lacika1000 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet már elfáradt a feszítőd és nem tudja hidegen kellően megfeszíteni? De a szíj is lehet rideg. Én így tél előtt mindig adok neki egy kis fabulon kézkrémet és szépen lecsendesedik. Nem csúszik tőle, de lágyabbá teszi. Köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sziasztok írtátok a vezérműtengely törést,a meglazult vagy nem jól meghúzott csavarok miatt,arra gondoltam,hogy a főtengelyt,és a hajtókarokat is csavarok fogják,akkor az is meglazulhat,vagy gyárilag nem megfelelően húzták meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Szerintetek mi lehet az generátor szíjjal mostanában amióta hidegek a reggelek azóta az első reggeli indításnál megcsúszik az ékszíj utána napközben már nem, ezt onnan gondolom hogy amikor megcsúszik akkor hangja van de utána már nincs hangja. :) Lehet, hogy éjjel a párás-ködös levegőből finom vakrozsda alakul ki az ékszíjtárcsán, aztán pár fodulat után lekopik és elcsendesedik. Ilyen időben a fékek is megnyikkanhatnak az első fékezéskor emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sziasztok írtátok a vezérműtengely törést,a meglazult vagy nem jól meghúzott csavarok miatt,arra gondoltam,hogy a főtengelyt,és a hajtókarokat is csavarok fogják,akkor az is meglazulhat,vagy gyárilag nem megfelelően húzták meg. Ennyire azért ne legyél bizalmatlan. Mégse falusi szekérgyár az Opel, most kicsúszott neki egy rossz széria ezzel a gonddal, el is sumákolták egy ideig, de azért nem fog széthullani minden csavarkötés (remélem :) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ennyire azért ne legyél bizalmatlan. Mégse falusi szekérgyár az Opel, most kicsúszott neki egy rossz széria ezzel a gonddal, el is sumákolták egy ideig, de azért nem fog széthullani minden csavarkötés (remélem :) ). Szia nem parázom ezen,csak egy gondolat volt,részemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 meg a kereket iscsavar fogja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 meg a kereket iscsavar fogja <_< baszus ma délután nekiálltam átrakni a téli kerekeket a jobb hátsó alut konkrétan le kellett vésni úgy rágyógyult... 1.5 órát szoptunk sose volt még ilyen :D szóval nemis az fogja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 baszus ma délután nekiálltam átrakni a téli kerekeket a jobb hátsó alut konkrétan le kellett vésni úgy rágyógyult... 1.5 órát szoptunk sose volt még ilyen :D szóval nemis az fogja :) Hanem a sár tartja össze! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Háát igen... Azért mindenképp kívácsi leszek 1-2 konkrét esetre is majd. Remélem megírjátok bele ám... Freeze: szvsz ha egyszer kijön hivatalosan (mert ugye még nem az), és megjelentél a meghúzáson a szakszervizben (dokumentálva), na majd utána reklamálhatsz, ha tört a tengelyed... utólag nem hiszem, hogy bármit tehetek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Gotthárdon a Z16XEP-t gyártották Vajon ezt a lazulós motort Magyarországon gyártották,Szentgotthárdon? Honnan lehet ezt tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A baj az, hogy kezdjük elfelejteni: Az erkölcs alkotja a jogot és nem fordítva! /OFFNa, többek között az ilyenek miatt kell hánynom a jogtól... Igazság, etikus hozzáállás, objektivitás, hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ha már mindenhez van képen :) Mai játékom: Szőnyeg ki+kerék csere :D (magyar,olasz játék film ,képekben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 hogy az ablak létyómérővel mi lett??? nem is értem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Tettszik pirosban az Astra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ha már mindenhez van képen :) Mai játékom: Szőnyeg ki+kerék csere :D (magyar,olasz játék film ,képekben) És ezt miért tetted meg? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Némi nemű víz tocsogott a lábam alatt :) Megvan a kondenzvíz a klímából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Némi nemű víz tocsogott a lábam alatt <_< Megvan a kondenzvíz a klímából... Nekem kis páralecsapódás szokott ott lenni hideg időben. Ölég bevállalós vagy, hogy így széjjelkaptad. 1 napod ráment? Legalább nem a hűtővizedtől vettél lábfürdőt, így még mindig jobb :) Tényleg sokképű vagy :D A gumicserét én is szépen megejtettem, kerékcsavarok zsírozva, hmmm, fincsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nekem kis páralecsapódás szokott ott lenni hideg időben. Ölég bevállalós vagy, hogy így széjjelkaptad. 1 napod ráment? Legalább nem a hűtővizedtől vettél lábfürdőt, így még mindig jobb :D Tényleg sokképű vagy <_< A gumicserét én is szépen megejtettem, kerékcsavarok zsírozva, hmmm, fincsi hát egy jó pár órás mulatság..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 És ezt miért tetted meg? :) ...A szponzori szerződésből kifolyólag a narancssárga szerszámosdobozt fel kell tüntetni pár képen. :D Egyébként tényleg nem egy lusta gyerek Elek mesterünk. Utánajárt rendesen a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát egy jó pár órás mulatság..... :) Alulról a 3. képen mik azok a barnás csíkok? már rozsda? vagy csak elszíneződés? És azóta összeraktad már, vagy így hagytad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alulról a 3. képen mik azok a barnás csíkok? már rozsda? vagy csak elszíneződés? És azóta összeraktad már, vagy így hagytad? :) valami betét oda van ragasztva és azon a festék így néz ki....én is megrémültem először ,de semmi gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 valami betét oda van ragasztva és azon a festék így néz ki....én is megrémültem először ,de semmi gond <_< Akkor jó :D Mármint nem az, hogy megrémültél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 ...A szponzori szerződésből kifolyólag a narancssárga szerszámosdobozt fel kell tüntetni pár képen. :D Egyébként tényleg nem egy lusta gyerek Elek mesterünk. Utánajárt rendesen a dolognak. hát persze :) Hát nem viccelek.....ha valamit elkezdek azt addig nem hagyom abba míg kész nincs <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát persze :) Hát nem viccelek.....ha valamit elkezdek azt addig nem hagyom abba míg kész nincs <_< Nem maradt ki pár csavar mikor összeraktad?Te biztos szereted kirakósjátékokat is! :D Bírom az ilyen fazonokat,nekem is van itt egy ilyen mekelek haverom.Ő olyat csinált régebben(80-as évek vége 90-es eleje),hogy mikor megbeszéltük kinek a kocsijával megyünk este Disco-ba(most úgy mondják:party)és rá esett a sor akkor délután nekifogott hengerfejet/tömítést cserélni a Dacia-n és mikor megrőkönyödve néztük a szétborított kocsit nyugodtan mondta,hogy:mit izgultok,mire menni kell kész lesz!És mindig kész lett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Nem maradt ki pár csavar mikor összeraktad?Te biztos szereted kirakósjátékokat is! <_< Nem maradt ki :) én szeretem az ilyen mókákat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts