Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

nem kaptam választ

b vectráknál a B2-nél sűrűn előfordul a vezérlőben ugyanaz a hiba. Rossz, hanyag forrasztások(sok helyen cserélni akarják, kecskeméten a mazda szervíz, ha jól tudom, meg inkább sokkal olcsóbban megjavítja).

Tudni kéne egy hibakódot pl. valószínűleg azért eltárol valamit, esetleg. :)

Megosztás:

b vectráknál a B2-nél sűrűn előfordul a vezérlőben ugyanaz a hiba. Rossz, hanyag forrasztások(sok helyen cserélni akarják, kecskeméten a mazda szervíz, ha jól tudom, meg inkább sokkal olcsóbban megjavítja).

Tudni kéne egy hibakódot pl. valószínűleg azért eltárol valamit, esetleg. :)

tegnap az abs mellett van egy csati nem tudom hogy mire van csak gondolom hogy oda tartozik mert megmozgattam és összébb csuszott azota nincs jel a müszerfalon a szo rossz értelmében és elnézést hogy türelmetlen voltam BOCS.

Megosztás:

Ezek a kontakthibák kiborítóak, ha meg beviszed szervízbe, kiolvassák az ECUt és hajlamosak a fél autót cserélni. Az Opellel hálisten' nem volt még ilyen gondom, de az off Stilomon most akartak levenni pillangószelep egységre (113eFt). Csati széthúz, pucol, összerak, azóta semmi gondom..... :)

Megosztás:

Ezek a kontakthibák kiborítóak, ha meg beviszed szervízbe, kiolvassák az ECUt és hajlamosak a fél autót cserélni. Az Opellel hálisten' nem volt még ilyen gondom, de az off Stilomon most akartak levenni pillangószelep egységre (113eFt). Csati széthúz, pucol, összerak, azóta semmi gondom..... :)

Höhö!Éljen a mechanikus diesel! B)

Megosztás:

Mi a helyzet akkor, ha én rejtett hibával vettem az autót, de az adásvételi erre nem tér ki?

A hiba ami rohadtul didegesítő, az a riasztó. Aktiválás után 1perccel, vagy 4órával később is riaszt csak úgy. Most este 10 után kétszer is beriasztott a rohadék. Így most riasztó nélkül éjszakázik. :)

Megosztás:

én idáig azt hittem hogy a kontakthiba csak a DACIAK pr. de ugy látszik az OPEL is kezd csatlakozni a csapathoz . Az F asztmámnál ilyen gondok nem voltak az csak ment amig kellett neki hiába a mechanika az mechanika..... de azért szeretem a G -ASZTRÁMAT még akkor is ha fehér de NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

Megosztás:

Mi a helyzet akkor, ha én rejtett hibával vettem az autót, de az adásvételi erre nem tér ki?

A hiba ami rohadtul didegesítő, az a riasztó. Aktiválás után 1perccel, vagy 4órával később is riaszt csak úgy. Most este 10 után kétszer is beriasztott a rohadék. Így most riasztó nélkül éjszakázik. :)

Biztos ismerős a "...megtekintett állapotban..." kifejezés az adásvételiből.... Elhajtanak és kész. De a riasztó a legkevesebb, autóvillamossági szaki sztem hamar úrrá lesz a problémán. Egyébként ne vedd készpénznek, hogy az ultrahang szivat - simén lehet bármelyik ajtókapcsoló is, én először a hátsó ajtó és a motortér kapcsolóit nézném meg....

Addig meg pl. egyelőre ne kapcsold be. Ha jól tudom (nálam így van) a gyári riasztó a kettős reteszeléssel együtt kapcsol be, tehát ha csak egyet nyomsz a távirányítón, az bezár, de a riasztó nem kapcsol be. Bár erre valszeg rájöttél, ha "riasztó nélkül éjszakázik"

én idáig azt hittem hogy a kontakthiba csak a DACIAK pr. de ugy látszik az OPEL is kezd csatlakozni a csapathoz . Az F asztmámnál ilyen gondok nem voltak az csak ment amig kellett neki hiába a mechanika az mechanika..... de azért szeretem a G -ASZTRÁMAT még akkor is ha fehér de NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

Nem, a kontakthiba a modern autók problémája. Elektronika mindenütt, és a csatlakozó a leggyengébb pont. És ne jöjjön nekem senki a "német" meg "japán" minőségi autókkal, mert Auditól Toyotáig láttam én már karón varjút.....

Megosztás:

Biztos ismerős a "...megtekintett állapotban..." kifejezés az adásvételiből.... Elhajtanak és kész. De a riasztó a legkevesebb, autóvillamossági szaki sztem hamar úrrá lesz a problémán. Egyébként ne vedd készpénznek, hogy az ultrahang szivat - simén lehet bármelyik ajtókapcsoló is, én először a hátsó ajtó és a motortér kapcsolóit nézném meg....

Addig meg pl. egyelőre ne kapcsold be. Ha jól tudom (nálam így van) a gyári riasztó a kettős reteszeléssel együtt kapcsol be, tehát ha csak egyet nyomsz a távirányítón, az bezár, de a riasztó nem kapcsol be. Bár erre valszeg rájöttél, ha "riasztó nélkül éjszakázik"

Nem, a kontakthiba a modern autók problémája. Elektronika mindenütt, és a csatlakozó a leggyengébb pont. És ne jöjjön nekem senki a "német" meg "japán" minőségi autókkal, mert Auditól Toyotáig láttam én már karón varjút.....

csatlakozom az elöttem szolohoz . most került a családba 1 c 180 merkades annak is olyan baja volt mint az én astrámnak (légtömegmérö)ugyhogy már semmin nem lehet csodálkozni .....

Megosztás:

Segítséget kérek!

A kesztyűtartó mögött levő belső levegő keringtetést lezáró kis motor folyamatosan megy, bár a fő feladatát is tökéletesen ellátja.

Amint gyújtást kap, lassan berregve elindul a kis szerkezet.

Mi tévő legyek?

Volt már régebben erről szó itt a G Astra fórumban... Megpróbálok visszakeresni neked.

Megosztás:

Most ezt találtam:

"A kesztyütartót ha kiszereled, mögötte van a válto, egy félgömb alaku müanyag doboz. Probáld meg az elektromos csatlakozót megmozgatni vagy megpucolni. Elvileg ha elektromos hiba lenne, akkor csak külső levegőnek kéne jönni. Szerintem ott mechanikai hiba van."

"általában a belső keringetém motorja vagy az ajtaja törik el.

ilyenkor a belső keringetés müködik csak.

az onnan található ki, hogy gyujtás ráadása után halk motorhangot hallasz a kesztyütartó felöl. ugyanis ha eltörik,akkor a motor állandóan megy.

ha hallod, akkor valami eltört.

ha csönd van, akkor lehet hogy elektromos hibád van......"

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.