem spajzoltam be másik akksit, feltöltöttem ezt és elvileg ez jó lesz addig míg a napokban nem veszek újat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Egyrészt kint állt a hidegben egész éjjel meg napközben is az udvaron, másrészt kb. 30 percet ment az ülésfűtés álló motornál. Szerintem 8 éves aksinál ez elég. :) nem spajzoltam be másik akksit, feltöltöttem ezt és elvileg ez jó lesz addig míg a napokban nem veszek újat. :D Néha nem árt rátölteni az aksikra, még akkor sem ha az ember használja az autót rendszerint akár naponta is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Le kellene csüccsenteni a vasat.Létezik valami olyan rugó ami 2-3 cm-t ültet?Több nem kell,mert pattog,meg felakadok vele. Nézegettem a neten,de csak 4-5 cm-t találok,az meg sok nekem. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NagyPityke Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Energy Services, Parts & Repair, Parts, Vegyház, immáron 6 éve :D Az szép, én 13 évet nyomtam le eddig az autólámpa gyárban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Le kellene csüccsenteni a vasat.Létezik valami olyan rugó ami 2-3 cm-t ültet?Több nem kell,mert pattog,meg felakadok vele. Nézegettem a neten,de csak 4-5 cm-t találok,az meg sok nekem. :D :) Tipp: A Coupé pont ennyivel ül lejjebb a sima G Astrához képest. Mármint a szívó (1.8 v. 2.2), mert a Turbo még többel... :) Csak Coupé rugót nehéz találni, mint ahogy maga a Coupé is ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts