tgabika76 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Egyrészt szerintem olvasd el a G astra kézikönyvet és majd rájösz mekkora baromságot kérdeztél,másrészt 22 évesen nincs olyan kifogás,ami elfogadható lenne a helyesírás és fogalmazási készség ilyenfokú hiányára. OFF Moderátorként én is egy hasonló helyesírásbajnokkal (bár ő sokkal súlyosabb fokú azt hiszem) küzdök a Calibrás fórumon, ő meg van róla győződve hogy rajság/jópofa dolog úgy írni hogy azt rajta kívül senki ne értse. Most erre mit mondjak? A kitiltás még nem jutott eszembe, de adtál egy jó ötletet. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
durmi Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok. Minap írtam, hogy indítási gondom van astrával, hidegen nem indul pöccre. Nos, ha minden igaz megtalálták a problémát. A főtengely jeladó ment ki benne. Remélem, ha másnak is ilyen problémája lesz, nem szenved ennyit vele, mint mi ;) És köszönöm wessznek, amiért egyből felajánlotta a segítségét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jó neked,akkor közel van hozzád wessz!Ő törökbálinti szerelő és itt mindenki őt hívja,ha gond van.Tedd azt te is.Írj neki privát üzenetet vagy az ajánlott szerelőknél nézd meg! Itt van ni,WE-szi szervíz! Sziasztok. Minap írtam, hogy indítási gondom van astrával, hidegen nem indul pöccre. Nos, ha minden igaz megtalálták a problémát. A főtengely jeladó ment ki benne. Remélem, ha másnak is ilyen problémája lesz, nem szenved ennyit vele, mint mi ;) És köszönöm wessznek, amiért egyből felajánlotta a segítségét :rolleyes: Ismét sikerült valakinek segíteni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 OFF Hey John! Te mióta vagy moderátor? Most vettem észre... ON Egyrészt szerintem olvasd el a G astra kézikönyvet és majd rájösz mekkora baromságot kérdeztél,másrészt 22 évesen nincs olyan kifogás,ami elfogadható lenne a helyesírás és fogalmazási készség ilyenfokú hiányára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolesh Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na üdv! Tovább bonyolódik az 1.7-es dizel astra ügye! A ventik nem mennek még a klímáé sem! A klíma nem mükszik és van két hibakódunk: P1540 ez érvénytelen jel (ez állandó) illetve ugyan ez P1540 csak annyi különbséggel hogy ez meg magas jel. A diagnosztikai műszerrel sem tudtuk munkára bírni a ventiket teszt üzemmódban. Valakinek ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Na üdv! Tovább bonyolódik az 1.7-es dizel astra ügye! A ventik nem mennek még a klímáé sem! A klíma nem mükszik és van két hibakódunk: P1540 ez érvénytelen jel (ez állandó) illetve ugyan ez P1540 csak annyi különbséggel hogy ez meg magas jel. A diagnosztikai műszerrel sem tudtuk munkára bírni a ventiket teszt üzemmódban. Valakinek ötlet? Csatlakozók és vezetékek ellenőrzése a ventilátorok felé első körben. Én valami testelési hibára tippelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolesh Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Csatlakozók és vezetékek ellenőrzése a ventilátorok felé első körben. Én valami testelési hibára tippelek. Üdv Ezeken már rég túlvagyunk a biztiken,csatikon,testpontokon is és nem tudunk már mit kezdeni vele. Valószínü hogy a klímavezérlő körül lesz a gubancz mivel az vezérli a ventiket(hűtővíz is). Az össz bemenő-kimenő test illetve pozitív vezetéken van áram. A jel vezetékekkel meg nem tudunk mit kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok, Megtörtént a tömítés cserém az üzemanyag szivattyú és a tank között. Sajnos amikor kikerült belőle a régi, már láttam, hogy nem azzal lesz a gond. Teletankoltam és sajnos még mindig folyik a drága lé. Spéci lámpával sikerült kicsit bevilágítanom, hogy megnézzem a tankot és láttam, hogy van 2 további k/be vezetés a tank tetején kb. 20 centire a benzinpumpa lyukától és észrevettem, hogy a hátrébb lévőből folyik a benzin. Olyan mintha közvetlen a tövéből folyna, de ott én nem láttam tömítést. Van valakinek ötlete, hogy ott mi tud ereszteni és egyáltalán mi célt szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok, Megtörtént a tömítés cserém az üzemanyag szivattyú és a tank között. Sajnos amikor kikerült belőle a régi, már láttam, hogy nem azzal lesz a gond. Teletankoltam és sajnos még mindig folyik a drága lé. Spéci lámpával sikerült kicsit bevilágítanom, hogy megnézzem a tankot és láttam, hogy van 2 további k/be vezetés a tank tetején kb. 20 centire a benzinpumpa lyukától és észrevettem, hogy a hátrébb lévőből folyik a benzin. Olyan mintha közvetlen a tövéből folyna, de ott én nem láttam tömítést. Van valakinek ötlete, hogy ott mi tud ereszteni és egyáltalán mi célt szolgál? Lehet akár a benzin visszavezető is, lehet meglazult a bilincse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Sziasztok, Megtörtént a tömítés cserém az üzemanyag szivattyú és a tank között. Sajnos amikor kikerült belőle a régi, már láttam, hogy nem azzal lesz a gond. Teletankoltam és sajnos még mindig folyik a drága lé. Spéci lámpával sikerült kicsit bevilágítanom, hogy megnézzem a tankot és láttam, hogy van 2 további k/be vezetés a tank tetején kb. 20 centire a benzinpumpa lyukától és észrevettem, hogy a hátrébb lévőből folyik a benzin. Olyan mintha közvetlen a tövéből folyna, de ott én nem láttam tömítést. Van valakinek ötlete, hogy ott mi tud ereszteni és egyáltalán mi célt szolgál? Pff Talán az aktív szén szűrőből visszamenő cső megy oda. Talán :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 OFF Hey John! Te mióta vagy moderátor? Most vettem észre... ON Már egy jóideje! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Már egy jóideje! :D Én is csak néztem...egyik nap még nem volt az, aztán egyszercsak az lett. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Lehet akár a benzin visszavezető is, lehet meglazult a bilincse. Nem valószínű, mert olyan mintha a tövében bugyogna fel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Nem valószínű, mert olyan mintha a tövében bugyogna fel.. Akkor esetleg elrepedt a csonk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Akkor esetleg elrepedt a csonk? Attól félek én is, hogy tőben elrepedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Azért akartok valakit kitiltani mert helyesírási hibákat vétett? Tényleg hülyeséget kérdezett, de az hogy így ír nem biztos, hogy szándékos. (keveset ült az iskolában :D ) ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Azért akartok valakit kitiltani mert helyesírási hibákat vétett? Tényleg hülyeséget kérdezett, de az hogy így ír nem biztos, hogy szándékos. (keveset ült az iskolában :D ) :D :rolleyes: Ide általában segítségért jönnek az emberkék, talán illene megtisztelni azt aki rajtam/rajta próbál segíteni, hogy érthető formában teszi fel a kérdést. Az utcán sem úgy megyek oda valakihez, hogy: Csumi, nem vágod hol a genyóban lehet a bót? Pedig akkor tök idegentől kérdeztem. Akinek nincs fél perce átolvasni a mondanivalóját mielőtt elküldi az úgysem ér rá autót szerelni, ergó kár foglalozni vele. Nade OFF. meg nem is az én dolgom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 kürtnél a relé hallt meg. Érdekesség képpen elmíteném, hogy made in Italy van ráírva :rolleyes: bontott beszerzése 1.000 jó magyar ft volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 skacok hátsó ablakemelő kart ki lehet iktatni valahogy? gyerek állandóan tekergeti-.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 skacok hátsó ablakemelő kart ki lehet iktatni valahogy? gyerek állandóan tekergeti-.... Szia, Le lehet venni, de akkor is ott marad a csonk, ami egy erősebb kanyarodásnál szerintem nekicsapódhat a lábának és megsértheti azt. Maximum lefeded valami gumival. Azt kell mondani a gyereknek, hogy ha tekergeti, akkor jön az opelmanó és elviszi tőletek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 skacok hátsó ablakemelő kart ki lehet iktatni valahogy? gyerek állandóan tekergeti-.... Villanyablak... Bár utólag nem lehet valami költséghatékony (esetleg bontóból). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 kürtnél a relé hallt meg. Érdekesség képpen elmíteném, hogy made in Italy van ráírva :rolleyes: bontott beszerzése 1.000 jó magyar ft volt már megint nyertem egy pöttyös labdát ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 már megint nyertem egy pöttyös labdát ? ;) Vagy kínai gázpedáltuningot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 már megint nyertem egy pöttyös labdát ? ;) jaja :rolleyes: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Üdv Kartársak! Azt miből veszem észre ha vmelyik hátsókerék csapágyamnak kakukk van? Arra gondolok, hogyha megemelem az autót és megpörgetem a kereket akkor is lehet hangja, vagy esetleg kotyoghat a kerék? Mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a gumijaim morognak ennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts