KGR Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Én messziről elkerülöm a kamionokat 2 okból: - még az Vectra A-mat a Róbert Károly körúton egy kamion, mivel nem látott a visszapillantójába odaszorított 2x a korláthoz, néhány másodpercre 2-3 kerékkel mentem, nem volt vicces (csak így utólag) - rengeteg thriller filmet láttam amiben a kamionok is főszerepet kapnak(pl. Végső állomás 2, Párbaj...) és ha tehetem mindig elhúzok mellőlük :lol: Ezt terveztem én is.... Autópályán kb 80-al ment. Emelkedőn 70 km/h-val. Kénytelen voltam megelőzni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Minden tankolásnál kár ellenőrizni,mert túl sok köze nincs hozzá,meg ilyen hidegben felfázol ha minden induláskor aláfekszel! :lol: Ellenőrizd az olajszintet rendszeresen és ha van rá lehetőséged nézd meg hogy nem e ereszt a tömítésnél!Főleg ha fogy az olaj... Macerás lenne a szelepfedél tömítést mindig aláfekve ellenőriznem, nem biztos, hogy mindig akadna a kútnál 4-5 önkéntes, aki fejre állítaná a kocsit. :lol: Végigolvastam a számlát, ott figyel az alján az apróbetűs rész elején, hogy: A *-gal jelölt alkatrészek EREDETI GM alkatrészek, melyekre a gyártó 2 év garanciát vállal. Az enyémen: *56074670. Csak nem volt nálam az Asszony olvasószemüvege. Nekem meg még nem kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Mit lehet kezdeni,a kiszakadt kürtgombbal??elég ronda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Mit lehet kezdeni,a kiszakadt kürtgombbal??elég ronda. Vagy veszel egyet légzsákkal, vagy ugy tom már vannak akik direkt ilyeneket is csinálnak, bőrözik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Mit lehet kezdeni,a kiszakadt kürtgombbal??elég ronda. http://www.varrga.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
adika18 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 üdv mindenkinek! Fényszórókat szeretném kicserélni, és úgy tudom hogy ehhez a lökhárítót is le kell venni.ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy a felfogatási pontokat merre keressem?vagy esetleg lökhárító levétel nélkül is lehet cserélni őket? illetve a fényszórót hol és hány darab csavar fogja(2 egyértelmű, de hogy azokon kívül)? válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Visszavinni a tulajnak műkszik valahogy???? Vagy jogi út???? Félek egyik sem... habár általában a szerződésben ki szokták kötni hogy az autót megtekintett állapotban adták át (azaz reklamációnak helye nincs), ha mégsincs benne, akkor is mondhatja azt az eredeti tulaj hogy ezek a hibák mind nálad keletkeztek, amikor ő átadta, még semmi baja nem volt. És akkor neked kell bizonyítanod az igazadat... Úgyhogy sztem készítsd a pénztárcádat, és máskor sajna alaposabban kell tájékozódni autóvásárlás előtt... akár úgy hogy viszel magaddal egy szerelőt, vagy átvizsgáltatod márkaszervizben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Megszoptam a g isuzu dieselt! 1.hengerfejes 2.olajhűtő kuka 3.klimahűtő kuka 4.szélvédő beázik,rosszul ragasztott 5.egy m.tartóbakk szakadt,a egy repedt 6.adagoló házán alig látható repedés Még nem irattam át,nem voltam eredetvizsgán,mit lehet tenni Visszavinni a tulajnak műkszik valahogy???? Vagy jogi út???? Mert nem akarok egy vagyont költeni rá. :lol: :lol: :) Szakvélemény egy szerviztől (lehetőleg márka) és ha az adásvételiben szerepelt a "nincs eltitkolt/rejtett hiba" vagy valami hasonló, akkor lehet próbálkozni az eladónál. Ha nem enged, vagy nincs ilyen a szerződésben, akkor polgári per.... (alias kvanagy szívás...te fizetsz mindent, míg a bíróság ki nem mondja, hogy nyertél... akár 2-3 év is lehet. Aztán ha arra sem fizet, akkor újabb polgári per...) ahhoz is fog kelleni a szakvélemény, szal az mindenképp hasznos... Tanulópénz: a lóvé kifizetése előtt kell így átnézetni, az eladónak meg kell engednie, te meg jót alkudhatsz, vagy hagyhatod a francba... Nem lehetett előtte kideríteni milyen állapotban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szakvélemény egy szerviztől (lehetőleg márka) és ha az adásvételiben szerepelt a "nincs eltitkolt/rejtett hiba" vagy valami hasonló, akkor lehet próbálkozni az eladónál. Ha nem enged, vagy nincs ilyen a szerződésben, akkor polgári per.... (alias kvanagy szívás...te fizetsz mindent, míg a bíróság ki nem mondja, hogy nyertél... akár 2-3 év is lehet. Aztán ha arra sem fizet, akkor újabb polgári per...) ahhoz is fog kelleni a szakvélemény, szal az mindenképp hasznos... Tanulópénz: a lóvé kifizetése előtt kell így átnézetni, az eladónak meg kell engednie, te meg jót alkudhatsz, vagy hagyhatod a francba... Nem lehetett előtte kideríteni milyen állapotban van? Én ba...m el adolgot,belátom. De most beszéltem az eladóval,visszaveszi az autót,minden továbbio nélkül. Ugy hogy nincs baj,normális a tulaj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Én ba...m el adolgot,belátom. De most beszéltem az eladóval,visszaveszi az autót,minden továbbio nélkül. Ugy hogy nincs baj,normális a tulaj! Ritka az ilyen! Örülök, hogy megoldódik, legközelebb óvatosabban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 "Még nem irattam át,nem voltam eredetvizsgán,mit lehet tenni" Lehet jobb is így, nem derültek ki esetleges egyéb turpisságok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Ritka az ilyen! Örülök, hogy megoldódik, legközelebb óvatosabban :lol: Ezért félek lecserélni! Fene tudja mit fog ki az ember... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 *****!!!!!!!!! és íme, megérkezett!! kenhetem a hajamra, de másnak még jól jöhet... !!!!!!!!******* http://picasaweb.google.com/bpocsi/OpelVis...083930087032370 Ezt láttátok? Sokaknak fontos lehet! Hivatalos Opel visszahívó levelet kaptam (természetesen a nem publikus részeket töröltem) a vezérműtengely lefogató csavarokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Ezt láttátok? Sokaknak fontos lehet! Hivatalos Opel visszahívó levelet kaptam (természetesen a nem publikus részeket töröltem) a vezérműtengely lefogató csavarokra. Én elolvastam, mert én nem kaptam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
doeme Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 sziasztok! köszönöm a válaszokat, sikerült megjavítani a generátoromat valóban a diódasor volt a probléma. letudnátok írni a z17dtl motornak mi a típushibája mire kellene odafigyelnem. köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok, Egy kis helyzetleírás: A hétvégére elkezdett zörögni a kipufogóm. Már elviselhetetlen volt a zaj, ahogy folyamatosan felvert. 1 órás vizsgálódás során kiderült, hogy az előző tulaj szépen szétberhelte a kipufogó konzoljait. A hátsó és a középső dob között 1 tartókonzolt levágott az alvázról, a maradék 2-höz pedig nem volt hozzárögzítve a kipufogó. A középső dob előtti 2 konzol meg egyszerűen lerohadt az alvázról és a kezembe maradt (ezért kezdett el felverni). Új füleket hegesztettek az aljára, a hiányzókat pedig pótolták..összesen 2 Eft-ot kellett fizetnem, szóval nem volt vészes. Viszont az aknából már láttam, hogy lassan cserés lesz a középső dobom. Az lenne a kérdésem, hogy milyen árban mozog a gyári és, hogy megéri-e utángyártottat venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 sziasztok! köszönöm a válaszokat, sikerült megjavítani a generátoromat valóban a diódasor volt a probléma. letudnátok írni a z17dtl motornak mi a típushibája mire kellene odafigyelnem. köszönöm Sajnos időről időre tankolni kell, mert ez is csak fogyaszt és nem termel! :lol: A gázolaj minőségére figyelni kell, mert nagyon kényes a tiszta üzemanyagra. Ez nem azt jelenti, hogy a legdrágább helyen kell tankolni csak a bizonytalan forrásokat kell kizárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok, Volt már valakinek olyan gondja, hogy a bal oldali ajtóba épített hangszóró kisebb hangerőn elhallgat? Ha felcsavarom a hangerőt, visszajön és utána halkan is szól. Aztán egyszer csak meghatározhatatlan idő után megint kimegy és így tovább... Nem torzít, a hangképe egyébként mint újkorában, sosem hajtottam meg, ha hangosabban hallgattam valamit, visszavettem a mélyből. Szerintetek mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
doeme Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sajnos időről időre tankolni kell, mert ez is csak fogyaszt és nem termel! :lol: A gázolaj minőségére figyelni kell, mert nagyon kényes a tiszta üzemanyagra. Ez nem azt jelenti, hogy a legdrágább helyen kell tankolni csak a bizonytalan forrásokat kell kizárni. Köszi! elsősorban csak kúton tankolok . én olyan dologra gondoltam amit érdemes időnként ellenőrizni é s még időben cserélni. elég sokat megyek, és már 192e van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok, Volt már valakinek olyan gondja, hogy a bal oldali ajtóba épített hangszóró kisebb hangerőn elhallgat? Ha felcsavarom a hangerőt, visszajön és utána halkan is szól. Aztán egyszer csak meghatározhatatlan idő után megint kimegy és így tovább... Nem torzít, a hangképe egyébként mint újkorában, sosem hajtottam meg, ha hangosabban hallgattam valamit, visszavettem a mélyből. Szerintetek mi lehet? Lehet sima érintkezési hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Köszi! elsősorban csak kúton tankolok . én olyan dologra gondoltam amit érdemes időnként ellenőrizni é s még időben cserélni. elég sokat megyek, és már 192e van benne. Csak a szokásost: szűrők, motorolaj, vezérműszíj, kopó alkatrészek (pl. fékbetét). Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok, Volt már valakinek olyan gondja, hogy a bal oldali ajtóba épített hangszóró kisebb hangerőn elhallgat? Ha felcsavarom a hangerőt, visszajön és utána halkan is szól. Aztán egyszer csak meghatározhatatlan idő után megint kimegy és így tovább... Nem torzít, a hangképe egyébként mint újkorában, sosem hajtottam meg, ha hangosabban hallgattam valamit, visszavettem a mélyből. Szerintetek mi lehet? Cseréld fel a jobbost a balossal, azzal sok mindent ki lehet zárni. Nekem mostanában volt, hogy víz miatt oxidálódott és 11 ohmos volt a 6 helyett és ezért csak nagyon halkan szólt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pyte Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Sziasztok, Volt már valakinek olyan gondja, hogy a bal oldali ajtóba épített hangszóró kisebb hangerőn elhallgat? Ha felcsavarom a hangerőt, visszajön és utána halkan is szól. Aztán egyszer csak meghatározhatatlan idő után megint kimegy és így tovább... Nem torzít, a hangképe egyébként mint újkorában, sosem hajtottam meg, ha hangosabban hallgattam valamit, visszavettem a mélyből. Szerintetek mi lehet? Nekem sepciel a litze (stekker és a tekercs közötti vezeték) volt megtörve. Nekem is ez volt baj hol szólt hol nem, néha halkan, néha jól, stb tsb .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nekem sepciel a litze (stekker és a tekercs közötti vezeték) volt megtörve. Nekem is ez volt baj hol szólt hol nem, néha halkan, néha jól, stb tsb .. OK, köszi a hozzászólásokat, jövő héten leállítom a vasat lánccserére meg önindító pucolásra, akkor hozzácsapom a hangszóró kiszedést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts