Mc-elek Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 kolléga ezt villogta ki, szerintetek csere v manipulálható? P0141=Lambdaszonda-fűtő áramkör (Bank 1. szonda 2) funkció-rendellenesség ez így csak fél info... P0141 ből négy fajta hiba van. Lambda-szonda fűtőáramkör alacsony feszültség (1 hengersor 2 érzékelő) Lambda-szonda fűtőáramkör magas feszültség (1 hengersor 2 érzékelő) O2 érzékelő fűtés áramkör hiba (1. hengersor, 2-es érzékelő) O2 érzékelő fűtőáramkör nincs a névleges tartományban (1. hengersor, 2. érzékelő) Szerintem gépet neki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiskókusz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lemerült az elem a slusszkulcsban azt csak márkaszervizben lehet cserélni vagy otthon Én is kicserélhetem mindenféle gond nélkül? Üdv.: Kókusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha lemerült az elem a slusszkulcsban azt csak márkaszervizben lehet cserélni vagy otthon Én is kicserélhetem mindenféle gond nélkül? Üdv.: Kókusz szia ki tudod cserélni kulcs hátulján van egy kis rés, ott egy csavarhúzóval picit megfeszíted és úgy szét tudod húzni a kulcsot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiskókusz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 szia ki tudod cserélni kulcs hátulján van egy kis rés, ott egy csavarhúzóval picit megfeszíted és úgy szét tudod húzni a kulcsot Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 szia ki tudod cserélni kulcs hátulján van egy kis rés, ott egy csavarhúzóval picit megfeszíted és úgy szét tudod húzni a kulcsot Óvatosan az elem kivételével nehogy kiszakadjon a panelból az elemtartó. De amúgy kis kézügyességgel simán megoldható CR2032 kell bele :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiskókusz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Óvatosan az elem kivételével nehogy kiszakadjon a panelból az elemtartó. De amúgy kis kézügyességgel simán megoldható CR2032 kell bele :excl: Ezer köszönet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hello! Mai nap szomorúan vettem észre, hogy fogy a hűtővizem, mégpedig egy termosztát csere óta(nem zárt rendesen, de már jó, és a kis körbe nagyobb tud lenni a nyomás...sajnos). A víz a lábtérbe jut, nedves a szőnyeg. Nem drámai, de azért mégse jó. Kb fél lityi fagyállót kellett rátöltenem. Az nagy kérdésem, hogy valaki járt-e már hasonló helyzetbe, illetve ki kell-e a fűtő radiátor cseréhez operálni a műszerfalat... vagy próbáljam meg a tömítő varázsszert a vízbe tölteni???!! Bár én ilyenekbe nagyon nem hiszek... Akad itt egy radiátor, valaki nézzen már rá hogy sn. alapján jó-e a az enyémbe? 52479236 nem biztos, hogy jó, mert angol autóból való. 2001 G astra bertone cabrio. Z18XE manual klíma kössszi SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Hello! Mai nap szomorúan vettem észre, hogy fogy a hűtővizem, mégpedig egy termosztát csere óta(nem zárt rendesen, de már jó, és a kis körbe nagyobb tud lenni a nyomás...sajnos). A víz a lábtérbe jut, nedves a szőnyeg. Nem drámai, de azért mégse jó. Kb fél lityi fagyállót kellett rátöltenem. Az nagy kérdésem, hogy valaki járt-e már hasonló helyzetbe, illetve ki kell-e a fűtő radiátor cseréhez operálni a műszerfalat... vagy próbáljam meg a tömítő varázsszert a vízbe tölteni???!! Bár én ilyenekbe nagyon nem hiszek... Akad itt egy radiátor, valaki nézzen már rá hogy sn. alapján jó-e a az enyémbe? 52479236 nem biztos, hogy jó, mert angol autóból való. 2001 G astra bertone cabrio. Z18XE manual klíma kössszi ha jot akarsz varázsszertNE!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 ls ha jót akarsz akkor fütőradiátort neeeeeee. a fütőradiátor átvezető müanyag csövei szoktak elfáradni, 99% ban az a bibis. olyan 7 ezer forint körül van az a müanyag cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mennyire bonyolult cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 nem könnyü kategória.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem te erre gondoltál: Van rajta egy fül féle bemélyedés. A rács helyrepasszítása előtt kell rárakni arra és együtt a helyére csúsztatni, majd rögzíteni. Ha a rács rögzítve van, akkor nem jön ki, csak ha feszegeted. :lol: Szóval, az előbb olvastam valakinél, hogy ha a szélvédő alatti gumi el van csúszva akkor sem folyik be mert ez fixen ott van a rács felett. Legalábbis nekem :( de a rácsot csak akkor tudod kicsavarozni, ha ezt a műa.lapot leszeded, nem? mindegy, ha lesz lehetőségem újra szétkapom. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Sziasztok! X12XE motorkódú G Astrán hol van a hűtőventit kapcsoló hőmérséklet jeladó ? A belső műszeregység se mér jól van amikor magától felmegy 100 C-ig aztán pár mp. múlva visszaáll! Mit cseréljek / nézzek át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Sziasztok! X12XE motorkódú G Astrán hol van a hűtőventit kapcsoló hőmérséklet jeladó ? A belső műszeregység se mér jól van amikor magától felmegy 100 C-ig aztán pár mp. múlva visszaáll! Mit cseréljek / nézzek át? Általában a termosztát mellet szokott közvetlenül lenni. A Z12XE ben már csak 1 jeladó van a 2 jeladós történet a régebbi inkább Xes kódú motorokra volt jellemző, illetve meg nem erősített infók szerint a bizonyos dieselekben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 És hogy teszteljem le? Általában a termosztát mellet szokott közvetlenül lenni. A Z12XE ben már csak 1 jeladó van a 2 jeladós történet a régebbi inkább Xes kódú motorokra volt jellemző, illetve meg nem erősített infók szerint a bizonyos dieselekben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolinho Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 hivatalosan csak az alvázszám tartományba tartozó autót. DE, a többit is meg kell nézni, nemrég egy 2008.12 havi autónál volt lelazulva. Nálatok megnézik az összeset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Pár napja az autó jobb eleje felől furcsa, nagyon halk kattogó hangot hallani. Annyira halk, hogy nem is tudom mióta szólhat, csak most ugye reggelente a hűvös miatt felhúzott ablakokkal gurulok a frissen aszfaltozott Andor utcán, így minden neszt jobban hallani. Olyan a hang, mintha egy nagyon apró kavics lenne beszorulva a jobb első gumiba és az kattogna minden fordulatnál. Viszont nem sebességfüggő, mert minden tempónál ugyanolyan ütemben kattog. Ráadásul lámpához gurulva, amikor az autó sebessége kb. 10 km/h alá esik, akkor a hang egyszer csak megszűnik. Próbáltam kinyomott kuplunggal és váltót üresbe téve is, de a helyzet ugyanaz. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi a manó lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Pár napja az autó jobb eleje felől furcsa, nagyon halk kattogó hangot hallani. Annyira halk, hogy nem is tudom mióta szólhat, csak most ugye reggelente a hűvös miatt felhúzott ablakokkal gurulok a frissen aszfaltozott Andor utcán, így minden neszt jobban hallani. Olyan a hang, mintha egy nagyon apró kavics lenne beszorulva a jobb első gumiba és az kattogna minden fordulatnál. Viszont nem sebességfüggő, mert minden tempónál ugyanolyan ütemben kattog. Ráadásul lámpához gurulva, amikor az autó sebessége kb. 10 km/h alá esik, akkor a hang egyszer csak megszűnik. Próbáltam kinyomott kuplunggal és váltót üresbe téve is, de a helyzet ugyanaz. Találkozott már valaki hasonlóval? Mi a manó lehet ez? Külső, belső levegő választó csappantyúnak vagy mi a manónak van eltörve a tengelye és az állító motor folyamatosan forog???! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Külső, belső levegő választó csappantyúnak vagy mi a manónak van eltörve a tengelye és az állító motor folyamatosan forog???! Azt álló autónál is lehetne hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Külső, belső levegő választó csappantyúnak vagy mi a manónak van eltörve a tengelye és az állító motor folyamatosan forog???! Azt álló autónál is lehetne hallani. Jogos,azt álló helyzetben is hallatszik,de én azért rálesnék.Csak a kesztyűtartót kell kivenni és már látszik és hallatszik is,hogy onnan jön-e a hang! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jogos,azt álló helyzetben is hallatszik,de én azért rálesnék.Csak a kesztyűtartót kell kivenni és már látszik és hallatszik is,hogy onnan jön-e a hang! Ja-ja könnyen megnézhető a dolog, csak 4 csavar!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ja-ja könnyen megnézhető a dolog, csak 4 csavar!! 6 csavar :excl: de ha átkapcsolja a belső-külső váltót, akkor átfordulás közben nem kellene hallani (kivéve, ha teljesen ßarrá van törve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ufonauta Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jogos,azt álló helyzetben is hallatszik,de én azért rálesnék.Csak a kesztyűtartót kell kivenni és már látszik és hallatszik is,hogy onnan jön-e a hang! Meghallgattam oly módszerrel. hogy ráadtam a gyújtást, majd kapcsolgattam a belső levegő keringetés kapcsolóját. Csak addig zúg, amíg egyik végállásból a másikba átmegy, aztán csendben van. Ráadásul amióta megvan az autó én nem használtam azt a kapcsolót. Állandóan külső levegőre van kapcsolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Meghallgattam oly módszerrel. hogy ráadtam a gyújtást, majd kapcsolgattam a belső levegő keringetés kapcsolóját. Csak addig zúg, amíg egyik végállásból a másikba átmegy, aztán csendben van. Ráadásul amióta megvan az autó én nem használtam azt a kapcsolót. Állandóan külső levegőre van kapcsolva. Nekem is van hasonló hang.. ~1800-as fordulatnál jelentkezik és ~2000-2100-ig hallani. A fordulat emelkedésével nekem sem változik a hang intenzitása. Vezérlésem 1 éves (~12.000km). A hangot a légszűrőház tetején lévő kis henger alakú csatlakozó adja ki. Nem tudom, hogy mi a szerepe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 6 csavar :( de ha átkapcsolja a belső-külső váltót, akkor átfordulás közben nem kellene hallani (kivéve, ha teljesen ßarrá van törve) Legyen 6! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts