bzsoltee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Nekem kb 11 e volt márkakereskedésben. Viszont nem értem ezt az acél sín dolgot, a szélvédő alatt és a széterelő fölötti gumi elem megközelítőleg t alakú a gumiba sütve egy fém feszítőelemmel a műanyag szélterelőre csak ráfekszik meg a szélvédőre is. Ez egy u alakú vájatba kell gyengéden de határozottan beleütni, ez a vájat a kaszni szerves része ha ez elrohadt az nagy gáz mert lakatos kell hozzá. Igen, az acélsín alatt az U alakú acél feszítőelemet értettem. Én megmondom őszintén 5500ért vettem, egy srác hozta be egy németországi márkakereskedésből... :o Nem a kasztni része rohadt el, hanem ennek az elemnek az acél feszítőeleme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 ..ezt nem értem.. :o Én erre a gumi csíkra gondoltam a szélvédő alján, amire szerintem bzsoltee cartárs is. Nekem két oldalt jött fel.. tél előtt jó lenne cserélni.. Ííííígy van, én is erre a csíkra gondoltam. Nem tudom mi a pontos neve, de valaki azt mondta, hogy "szélvédő alsó élvédő gumicsík"... Nekem az egyik oldalon kb. 60centire, a másikon csak 20centire jött fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ezt én is akarom cserélni, de konkrét lépéseket még nem tettem az ügy érdekében... Cikkszámot és árat tudsz mondani?? Köszi! Lecso Cikkszám: GM# 90560029. Az ára ahogy elnézem attól függ honnan veszed, 5-11ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ííííígy van, én is erre a csíkra gondoltam. Nem tudom mi a pontos neve, de valaki azt mondta, hogy "szélvédő alsó élvédő gumicsík"... Nekem az egyik oldalon kb. 60centire, a másikon csak 20centire jött fel :o Nekem jobb oldalon kb.6-7 centire,nem lehet leragasztani azt valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Nekem jobb oldalon kb.6-7 centire,nem lehet leragasztani azt valamivel? Üvegre gumit? De, simán lehet. Én is ezt csináltam volna, ha nem lett volna ilyen rossz állapotban az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 A külső levegő bemenet felett lévő műanyag lap csak úgy oda van hajítva vagy csak én voltam figyelmetlen mikor visszaraktam hogy valamibe meg kéne akadnia? kép Lecsótol kölcsönvéve :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 A külső levegő bemenet felett lévő műanyag lap csak úgy oda van hajítva vagy csak én voltam figyelmetlen mikor visszaraktam hogy valamibe meg kéne akadnia? kép Lecsótol kölcsönvéve :o 5 rögzítési pontja van, a képen látszik is az 5db acéllapka, amikben ki van vágva a négyszög-profil. Ezekbe kell belepattintani a műanyag elemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 A külső levegő bemenet felett lévő műanyag lap csak úgy oda van hajítva vagy csak én voltam figyelmetlen mikor visszaraktam hogy valamibe meg kéne akadnia? kép Lecsótol kölcsönvéve :o Szerintem te erre gondoltál: Van rajta egy fül féle bemélyedés. A rács helyrepasszítása előtt kell rárakni arra és együtt a helyére csúsztatni, majd rögzíteni. Ha a rács rögzítve van, akkor nem jön ki, csak ha feszegeted. :) Szóval, az előbb olvastam valakinél, hogy ha a szélvédő alatti gumi el van csúszva akkor sem folyik be mert ez fixen ott van a rács felett. Legalábbis nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 jah és még mielőtt valaki azt gondolná, minden válasz előtt gyorsan kifutok a kocsihoz a fotoapparáttal az téved :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 jah és még mielőtt valaki azt gondolná, minden válasz előtt gyorsan kifutok a kocsihoz a fotoapparáttal az téved :D Szegény Kuma, már meg sem mer szólalni melletted. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
kugli Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok, Nyáron vásároltam G Astrát, eleddig semmi problémám nem volt vele. Ma vettem észre rajta furcsaságot, mégpedig alapjáraton 1200 körül szokott lenni a fordulat, most viszont 800-ra esik. Gondot okoz ez? Előre is köszi a válaszotokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
yaya Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Üdv! Nekem is előjött az astrám-nál egy hibajelenség. Az autó jobb eleje felől valamilyen kopogó hang hallatszik amikor döcögős, kátyús úton haladok az autóval.Mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok, Nyáron vásároltam G Astrát, eleddig semmi problémám nem volt vele. Ma vettem észre rajta furcsaságot, mégpedig alapjáraton 1200 körül szokott lenni a fordulat, most viszont 800-ra esik. Gondot okoz ez? Előre is köszi a válaszotokat Nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Üdv! Nekem is előjött az astrám-nál egy hibajelenség. Az autó jobb eleje felől valamilyen kopogó hang hallatszik amikor döcögős, kátyús úton haladok az autóval.Mi lehet a probléma? Ezt kell cserélni: stabkar De ne a vateráról vedd Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Üdv! Nekem is előjött az astrám-nál egy hibajelenség. Az autó jobb eleje felől valamilyen kopogó hang hallatszik amikor döcögős, kátyús úton haladok az autóval.Mi lehet a probléma? szia toronycsapágy esetleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 vagy a stabilizátort a bölcsőhöz hozzákötő szilent. ha télen nyikorog a futómű akkor még az is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok, Nyáron vásároltam G Astrát, eleddig semmi problémám nem volt vele. Ma vettem észre rajta furcsaságot, mégpedig alapjáraton 1200 körül szokott lenni a fordulat, most viszont 800-ra esik. Gondot okoz ez? Előre is köszi a válaszotokat Alapjárat 1200,az nagyon sok.A 800 az jó! Üdv! Nekem is előjött az astrám-nál egy hibajelenség. Az autó jobb eleje felől valamilyen kopogó hang hallatszik amikor döcögős, kátyús úton haladok az autóval.Mi lehet a probléma? Kutyacsont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Sziasztok, Nyáron vásároltam G Astrát, eleddig semmi problémám nem volt vele. Ma vettem észre rajta furcsaságot, mégpedig alapjáraton 1200 körül szokott lenni a fordulat, most viszont 800-ra esik. Gondot okoz ez? Előre is köszi a válaszotokat 1200 magas, a 800 körül jó. Nekem indításkor 1000, de 1-2 percen belül lemegy 750-re és tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 1200 magas, a 800 körül jó. Nekem indításkor 1000, de 1-2 percen belül lemegy 750-re és tartja. Nekem is hidegindításkor ~1100-1200 (hidegebb időben), de aztán lemegy 750-800-ra. Szerintem nálad ez a jelenség normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Sziasztok, Nyáron vásároltam G Astrát, eleddig semmi problémám nem volt vele. Ma vettem észre rajta furcsaságot, mégpedig alapjáraton 1200 körül szokott lenni a fordulat, most viszont 800-ra esik. Gondot okoz ez? Előre is köszi a válaszotokat Nekem is hidegindításkor ~1100-1200 (hidegebb időben), de aztán lemegy 750-800-ra. Szerintem nálad ez a jelenség normális. Akkor lehet ,hogy rosszul fogalmazott.Mert azt írta,hogy:alapjáraton 1200 a fordulat. Lehet arra gondolt,hogy hidegen 1200,csak nem így fogalmazta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Üdv! Nekem is előjött az astrám-nál egy hibajelenség. Az autó jobb eleje felől valamilyen kopogó hang hallatszik amikor döcögős, kátyús úton haladok az autóval.Mi lehet a probléma? Mindent végig kell nézni. Lehet bármelyik szilent, kutyacsont, gömbcsukló. Nálam mindent végigrángattunk és semmi nem lógott, zörgött. Mégis dübörgött az úthibákon. Kiderült, hogy a toronycsapágy szilentek voltak megtömörödve. Semmi nem látszott a régieken, csak az, hogy az újak 3-4 mm-el magasabbak és rugalmasabbnak tűntek. Csere óta (cseréltük egy úttal a csapágyakat is) teljesen csendben van a futó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Mindent végig kell nézni. Lehet bármelyik szilent, kutyacsont, gömbcsukló. Nálam mindent végigrángattunk és semmi nem lógott, zörgött. Mégis dübörgött az úthibákon. Kiderült, hogy a toronycsapágy szilentek voltak megtömörödve. Semmi nem látszott a régieken, csak az, hogy az újak 3-4 mm-el magasabbak és rugalmasabbnak tűntek. Csere óta (cseréltük egy úttal a csapágyakat is) teljesen csendben van a futó. Költsége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Költsége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Költsége? Gyári alkatrészekkel, munkadíjjal 33e összköltség,a már korábban említett helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 kolléga ezt villogta ki, szerintetek csere v manipulálható? P0141=Lambdaszonda-fűtő áramkör (Bank 1. szonda 2) funkció-rendellenesség z16xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts