CineDOG Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 És bizony teljes árnyékban már nem riaszt be. Tegnap a tűzó napon az Auchan parkolóban is beriasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 sajnálom . viszont én arra keresnék ötletet mi az oka, hogy napjában egyszer kigyullad az ABS jel a müszerfalon, le állitom,ujrainditásnál már nincs kinn a jel vajon ez mi lehet köszi a kimertiö választ . nem kaptam választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 nem kaptam választ Talán láttál valahol itt feliratott hogy: ingyen szervíz azonnal? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 nem kaptam választ b vectráknál a B2-nél sűrűn előfordul a vezérlőben ugyanaz a hiba. Rossz, hanyag forrasztások(sok helyen cserélni akarják, kecskeméten a mazda szervíz, ha jól tudom, meg inkább sokkal olcsóbban megjavítja). Tudni kéne egy hibakódot pl. valószínűleg azért eltárol valamit, esetleg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 És bizony teljes árnyékban már nem riaszt be. Tegnap a tűzó napon az Auchan parkolóban is beriasztott. Cseszik jó lenni... este van, és beriasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 kb 2000km van az olajban, a motor tökéletes szép hangja van egyneletesen jár. Ez lehet az olaj gondja is. Ha pl Opel 10W40 van benne, akkor meg is van a megoldás. Az hulladék olaj, szokott ilyen gondot okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Ez lehet az olaj gondja is. Ha pl Opel 10W40 van benne, akkor meg is van a megoldás. Az hulladék olaj, szokott ilyen gondot okozni. Tegyük hozzá, hogy a kannás fajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raines Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Az olaj ami az autóban van Castrol Magnatec 10W40. Szóval nemtudom ez okozhatja e, de szerintem ez nem olyan rossz olaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Nekem is olyan van benne (vaczak opel) és olyan is volt, amikor megvettem. Semmi bajom vele. És kannás fajta. Érdekes lenne ha az összes opel opel olajtól beszarna. Nem? :) Mantámban anno castrolt használtam és tökéletes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Nekem is olyan van benne (vaczak opel) és olyan is volt, amikor megvettem. Semmi bajom vele. És kannás fajta. 10W40? Mert csak arra vonatkozik a fenti állítás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Talán láttál valahol itt feliratott hogy: ingyen szervíz azonnal? B) :) ingyen szervizre nem gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 b vectráknál a B2-nél sűrűn előfordul a vezérlőben ugyanaz a hiba. Rossz, hanyag forrasztások(sok helyen cserélni akarják, kecskeméten a mazda szervíz, ha jól tudom, meg inkább sokkal olcsóbban megjavítja). Tudni kéne egy hibakódot pl. valószínűleg azért eltárol valamit, esetleg. :) tegnap az abs mellett van egy csati nem tudom hogy mire van csak gondolom hogy oda tartozik mert megmozgattam és összébb csuszott azota nincs jel a müszerfalon a szo rossz értelmében és elnézést hogy türelmetlen voltam BOCS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ezek a kontakthibák kiborítóak, ha meg beviszed szervízbe, kiolvassák az ECUt és hajlamosak a fél autót cserélni. Az Opellel hálisten' nem volt még ilyen gondom, de az off Stilomon most akartak levenni pillangószelep egységre (113eFt). Csati széthúz, pucol, összerak, azóta semmi gondom..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Ezek a kontakthibák kiborítóak, ha meg beviszed szervízbe, kiolvassák az ECUt és hajlamosak a fél autót cserélni. Az Opellel hálisten' nem volt még ilyen gondom, de az off Stilomon most akartak levenni pillangószelep egységre (113eFt). Csati széthúz, pucol, összerak, azóta semmi gondom..... :) Höhö!Éljen a mechanikus diesel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Höhö!Éljen a mechanikus diesel! :) A gépezet csodája... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 A gépezet csodája... B) Gyorsulni nem gyorsul,de soha nem villog a motorkontrollámpa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CineDOG Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mi a helyzet akkor, ha én rejtett hibával vettem az autót, de az adásvételi erre nem tér ki? A hiba ami rohadtul didegesítő, az a riasztó. Aktiválás után 1perccel, vagy 4órával később is riaszt csak úgy. Most este 10 után kétszer is beriasztott a rohadék. Így most riasztó nélkül éjszakázik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ezek a kontakthibák kiborítóak, ha meg beviszed szervízbe, kiolvassák az ECUt és hajlamosak a fél autót cserélni. Az Opellel hálisten' nem volt még ilyen gondom, de az off Stilomon most akartak levenni pillangószelep egységre (113eFt). Csati széthúz, pucol, összerak, azóta semmi gondom..... :) én idáig azt hittem hogy a kontakthiba csak a DACIAK pr. de ugy látszik az OPEL is kezd csatlakozni a csapathoz . Az F asztmámnál ilyen gondok nem voltak az csak ment amig kellett neki hiába a mechanika az mechanika..... de azért szeretem a G -ASZTRÁMAT még akkor is ha fehér de NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Mi a helyzet akkor, ha én rejtett hibával vettem az autót, de az adásvételi erre nem tér ki? A hiba ami rohadtul didegesítő, az a riasztó. Aktiválás után 1perccel, vagy 4órával később is riaszt csak úgy. Most este 10 után kétszer is beriasztott a rohadék. Így most riasztó nélkül éjszakázik. :) Biztos ismerős a "...megtekintett állapotban..." kifejezés az adásvételiből.... Elhajtanak és kész. De a riasztó a legkevesebb, autóvillamossági szaki sztem hamar úrrá lesz a problémán. Egyébként ne vedd készpénznek, hogy az ultrahang szivat - simén lehet bármelyik ajtókapcsoló is, én először a hátsó ajtó és a motortér kapcsolóit nézném meg.... Addig meg pl. egyelőre ne kapcsold be. Ha jól tudom (nálam így van) a gyári riasztó a kettős reteszeléssel együtt kapcsol be, tehát ha csak egyet nyomsz a távirányítón, az bezár, de a riasztó nem kapcsol be. Bár erre valszeg rájöttél, ha "riasztó nélkül éjszakázik" én idáig azt hittem hogy a kontakthiba csak a DACIAK pr. de ugy látszik az OPEL is kezd csatlakozni a csapathoz . Az F asztmámnál ilyen gondok nem voltak az csak ment amig kellett neki hiába a mechanika az mechanika..... de azért szeretem a G -ASZTRÁMAT még akkor is ha fehér de NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Nem, a kontakthiba a modern autók problémája. Elektronika mindenütt, és a csatlakozó a leggyengébb pont. És ne jöjjön nekem senki a "német" meg "japán" minőségi autókkal, mert Auditól Toyotáig láttam én már karón varjút..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabó Z Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Segítséget kérek! A kesztyűtartó mögött levő belső levegő keringtetést lezáró kis motor folyamatosan megy, bár a fő feladatát is tökéletesen ellátja. Amint gyújtást kap, lassan berregve elindul a kis szerkezet. Mi tévő legyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Nem, a kontakthiba a modern autók problémája. Elektronika mindenütt, és a csatlakozó a leggyengébb pont. És ne jöjjön nekem senki a "német" meg "japán" minőségi autókkal, mert Auditól Toyotáig láttam én már karón varjút..... Az új Mercedesekről nem is beszélve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Biztos ismerős a "...megtekintett állapotban..." kifejezés az adásvételiből.... Elhajtanak és kész. De a riasztó a legkevesebb, autóvillamossági szaki sztem hamar úrrá lesz a problémán. Egyébként ne vedd készpénznek, hogy az ultrahang szivat - simén lehet bármelyik ajtókapcsoló is, én először a hátsó ajtó és a motortér kapcsolóit nézném meg.... Addig meg pl. egyelőre ne kapcsold be. Ha jól tudom (nálam így van) a gyári riasztó a kettős reteszeléssel együtt kapcsol be, tehát ha csak egyet nyomsz a távirányítón, az bezár, de a riasztó nem kapcsol be. Bár erre valszeg rájöttél, ha "riasztó nélkül éjszakázik" Nem, a kontakthiba a modern autók problémája. Elektronika mindenütt, és a csatlakozó a leggyengébb pont. És ne jöjjön nekem senki a "német" meg "japán" minőségi autókkal, mert Auditól Toyotáig láttam én már karón varjút..... csatlakozom az elöttem szolohoz . most került a családba 1 c 180 merkades annak is olyan baja volt mint az én astrámnak (légtömegmérö)ugyhogy már semmin nem lehet csodálkozni ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Segítséget kérek! A kesztyűtartó mögött levő belső levegő keringtetést lezáró kis motor folyamatosan megy, bár a fő feladatát is tökéletesen ellátja. Amint gyújtást kap, lassan berregve elindul a kis szerkezet. Mi tévő legyek? Volt már régebben erről szó itt a G Astra fórumban... Megpróbálok visszakeresni neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Most ezt találtam: "A kesztyütartót ha kiszereled, mögötte van a válto, egy félgömb alaku müanyag doboz. Probáld meg az elektromos csatlakozót megmozgatni vagy megpucolni. Elvileg ha elektromos hiba lenne, akkor csak külső levegőnek kéne jönni. Szerintem ott mechanikai hiba van." "általában a belső keringetém motorja vagy az ajtaja törik el. ilyenkor a belső keringetés müködik csak. az onnan található ki, hogy gyujtás ráadása után halk motorhangot hallasz a kesztyütartó felöl. ugyanis ha eltörik,akkor a motor állandóan megy. ha hallod, akkor valami eltört. ha csönd van, akkor lehet hogy elektromos hibád van......" Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Szóval valószínű nálad mechanikai hiba van, ezért hallod folyamatosan a motort, és elvileg ilyenkor állandó belső keringtetésen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts