szkszaby Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Én már néztem ilyet. Szétszedtünk, kivettük belőle az opel jelet és beleraktuk a lámpatestbe. Jól nézett ki. Lámpatestbe??? Oda meg minek? <_< Akkor nem lehet csak kipattintani? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Lámpatestbe??? Oda meg minek? <_< Akkor nem lehet csak kipattintani? Üdv! Design. Van két kis pöcke, szét van sütve. Hallottam már olyat, hogy kiszedték, aztán a Vauxhall helyére berakták pillanatragasztóval az Opel emblémásat. Megnézném egy törésteszten hova repül az Opel jelvény. Csak nem a soför szeme közé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Design. Van két kis pöcke, szét van sütve. Hallottam már olyat, hogy kiszedték, aztán a Vauxhall helyére berakták pillanatragasztóval az Opel emblémásat. Megnézném egy törésteszten hova repül az Opel jelvény. Csak nem a soför szeme közé? Találtam valahol új ilyen légzsákburkolatot, csak ezt a kárpitot! Ezek szerint lehet külön is cserélni és nem szükséges légzsákkal együtt?! Ha lehet akkor, hogyan tudnám szétszedni? Üdv! u.i: remélem nem olyan értelmetlen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Találtam valahol új ilyen légzsákburkolatot, csak ezt a kárpitot! Ezek szerint lehet külön is cserélni és nem szükséges légzsákkal együtt?! Ha lehet akkor, hogyan tudnám szétszedni? Üdv! u.i: remélem nem olyan értelmetlen <_< A kérdést érteni értem. A válaszban nem vagyok biztos, de emlékeim szerint ez sem olyan lepattintom felpattintom. Keményen egybe van rögzítve a patronnal, hogy ez a burkolat se repüljön le ha nyílik a lufi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Találtam valahol új ilyen légzsákburkolatot, csak ezt a kárpitot! Ezek szerint lehet külön is cserélni és nem szükséges légzsákkal együtt?! Ha lehet akkor, hogyan tudnám szétszedni? Üdv! u.i: remélem nem olyan értelmetlen <_< Hali Nézz utána de szerintem átverés. Én már cseréltem kormánylégzsákot és láttam a hátulját is hát nem tudom mivel tudod olyan feszesre ráhúzni a külső burkolatot a keretre de próba cseresznye!!!!! http://kepfeltoltes.hu/view/100922/korm_ny...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Üdv mindenkinek!!! Valaki nem találkozott ilyen hibával Opel astra g egyik napról a másikra az első szélvédőre nem hajlandó fújni a levegőt hiába állítom be, két oldalsón és a középsőn fúj hallom is a motor hangját de a szélvédőre nem megy semmi. A másik probléma:A műszerfalon világít folyamatosan a légzsák jel. Nem tud valaki valamilyen megoldást a problémákra mit nézzek meg???? Üdv Ferere Üdv!!! A légzsák probléma megoldódott csati áram alatt le lett húzva és csak törlés után állította vissza WESSZ!!!! Remélem a fűtőmotor problémát is orvosolja Üdv:Mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
ulvej Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni a kovetkezo dologgal kapcsolatban. A napokban vettem egy 1.6 16V G Astrat es olyan problemam lenne vele, hogy melegen (uzemi hofokon a muszer szerint) nehezen indul. Ez 8-10 masodperces koszorulest jelent, ha adok neki gazt akkor max 5. Hidgen pocre indul, az alapjarat egyenletes, nem torpan, egyedul a melegen valo inditas esik nehezere. Valakinek van valamilyen otlete? Segitseget elore is koszonom! Udv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Sziasztok! A levegő hőmérséklet jeladót (ami a levegőszűrő ház és a fojtószelep ház között van??) szokás-e tisztítani illetve hogy lehet kiszedni úgy hogy ne sérüljön? Cikkszámot tud valaki erre az alkatrészre mondani? Erre gondoltam: Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Cikkszámot tud valaki erre az alkatrészre mondani? Ha megmondanád hogy milyen autód van (leginkább a motorkódra gondolok) akkor igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 T zolee77! EPC: T98 / G. / 290. / 15 X14XE, Z14XE, C16SEL, X16XEL, Z16XE MOTOROK-ban Levegőhőmérséklet érzékelő, motorvezérlés GM alkatrész szám: #12129596 Opel katalógus szám: 12 38 079 kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha megmondanád hogy milyen autód van (leginkább a motorkódra gondolok) akkor igen... Szia! 2004 októberi Z14XE Classic II Astra G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 T zolee77! EPC: T98 / G. / 290. / 15 X14XE, Z14XE, C16SEL, X16XEL, Z16XE MOTOROK-ban Levegőhőmérséklet érzékelő, motorvezérlés GM alkatrész szám: #12129596 Opel katalógus szám: 12 38 079 kép Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! Most már csak az a kérdésem, hogy a beszívott levegőhőmérséklet érzékelőt szabad-e, illetve érdemes-e tisztítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 T zolee77! A levegőhő hőmérséklet érzékelő a levegőszűrő után van. A levegőszűrőt rendszeresen cseréled, és a házát tisztítod. Nem látom be, mitől veszítene a érzékelő a tisztaságából? De, ha ez a hibakód, egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Üdv Cartársak! Ha valakit érdekel (még) a belső keringető javítása, az küldjön pü-ben emailcímet és elküldöm. (vagy adjatok tippet hova tudom feltölteni a pdf filét mindenkiáltalletölthetőként) Bocs ha valaki sokat várt a válaszomra..de csak most találtam meg a képeket.. és nem akartam se**et csinálni a számból az ígérgetéssel.. <_< u.i.: készülőben a következő leírás a kasztni-csomagtér átvezető müa cső cseréjéről is..beázás miatt... Üdv. Lecso Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Üdv Cartársak! Ha valakit érdekel (még) a belső keringető javítása, az küldjön pü-ben emailcímet és elküldöm. (vagy adjatok tippet hova tudom feltölteni a pdf filét mindenkiáltalletölthetőként) Bocs ha valaki sokat várt a válaszomra..de csak most találtam meg a képeket.. és nem akartam se**et csinálni a számból az ígérgetéssel.. <_< u.i.: készülőben a következő leírás a kasztni-csomagtér átvezető müa cső cseréjéről is..beázás miatt... Üdv. Lecso Ide feltöltheted pl: http://uploading.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló! nah akkor a dánlód paszvéj <_< : Belső keringető service Üdv. Lecso Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló! nah akkor a dánlód paszvéj :wacko: : Belső keringető service Üdv. Lecso jipíííííííííííííííííííííí <_< köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló! nah akkor a dánlód paszvéj :D : Belső keringető service Üdv. Lecso Jáj, ányóm! Minnyá a kárdomba dűlök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Jáj, ányóm! Minnyá a kárdomba dűlök! :) bezzeg az enyém.... az rozsdamentesből van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ferere26 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Üdv Cartársak! Ha valakit érdekel (még) a belső keringető javítása, az küldjön pü-ben emailcímet és elküldöm. (vagy adjatok tippet hova tudom feltölteni a pdf filét mindenkiáltalletölthetőként) Bocs ha valaki sokat várt a válaszomra..de csak most találtam meg a képeket.. és nem akartam se**et csinálni a számból az ígérgetéssel.. :) u.i.: készülőben a következő leírás a kasztni-csomagtér átvezető müa cső cseréjéről is..beázás miatt... Üdv. Lecso Helló!!! Neked mi volt a jelenség amikor eltört ez a lapát???? Nekem az istenért se akar az ablakra fújni levegőt. Oldalra és középre megy egy kicsi de a legtöbb levegőt meg lábra engedi . Üdv:Ferere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló! A hibajelenség az volt, hogy ráadott gyújtásnál halk "klappanó" :) hangot adott a kesztyűtartó felől folymatosan, ritmusosan. Másrészről 2-3 fokozatban a levegő áramlásának hangjából lehetett hallani hogy ide-oda váltogat a külső-belső között. (kicsit más a hangja a "levegőnek" mikor az egyikről átvált a másikra) Ha neked nem fújja az ablakra, akkor valamelyik belső lapátod mondhatta fel a szolgálatot. Vagy a bovden akadt ki, tört le a rögzítője.. stb..stb.. :D Tekerd 3 fokozatba, és kezd el állítgatni a szabáylzót, hova fújja. Ha nem érzel változást, se nem hallod a hangokból, hogy máshová fújná..ajjor tuti nem a venti vagy az külső-belső állító lapát a rossz. Előző F Astrámban 2 bowden állította a lapátokat.. ebben szerencsére még nem szedtem szét a műszerfalat (teljesen :D üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Helló! A hibajelenség az volt, hogy ráadott gyújtásnál halk "klappanó" :) hangot adott a kesztyűtartó felől folymatosan, ritmusosan. Másrészről 2-3 fokozatban a levegő áramlásának hangjából lehetett hallani hogy ide-oda váltogat a külső-belső között. (kicsit más a hangja a "levegőnek" mikor az egyikről átvált a másikra) Ha neked nem fújja az ablakra, akkor valamelyik belső lapátod mondhatta fel a szolgálatot. Vagy a bovden akadt ki, tört le a rögzítője.. stb..stb.. :D üdv. azaz nekem is ez volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 jah... az akkori barátnőm..felhívott aggódva, miszerint valami "macska" sziszeg, vagy motoszkál a műszerfal vagy a motortér felől... :) azt hittem hülyét kapok :D mikor meghallottam... aztán mikor kézhez kaptam a kocsit, jött a felismerés a levegő áramlásából, hogy szerelés vár rám.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 skacok megint én a középső visszapillantó tükrömet egy sima buckán átmenés is elmozdítja, nagyon lötyög azt cserélni kell akkor és ha igen, hogyan? vagy lehet rajta valahogy HÚZNI? köszi aki tudjaSzia! El van repedve a tükör belsejében lévő műanyag persely. Én is így jártam a mostani autómmal, venni kell egy másik tükröt, nekem van egy új eladó 7EFt-ért (szalon ára 12EFt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts