mr. bb Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ezen a tipuson nincsenek gyújtókábelek, a trafóval egybe van öntve a gyertyapipa bocsi de dízelem van és még nem láttam benzines motorteret de régebbi benzinesekben még voltak ilyen problémák pipa férrehúzott szigetelőszallaggal meg segítettünk rajta azok a régi szép idők Link to comment Megosztás: More sharing options...
GimBa Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 bocsi de dízelem van és még nem láttam benzines motorteret de régebbi benzinesekben még voltak ilyen problémák pipa férrehúzott szigetelőszallaggal meg segítettünk rajta azok a régi szép idők Hát én is pont erről beszélek. Azok a régi szép idők, amikor az F astrámon a szelepcserét, hengerfejezést, szép tavaszi déluténon hobbiból, és élvezettel el lehetett végezni, mindenféle gond nélkül. Célszerszámokat a sufniba vasból legyártottam, stb. stb. stb. Komolyan mondom jobb volt mint egy rossz ba..ás. A mai autóknál lassan a motorháztetőt is szakszervízben nyitják ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GimBa Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ugyan már ,biztos jó az után gyártott is ..... arra hogy után vegyen az ember gyárit,és ha szerencséje van akkor egy ecu-t is <_< mi az az "ecu"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 mi az az "ecu"? motrovezérlő elektronika. ez egy párszázezer ajánlat,tudod mint mekibe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
GimBa Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 motrovezérlő elektronika. ez egy párszázezer ajánlat,tudod mint mekibe. <_< Nem lehet , hogy most is ez a szar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nem lehet , hogy most is ez a szar? akár az is lehet,mert az is tud ilyet produkálni... sajna nagyon rossz helyen van ez a vezérlő mert kap rázkódást és meleget is+elég silány minőségben van megcsinálva. én azt tudom neked ajánlani hogy keresd meg wessz-t privibe,Ő eléggé otthon mozog a javításba,mert javítható az ecu és nem kell újat venni. de a javítás se olcsó móka ,kb az újnak a fele,ha jól emlékszek,de ezt Ő megmondja neked. Elsősorban hozzá kellene elvinni az autót Törökbálintra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GimBa Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 akár az is lehet,mert az is tud ilyet produkálni... sajna nagyon rossz helyen van ez a vezérlő mert kap rázkódást és meleget is+elég silány minőségben van megcsinálva. én azt tudom neked ajánlani hogy keresd meg wessz-t privibe,Ő eléggé otthon mozog a javításba,mert javítható az ecu és nem kell újat venni. de a javítás se olcsó móka ,kb az újnak a fele,ha jól emlékszek,de ezt Ő megmondja neked. Elsősorban hozzá kellene elvinni az autót Törökbálintra. Köszi. Ki is az a wessz? És hol érem el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nem lehet , hogy most is ez a szar? Inkább trafó lehet ez. Kéne szerezni egy donort próbára és megnézni, hogy ahhoz mit szól. Vagy esetleg a "pipába" benézni, nincs-e ott valami kosz, ami felmelegedve áthúzhat (de gondolom ezt megnéztétek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Köszi. Ki is az a wessz? És hol érem el? itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=5504 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Inkább trafó lehet ez. Kéne szerezni egy donort próbára és megnézni, hogy ahhoz mit szól. Vagy esetleg a "pipába" benézni, nincs-e ott valami kosz, ami felmelegedve áthúzhat (de gondolom ezt megnéztétek). igen ez is benne van hogy "csak" a trafó a hunyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GimBa Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Inkább trafó lehet ez. Kéne szerezni egy donort próbára és megnézni, hogy ahhoz mit szól. Vagy esetleg a "pipába" benézni, nincs-e ott valami kosz, ami felmelegedve áthúzhat (de gondolom ezt megnéztétek). Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén. ami jó a tiedbe az x14xe,z14xe,x16xel,c16sel,z16yng,na meg ami neked is van a z16xe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén. A gyertyapipákat is nézzétek meg alaposan,lehet ott húz át,az külön kapható/cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Végulis a trafót annyira nem vettük szemügyre, de ezt holnap pótolni fogom. Az az érdekes, hogy hidegen megy mint az atom. Ez a donor dolog nem is rossz ötlet, csak az a baj , hogy nincs ismerősöm akinek ilyen autója lenne Székesfehérvár környékén. Hali Nem tudom hogy dolgozol pénteken, vagy csinálsz e vmit. Megyek haza felé péntek délelött, és az Fehérváron keresztül megy. olyan dél környéke kb. Nekem x14xe s astrám van, ha gondolod és van akkor szabadidőd kipróbálhatjuk. szerk.: Vagy eljösz Tatabányára, de csak délután mert éjszakás vagyok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sziasztok Olyan kérdésem lenne, hogy olvasgattam idők folyamán hogy előfordul ECU pusztulás, ez edott motortípusuakra vonatkozik vagy mindegyikre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sziasztok Olyan kérdésem lenne, hogy olvasgattam idők folyamán hogy előfordul ECU pusztulás, ez edott motortípusuakra vonatkozik vagy mindegyikre? Sajnos, akármelyik, akármikor pusztulósra tudja venni, pl. az én Z14XE-mben fél évesen szállt el (garis csere, szerencsére). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sziasztok! Régebben volt egy-két problémám az autóval (Opel G, 2002, 1,4), ami sikeresen megoldódott, hála az itt kapott tanácsoknak. Most sajnos ismét van egy gondom, ezért kérek megint tanácsot tőletek, szakemberektől. <_< A jelenség az, h kormányzásnál kis sebességnél a jobb oldalt nyikorgás hallható, napi szinten vagy 200m-t földuton megyek. Nagyobb sebességnél meg a mai utakon (kátyu javitás...stb) lehet h rögeszmeként, de furcsa hang hallható... Haverral a stabilizátorrúdra gyanakszunk (kutyacsont-ra). Álló helyzetben semmi hang...semmi nyikorgás... Valakinek valami tapasztalata ez ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kutyacsont inkább kopogni szokott Sziasztok! Régebben volt egy-két problémám az autóval (Opel G, 2002, 1,4), ami sikeresen megoldódott, hála az itt kapott tanácsoknak. Most sajnos ismét van egy gondom, ezért kérek megint tanácsot tőletek, szakemberektől. <_< A jelenség az, h kormányzásnál kis sebességnél a jobb oldalt nyikorgás hallható, napi szinten vagy 200m-t földuton megyek. Nagyobb sebességnél meg a mai utakon (kátyu javitás...stb) lehet h rögeszmeként, de furcsa hang hallható... Haverral a stabilizátorrúdra gyanakszunk (kutyacsont-ra). Álló helyzetben semmi hang...semmi nyikorgás... Valakinek valami tapasztalata ez ügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kutyacsont inkább kopogni szokott És ropogni mi tud lassú kanyarodáskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Kutyacsont inkább kopogni szokott Most, h emlitetted ezt a kopogást, gyorsabb tempónál ez a jó kifejezés rá... Viszont fordulásnál...tolatásnál nyikorog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A négy éves kisgyermek a hátsóülésen ropival a kezében <_< ... gömbcsukló?És ropogni mi tud lassú kanyarodáskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A négy éves kisgyermek a hátsóülésen ropival a kezében <_< ... gömbcsukló? Esetleg toronycsapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 A négy éves kisgyermek a hátsóülésen ropival a kezében ;) <_< :wacko: :( ROTFL ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Viszont fordulásnál...tolatásnál nyikorog... Esetleg lengőkar szilentek,G astra betegség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Üdv Mindenkinek! Másfél hónap és lejár a műszakim. Majdnem 40.000 van a gépben és még nem volt gyertya csere. Kell-e most cserélnem, így 40.000 körül, vagy még bírnia kell-e? Köszi a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts