m@kvir@g Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Próbáld meg Wessz-t megkeresni itt a fórumon.Ő Törökbálinton dolgozik,nem tudom te merre lax! köszönöm! nekem az a világ (na jó, csak a város:D) másik vége, de ha nem találok mást, akkor lehet h megkeresem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Üdv! Lenne még egy gyors kérdésem... A hűtőm bal alsó sarkánál, valahonnét szivárog a hűtőfolyadék... Érdemes megpróbálni hűtőtömítő folyadékot használni? Hogyan érdemes keverni ezt a folyadékot, hogy ne tömítse el sehol a hűtő rendszert? Ha a leeresztő csap akkor tudok adni egyet,olcsóé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Üdv! Lenne még egy gyors kérdésem... A hűtőm bal alsó sarkánál, valahonnét szivárog a hűtőfolyadék... Érdemes megpróbálni hűtőtömítő folyadékot használni? Hogyan érdemes keverni ezt a folyadékot, hogy ne tömítse el sehol a hűtő rendszert? "Hogyan érdemes keverni ezt a folyadékot, hogy ne tömítse el sehol a hűtő rendszert?" Úgy, hogy ne használd! Javítás, de inkább csere. (Ha szétnyílik, akkor Automentő és lehet hengerfej is. Nem olcsó mulatság.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya0604 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Köszönöm a válaszokat... Azt hiszem meg kell ezt gondolni mégegyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 A motortérben az aksinál van egy kis doboz, benne 2db lila színű BOSCH típusú relé. Az egyik eléggé erőteljesen kattog.. :) Megérett a cserére? Ebből nem fogjuk tudni melyik relé az. Itt vannak a relék kiosztásai, nézd meg ez hátha segít: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 köszönöm! nekem az a világ (na jó, csak a város:D) másik vége, de ha nem találok mást, akkor lehet h megkeresem. Bammeg,még ha én mondanám,hogy messze van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 köszönöm! nekem az a világ (na jó, csak a város:D) másik vége, de ha nem találok mást, akkor lehet h megkeresem. Figyu! Ha nekem Veszprémből megérte elmennem hozzá, akkor sejtheted hogy érti a dolgát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m@kvir@g Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Figyu! Ha nekem Veszprémből megérte elmennem hozzá, akkor sejtheted hogy érti a dolgát... :D sejtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Következő lenne a problémám: tegnap este hazajöttem autó leállít. Kulcs kivesz de a középső információs kijelző égve marad. Nem a gyári magnó van benne ezért csak a dátum/idő/hőfok dolgokat mutatja. A dátum eltűnt de az időt és a hőfokot mutatta. És azóta is sajnos. Már lekötöttem az akkut egy fél órára az sem segített. Kíváncsi lennék mi lehet a probléma. Találkoztatok már ilyennel? Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Következő lenne a problémám: tegnap este hazajöttem autó leállít. Kulcs kivesz de a középső információs kijelző égve marad. Nem a gyári magnó van benne ezért csak a dátum/idő/hőfok dolgokat mutatja. A dátum eltűnt de az időt és a hőfokot mutatta. És azóta is sajnos. Már lekötöttem az akkut egy fél órára az sem segített. Kíváncsi lennék mi lehet a probléma. Találkoztatok már ilyennel? Köszi a segítséget Nem kapcsolódott ki a rádiód. Akkor mutatja csak a hőfokot, ha a rádió be van kapcsolva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nem kapcsolódott ki a rádiód. Akkor mutatja csak a hőfokot, ha a rádió be van kapcsolva. Nekem mindig csak az ido/dátum/hőfok infót mutatja. Rádióhoz nincs köze. És csak gyújtáson kapcsolódik be meg ha megnyomom ott a két gomb közül az egyiket akkor egy pár másodpercre. De most egyfolytában mutatja a hőfokot és az időt. Menet közben és most jelen pillanatban a parkolóban is világít és mutatja. Ezt nem értem. De a dátum eltűnt. Azt most abszolút nem mutatja. Nem egy nagy veszteség inkább az zavar, hogy folyton világít. Az akkut gondolom nem fogja benne az a pár pici izzó leszívni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Cserélnem kéne az Astrám (Z14XE) trafójának a csatlakozóját, mert gallyra ment az egyik érintkező, a trafó tűje alig érintkezik vele és néha nem megy emiatt a 3.henger. Tudna valaki ötletet adni, hol lehet ilyen beszerezni? Csak mert a szaküzletes ár annyi mint egy olajcsere:D Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Nem működik a hátsó szélvédő fűtőszálja. (Caravan) A tükörfűtés működik. Egy kapcsolón vannak ugye. Néztem bizi táblát, a szerinti biztosíték rendben van. Szemre nincs szakadás a szálaknál. A hátsó ajtó borítása alatt lehet vhol csatlakozó? Gondolom ez lehet lecsúszva/szétcsúszva, de még nem fülött a fogam hozzá, hogy lebontsam. Esetleg vki járt már így? Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Nem működik a hátsó szélvédő fűtőszálja. (Caravan) A tükörfűtés működik. Egy kapcsolón vannak ugye. Néztem bizi táblát, a szerinti biztosíték rendben van. Szemre nincs szakadás a szálaknál. A hátsó ajtó borítása alatt lehet vhol csatlakozó? Gondolom ez lehet lecsúszva/szétcsúszva, de még nem fülött a fogam hozzá, hogy lebontsam. Esetleg vki járt már így? Ötlet? Nekem se megy! Fóliás a hátsóablakom és elszállt tőle az összes fűtőszál. A csatlakozót az üveg körül lévő kárpit alatt találod.....mérj rá,van-e ott áram! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nekem se megy! Fóliás a hátsóablakom és elszállt tőle az összes fűtőszál. A csatlakozót az üveg körül lévő kárpit alatt találod.....mérj rá,van-e ott áram! Nekem már 4 éve fóliás és eddig semmi baja sem volt.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Igaz nemrég raktam rá olyan fóliát belülre, mint amilyen a taxikon is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nekem már 4 éve fóliás és eddig semmi baja sem volt.:-) Nekem 2 év után halt meg.....a fólián semmi sérülés, mégis szakadt a szál, hozzáértő villanyász mondta nekem is hogy a fólia felfogja a hőt a fűtőszál túlmelegszik és elég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Igaz nemrég raktam rá olyan fóliát belülre, mint amilyen a taxikon is van. Miért? A taxikon milyen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Miért? A taxikon milyen van? Ami a taxisokat nem normálisokká teszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Az speciál fehér alapon lyukacsos fólia. Nekem feketében van. http://www.norauto.hu/termekek/aru/folia-elektroszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Az speciál fehér alapon lyukacsos fólia. Nekem feketében van. Vágom már! Láttam olyat, valamelyikre reklám is van nyomtatva. Nekem lehet az a gondom hogy hővédős fóliát rakattam fel, sok meleget megfog nyáron, de a fűtőszálra nem gondoltam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Vágom már! Láttam olyat, valamelyikre reklám is van nyomtatva. Nekem lehet az a gondom hogy hővédős fóliát rakattam fel, sok meleget megfog nyáron, de a fűtőszálra nem gondoltam..... Nekem 3M-es van az ablakon évek óta, eddig semmi baja nem volt, csak mióta ezt a sz*rt ráraktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Mindenesetre ne légy lusta, vedd le a kárpitot és mérj rá a vezetékre, nem biztos hogy szakadt a fűtőszál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chief Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nekem 3M-es van az ablakon évek óta, eddig semmi baja nem volt, csak mióta ezt a sz*rt ráraktam. Én llummar-t rakattam fel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Akkor a 7végére adott a feladat:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts