Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Most olvastam vissza,ez leginkább főtengelyjeladó probléma lehet,de tényleg jó lenne egy hibakód kiolvasás. Én nem ezt írtam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Sziasztok Kérdezném itt a szakikat, hogy a hátsó ajtóm (kombi) beragadt, sikerült belülről kinyítni, de nem bírok rájönni a problémájára. Ugyanis hiába nyomom a gombot....nem csinál semmit. Központi záras, az mükszik szépen.......jobbra balra fordítja a müanyag részt. Na de miért nem sikerül kinyítni az ajtót? Megpróbálok egy pár képet felrakni, hátha valaki észreveszi, hogy esetleg eltört rajta, benne valami kis pöcök esetleg amit én nem veszek észre. Pedig Isten bizony én kukkoltam fél órán keresztül és nem láttam törés nyomot sehol :D. A kulcsot nem próbáltad? Lehet, hogy valaki használta, rossz állásban húzta ki és éppen az "kulcsra zárva" ( gomb felől nem, csak központival nyílik) állásban van! Vagy tönkrement a cilinderzár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ééértem, ezt a módszert még nem hallottam. A gond az hogy tőlem 10km-re van most a verda az apósomnál, ő meg nincs otthon. Hol fog villogni és micsoda:-)))? Holnap eljátsszuk ezt és írok hogy mit dobott ki. Valamelyik sárga lámpa ott a műszerfalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 A kulcsot nem próbáltad? Lehet, hogy valaki használta, rossz állásban húzta ki és éppen az "kulcsra zárva" ( gomb felől nem, csak központival nyílik) állásban van! Vagy tönkrement a cilinderzár? Amikor megvettem az autót nekem is el volt állítva.. Nem mindegy, hogy milyen pozícióban van a zár. Ha pl központival zártad le, akkor nekem valamiért nem sikerült kulcs segítségével kinyitni. Variálgattam egy picit, de már nem tudom a "kombinációt". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ééértem, ezt a módszert még nem hallottam. A gond az hogy tőlem 10km-re van most a verda az apósomnál, ő meg nincs otthon. Hol fog villogni és micsoda:-)))? Holnap eljátsszuk ezt és írok hogy mit dobott ki. De csak gyújtást adjon rá, ne indítózzon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 A kulcsot nem próbáltad? Lehet, hogy valaki használta, rossz állásban húzta ki és éppen az "kulcsra zárva" ( gomb felől nem, csak központival nyílik) állásban van! Vagy tönkrement a cilinderzár? Hát ez az hogy nem tudom..... Amúgy vízszintesen vagy függőlegesen kell legyen az állás? Hogy ki tudjam nyitni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha meg be van záródva, kulccsal ki kellene tudnom nyitni? Mert hát nem megy....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hát ez az hogy nem tudom..... Amúgy vízszintesen vagy függőlegesen kell legyen az állás? Hogy ki tudjam nyitni? Kimentem megnézni. Itt az eredmény: Jobbra elfordítva vízszintesen a központi zár kezeli. Ha még tovább fordítod jobbra kb. 45°-ot, akkor a központi zár ellenében is ki lehet nyitni. Ekkor kéne hallanod, ahogy a kulcs mozdítja az egész mechanikát. Függőleges állásban sem a gomb, sem a központi zár nem nyitja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Én nem ezt írtam? :D Mai napi fejlemények: 4, azaz négy (!!!) autószerelő esett neki a verdának, de nem jutottak semmire. Kiolvasták a hibakódot: trafóhiba. 3 trafóval próbálták ki (egy vadonatújjal, az én mostani trafómmal - 4napos -, és az ezelőtti trafómmal - ez nem idősebb fél évesnél), vadonatúj gyertyákkal, de meg se nyikkan a motor, kidobja a hibakódot - trafóhiba. Még egyszer megnézték a trafó betápkábelt, kimérték, nincs szakadás, a test jó, és a többi veszi a jelet indítózáskor. Nem tudnak vele mit csinálni, azt mondják lehet hogy az egész motorvezérlő elektronika halt be, úgyhogy szerintem viszem opel szervizbe, lehetőleg még ezen a héten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Tankoláskor egy ideje nézegettem, hogy valami nincs rendben a betöltő nyílás körül, mintha nem csak koszos lenne (pedig néha le szoktam törölgetni belül is, és a pisztollyal is vigyázok hogy ne csöpögjön mellé) Ma megnéztem közelebbről a kúton, két kis hupli volt amit meg lehetett nyomkodni :wacko: majd körömmel sikerült könnyen felpattintani az egyiket, kb egy 1ft-os nagyságú festékdarab leesett, alatta pedig rozsdapor :wacko: Így néz ki. Gáz ez egy 4 éves autón? :D Kell ezt már javíttatni? (szervizkönyv van, tehát ha erre is él a 12év amit írnak benne akkor az kicsit megnyugtató) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Gáz ez egy 4 éves autón? :D Kell ezt már javíttatni? (szervizkönyv van, tehát ha erre is él a 12év amit írnak benne akkor az kicsit megnyugtató) Szerintem gáz, de nem is értem... Használtan vetted? A G már állítólag galvanizélve :wacko: van, ha nem sérül, nem rozsdásodik. Nekem a motorháztető puklizódik belülről, egyszer majd cserélnem kell, de tudtam, h az eleje törött volt és ezexerint nem gyári minőségűvel pótolták... Szóval az a furi, h ott púpozódik... A 12 év úgy tudom, javítatlan elemre és átrozsdásodásra (mint nálad) szól, szal az a kérdés, h az javított vagy gyári elem-e. Valószínűleg, nem gyári, de ki tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szerintem gáz, de nem is értem... Használtan vetted? A G már állítólag galvanizélve :wacko: van, ha nem sérül, nem rozsdásodik. Nekem a motorháztető puklizódik belülről, egyszer majd cserélnem kell, de tudtam, h az eleje törött volt és ezexerint nem gyári minőségűvel pótolták... Szóval az a furi, h ott púpozódik... A 12 év úgy tudom, javítatlan elemre és átrozsdásodásra (mint nálad) szól, szal az a kérdés, h az javított vagy gyári elem-e. Valószínűleg, nem gyári, de ki tudja... Használtan, de innen a fórumról :D és én vagyok a 2. tulaj. És tudtommal nem volt törve ottan... még csak javítva sem. Most volt éppen biztosítós kárszakértő nálam mert új cascot kötök, aztán jól körbe is mérte, de a csomagtérajtón kívül eredeti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Használtan, de innen a fórumról :D és én vagyok a 2. tulaj. És tudtommal nem volt törve ottan... még csak javítva sem. Most volt éppen biztosítós kárszakértő nálam mert új cascot kötök, aztán jól körbe is mérte, de a csomagtérajtón kívül eredeti... Akkor furi... Merthogy nyilván nem véletlen a 12 év gari. 4 év után, hát nem tudom.... Az Fnél emlékszem, jellemző volt a kerékívek és a benzinbeöntőnél a kasztni elfáradása, de szerintem még egy F sem rozsdásodott ÁT 4 évesen... Dehát, ha eredeti az elem, akkor jöhet a gari... De ez hogy van különben? az enyém 7 éves... Elvileg én is élhetnék a garival, ha gyári elem rozsdásodna át? Nincs szervizkönyvem és nem Mo-i a gép. Ez biztos, mind2 kizáró ok, ugye? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Kell ezt már javíttatni? (szervizkönyv van, tehát ha erre is él a 12év amit írnak benne akkor az kicsit megnyugtató) Szia! Ha jól emlékszem, akkor a gari csak akkor jöhet szóba az estedben, ha minden évben szakszervizben át lett nézetve az autó és ennek ténye pecséttel szerepel a szervizkönyvben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szia! Ha jól emlékszem, akkor a gari csak akkor jöhet szóba az estedben, ha minden évben szakszervizben át lett nézetve az autó és ennek ténye pecséttel szerepel a szervizkönyvben. Ez sajnos így igaz. nundee nagyon jó a képed! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ez sajnos így igaz. nundee nagyon jó a képed! Üdv! Köszi! A fórumból "loptam", remélem nem haragszik érte a szerzője... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lelike Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Kimentem megnézni. Itt az eredmény: Jobbra elfordítva vízszintesen a központi zár kezeli. Ha még tovább fordítod jobbra kb. 45°-ot, akkor a központi zár ellenében is ki lehet nyitni. Ekkor kéne hallanod, ahogy a kulcs mozdítja az egész mechanikát. Függőleges állásban sem a gomb, sem a központi zár nem nyitja. Köszi a segítségeteket! Sikerült megjavítani!!!! Valami müanyag volt elmozdulva a helyéről......azért nem jöttem rá a szerkezet tudományára. Na hogy mi volt ennek az oka ami ezt elmozdította az rejtély marad. De lényeg, hogy most mükszik :D Köszi még egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Tankoláskor egy ideje nézegettem, hogy valami nincs rendben a betöltő nyílás körül, mintha nem csak koszos lenne (pedig néha le szoktam törölgetni belül is, és a pisztollyal is vigyázok hogy ne csöpögjön mellé) Ma megnéztem közelebbről a kúton, két kis hupli volt amit meg lehetett nyomkodni :D majd körömmel sikerült könnyen felpattintani az egyiket, kb egy 1ft-os nagyságú festékdarab leesett, alatta pedig rozsdapor :D Így néz ki. Gáz ez egy 4 éves autón? :wacko: Kell ezt már javíttatni? (szervizkönyv van, tehát ha erre is él a 12év amit írnak benne akkor az kicsit megnyugtató) Szerintem is gáz, nálam is ez volt a helyzet, de nem ennyire durván! Márkaszervizben megcsinálták maszekba a két hátső sárvédőív belső élével együt, mert sárvédő és a küszöb találkozásánál is hólyagosodott :D !!! Ja és törésmentes a gép!! :P A tankra azt mondták, hogy valami szigetelő anyag kimaradt gyárilag :wacko: , a sárvédő meg a kavicsogtol kezdett barnulni!! :wacko: Most hibátlan a gép!! kopp-kopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szerintem is gáz, nálam is ez volt a helyzet, de nem ennyire durván! Márkaszervizben megcsinálták maszekba a két hátső sárvédőív belső élével együt, mert sárvédő és a küszöb találkozásánál is hólyagosodott :D !!! Ja és törésmentes a gép!! :wacko: A tankra azt mondták, hogy valami szigetelő anyag kimaradt gyárilag :wacko: , a sárvédő meg a kavicsogtol kezdett barnulni!! :wacko: Azért igazán csinálhatnék valami rozsdamentes anyagból legalább azokat a részeket, amik a legjobban ki vannak téve mindenféle igénybevételnek. Gondolok itt az alvázra, küszöbökre és a kerékívek belső részére. Mert ez a galvanizálás ugyan több, mint a semmi, de igazából csak egy pofon a szarnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Azért igazán csinálhatnék valami rozsdamentes anyagból legalább azokat a részeket, amik a legjobban ki vannak téve mindenféle igénybevételnek. Gondolok itt az alvázra, küszöbökre és a kerékívek belső részére. Mert ez a galvanizálás ugyan több, mint a semmi, de igazából csak egy pofon a szarnak... Ez tényleg durva, ha a gyári elem sérülésmentesen kezd el ennyire rohadni, nem gondoltam volna. A többi részeken viszont jobban bírja, mint az F, dehát majd meglátjuk, mert az enyém még "csak" 7 éves, az F meg 13 volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mai napi fejlemények: 4, azaz négy (!!!) autószerelő esett neki a verdának, de nem jutottak semmire. Kiolvasták a hibakódot: trafóhiba. 3 trafóval próbálták ki (egy vadonatújjal, az én mostani trafómmal - 4napos -, és az ezelőtti trafómmal - ez nem idősebb fél évesnél), vadonatúj gyertyákkal, de meg se nyikkan a motor, kidobja a hibakódot - trafóhiba. Még egyszer megnézték a trafó betápkábelt, kimérték, nincs szakadás, a test jó, és a többi veszi a jelet indítózáskor. Nem tudnak vele mit csinálni, azt mondják lehet hogy az egész motorvezérlő elektronika halt be, úgyhogy szerintem viszem opel szervizbe, lehetőleg még ezen a héten... ha tényeg motorvezérlő, akkor Wessz kartársat keresd a fórumon, abban Ő az ász, és pénztárcád is örülni fog neki. Ha meg nem az a baja, Wessz akkor is megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ez tényleg durva, ha a gyári elem sérülésmentesen kezd el ennyire rohadni, nem gondoltam volna. A többi részeken viszont jobban bírja, mint az F, dehát majd meglátjuk, mert az enyém még "csak" 7 éves, az F meg 13 volt... Igazából az a fura hogy már ránézésre sem tűnik túl igényesnek a nyílás körüli rész kivitelezése... mintha ecsettel lenne körülötte kihúzva (ez látszik is a képen), szóval nem is csoda hogy azon megáll a víz és elkezd rohadni. Lehet hogy nem zár pontosan a fedél sem (bár szemre teljesen jó, nem lóg), és ezért :D Jövő 7en amúgy is olajcsere van tervben, majd elsírom a bánatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kedves Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Sziasztok! Van egy kis problémám. Rángatott az autó alacsony fordulatnál meg motorfék alatt. Elvittem egy szerelő ismerősömhöz akivel az EGR-szelepet elzártuk(egyszerű alátétcsere), így már nem rángat alacsony fordulaton, csak motorféknél. Az lenne a kérdésem, ha kicserélem a szelepet egy jóra, akkor motorfékes probléma is megoldódhat? Az ismerősöm azt mondta hogy biztos szar a szelep mert kotyog is. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hali! Tanácsot szeretnék kérni, hátha tud valaki segíteni a problémámon. Adott egy 99-es 1.4 G Astra. 2-3 éve vízpumpát cseréltek benne, mert a motor alatt csöpögött a lé. (Opel szakszervíz hozzáértését bizonyítja, hogy először szervószivattyút cseréltek cirka 80k-ért, majd másnap mikor visszavittük, hogy ugyanúgy folyik, hülyének néztek, de aztán végül kicserélték a vízpumpát is.) Szóval ezután a csere után már kicsit jobban kezdett melegedni a folyadék, de nem zavaróan. Most idén viszont már nagyon zavar, hogy sokszor bekapcsol a hűtőventillátor. Tartós 120-130-nál látszik, hogy a vízhőfokmérő mutatója a 90 körül mászkál, hol feljebb, hol lejjebb, vagyis menet közben is bekapcsol a hűtőventillátor. Múlt héten jöttem haza 2 személlyel 70-80-nal, majd egy kis városba beérve kaptam egy piros lámpát, kb fél percet álltam, már ment is a venti. Üres utánfutó plusz 1 személy, 70-80, venti sokszor bekapcsol. Bevittem a "szakszervizbe", elpanaszoltam a jelenséget, de már akkor mondták, hogy a nagy melegben ne csodálkozzak, azért levitték megnézni. Legomboltak 3500 forinttal, és mondták hogy az autó rendben, mert 98 fok körül bekapcsol az 1es fokozat, és az lehűti, meg különben is meleg van. Miután teljesen hülyének néztek, elmentem Győrbe (kb 30km), fedélzeti szerint ha jól emlékszem 19 fok volt, ventillátor ennek ellenére elég gyakran beindult, pedig az nem mondható melegnek. Amúgy ezen kívül (meg hogy alapjárat nem áll vissza gurulás közben) nincs smemi probléma, de ezek elég idegesítőek. Kérdésem: mit tehetnék házilag? Hűtőfolyadék csere? Vagy az nem lehet, hogy a vízpumpa nem forgatja olyan gyorsan a folyadékot, mint az előző? Szint megvan. Köszönöm a segítségeteket! Üdv Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Először menjél a kocsival 25 km-t 4000-es fordulat körül. Aztán meglátjuk rángat-e még... Sziasztok! Van egy kis problémám. Rángatott az autó alacsony fordulatnál meg motorfék alatt. Elvittem egy szerelő ismerősömhöz akivel az EGR-szelepet elzártuk(egyszerű alátétcsere), így már nem rángat alacsony fordulaton, csak motorféknél. Az lenne a kérdésem, ha kicserélem a szelepet egy jóra, akkor motorfékes probléma is megoldódhat? Az ismerősöm azt mondta hogy biztos szar a szelep mert kotyog is. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts