Hic Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 egy régebbi auto bild-ben volt valami a búra "polírozásról". már nem tudom pontosan mivel csinálták,de létezik a dolog,ez a lényeg. :) Nekem az nem tecc, hogy jó lenne tudni, miért "barnult be" a refi. A polírozás csak a búra felső rétegét érinti - ha valamilyen anyag mélyebben belemart, esetleg maga a műanyag elöregedett, vagy neadjisten a belső felén van a bibi, akkor hiába polírozod..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 én a búra mattulásának "javítását" mondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 én a búra mattulásának "javítását" mondtam :) Vili... B) ... de Tocsinak nem ez a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 most jutott eszembe,nem lehet,hogy pl 100 wattos izzó volt betéve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 ebben van az egyik legnagyobb igazság lehet eröt veszek magamon és egyszer kimegyünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 egy régebbi auto bild-ben volt valami a búra "polírozásról". már nem tudom pontosan mivel csinálták,de létezik a dolog,ez a lényeg. :) Van olyan ismerősöm, aki a B Omega lámpáját megcsinálta, géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Van olyan ismerősöm, aki a B Omega lámpáját megcsinálta, géppel. Karcokat ki lehet szedni vele,de ha maga az anyag van "elöregedve",hát ember legyen a talpán,aki azt megint víztisztává teszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matsz Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Helló mindenkinek A tanácsotokat kérném arról hogy milyen aksit érdemes venni 1.6 16v G astrába? Gyárit vagy valami mást. A mostani 7 éves és péntek 13.-án reggel azt tapasztaltam hogy lemerült mikor melózni mentem volna. Ezt nem kéne többet eljátszani úgyhogy inkább cserélnék. A válaszokat köszelőre is csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
balint Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Sziasztok! Van egy 2001-es, 1.4-es G Astrám. Tegnap egy 60 km-es út alatt háromszor állt le alattam. A jelenség annyi volt, hogy amikor 80-90-es tempóról lassítani kellett, visszaváltottam a sebességet, és a kuplung benyomásakor a fordulat teljesen lezuhant nullára, elment az alapjárat, kigyulladt a műszerfalon minden és a motor leállt (országúton). Félregurultam vele, megálltam és újra beindítottam kb. 1 percre rá. Beindult ahogy szokott. A harmadik leállásnál már egy kicsit mintha rángatott volna lassításkor, és a kuplung benyomásakor megint fordulatszám nulla, a motor leállt. Az inditás után alig volt alapjárat, le is állt magától. Nagy gázadásra megint indult. Azóta a fordulatszám mindig leesik 500 körülre ha lassításkor benyomom a kuplungot és váltanék, de "visszapattan" 800-900-ra (néha nem sikerül a "visszapattanás" és leáll.) Van elképzeléstek mi lehet a probléma? (talán egr szelep?) Mennyi a fordulatszám alapjáraton? (nekem olyan 700-750 körül van, nem kevés az?) Segítsetek ha tudtok, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Helló mindenkinek A tanácsotokat kérném arról hogy milyen aksit érdemes venni 1.6 16v G astrába? Gyárit vagy valami mást. A mostani 7 éves és péntek 13.-án reggel azt tapasztaltam hogy lemerült mikor melózni mentem volna. Ezt nem kéne többet eljátszani úgyhogy inkább cserélnék. A válaszokat köszelőre is csáó 55Ah-s a gyári ajánlás. sok márka van forgalomban,én nemrég Banner PowerBullt vettem. a Boschról lebeszéltek,a sok nonameben meg hosszú távon nem bízok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Exide-et vegyél. Nekem két Banner power bullom is volt, de nem jött be. Mind a kettő idejekorán elhalt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Hi! Akksi témában, minnél nagyobb ah annál jobb.... ergó tovább bírja. Kérdésem: néha ismétlem néha, valami nyöszörgés szerű dolgo hallatszik az utastérben a motortér felől. Olyan érdekes nyöszörgés, de nem mindig csak néha napján hallatszik, foggalmam sincs mi lehet, mintha egy lendkerekes autót tologatnának, vagy mintha a kilóméteróra spirál nyöszörögne. leggtöbbször hátramenetnél jön elő..... mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Érdekes műszaki jellegű kérdésem lenne. 2002-es Caravan-om hátul dobfékes. Lehetséges-e valamilyen úton módon átalakítani tárcsafékessé? Már néztem a felfogatását a dobféknek, 4 csavar fogja. Elképzelhető ama egyszerű képlet, hogy lecsavarozzák ezt a dobféket, és a helyére csavarják a tárcsaféket? THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 polírozás-téma: mia veteráncuccainkat (lámpák) szoktuk polírozni, ha nagíon nincs más helyette, de sose lesz olyan szép, mint az eredeti. Mi fogkrémmel csináltuk,olyannal, aminek viszonylag nagy szemcséi vannak. akksi: nekem is Banner van, tavasszal vettem.... alapjárat: nekem 800 körül van (1999 G Caravan 1.6 16V) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Érdekes műszaki jellegű kérdésem lenne. 2002-es Caravan-om hátul dobfékes. Lehetséges-e valamilyen úton módon átalakítani tárcsafékessé? Már néztem a felfogatását a dobféknek, 4 csavar fogja. Elképzelhető ama egyszerű képlet, hogy lecsavarozzák ezt a dobféket, és a helyére csavarják a tárcsaféket? THX! Meg lehet csinálni, ismerek is olyat akinek csinálták már: astra1.6. Neki asszem H astra hátsó tárcsafékek lettek betéve... De Rastalos is gondolkozott már a tárcsásításon és utánajárt picit a témának. Keresd meg őket vagy esetleg még uhuhu-t, illetve talán még a technika/általános műszaki problémák/fék topicban keresgélj egy kicsit. Asszem ott is volt már ilyesmiről szó, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bagibetyar Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Sziasztok! Friss használtautó tulajdonosként kérdezem, hogy a 2,5 éves Astrámon kell-e érdemes-e vezérműszíjat cseréltetni. Óra szerint 77000 km van benne. Magyarországi. Kereskedésben vettem. Ja és 1,7 CDTI. És amúgy mennyi az előírt csere intervallum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Sziasztok! Friss használtautó tulajdonosként kérdezem, hogy a 2,5 éves Astrámon kell-e érdemes-e vezérműszíjat cseréltetni. Óra szerint 77000 km van benne. Magyarországi. Kereskedésben vettem. Ja és 1,7 CDTI. És amúgy mennyi az előírt csere intervallum? Ha jól emlékszem 120.000km. Ha megbízhatónak tartod a kilométert szerintem ne cseréld ki. Amúgy 2,5 éves autónál 77ekm szerintem reális, de amit leírtál, abból az is következhet, hogy ezt mind te raktad bele... Ha kizárólag városban, rövid utakra használod (amit a futásteljesítmény alapján kétlek) esetleg kicseréltetheted. Láttam már olyan autót, aminek fenti körülmények között az eredeti 120 helyett 3év/60 volt az ajánlás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Sziasztok! Friss használtautó tulajdonosként kérdezem, hogy a 2,5 éves Astrámon kell-e érdemes-e vezérműszíjat cseréltetni. Óra szerint 77000 km van benne. Magyarországi. Kereskedésben vettem. Ja és 1,7 CDTI. És amúgy mennyi az előírt csere intervallum? Hali. Szerintem használt ótó vétel után első lépés a szíj-szűrők-olaj csere. A mutatott km pedig sajna lehet csalóka is... Üdv a füstölgők között... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Hali. Szerintem használt ótó vétel után első lépés a szíj-szűrők-olaj csere. A mutatott km pedig sajna lehet csalóka is... Üdv a füstölgők között... :) B) Plusz feszítő és húzógörgők :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Bocs. kimaradt az STB..... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 A bordásszíjat illik 60e km-ként cserélni, a feszítővel, vezetővel és vízpumpával együtt. Hiába írják 120-ra. Az csak a marketing, hogy olcsó fenntartásúnak tudják beállítani. Anno amikor a brava-mban 83e-nél elszakadt a szíj (annál is 120-ra volt írva az első csere), a szervízben közölték, hogy mivel itt csak szavatosság áll fenn (apróbetű...), a szíjat cserélik ingyen, a motorgenerál pedig az én kasszámat terheli. Akkoriban gondolkodtunk peres eljáráson, de az ügyvéd mondta hogy esélytelenek vagyunk. Anno utánanéztem, és a gyártónál 60e-t mondtak a szíjra, arra, amire a fiatosok 120-at. Ugyanez van most opelnél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 A bordásszíjat illik 60e km-ként cserélni, a feszítővel, vezetővel és vízpumpával együtt. Hiába írják 120-ra. Az csak a marketing, hogy olcsó fenntartásúnak tudják beállítani. Anno amikor a brava-mban 83e-nél elszakadt a szíj (annál is 120-ra volt írva az első csere), a szervízben közölték, hogy mivel itt csak szavatosság áll fenn (apróbetű...), a szíjat cserélik ingyen, a motorgenerál pedig az én kasszámat terheli. Akkoriban gondolkodtunk peres eljáráson, de az ügyvéd mondta hogy esélytelenek vagyunk. Anno utánanéztem, és a gyártónál 60e-t mondtak a szíjra, arra, amire a fiatosok 120-at. Ugyanez van most opelnél is. Hogy a 35E-es olajcseréről ne is beszéljünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 A bordásszíjat illik 60e km-ként cserélni, a feszítővel, vezetővel és vízpumpával együtt. Hiába írják 120-ra. Az csak a marketing, hogy olcsó fenntartásúnak tudják beállítani. Anno amikor a brava-mban 83e-nél elszakadt a szíj (annál is 120-ra volt írva az első csere), a szervízben közölték, hogy mivel itt csak szavatosság áll fenn (apróbetű...), a szíjat cserélik ingyen, a motorgenerál pedig az én kasszámat terheli. Akkoriban gondolkodtunk peres eljáráson, de az ügyvéd mondta hogy esélytelenek vagyunk. Anno utánanéztem, és a gyártónál 60e-t mondtak a szíjra, arra, amire a fiatosok 120-at. Ugyanez van most opelnél is. ha y17tdl akkor nem beszélhetünk vizpumpacseréröl mert nem esik bele a hajtásba a vizpumpa .Viszont szeretném megtudni hogy az természetes dolog -e hogy az oilnyom.jelzölámpa kb 4-5 mp mulva alszik el az inditás után akár hidegen akár melegen ha hosszabb ideig áll az auto y17dtl-mot .lenne szó? isuzu a drága . köszi a választ........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 ha y17tdl akkor nem beszélhetünk vizpumpacseréröl mert nem esik bele a hajtásba a vizpumpa .Viszont szeretném megtudni hogy az természetes dolog -e hogy az oilnyom.jelzölámpa kb 4-5 mp mulva alszik el az inditás után akár hidegen akár melegen ha hosszabb ideig áll az auto y17dtl-mot .lenne szó? isuzu a drága . köszi a választ........... Nekem sem egy kapkodó idegbeteg az olajlámpa.... de eddig másoktól is azt hallottam, hogy ez még normális. A vezérműszíj cserére én is írtam, hogy vannak olyan márkák, ahol a 60-es cserét ajánlják. Véletlenül pont a Stilomra gondoltam (családi kocsi), amiben most volt cserélve az egész hóbelevanc.... (65ekm) A Fiatnál valóban 3év/60ekm az ajánlás, bár 120ekm a kötelező csereintervallum. De speciel az én autómban 123700-nál cserélték, 3.5 évesen, és nem volt addig sem gond vele. Persze ilyen alapon lehet, hogy csak szerencsém volt. Annyira azért nem drága a csere (kb. 50-60 lehet), hogy a lelkiismeret megnyugtatására ne lehessen elvégezni. Egyébként én is 10 ezrenként cserélem az olajat, akármit mondanak az okosok. Ja, Gabi, nem kötekedés, de a bordásszíj, az hivatalosan a "bordás ékszíj" amin hosszanti bordák vannak. A vezérműszíj prózai neve fogasszíj, ha már így nyelvészkedhetek egy kicsit :) (info: ma este kész vagyok a forrasztós penzummal, még a kábelek rákerülnek, teszt, és viszem csütörtökön a Lurdyhoz B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ja, Gabi, nem kötekedés, de a bordásszíj, az hivatalosan a "bordás ékszíj" amin hosszanti bordák vannak. A vezérműszíj prózai neve fogasszíj, ha már így nyelvészkedhetek egy kicsit :omg: (info: ma este kész vagyok a forrasztós penzummal, még a kábelek rákerülnek, teszt, és viszem csütörtökön a Lurdyhoz :o ) Alkalmazkodom a köznyelvhez, így a vezérműszíj a bordásszíj, a hosszanti bordás meg a hosszanti bordás szíj B) Oks, akkor Lurdynál találkozunk. Mennyi szegmens lett összerakva? Azt el is felejtettem mondani, hogy azért ne csinálj sok plusz szegmenst, mert kell még led a tizedespontokhoz :) Remélem még lesz annyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts