Yaki1981 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ez így bőven elég. Mehet a gáz+fék+gyújtás módszer. OK, köszi!! Akkor: 1. Gáz+Fék benyom 2. Gyújtást ráad 3. Számol Ez a jó sorrend? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 OK, köszi!! Akkor: 1. Gáz+Fék benyom 2. Gyújtást ráad 3. Számol Ez a jó sorrend? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yaki1981 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Igen. Elvégeztem. Most vagy én vagyok nagyon láma :), vagy valami nem jó. A szerviz lámpa nekem folyamatosan villog, kb. másodpercenként egyet. Olyan 2900 villogás után abbahagytam. Más. Azt mondja a "szaki", hogy szerinte nem a relé a hibás, hanem valamilyen más oka van. Kössem össze a 85 és 86-os pólust, és ha elindul, akkor nem a relé a rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szia! Előbb valakitől kérj kölcsön szerintem mielőtt megvennéd! Én megvettem és nem az volt a baj :), Gyertyát is vettem, azzal is sz@r volt, :D Köszi, igyekszem alaposan körüljárni a dolgot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Elvégeztem. Most vagy én vagyok nagyon láma :), vagy valami nem jó. A szerviz lámpa nekem folyamatosan villog, kb. másodpercenként egyet. Olyan 2900 villogás után abbahagytam. Más. Azt mondja a "szaki", hogy szerinte nem a relé a hibás, hanem valamilyen más oka van. Kössem össze a 85 és 86-os pólust, és ha elindul, akkor nem a relé a rossz. Ha csak villog a sárga akkor az ugye azt jelzi,hogy nincs tárolt hibakód! Ez azonban azért is lehet ,hogy mivel régóta áll a kocsi és lehet az akksisarok le van véve róla hosszabb időre ,ilyenkor törlődnek a hibakódok! Szerintem , mivel ez eléggé komplikált probléma,nem biztos,hogy így távgyógyítással meg tudjuk mi oldani,szóval javasolnám,hogy: Próbáld meg az egész kálváriát összeszedni, leírni egy üzenetben(a videóval együtt) és itt a fórumon küld el privát üzenetben Wessz-nek,aki biztos fog valahogy segíteni! Legalábbis én most így gondolom,hogy ez lenne a legjobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yaki1981 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Ha csak villog a sárga akkor az ugye azt jelzi,hogy nincs tárolt hibakód! Ez azonban azért is lehet ,hogy mivel régóta áll a kocsi és lehet az akksisarok le van véve róla hosszabb időre ,ilyenkor törlődnek a hibakódok! Szerintem , mivel ez eléggé komplikált probléma,nem biztos,hogy így távgyógyítással meg tudjuk mi oldani,szóval javasolnám,hogy: Próbáld meg az egész kálváriát összeszedni, leírni egy üzenetben(a videóval együtt) és itt a fórumon küld el privát üzenetben Wessz-nek,aki biztos fog valahogy segíteni! Legalábbis én most így gondolom,hogy ez lenne a legjobb! Köszi a választ. Akkor ülhettem volna ott napokig is, számolva a villogásokat. :) Az akksi dologban igazad van, tényleg le lett véve. Felveszem a kapcsolatot Wessz-el, a napokban, de lehet, hogy begurulok egy ellenőrzésre, ha elindul a kocsi, és megint sz@rakodni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Köszi a választ. Akkor ülhettem volna ott napokig is, számolva a villogásokat. :) Az akksi dologban igazad van, tényleg le lett véve. Felveszem a kapcsolatot Wessz-el, a napokban, de lehet, hogy begurulok egy ellenőrzésre, ha elindul a kocsi, és megint sz@rakodni fog. Azóta olvasgattam mindenfelé ilyen jellegű hibákról ,mint a tied és több oka is lehet: a motorvezérlőt is írják helyenként(audi,renault)vezérműtengely és egyéb jeladókat,AC pumpát,érintkezési hibákat stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yaki1981 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Azóta olvasgattam mindenfelé ilyen jellegű hibákról ,mint a tied és több oka is lehet: a motorvezérlőt is írják helyenként(audi,renault)vezérműtengely és egyéb jeladókat,AC pumpát,érintkezési hibákat stb.... Most először is megpróbálom beindítani, ha be tudom. Ha elindul, megyek vele pár kört a városban, hátha előjön ismét a hiba, és akkor kivillogtatom a hibáját. (Már ha sikerül.) szerk. Az indítás nem jött össze! :) A mellékelt videón látható a hiba. Nem vagyok egy szakértő, de gondolom az önindító a hibás.... Ha igen, mennyi kb a csere? Videó! (katt ide!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
melloyello Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok!Egy 2008-as astra 1.4-es twinport tulajdonosa vagyok!Vannak problémák vele, véleményekre lennék kiváncsi hogy mi lehet a gond.Reggel hidegen az alapjárat egyenletlen,közben ha elindulok akkor rángat.A másik gond szintén hidegen a kuplung elindulásnál úgy berezonál hogy majd szétesik az autó.Mitől van a két probléma?Még egy utolsó kérdés.Az elemet szeretném kicserélni a gyári kulcsban.Hogy tudom szétszedni?Van esetleg valami kép róla?Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Most először is megpróbálom beindítani, ha be tudom. Ha elindul, megyek vele pár kört a városban, hátha előjön ismét a hiba, és akkor kivillogtatom a hibáját. (Már ha sikerül.) szerk. Az indítás nem jött össze! :) A mellékelt videón látható a hiba. Nem vagyok egy szakértő, de gondolom az önindító a hibás.... Ha igen, mennyi kb a csere? Videó! (katt ide!) öninditó kuka, javitás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok. Belső levegőkeringetés: valóban, ha a szélvédőre van irányítva, akkor nem hajlandó belső keringésre kapcsolni. Ha másik állásban belsőre kapcsolok, akkor tényleg erősebb lesz a légáram. Köszi! ez igy müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Szia, Én is ilyesmivel küzdök! Melegen azért nem látni, hogy hol folyik el a víz, mert elpárolog a motorról. Hidegen nem folyik. Kb 1 perc alapjáraton történő működés után lehet csak látni (se több se kevesebb). :) Nálam a termosztátra csatlakoztatott vastagabb cső tövében ereszt. Egy rugós bilincs fogja a csövet és nálam már picit gyengébb. Kicseréltem egy abab bilincsre és azóta megállt a vízfogyás. Mindemellett termosztát tömítést is cseréltem ha már arra jártam. :D Még le akarom egy kicsit szigetelni, a csövet, de sziloplaszttal nem merek próbálkozni, mivel nem tudom mennyire hőálló. Esetleg van valakinek ilyen tapasztalata? menj át az astrag dizel,oldalra most irtam le 1 lehetöséget a f.á. fogyására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok!Egy 2008-as astra 1.4-es twinport tulajdonosa vagyok!Vannak problémák vele, véleményekre lennék kiváncsi hogy mi lehet a gond.Reggel hidegen az alapjárat egyenletlen,közben ha elindulok akkor rángat.A másik gond szintén hidegen a kuplung elindulásnál úgy berezonál hogy majd szétesik az autó.Mitől van a két probléma?Még egy utolsó kérdés.Az elemet szeretném kicserélni a gyári kulcsban.Hogy tudom szétszedni?Van esetleg valami kép róla?Előre is köszi a válaszokat! az elsőt nem tudom ,de nekem is ingadozik pár perc vissza esik1000-ről valamennyivel akkor már oké ez van nálam..szerintem nekem kuka lesz a hátsó lambda....mindegy ez az én problémám :) kuplung :vagy megszokod mert ez ilyen lesz akkor is ha kicserélteted a tárcsát benne ami miatt remeg (egy darabig jó lesz csere után aztán megint fog remegni valószínűleg ),gondolom nedves vizes időben főleg,indulj egy kicsit nagyobb gázzal. a kulcs szétszedés: a bekarikázott részbe egy csavarhúzó segítségével szét tudod szedni szerk: ha még garis akkor vidd vissza, a nundee user-nak megcsinálták a kuplungját Link to comment Megosztás: More sharing options...
fresk Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! Kaptam ma valakitol kolcson egy OBD2-es interfeszt (ElmScan 5 compact), ahogy olvastam kompatibilis kellene legyen az Astraval, tudtok valami jo szoftvert hozza, amivel minel tobb dolgot lehet muvelni? Udv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok!Egy 2008-as astra 1.4-es twinport tulajdonosa vagyok!Vannak problémák vele, véleményekre lennék kiváncsi hogy mi lehet a gond. 1. Reggel hidegen az alapjárat egyenletlen,közben ha elindulok akkor rángat. 2. A másik gond szintén hidegen a kuplung elindulásnál úgy berezonál hogy majd szétesik az autó.Mitől van a két probléma?Még egy utolsó kérdés.Az elemet szeretném kicserélni a gyári kulcsban.Hogy tudom szétszedni?Van esetleg valami kép róla?Előre is köszi a válaszokat! Szia! 1. Nekem is ilyen, ingadozik, majd 1-2 perc után beáll 750-800 f/percre. Hidegen ne tipord a gázt, kis idő múlva már nem rángat. 2. A kuplungos problémát és garanciában rendeztem márkaszervizben, elmondásuk szerint a teljes kuplungszerkezetet kinyomócsapággyal + lendkereket is cserélték. Azóta nincs hiba. 3. Megoldás Mc-elek cartárs leírásában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 az elsőt nem tudom ,de nekem is ingadozik pár perc vissza esik1000-ről valamennyivel akkor már oké ez van nálam..szerintem nekem kuka lesz a hátsó lambda....mindegy ez az én problémám <_< kuplung :vagy megszokod mert ez ilyen lesz akkor is ha kicserélteted a tárcsát benne ami miatt remeg (egy darabig jó lesz csere után aztán megint fog remegni valószínűleg ),gondolom nedves vizes időben főleg,indulj egy kicsit nagyobb gázzal. a kulcs szétszedés: a bekarikázott részbe egy csavarhúzó segítségével szét tudod szedni szerk: ha még garis akkor vidd vissza, a nundee user-nak megcsinálták a kuplungját Hogy neked mennyire remeg a kezed rajzolás közben! Hány sört ittál? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! EGR problémám van a 99-es 1.7DTL G Astrammal. Szabálytalan időközönként jelez a motorhibajelző lámpa és 2000-2500-as fordulatszám között ha gázt adok elalszik és megjön a kocsi ereje ami többek szerint is az EGR szelep nem megfelelő működésére utal. Ki lett olvasva computerrel is a hibakód és az is az EGR-t hozta ki hibásnak. Kérdésem, hogy miként lehet az EGR-t állandóan zártra állítani és kiiktatni a működését? Többen azt írták, hogy nem komplikált de a szerelőm nem tudta megoldani. Tudna valaki priviben egy konkrét leírást adni? Előre is nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fubela Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok!Egy 2008-as astra 1.4-es twinport tulajdonosa vagyok!Vannak problémák vele, véleményekre lennék kiváncsi hogy mi lehet a gond.Reggel hidegen az alapjárat egyenletlen,közben ha elindulok akkor rángat.A másik gond szintén hidegen a kuplung elindulásnál úgy berezonál hogy majd szétesik az autó.Mitől van a két probléma?Még egy utolsó kérdés.Az elemet szeretném kicserélni a gyári kulcsban.Hogy tudom szétszedni?Van esetleg valami kép róla?Előre is köszi a válaszokat! Detto ilyen gépem van (évjáratra is). A kuplungtárcsát gariban cserélték, az a középső fém "agy" lötyögött benne rendesen. Írtam róla akkor. Azóta kb. 6000 km-t mentem vele (szinte csak városban), még nem jött elő újra a rángatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! EGR problémám van a 99-es 1.7DTL G Astrammal. Szabálytalan időközönként jelez a motorhibajelző lámpa és 2000-2500-as fordulatszám között ha gázt adok elalszik és megjön a kocsi ereje ami többek szerint is az EGR szelep nem megfelelő működésére utal. Ki lett olvasva computerrel is a hibakód és az is az EGR-t hozta ki hibásnak. Kérdésem, hogy miként lehet az EGR-t állandóan zártra állítani és kiiktatni a működését? Többen azt írták, hogy nem komplikált de a szerelőm nem tudta megoldani. Tudna valaki priviben egy konkrét leírást adni? Előre is nagyon köszönöm! Én úgy tudom, hogy több helyen lehet a helyére zárólemezt kapni, és utána az ECU-t kell átprogramozni (hogy műszaki vizsgán ehhez mit szólnak, az más kérdés...). De nem biztos, hogy ez a megoldás a problémádra, mert lehet tisztítani az EGR-t és ha túl gyakran rakódik el korommal, annak valami oka van Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Én úgy tudom, hogy több helyen lehet a helyére zárólemezt kapni, és utána az ECU-t kell átprogramozni (hogy műszaki vizsgán ehhez mit szólnak, az más kérdés...). De nem biztos, hogy ez a megoldás a problémádra, mert lehet tisztítani az EGR-t és ha túl gyakran rakódik el korommal, annak valami oka van Sziasztok az olajat nem eszi,mert akkor hamarabb elromlik az EGR,állítólag az EGR-t nem érdemes tisztítani,mert csak egy darabig lesz jó,utána kezdi elölről a mókát,nekem X es a motorom,erről nem lehet leprogramozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok az olajat nem eszi,mert akkor hamarabb elromlik az EGR,állítólag az EGR-t nem érdemes tisztítani,mert csak egy darabig lesz jó,utána kezdi elölről a mókát,nekem X es a motorom,erről nem lehet leprogramozni :) Én az előző X16XEL motoros F Astrámon simán, csak egy lemezzel lezártuk az EGR-t és semmi baja nem volt utána, nem kell ott programozni semmit.Néha dob a lezárás után sárga lámpát mert időközönként rámér az EGR-re és jelzi,hogy nem talált ott semmit.De az autó utána is hibátlanul megy ,nem rángat,fullad ,prüszköl!Zöldkarin is át lehet vele menni,mert olyan sokat azért nem jelent az a kipufogógáz visszavezetés,hogy amiatt ne teljesítse a határértéket.De,ha biztosra akarsz menni legfeljebb töltesz bele valamennyi etanolt zöldkari előtt. Itt tenném rögtön hozzá,mielőtt a "házi kendácsolást ellenző és csak az új gyári alkatrészeket autóba beszerelő judea népe front" megfenyeget,hogy természetesen amennyiben a pénztárcája megengedi az embernek,akkor legjobb megoldás,ha ilyenkor vesz a dolgozó egy új EGR-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
melloyello Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 az elsőt nem tudom ,de nekem is ingadozik pár perc vissza esik1000-ről valamennyivel akkor már oké ez van nálam..szerintem nekem kuka lesz a hátsó lambda....mindegy ez az én problémám :) kuplung :vagy megszokod mert ez ilyen lesz akkor is ha kicserélteted a tárcsát benne ami miatt remeg (egy darabig jó lesz csere után aztán megint fog remegni valószínűleg ),gondolom nedves vizes időben főleg,indulj egy kicsit nagyobb gázzal. a kulcs szétszedés: a bekarikázott részbe egy csavarhúzó segítségével szét tudod szedni szerk: ha még garis akkor vidd vissza, a nundee user-nak megcsinálták a kuplungját Köszönöm a válaszokat!Nem tudom, azért idegesítő! Egy két és fél éves autónál ne legyenek már ilyen problémák.Sajna gari már nincs mert csúszik a két éves szervíz!Kicsit sok most az 50000ft kiadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Riccs Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Help Help! Opel G Astra-m van . Megtudja valaki mondani,hogy találom rajta a szervó olaj tartályt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skins Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Help Help! Opel G Astra-m van . Megtudja valaki mondani,hogy találom rajta a szervó olaj tartályt? :) A motor mögött lent, kicsit balra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! EGR problémám van a 99-es 1.7DTL G Astrammal. Szabálytalan időközönként jelez a motorhibajelző lámpa és 2000-2500-as fordulatszám között ha gázt adok elalszik és megjön a kocsi ereje ami többek szerint is az EGR szelep nem megfelelő működésére utal. Ki lett olvasva computerrel is a hibakód és az is az EGR-t hozta ki hibásnak. Kérdésem, hogy miként lehet az EGR-t állandóan zártra állítani és kiiktatni a működését? Többen azt írták, hogy nem komplikált de a szerelőm nem tudta megoldani. Tudna valaki priviben egy konkrét leírást adni? Előre is nagyon köszönöm! PÜ ment üdv. Lecso Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts