xXxGáborxXx Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Akkor mégis meg kéne nézetni azt a gyújtáskapcsolót. Létezik, hogy az okoz ilyen problémát? És lenne köze ahhoz, hogy a dátum viszont eltűnjön? Viszont ha be akarom állítani a dátumot akkor mutatja. Érdekes egy hiba... :) Az nem létezik, hogy maga a kijelző rossz? Van abban valami olyan áramkör ami okozhatja vagy csak egy szimpla kijelző az? Konkrétan ezt mutatja MINDIG. Ha beindítom, ha leállítom, ha beriasztom tehát mindig. És világít... http://kepfeltoltes.hu/view/101008/rossz_w...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hradam Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Létezik, hogy az okoz ilyen problémát? És lenne köze ahhoz, hogy a dátum viszont eltűnjön? Viszont ha be akarom állítani a dátumot akkor mutatja. Érdekes egy hiba... :) Az nem létezik, hogy maga a kijelző rossz? Van abban valami olyan áramkör ami okozhatja vagy csak egy szimpla kijelző az? Konkrétan ezt mutatja MINDIG. Ha beindítom, ha leállítom, ha beriasztom tehát mindig. És világít... http://kepfeltoltes.hu/view/101008/rossz_w...ltoltes.hu_.jpg Nálam új korától úgy működik, hogy amikor bekapcsolom a rádiót(nem gyári) az alsó sorban eltűnik a dátum kijelzése, mivel a rádió nem kommunikál a kijelzővel.Viszont a rádió bekapcsolható ha már egyszer a kulcs a gyújtáskapcsolóban legalább egy kattanásig el volt fordítva(tehát nem volt gyújtásig fordítva). ezután visszafordítva alaphelyzetbe a rádió egészen addig áram alatt van míg a kulcsot ki nem húzom a gyújtáskapcsolóból.Mikor kihúzom a kulcsot kattan egyet a kapcsoló és nincs áram a rádiónál, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyújtáskapcsolónál lehet a gond.(egyébként sem egy stabil szerkezet, már új korában sem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nálam új korától úgy működik, hogy amikor bekapcsolom a rádiót(nem gyári) az alsó sorban eltűnik a dátum kijelzése, mivel a rádió nem kommunikál a kijelzővel.Viszont a rádió bekapcsolható ha már egyszer a kulcs a gyújtáskapcsolóban legalább egy kattanásig el volt fordítva(tehát nem volt gyújtásig fordítva). ezután visszafordítva alaphelyzetbe a rádió egészen addig áram alatt van míg a kulcsot ki nem húzom a gyújtáskapcsolóból.Mikor kihúzom a kulcsot kattan egyet a kapcsoló és nincs áram a rádiónál, ezért gondoltam, hogy esetleg a gyújtáskapcsolónál lehet a gond.(egyébként sem egy stabil szerkezet, már új korában sem) Tech2-vel kéne "leprogramozni" a kijelző használatát. Gyújtás ráadására csak az óra, külső hőmérséklet, dátum jelenik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm húzd le a csatlakozót róla nehogy baj legyen... ki kell szedni a kesztyűtartót hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm húzd le a csatlakozót róla nehogy baj legyen... ki kell szedni a kesztyűtartót hozzá Lacika az egyszerűbb utat választotta. Jogosan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok, A minap új hangra lettem figyelmes a kocsin. 900-1200-as fordulaton ciripelő, kattogó hangot hallani a motor bal oldaláról (onnan ahol a vezérlés van). Komplett vezérlést 1 éve és 12000km-rel ezelőtt cseréltek rajta. Mi adhatja ki ezt a hangot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Lacika az egyszerűbb utat választotta. Jogosan. :) Akkor elég, hogy ha csak bíztosítékot szedtem ki ? Vagy húzzam le a csatlakozótt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Akkor elég, hogy ha csak bíztosítékot szedtem ki ? Vagy húzzam le a csatlakozótt is. ha tudod melyik annak a szervó motornak a biztosítéka akkor vedd ki!!! de valaki csak beírja....de annak tuti hogy nincs külön Link to comment Megosztás: More sharing options...
ralphin Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Sziasztok! Teljesen uj vagyok, esetleges bénázásokért elnézést... A problémám a következő lenne... A távkapcsolóval lenne problémám, elemet cseréltem benne felprogramozni még felprogramoztam, de egyre ritkábban működött , már abszolulte meg sem nyikkan, pedig világít a piros led.... Nem tudom mit kellene csinalni vele:S Gyári kulcsos,távirányítóról lenne szó...2001es 3 ajtós diesel ha számít! Válaszokat előre is köszönök...!! Üdv a fórumon! Mindig csak egy, a szerinted legmegfelelőbb topikba írj légyszi, úgyis mindegyiket olvassuk. Ez simán ált probléma mondjuk. Pont az előbb (tegnap-tegnapelőtt) volt erről szó, asszem az általánosban, olvasgass vissza. Summázat: általában az újraforasztást javasoltuk, illetve (mint pl nálam) a "kis papír bele, az majd megfeszíti az elemet" módszert. Ez csak első kör, mert annak a problémáját sem oldotta meg eddig, aki felvetette... De első próbának talán jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 ha tudod melyik annak a szervó motornak a biztosítéka akkor vedd ki!!! de valaki csak beírja....de annak tuti hogy nincs külön A biztositék tábla számazása szerint a 2-es biztositék 30-amperes, fűtőventillátor fütött elülső ülések.Miután kivettem nem müködik egyik levegő vezérlő gomb sem még a klima sem mükődik.Ezért szerintem így jó lesz, holnap szervíz.Remélem nem éget le a motor,mert nem szeretnék több tízezer forintot ott hagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 A biztositék tábla számazása szerint a 2-es biztositék 30-amperes, fűtőventillátor fütött elülső ülések.Miután kivettem nem müködik egyik levegő vezérlő gomb sem még a klima sem mükődik.Ezért szerintem így jó lesz, holnap szervíz.Remélem nem éget le a motor,mert nem szeretnék több tízezer forintot ott hagyni. igen az viszi az egészet.... sajna külön a kis motornak nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Hibakódokat találni valahol? Ezt is kipróbálhatom?: Corsika kartárs aláírásában van hibakód link és az is, hogy hogyan kell kivillogtatni a hibakódot. Amit Te leírtál sz szerintem nem fog működni Nálad, mert az csak bovdenes gázpedálnál él. Elektromos gázpedálnál csak tökig benyomod a féket meg a gázt, gyújtás ráad és már villog is. Szóval kezdd azzal, hogy megtudod, milyen a gázpedálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacika85 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb hány hőmérséklet érzékelő vagy hőgomba jöhet szóba ami a hidegindításnál a szivatót szabályozza? Arra az érzékelőre gondolok ami a hőmérséklet szerint küld adatokat az ECU-nak, hogy milyen legyen a keverékképzés. Mert 15 fok felett mintha sokat kapna, vagy keveset, nem tudom, elég furcsán jár ilyenkor egy ideig. 15 fok alatt nincs baj. Z14XE 2001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tech2-vel kéne "leprogramozni" a kijelző használatát. Gyújtás ráadására csak az óra, külső hőmérséklet, dátum jelenik meg. Vagy ha könnyen kivehető a fejegység,esetleg nincs ismerőse leprogramozni,akkor ingyen lehúzza az elektromos antenna kábelt a csatlakozóról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fresk Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat. Először is tölts bele megfelelő olajat. A rángatáshoz annak nemigen van köze,de kevés olajjal nem érdemes járni. A hibakódod a 4. henger felismert gyújtás kimaradás valószínű trafóhibára utalhat,jó lenne szerezni egy próbadarabot és azzal megnézni. Írd be az adataid az aláírásba(a vezérlőpulton tudod megtenni),hogy hol laksz és milyen a kocsi motorkódja úgy könyebb lesz segíteni. Üdv a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem. Astra G z16xe-nel az utobbi idoben enyhe rantgatasokat eszleltem, aztan most a napokban megjelent a motorjelzo lampa, gyorsitasnal pedig villog, kivillogtattam a hibakodot p0304-et ad, olvasgattam a forumot es lattam hogy tobb problema is fennallhat. Amit meg eszrevettem hogy eleg keves olaj volt a motorban, nem tudom hogy ennek lehet valami koze a dologhoz. Esetleg milyen sorrendben fogjak neki a hiba elharitasanak?mivel erdemes kezdeni hogy minel olcsobban megusszam az egeszet? Koszonom elore is a valaszokat. Szia! Mit jelent pontosan az elég kevés, a pálca alja beleért még az olajba? Ha villog is a lámpa az már nem jó, mielőbb meg kellene nézetni a 4-es hengered gyertyáját. Esélyes még a gyújtótrafó is, de ez már jobban zsebbenyúlós. Éreztél rajta valamilyen változást? Remegés, más egyéb hang? Milyen körülmények között használod az autót? Ha sok a városi menet, akkor el tud kokszosodni, és az is esetleg okozhat ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fresk Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szia! Mit jelent pontosan az elég kevés, a pálca alja beleért még az olajba? Ha villog is a lámpa az már nem jó, mielőbb meg kellene nézetni a 4-es hengered gyertyáját. Esélyes még a gyújtótrafó is, de ez már jobban zsebbenyúlós. Éreztél rajta valamilyen változást? Remegés, más egyéb hang? Milyen körülmények között használod az autót? Ha sok a városi menet, akkor el tud kokszosodni, és az is esetleg okozhat ilyet. A palca aljan kb. 1 mm-re ert az olaj, van szivargas a motor aljan, valoszinu ott tunt el, most utana toltottem. Csak gyorsitasnal villog a lampa es akkor eszlelheto rantgatas. Az utobbi 2-3 honapban inkabb varosban hasznaltam az autot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika1000 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valami galiba van a levegőt keringtető motorral,bekapcsoltam a belső levegő keverő gombot és elkezdet bugó hangot adni a levegőt keringtető motor.Ráadásul éget műanyag szag társult a bugó hanghoz.Rögtön lekapcsoltam és most nem merem használni, a ventilátor úgy gondolom hogy jó mert a levegőt fúja de mivel éget szag van így nem merem azt se használni.Holnap irány a szerelő,azért a biztositékot kivettem.Ha van valakinek ötlete vagy ugyanez a hiba megtörtént már valakivel kérem írja le.köszönöm Szerencsém volt nem éget le a levegőt keverő motor,azt mondta a szerelő hogy megszorult a kosztol valószínüleg, mivel ez egy száraz motor.Magyarán nincs kenése.De a kipucolás és a munkadíj így is 15.000-Ft.Kezd a hó cipőm tele lenni az ilyen hibákkal,még jó,hogy nem ég le az autó.Egy utal a polenszűröt is kicseréltettem.Ezek szerint néha érdemes rá figyelni és kipucoltatni,mert mintha olvastam volna már itt a fórumon hogy másnak is volt már ilyen hibája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Vagy ha könnyen kivehető a fejegység,esetleg nincs ismerőse leprogramozni,akkor ingyen lehúzza az elektromos antenna kábelt a csatlakozóról! Érdekes elgondolás, kár, hogy semmi köze hozzá. Na, jó. Ha valaki tudatlanul belepiszkál a csatiba ... Barbáréknál kábelt vágnak, de az sem az e.antennáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Tök jó... Kb 4-5 hónapja cseréltem olajnyomás jeladót a kocsiban. Tegnap elszállt ez is. Vagy a kábel lett kontaktos :) De hát csaknem. Nem mozgatja semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szerencsém volt nem éget le a levegőt keverő motor,azt mondta a szerelő hogy megszorult a kosztol valószínüleg, mivel ez egy száraz motor.Magyarán nincs kenése.De a kipucolás és a munkadíj így is 15.000-Ft.Kezd a hó cipőm tele lenni az ilyen hibákkal,még jó,hogy nem ég le az autó.Egy utal a polenszűröt is kicseréltettem.Ezek szerint néha érdemes rá figyelni és kipucoltatni,mert mintha olvastam volna már itt a fórumon hogy másnak is volt már ilyen hibája. Nehogy kifizesd! 1. kb 3000-5000 Ft-ért + szállítás tudsz venni egy másikat az egyik aukciós lapon. Ha kell tudok kontaktot adni 2. SAJÁT MAGAD IS MEG TUDOD CSINÁLNI. Én már többször kivettem ezt a motort, mert nekem is küzdött (típushiba grrr.). Kesztyűtartó 4 vagy 5 csavar, majd a motort 3 csavar fogja. Semmi bonyolult nincs benne. Tönkre se tudod tenni. A motor pedig elég egyszerű szerkezet. 3 műanyag fül fogja össze. Szét tudod szedni és magad megzsírozni, ha valóban az a baj. Én mondjuk inkább tippelnék a csappantyú tengelyére, mint hiba okára, mivel minden G astrában az megy szét nem pedig a motor. Ez már kicsit bonyolultabb megcsinálni, de nagy valószínűséggel költség nélkül magad is meg tudod oldani ezt is. 3. Én életemben kétszer használtam a belső keringetőt (plusz amikor véletlen bekapcsoltam a gombot).. Ha nincs rá szükséged (amúgyis jön a tél) Akkor simán vedd ki a kesztyűtartót és húzd le a kábelt róla. Többet nem lesz vele bajod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb hány hőmérséklet érzékelő vagy hőgomba jöhet szóba ami a hidegindításnál a szivatót szabályozza? Arra az érzékelőre gondolok ami a hőmérséklet szerint küld adatokat az ECU-nak, hogy milyen legyen a keverékképzés. Mert 15 fok felett mintha sokat kapna, vagy keveset, nem tudom, elég furcsán jár ilyenkor egy ideig. 15 fok alatt nincs baj. Z14XE 2001 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts