PGA Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nemrég hallottam, hogy a jogosítvány megszerzésének jogát 8 általánoshoz kötnék ezentúl.... Hajrá hajrá!! Köthetik akármihez, az autó benzinnel, stb. megy... Ismerek pár figurát, akik nem ugrották meg a 8 általános lécét, osz't vígan furikáznak fél matton az ezerkettes zsigával... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 nem baj, ha írni nem tud, csak a jeleket ismerje... mackósajt = elsőbbségadás kötelező ;) Jóvanna,nem kell ennyire simulni a klubvezetéshez!!!! :D ^_^ :P mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nálam is nagyon könnyen elállítódik. :D Akkor marad a pillanatragany, ameddig nincs vkinek jobb ötlete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Akkor marad a pillanatragany, ameddig nincs vkinek jobb ötlete... Sajna Astra "betegség". Mindenkié ilyen, legkisebb hozzáérésre is elállítódik. Ha rátettél még plusz súlyt, el tudom képzelni, hogy döccenőnél lefittyen, magát is alig bírja el. A pillanatragasztóval csak az a baj, hogy soha máshova nem fogod tudni állítani, azaz csak te vezetheted... és ha el akarod adni, veszel új tükröt? :P U.i.: A helyesírásról meg annyit (visszatérve az előző hozzászólásokhoz), hogy minden alapböngésző piroshullámvonalazza amit nem jól írtál és még fel is ajánlja a helyes megoldást :D Ha nem tud valaki helyesen írni, akkor legalább az időt szánja rá, hogy megnézi, miért pirosozik a böngésző ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sajna Astra "betegség". Mindenkié ilyen, legkisebb hozzáérésre is elállítódik. Ha rátettél még plusz súlyt, el tudom képzelni, hogy döccenőnél lefittyen, magát is alig bírja el. A pillanatragasztóval csak az a baj, hogy soha máshova nem fogod tudni állítani, azaz csak te vezetheted... és ha el akarod adni, veszel új tükröt? :P U.i.: Csak egy pötyit gondolok odatenni, hogy éppen megfogja... Szeretjük ám a pirosozót :D Sokan azért kapcsolják ki (én nem használom, de szerintem nem is hiányzik nekem ;) ), merthogy mindent aláhúz, és a sok pirostól nem tudják elolvasni a saját szövegüket ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Haéán nem pirosoznél el sem tudnátok olvasni amir írok :P:DCsak egy pötyit gondolok odatenni, hogy éppen megfogja... Szeretjük ám a pirosozót :D Sokan azért kapcsolják ki (én nem használom, de szerintem nem is hiányzik nekem ;) ), merthogy mindent aláhúz, és a sok pirostól nem tudják elolvasni a saját szövegüket ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Haéán nem pirosoznél el sem tudnátok olvasni amir írok :D:D :P Iíygsee! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Haéán nem pirosoznél el sem tudnátok olvasni amir írok ^_^:D Én eddig aszittem, hogy az a cél, hogy mind piros legyen, de mindig elrontom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Haéán nem pirosoznél el sem tudnátok olvasni amir írok ^_^:D Ez olyan mint amikor a GPS folyamatosan beszól, hogy "túl gyorsan mész"....egy idő után idegesítő. Barátnőm egyenesen nevet rajtam, hogy miért veszekszek folyamatosan az IGO-val. :D Erre nem tudok mit válaszolni, csak azt, hogy "de nincs igaza".. Erre Ő: De ez egy számítógép...neki mindig igaza van..ne nyomd annyira a gázt! A hajamat tudnám tépni ilyenkor!! (ráadásul tényleg nincs igaza a GPS-nek, mert 60-as táblánál 50-et jelez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ez olyan mint amikor a GPS folyamatosan beszól, hogy "túl gyorsan mész"....egy idő után idegesítő. Barátnőm egyenesen nevet rajtam, hogy miért veszekszek folyamatosan az IGO-val. :D Erre nem tudok mit válaszolni, csak azt, hogy "de nincs igaza".. Erre Ő: De ez egy számítógép...neki mindig igaza van..ne nyomd annyira a gázt! A hajamat tudnám tépni ilyenkor!! (ráadásul tényleg nincs igaza a GPS-nek, mert 60-as táblánál 50-et jelez. Állítsd Andreára, akkor nem bánja, ha szidod ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Állítsd Andreára, akkor nem bánja, ha szidod :D Andrea mit mond ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Andrea mit mond ilyenkor? ugyanezt, csak nőként gondolom jobb egy nőt szidni, hogy mit p*fázik itt ez a luvnya. Amúgy én hagyományos térkép-párti vagyok (tudom, nem sokáig), szal andreát csak apámon keresztül ismerem ^_^ (neki van gps-e) na jó, ne offoljunk, mert kivágnak minket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Állítsd Andreára, akkor nem bánja, ha szidod ^_^ Vagy a Pákóra.. Garminhoz van ilyen hang is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Humannet Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nemrég hallottam, hogy a jogosítvány megszerzésének jogát 8 általánoshoz kötnék ezentúl.... Hajrá hajrá!! A jogosítvány megszerzéséhez !! Nem kötelező már a 8 általános végzetség !! csak az irás olvasás tudás. Asszony autósiskolánál dolgozik forrás innen ered :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 amúgy az igo-n %ban lehet állítani hol nyivákoljon. de ha jól emlékszem kikapcsolható. annyira már nem emlékszem a tükörre hogy van de pl. egy darabka vékony lemezt nem lehet bedugni, hogy megszoruljon? pl. sörös dobozt szétvágni. kihézagolni. a ragasztó túl durva megoldás. tegyék sulifüggővé a jogsit. nem azért mert tud-e vagy nem olvasni. egyszerűen nem fogja föl az adott közlekedési szituációt. pl. egy ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 A jogosítvány megszerzéséhez !! Nem kötelező már a 8 általános végzetség !! csak az irás olvasás tudás. Asszony autósiskolánál dolgozik forrás innen ered :D Nem mondta, hogy már kell, csak azt hogy akarják ^_^ De azért már közel vagyunk hozzá, mert 2010. Június 8-án az országgyűlés 341 igennel, 18 nemmel és 1 tartózkodással elfogadta az erről szóló határozatot. Azaz a jövőben csak legalább az általános iskola 8. osztályának elvégzése után lehet jogosítványt szerezni. Mondjuk attól még hogy jogsija nincs, lehet autója és fórumozhat is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 amúgy az igo-n %ban lehet állítani hol nyivákoljon. de ha jól emlékszem kikapcsolható. annyira már nem emlékszem a tükörre hogy van de pl. egy darabka vékony lemezt nem lehet bedugni, hogy megszoruljon? pl. sörös dobozt szétvágni. kihézagolni. a ragasztó túl durva megoldás. tegyék sulifüggővé a jogsit. nem azért mert tud-e vagy nem olvasni. egyszerűen nem fogja föl az adott közlekedési szituációt. pl. egy ilyet Cipruson voltunk nemrég és ott átlagos az ilyen körforgalom. Már a rávezetőnél mindenki be tud állni a sávjába és aszerint döngetni. Ha lassítasz rád dudálnak. Ha a körforgalomban sávot akarsz váltani tükörbe nézés nélkül is megteheted, mert biztos lehetsz benne, hogy kiengednek. Mondanom sem kell, hogy egyik körforgalomban sincs lámpa, szóval ezen jót röhögtem, de ez is a hülye magyaroknak kell, mert annyira önző dögök vagyunk, hogy csakazértsem engedem ki, így lassítunk mindenkit, állítjuk elő a dugót. Szóval szerintem egyelőre ez a gyakorlatban baromira nem fog itt működni, lámpával meg mégúgysem. Egyébként ha már itt járunk, tök fura volt, de mindenki alapnak veszi, hogy őt be fogják engedni, meg sem köszöni, mert ez az alap. Dudálni meg egy dolog miatt hallottam dudaszót egy hét alatt, amikor valaki megállt a másik előtt: Menyyyyyéééééé mááá, ne tarts fel! Ezt is úgy adták elő, hogy 5 másodpercenként nyomtak egy rövidet, nem feküdtek rá a gombra. A lámpás gyalogos átjáró mind gombnyomós. Megnyomod, 1 sec-en belül zöld a tengerpartra rohanó gyalogosnak a lámpa, az autósoknak meg sárgán villog, ha a gyalogosnak is villog, így nyugodtan téphetnek. Autósok kb 5 secet állnak, a gyalogos meg nulla, ha a gyalogos korábban átért tökmindegy, hogy piros-e (de olyankor inkább már sárgán villog az autósnak), mennek át, és nem állnak a lámpánál, mint én szoktam nap, mint nap, pedig nem jön arra senki. Főleg hétvégén. Az ügyes közlekedésmérnököket el kellene küldeni egy kis tanulmányútra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Régen világitot a rádiom gombjai amikor gyújtáson volt most este sötét ha nincs bekapcsolva a rádió ,de ha bevan akkor világit rendesen segitség nem tudja valaki mi a baja?(én nem tudom) ^_^ :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Régen világitot a rádiom gombjai amikor gyújtáson volt most este sötét ha nincs bekapcsolva a rádió ,de ha bevan akkor világit rendesen segitség nem tudja valaki mi a baja?(én nem tudom) ^_^ :D :P Ha nincs bekapcsolva a rádiód, akkor gyújtáson csak a bekapcsológomb világít, ha gyári a rádiód. Más nem. Ez azért van, hogy sötétbe is megtaláld a bekapcsoló gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Régen világitot a rádiom gombjai amikor gyújtáson volt most este sötét ha nincs bekapcsolva a rádió ,de ha bevan akkor világit rendesen segitség nem tudja valaki mi a baja?(én nem tudom) ^_^ :D :P ÁÁÁ,figyi én rájöttem,mi a hiba. ;) Rossz a rádiód ,vegyél egy jobbat,nekem van egy eladó CAR 400-as gyári Opel rádióm,az hibátlan!Működik rajta minden gomb,szép sárgán világít este-reggel-délután-hajnalban és karácsonykor is.Így megoldódnának a gondjaid(meg a mienk is)! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 ÁÁÁ,figyi én rájöttem,mi a hiba. :D Rossz a rádiód ,vegyél egy jobbat,nekem van egy eladó CAR 400-as gyári Opel rádióm,az hibátlan!Működik rajta minden gomb,szép sárgán világít este-reggel-délután-hajnalban és karácsonykor is.Így megoldódnának a gondjaid(meg a mienk is)! ^_^ végre egy emberi reakció a sok bugyutaságra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 No, akkor egy kérdés: másnak is lefittyedős a belső visszapillantója? ^_^ Ezt a szót találtam rá a legmegfelelőbbnek. Magában is elég könnyen elállítódik, de most, h szereztem rá panorámatükröt (mielőtt röhögtök, imádom, nekem nagyon bejön, szinte az egész kocsi mögé körben belátok vele), egy kis döccenőnél is elengedi magát. Valakinek tapasztalat? szigszalag, egy pötyi pillanatragasz? (sosem kell állítani) Hajlok a pötyi ragasztó felé, de ha vkinek van jobb 5lete... Tapadásjavítóval (antislip, deslip és még mit nem mondtak rá :D ) próbálkozz! Szíjhajtásoknál használatos szerekre gondoltam, amolyan gyantapótlókra. Esetleg 1-2 réteg Plasti Dip felvitele a tartó gömbjére is eredményre vezethet. Nem maradt valakinek egy- két csepp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Igen ha nincs bekapcsolva a rádió akkor csak a rádió kapcsológombja világit de régen normális volt mi lehet a baja nagyon zavaró ez számomra?HELP BITTE! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Igen ha nincs bekapcsolva a rádió akkor csak a rádió kapcsológombja világit de régen normális volt mi lehet a baja nagyon zavaró ez számomra?HELP BITTE! ^_^ Ez biztos,hogy így van amióta világ a világ!Ez így mükszik jól.Melyik rádió világít kikapcsolva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Nem kikapcsolva hanem gyújtáson!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts