_Robi_ Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Dede, annak kéne nyitnia az áramkört. Én innen jöttem rá, hogy miért merült le a kelleténél gyorsabban az akku :D Elvileg nem szabadna lemerülni ugyanis tudomásom szerint a G astrák leáramtalanítják magukat ha bezárod a kocsit. Legalábbis az enyém ezt teszi. A "szar franciákba" ezt a feature -t úgy hivják hogy akkumlátor lemerülés elleni védelem! Opeléknál nem tudom pontosan. De abba biztos vagyok hogy, nálam lezárást követően ezek a belső világítások mind kikapcsolnak. Sőt ha kézibe bekapcsolom a belső tér világítást, akkor 10 perc után az is lekapcsol. Egy viszont ami nagyon bosszantó hogy a tompított világítást gyújtás nélkül is lehet kapcsolni. Ezt nagyon furcsállom ez is ilyen "szar franciás" megoldás. Más német kocsikba csak helyzetjelző marad úgy ha nincsen gyújtás. Szerintem az opelnál is simán jó lenne. De ennek ellenére nagyon szeretem!!! Csak ne fogyasztana ennyit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 :S Mi történt a motoroddal Kuma koma? motor halott 150 lesz a z "új" :D vezérműszíj csere is kell, 30 lesz aztán még apróságok, pl nem jó a jobb oldali kézifék a klíma ... idén se lesz karácsony :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok, Nincs valakinek véletlenül egy felesleges izzója a műszerfalban található digitális kijelzőhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Elvileg nem szabadna lemerülni ugyanis tudomásom szerint a G astrák leáramtalanítják magukat ha bezárod a kocsit. Legalábbis az enyém ezt teszi. A "szar franciákba" ezt a feature -t úgy hivják hogy akkumlátor lemerülés elleni védelem! Opeléknál nem tudom pontosan. De abba biztos vagyok hogy, nálam lezárást követően ezek a belső világítások mind kikapcsolnak. Sőt ha kézibe bekapcsolom a belső tér világítást, akkor 10 perc után az is lekapcsol. Egy viszont ami nagyon bosszantó hogy a tompított világítást gyújtás nélkül is lehet kapcsolni. Ezt nagyon furcsállom ez is ilyen "szar franciás" megoldás. Más német kocsikba csak helyzetjelző marad úgy ha nincsen gyújtás. Szerintem az opelnál is simán jó lenne. De ennek ellenére nagyon szeretem!!! Csak ne fogyasztana ennyit.... 10 perc után lekapcsol a belső világítás?? 2 perc után a riasztó már süvít mint állat. :D mondjuk a tompított automata állása tényleg jó dolog lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 10 perc után lekapcsol a belső világítás?? 2 perc után a riasztó már süvít mint állat. :D mondjuk a tompított automata állása tényleg jó dolog lenne Igen 10 vagy 15 perc után lekapcsol! Nekem gyári riasztós nekem nem süvít! Az áramtalanítást meg egyből elvégzi! "Tompítottat gyújtás nélkül nem akarok" projektbe továbbra is beneveznék :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok, Nincs valakinek véletlenül egy felesleges izzója a műszerfalban található digitális kijelzőhöz? Ha narancssárga kell akkor nekem van 2 db a pénztárcámban. De hogy adjam oda?? Posta drágább volna mint ha bemész venni! Amúgy asszem én 210 ft /db ért vettem. Én mondjuk haveréba cseréltem de mivel láttam hogy speci az izzó vettem magamnak is 2őt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
klano1 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 SZIASZTOK! NEKEM EGY OLYAN PROBLÉMÁM LENNE, HOGY VAN EGY OPEL ASTRA G 1.6 16V AUTÓM.AZT VETTEM ÉSZRE,HOGY A MOTOR HÖMÉRSÉGLET VISSZAJELZŐM MUTATÓJA EGYSZER CSAK ELDÖLT A VESZÉLYES 100 FOKON TULRA ÉS ONNAN NEM MEGY VISZA ALAPHELYZETBE MIKOR A GYUJTÁST LEVESZEM RÓLA. NEM TUDOM EZ MITÖL LEHET. TALÁN A JELADÓM ROMLOTT EL? HA VALAKI TUDNA EBBEN TANÁCSOT ADNI AZT MEGKÖSZÖNÖM. ÜDV: ZOLI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hello! Nagy gondom van, nem nyilik a motorhaztetom. Pattan valami, a kis nyel viszont nem ugrik ki es nem emelkedik meg a teto... Ha a tetot lenyomom megint pattan egyet a kar meghuzasara, de ennyi... Mi lehet a gond? Valami otlet esetleg, hogy hogyan nyissam ki? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Elvileg nem szabadna lemerülni ugyanis tudomásom szerint a G astrák leáramtalanítják magukat ha bezárod a kocsit. Legalábbis az enyém ezt teszi. A "szar franciákba" ezt a feature -t úgy hivják hogy akkumlátor lemerülés elleni védelem! Opeléknál nem tudom pontosan. De abba biztos vagyok hogy, nálam lezárást követően ezek a belső világítások mind kikapcsolnak. Sőt ha kézibe bekapcsolom a belső tér világítást, akkor 10 perc után az is lekapcsol. Egy viszont ami nagyon bosszantó hogy a tompított világítást gyújtás nélkül is lehet kapcsolni. Ezt nagyon furcsállom ez is ilyen "szar franciás" megoldás. Más német kocsikba csak helyzetjelző marad úgy ha nincsen gyújtás. Szerintem az opelnál is simán jó lenne. De ennek ellenére nagyon szeretem!!! Csak ne fogyasztana ennyit.... Én hiába zártam be az autót, ugyanúgy világított a kesztyűtartó-izzó, mondjuk lehet hogy egy idő után lekapcsolt magától, nem tudom, 1-2percig figyeltem csak, aztán inkább lehúztam a sarut az égő dobozáról a villa cseréjéig :D Nekem átlag 6,5L-t eszik, annyira nem vészes szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobold Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Elvileg nem szabadna lemerülni ugyanis tudomásom szerint a G astrák leáramtalanítják magukat ha bezárod a kocsit. Legalábbis az enyém ezt teszi. A "szar franciákba" ezt a feature -t úgy hivják hogy akkumlátor lemerülés elleni védelem! Opeléknál nem tudom pontosan. De abba biztos vagyok hogy, nálam lezárást követően ezek a belső világítások mind kikapcsolnak. Sőt ha kézibe bekapcsolom a belső tér világítást, akkor 10 perc után az is lekapcsol. Egy viszont ami nagyon bosszantó hogy a tompított világítást gyújtás nélkül is lehet kapcsolni. Ezt nagyon furcsállom ez is ilyen "szar franciás" megoldás. Más német kocsikba csak helyzetjelző marad úgy ha nincsen gyújtás. Szerintem az opelnál is simán jó lenne. De ennek ellenére nagyon szeretem!!! Csak ne fogyasztana ennyit.... Ezt meg tudom erősíteni kicseréltem az izzót, ha bezár a központi zár akkor már nem világít a kesztyűtartó világítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Nekem is szokott ilyen lenni. Ilyenkor kell egy plusz ember aki enyhén nyomja lefelé a motorháztetőt míg te nyitotd belülről. Így kisebb lesz a zárra ható feszítő erő. Ekkor ki fog ugrani a kis kar. Utána zsírozd át egy kicsit és jó lesz.Hello! Nagy gondom van, nem nyilik a motorhaztetom. Pattan valami, a kis nyel viszont nem ugrik ki es nem emelkedik meg a teto... Ha a tetot lenyomom megint pattan egyet a kar meghuzasara, de ennyi... Mi lehet a gond? Valami otlet esetleg, hogy hogyan nyissam ki? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 állítólag 30e km van benne jó lesz remélem, 1 hét és kész + vezérműszíj, generátorszíj, kézifék, fékpofák... ilyenkor legálisan átírható a km számláló vagy alapból átíródik? eladáskor fura lesz egy 9 éves autónál hogy 30e km van benne akkor meg kiderül hogy motorcsere volt ez gáz? vagy azt kell nézni hogy MOST JÓ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :S Mi történt a motoroddal Kuma koma? leugrotta hűtővízcső, és aztán leállt (nem tudom a két esemény között mennyi idő telt el mert nejem ment vele) de több szakinál is jártunk, tuti a csere :D meg egyébként is olajos volt a víz, meg motor teteje jobb hogy megcsinálják, + szíjak csere is lesz VÉGRE 1 hét és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 ilyenkor legálisan átírható a km számláló vagy alapból átíródik? eladáskor fura lesz egy 9 éves autónál hogy 30e km van benne akkor meg kiderül hogy motorcsere volt ez gáz? vagy azt kell nézni hogy MOST JÓ? Ezekre nem tudom a választ, minden esetre a motorcsere igencsak bizonyítható eladásnál. Papírozási oldalról gondolom lesz egy pár köröd a Hivatalnál + új forgalmi, új törzskönyv. Azt tudom, hogy más fajta motor beépítése igencsak halva született, de, hogy azonos motor esetében, amikor csak a száma más mi a helyzet az érdekelne engemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 ilyenkor legálisan átírható a km számláló vagy alapból átíródik? eladáskor fura lesz egy 9 éves autónál hogy 30e km van benne akkor meg kiderül hogy motorcsere volt ez gáz? vagy azt kell nézni hogy MOST JÓ? A kilóméterszámláló szerintem nem csak a motort jelképezi, hanem az autó egyéb kopó alkatrészeit is. Emitt én nem tartom szép dolognak a számláló átírását motorcserekor. Meg kell jegyezni, hogy mikor volt motorcsere és kész. Amúgy X17 motor és 30000km? Nekem ez elég furcsán hangzik, hogy 10 éves motor és csak ennyi legyen benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A kilóméterszámláló szerintem nem csak a motort jelképezi, hanem az autó egyéb kopó alkatrészeit is. Emitt én nem tartom szép dolognak a számláló átírását motorcserekor. Meg kell jegyezni, hogy mikor volt motorcsere és kész. Amúgy X17 motor és 30000km? Nekem ez elég furcsán hangzik, hogy 10 éves motor és csak ennyi legyen benne... lehet hogy végül Y lett, nem tudom de igazad van amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A kilóméterszámláló szerintem nem csak a motort jelképezi, hanem az autó egyéb kopó alkatrészeit is. Emitt én nem tartom szép dolognak a számláló átírását motorcserekor. Meg kell jegyezni, hogy mikor volt motorcsere és kész. Amúgy X17 motor és 30000km? Nekem ez elég furcsán hangzik, hogy 10 éves motor és csak ennyi legyen benne... off nekem az első trabim 20 éves volt, 8.000 km-rel (1998, radial gumi, eredeti, gyári illatú belső stb) :D a 10.000-nél pezsgőztünk, 12e körül ellopták (hogy dgöljön meg a tolvaj) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 off nekem az első trabim 20 éves volt, 8.000 km-rel (1998, radial gumi, eredeti, gyári illatú belső stb) :D a 10.000-nél pezsgőztünk, 12e körül ellopták (hogy dgöljön meg a tolvaj) on Nem mondom, hogy lehetetlen, csak nagyon szokatlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :D leugrotta hűtővízcső, és aztán leállt (nem tudom a két esemény között mennyi idő telt el mert nejem ment vele) de több szakinál is jártunk, tuti a csere :wacko: meg egyébként is olajos volt a víz, meg motor teteje jobb hogy megcsinálják, + szíjak csere is lesz VÉGRE 1 hét és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Ezekre nem tudom a választ, minden esetre a motorcsere igencsak bizonyítható eladásnál. Papírozási oldalról gondolom lesz egy pár köröd a Hivatalnál + új forgalmi, új törzskönyv. Azt tudom, hogy más fajta motor beépítése igencsak halva született, de, hogy azonos motor esetében, amikor csak a száma más mi a helyzet az érdekelne engemet. Helloo Én annyit tudok a motorcseréről, hogy fater kocsijában cserélni kellett. Ez nála úgy történt, hogy a bontóból megvette a bele való motort. Minden úgyan az volt. (évjárat, henger térfogat ....) a szerelő beletette a megvásárolt motort és annyit mondott, hogy a vizsgáztatásnál kell a papírokat megcsinálni addig nem kell vele foglalkozni. Elérkezett a vizsga ideje és a vizsgabiztos nem csinált ügyet belőle átment a vizsgán, csak jelezte hogy a papírt most kell megcsinálni.... a motorcsere és a vizsga között 1 év telt el.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Motorszám?? :D Na ezeknél az autóknál az már nincs!! Nekem az van a forgalmiban:"motorazonosító adatot nem tartalmaz, típuskódja megállapított" Na most ez a típuskód az én elgondolásom szerint az Y17DT, és csókacsaládnak, eennyii.. Attól független ez a köcsög bürokrácíjja még motorcserekor biztos lehúz a júzerről lét, mert hát mégiscsak csere történt, hiába került a ótóba teljesen ugyanaz a típusú motor.. Csak arra lennék kíváncsi ezt hogyan dokumentálják, pl. kerül valami bejegyzés a forgalmiba (persze jópénzért), és mi lesz az új motor száma?? Y17DT/2 ?? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Motorszám?? :D Na ezeknél az autóknál az már nincs!! Nekem az van a forgalmiban:"motorazonosító adatot nem tartalmaz, típuskódja megállapított" Na most ez a típuskód az én elgondolásom szerint az Y17DT, és csókacsaládnak, eennyii.. Attól független ez a köcsög bürokrácíjja még motorcserekor biztos lehúz a júzerről lét, mert hát mégiscsak csere történt, hiába került a ótóba teljesen ugyanaz a típusú motor.. Csak arra lennék kíváncsi ezt hogyan dokumentálják, pl. kerül valami bejegyzés a forgalmiba (persze jópénzért), és mi lesz az új motor száma?? Y17DT/2 ?? :wacko: Akkor ha már nincs nyilvántartásban a motorszám, akkor miért kell egyáltalán bejelenteni a motorcserét (már persze azonos típusú motornál)? Én biztos nem jelenteném be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Akkor ha már nincs nyilvántartásban a motorszám, akkor miért kell egyáltalán bejelenteni a motorcserét (már persze azonos típusú motornál)? Én biztos nem jelenteném be... Pontosan erre akartam rávilágítani ! ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Akkor ha már nincs nyilvántartásban a motorszám, akkor miért kell egyáltalán bejelenteni a motorcserét (már persze azonos típusú motornál)? Én biztos nem jelenteném be... Az én forgalmimban van motorszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Az én forgalmimban van motorszám. Enyémbe is csak az van hogy X14XE és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts