andris83 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 És gyújtás nélkül is mutatja a negyed tank benzint :wacko: pöpec a dudagombod, kumabushi <_< A Te kocsidban sem 20E km van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr1 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok, Még nem írtam a fórumra. Egy 2001-es Astra G Z14XE motoros kombim van. Szükségem lenne az első bölcső geometriai méreteire, esetleg az alváz főbb méreteire. (bekötési pontok távolsága,...) Tudna valaki küldeni, vagy meg lehet találni a neten valahol? Előre is köszönöm, Üdvözlettel, gr1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 pöpec a dudagombod, kumabushi <_< A Te kocsidban sem 20E km van... ja, kéne egy bőrös, kárpitos nem tudom mi :wacko: 200e km van benne + mocicsere :( ne vedd meg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 És gyújtás nélkül is mutatja a negyed tank benzint ;) honnan tudod hogy nem volt rajta gyujtás? kell a zen szerelés közben <_< amúgy lehet akkor még szar volt az óra, minden mutatott valamit leállítva is de már javítottam :wacko: most minden szépen nulla már csak szervizláma ég :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ja, kéne egy bőrös, kárpitos nem tudom mi <_< 200e km van benne + mocicsere :wacko: ne vedd meg! :( hál istennek most nem keresek kocsit ;) van dudabőröző (itt volt róla szó régebben, valahol a duna-tisza közibe, olyan 5E-ért bőrözik dudát) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 hál istennek most nem keresek kocsit <_< van dudabőröző (itt volt róla szó régebben, valahol a duna-tisza közibe, olyan 5E-ért bőrözik dudát) Dudabőr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ja, kéne egy bőrös, kárpitos nem tudom mi :wacko: 200e km van benne + mocicsere :( ne vedd meg! ;) És azt az izét a kormányra a szerelés miatt tetted fel, vagy van gusztusod vezetés közben is rányúlni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 És azt az izét a kormányra a szerelés miatt tetted fel, vagy van gusztusod vezetés közben is rányúlni? <_< sokkal jobb így fogni, igaz ritkán fogom a kormányt, belül érintem alul, vagy lábbal :wacko: de télleg jobb így NEKEM, korábban csúszott meg nem volt fogása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 hál istennek most nem keresek kocsit :wacko: van dudabőröző (itt volt róla szó régebben, valahol a duna-tisza közibe, olyan 5E-ért bőrözik dudát) igen azt olvastam valahol, egyelőre nem költök ilyesmire <_< Dudabőr köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 sokkal jobb így fogni, igaz ritkán fogom a kormányt, belül érintem alul, vagy lábbal :( de télleg jobb így NEKEM, korábban csúszott meg nem volt fogása Mert ez műanyag? <_< Mostanság ráköltötted az autóra néhány bőrkormány és még több bőrözés árát. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sakkay Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok. 1.4 16v 10 éves astrám van a probléma sajnos már egy éve is volt (hasonló) akkor adalék hozzáadásával (szeleptisztító) megszűnt a probléma. Szóval hibaüzenet 3. henger gyújtás hiba(régen az 1. vagy a 2. volt) néha alapjáraton nem stabil az alapfordulat, de valamikor meg jó, gyenge az autó, és 2000 fordulatnál mintha jobban rálépnék a gázra úgy elkezd menni. Ez folyamatos tehát minden sebességi fokozatban ha elhagyom a 2000, megy az autó. AGR szelep megnézve, tiszta. Ja és nagyon nagy a fogyasztásom. Próbáltam adalékkal meghajtani, de nincsen változás. Sőt néha (ha olyan a kedve) annyira nem megy , hogy nem érem el a 130 at autópályán a meghajtásnál pl.. Máskor meg jobb. <_< Mi ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok. 1.4 16v 10 éves astrám van a probléma sajnos már egy éve is volt (hasonló) akkor adalék hozzáadásával (szeleptisztító) megszűnt a probléma. Szóval hibaüzenet 3. henger gyújtás hiba(régen az 1. vagy a 2. volt) néha alapjáraton nem stabil az alapfordulat, de valamikor meg jó, gyenge az autó, és 2000 fordulatnál mintha jobban rálépnék a gázra úgy elkezd menni. Ez folyamatos tehát minden sebességi fokozatban ha elhagyom a 2000, megy az autó. AGR szelep megnézve, tiszta. Ja és nagyon nagy a fogyasztásom. Próbáltam adalékkal meghajtani, de nincsen változás. Sőt néha (ha olyan a kedve) annyira nem megy , hogy nem érem el a 130 at autópályán a meghajtásnál pl.. Máskor meg jobb. <_< Mi ez? Ha még szagattna és rángatna is bizonyos fordulaton akkor rámondanám,hogy trafó...így sok minden lehet. Fojtószelep???Légszűrő milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 véletlenül tudom és véletlenül van is egy képem róla <_< amúgy ugyanúgy kell ahogy a burkolatot ami előtte van BALRA, ferdén kell kiemelni hogy ne karcolódjon, menni fog nekem épp minap kellett megint hozzányúlnom mert szép lassan mind3 kiégett, kb fél év után :( http://kepfeltoltes.hu/100914/201001106405...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100914/201001106389...ltoltes.hu_.jpg Szuper! Tudtam én hogy neked vannak képeid is róla. :wacko: Holnap ráugrom, bár az kicsit aggaszt, hogy fél évet bírt a led, pedig a józan ész azt súgná, hogy örök élet. A kormányt kihúztad-leengedted vagy maradt a helyén? Bár én inkább lenyomom, biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok. 1.4 16v 10 éves astrám van a probléma sajnos már egy éve is volt (hasonló) akkor adalék hozzáadásával (szeleptisztító) megszűnt a probléma. Szóval hibaüzenet 3. henger gyújtás hiba(régen az 1. vagy a 2. volt) néha alapjáraton nem stabil az alapfordulat, de valamikor meg jó, gyenge az autó, és 2000 fordulatnál mintha jobban rálépnék a gázra úgy elkezd menni. Ez folyamatos tehát minden sebességi fokozatban ha elhagyom a 2000, megy az autó. AGR szelep megnézve, tiszta. Ja és nagyon nagy a fogyasztásom. Próbáltam adalékkal meghajtani, de nincsen változás. Sőt néha (ha olyan a kedve) annyira nem megy , hogy nem érem el a 130 at autópályán a meghajtásnál pl.. Máskor meg jobb. <_< Mi ez? motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 motorkód? Minden valószínűség szerint X14XE..(bocs jav) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sakkay Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ja ja x14xe. Az gáz? <_< Nincsen amúgy állandósult rángatás, néha van de nem jellemző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ..Próbáltam adalékkal meghajtani.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 <_< Vicces, hogy nálunk középen fenn van a 130, ezen órának meg a negyedénél... 330-nál biztos nem 4,3-at kajál, mint a dízelem 130-nál :wacko: Életveszély, ha nem versenypályán csinálta... Asszem 8000f/p-nél még az én taknyom is kiégne, nemcsak a szeleptakony. Szerk.. most látom, hogy a 100 van középen, nem is a 130! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 ...Asszem 8000f/p-nél még az én taknyom is kiégne, nemcsak a szeleptakony... <_< Meg valószínű be kéne ugrani a sarki 100 Ft-os boltba egy új Liberóért... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Dudabőr Vagy másik alternatíva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 nem lehet hogy hűtővíz és a benne lévő fagyálló? Mert nekem az volt. Kilyukadt a kicsike hogy egyem a pofiját. Sajna nem,ez olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Z 16 XEP Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Nekem a váltó (és környéke) tiszta olajsár (17.000 km. van a kocsiban és még garis). Szervizvezető válasza a problémára: a váltón van egy szellőztető, abból szivároghatott ki, természetes jelenség. Nem volt több kérdésem... Ajjaj,ez nem túl jó hír.Remélem nálam nem lesz természetes jelenség,nem hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ajjaj,ez nem túl jó hír.Remélem nálam nem lesz természetes jelenség,nem hiányzik. Nekem is X14XE motorom van. Nálam kettesben rángat csak a kocsi, amikor hirtelen leveszem a gázról a lábam. Ha egy icipici gázt adok neki, akkor ezt abbahagyja. Mivel ez az első autóm, nem nagyon van tapasztalatom abban, hogy ez természetes-e. Más. Mostanában észrevettem, hogy a fékeket jóval nagyobb erővel kell nyomnom, hogy ugyanazt a fékhatást érjem el mint régebben. A Fékbetétekben még van legalább 5mm. Kicsit olyan mintha felkeményedne a fék. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 kolléga z14xep-jén a kivillogtatáskor folyamatosan villog a lámpa és ezt 1 percig is tudja csinálni, szünet nélkül ugyanolyan perioditással szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Ezzel ha akarná az ember sem tudná tartani az 50-et. Leginkább azért, mert nem is látszik a sebességmérőn, hogy hol van az 50 <_< Más. Mostanában észrevettem, hogy a fékeket jóval nagyobb erővel kell nyomnom, hogy ugyanazt a fékhatást érjem el mint régebben. A Fékbetétekben még van legalább 5mm. Kicsit olyan mintha felkeményedne a fék. Mi lehet a gond? Nem biztos, de fékolajcsere mikor volt? Mondjuk akkor inkább elpuhul, mint felkeményedik. kolléga z14xep-jén a kivillogtatáskor folyamatosan villog a lámpa és ezt 1 percig is tudja csinálni, szünet nélkül ugyanolyan perioditással szerintetek? Szerintem nincs hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts