Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

ezen a tipuson nincsenek gyújtókábelek, a trafóval egybe van öntve a gyertyapipa

bocsi de dízelem van és még nem láttam benzines motorteret

de régebbi benzinesekben még voltak ilyen problémák pipa férrehúzott

szigetelőszallaggal meg segítettünk rajta

azok a régi szép idők

Megosztás:

bocsi de dízelem van és még nem láttam benzines motorteret

de régebbi benzinesekben még voltak ilyen problémák pipa férrehúzott

szigetelőszallaggal meg segítettünk rajta

azok a régi szép idők

Hát én is pont erről beszélek. Azok a régi szép idők, amikor az F astrámon a szelepcserét, hengerfejezést, szép tavaszi déluténon hobbiból, és élvezettel el lehetett végezni, mindenféle gond nélkül. Célszerszámokat a sufniba vasból legyártottam, stb. stb. stb. Komolyan mondom jobb volt mint egy rossz ba..ás.

A mai autóknál lassan a motorháztetőt is szakszervízben nyitják ki.

Megosztás:

Nem lehet , hogy most is ez a szar?

akár az is lehet,mert az is tud ilyet produkálni...

sajna nagyon rossz helyen van ez a vezérlő mert kap rázkódást és meleget is+elég silány minőségben van megcsinálva.

én azt tudom neked ajánlani hogy keresd meg wessz-t privibe,Ő eléggé otthon mozog a javításba,mert javítható az ecu és nem kell újat venni.

de a javítás se olcsó móka ,kb az újnak a fele,ha jól emlékszek,de ezt Ő megmondja neked.

Elsősorban hozzá kellene elvinni az autót Törökbálintra.

Megosztás:

akár az is lehet,mert az is tud ilyet produkálni...

sajna nagyon rossz helyen van ez a vezérlő mert kap rázkódást és meleget is+elég silány minőségben van megcsinálva.

én azt tudom neked ajánlani hogy keresd meg wessz-t privibe,Ő eléggé otthon mozog a javításba,mert javítható az ecu és nem kell újat venni.

de a javítás se olcsó móka ,kb az újnak a fele,ha jól emlékszek,de ezt Ő megmondja neked.

Elsősorban hozzá kellene elvinni az autót Törökbálintra.

Köszi. Ki is az a wessz? És hol érem el?

Megosztás:

Inkább trafó lehet ez. Kéne szerezni egy donort próbára és megnézni, hogy ahhoz mit szól. Vagy esetleg a "pipába" benézni, nincs-e ott valami kosz, ami felmelegedve áthúzhat (de gondolom ezt megnéztétek).

Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén.

Megosztás:

Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén.

ami jó a tiedbe

az x14xe,z14xe,x16xel,c16sel,z16yng,na meg ami neked is van a z16xe <_<

Megosztás:

A gyertyapipákat is nézzétek meg alaposan,lehet ott húz át,az külön kapható/cserélhető.

Megosztás:

Hali

Nem tudom hogy dolgozol pénteken, vagy csinálsz e vmit. Megyek haza felé péntek délelött, és az Fehérváron keresztül megy.

olyan dél környéke kb. Nekem x14xe s astrám van, ha gondolod és van akkor szabadidőd kipróbálhatjuk.

szerk.: Vagy eljösz Tatabányára, de csak délután mert éjszakás vagyok <_<

Megosztás:

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne, hogy olvasgattam idők folyamán hogy előfordul ECU pusztulás, ez edott motortípusuakra vonatkozik vagy mindegyikre?

Sajnos, akármelyik, akármikor pusztulósra tudja venni, pl. az én Z14XE-mben fél évesen szállt el (garis csere, szerencsére).

Megosztás:

Sziasztok!

Régebben volt egy-két problémám az autóval (Opel G, 2002, 1,4), ami sikeresen megoldódott, hála az itt kapott tanácsoknak.

Most sajnos ismét van egy gondom, ezért kérek megint tanácsot tőletek, szakemberektől. <_<

A jelenség az, h kormányzásnál kis sebességnél a jobb oldalt nyikorgás hallható, napi szinten vagy 200m-t földuton megyek.

Nagyobb sebességnél meg a mai utakon (kátyu javitás...stb) lehet h rögeszmeként, de furcsa hang hallható...

Haverral a stabilizátorrúdra gyanakszunk (kutyacsont-ra).

Álló helyzetben semmi hang...semmi nyikorgás...

Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?

Megosztás:

Kutyacsont inkább kopogni szokott

Sziasztok!

Régebben volt egy-két problémám az autóval (Opel G, 2002, 1,4), ami sikeresen megoldódott, hála az itt kapott tanácsoknak.

Most sajnos ismét van egy gondom, ezért kérek megint tanácsot tőletek, szakemberektől. <_<

A jelenség az, h kormányzásnál kis sebességnél a jobb oldalt nyikorgás hallható, napi szinten vagy 200m-t földuton megyek.

Nagyobb sebességnél meg a mai utakon (kátyu javitás...stb) lehet h rögeszmeként, de furcsa hang hallható...

Haverral a stabilizátorrúdra gyanakszunk (kutyacsont-ra).

Álló helyzetben semmi hang...semmi nyikorgás...

Valakinek valami tapasztalata ez ügyben?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.