Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 2x tankoltam etanolt > első után meghallt a külső hőmérséklet jeladó, most meg ez.... :rolleyes: A külsőhőm.jeladó hibának mik voltak a jelei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 A külsőhőm.jeladó hibának mik voltak a jelei? 69 fokot mutatott, néha visszament 67-re, picit sokaltam vettem egyet 1500-ért és minden ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 (edited) [ig]http://www.topnews.in/files/skf1.jpg Sziasztok! Kerékagycsapágyakat kell cserélnem. Ha kompletten akarom megvenni (egész kerékagy), akkor az 200,000 Ft. körül mozog. Ettől állna a szőr a hátamon! Kicsit agyaltam a dolgon és más megközelítésből szeretném megoldani, de ahhoz szükségem volna a segítségetekre! 1. Még nem szedtem szét, és nem tudom, hogy hozzá lehet-e férni magához a csapágyhoz??? Mert ha igen elég volna csak azt cserélni. 2. Mi lehet a pontos típusa magának a csapágynak? Ha ezt tudnám, elugranék egy SKF boltba, és megvenném mind a 4 db-ot 20.000 Ft.-ért. (gondolom) Autó típusa: Opel Astra G (lépcsőshátu) Y20DTH (74kw) 2000 évjárat Elől-hátul tárcsafék (5 lukazatu kerékfelfogatás) Nagyon megköszönném ha a fenti két kérdésemre egy hozzáértő megadná a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajlandó vagyok egy jelképes 500 Ft.-ot átutalni az illető számlájára, aki segít a kérdéseim megválaszolására! :rolleyes: hüüüü, ez az 500 forint megmozgatta a fantáziámat! :D Fontos, csak ötszázé a válaszom: Csak kompletten kapható. A gyári az horror áron van, az utángyártott SKF meg olyan 25-30-35 körül. fontos, hogy 5 csavarosat kell kérni, mert a 4 csavaros az nem jó az autódhoz. :D (köcsög hondás hogy tuggya a választ. mi? ;)) Módosítva Június7, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 2x tankoltam etanolt > első után meghallt a külső hőmérséklet jeladó, most meg ez.... :rolleyes: de azért biztos vagy Te is benne, hogy semmi köze hozzá... ez kb olyan mintha a féklámpád égett volna ki...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Hola, sztem se kísérletezz szétszedni. Nem biztos, hogy szét tudod nyomni a zsugorkötést. Nekem egy éve kb. 25-30e volt egy db a BÁRDInál. De inkább nézz körül EBAY-n: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA-MK4-G...=item1c0ec35cae A 200e sztem kicsit túlzás (vagy OPEL márkaszarvíz mondta). pite ennyiért van itthon is, de a felsorolásba valami nem tiszta: oda van írva hogy 4 csavaros. DE írja Z16SE, meg XE hez ami 4 csavaros, meg Z18XE hez is ami meg 5 csavaros.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! No ezeket dobta ki a gép: ;) P0400=Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség P0110=Szívólevegő hőmérséklet-jeladó funkció-rendellenesség Meg valami: Kritikus rendszer meghibásodás rendellenesség. :rolleyes: Még annyi infó, hogy megnéztük az érzékelő a beszívott levegőt, 57 fokosnak mutatta. Hát akkor hol is kezdjem????????????? Mire utalnak ezek a hibajelenségek???????? Mit cseréljek-pucoljak ki elsőnek???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 hol az ötkilóm??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 hol az ötkilóm??? :rolleyes: A "képpel nem idézünk" miatt levonva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nincs 5 kiló, mert a két kérdésből, csak az egyiket válaszoltátok meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nincs 5 kiló, mert a két kérdésből, csak az egyiket válaszoltátok meg :rolleyes: A második kérdésedre nincs válasz,mivel elsőben már benne van . Amúgy meg milyen stílus ez?Letolod aki segít?? :D Ősi r... szokás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 A második kérdésedre nincs válasz,mivel elsőben már benne van . Amúgy meg milyen stílus ez?Letolod aki segít?? ;) Ősi r... szokás! :rolleyes: Neeeeem-neeeeem meg sem fordulna a fejemben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 a duda helyéről tudna nekem vki egy fotót csinálni? illetve a reléje merre található? így csináldba nem ismertem fel a helyet :D elment a dudám :rolleyes: , biztosíték jó, marad a relé meg a duda maga (ami nem hiszem hogy tökre tud menni) szóval előre is köszönöm a fotót ;) vagy részleges magyarázatot Hali nagyon is tönkre tud menni a duda. Nekem zárlatos lett, a 400hz es része (nekem két dudám van) én is azt hittem nagy hiba aztán megkerestem lehúztam mind2ről a stekkert és rápróbáltam úgy is. Úgy már nem nyomta el a biztit, igy visszatettem az egyiket az szólt majd a másikat visszakötve 3 dudálás után kinyomta. Igyhát vettem a havertól egy ugyanolyan 400 Hz est azóta szépen és nagyot szól. Szal lehet neked pont az ellenkezője lett, a tied megszakadt. De ezt simán meg tudod nézni méghozzá úgy, hogy rámérsz ohm mérővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 de azért biztos vagy Te is benne, hogy semmi köze hozzá... ez kb olyan mintha a féklámpád égett volna ki...... ;) értem én a tréfát, csak nem szeretem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok, Már megint beakadt a belső levegő csappantyúm.. Meg szeretném fordítani a műanyag tengelyt, de egyszerűen sehogy nem férek hozzá. Az "így csináld" nem írja le. Van valakinek tapasztalata, hogy miként tudom kiszerelni a csappantyút? (az állító motort még le tudom venni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
pite42 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 ennyiért van itthon is, de a felsorolásba valami nem tiszta: oda van írva hogy 4 csavaros. DE írja Z16SE, meg XE hez ami 4 csavaros, meg Z18XE hez is ami meg 5 csavaros.... :rolleyes: Igazad lehet, ennyire nem vagyok képben, de a honlapon van mind2-ből: http://www.motaquip-ecat.co.uk/ Esetleg tudna vki nekem is segíteni? http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=655063 p Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nincs 5 kiló, mert a két kérdésből, csak az egyiket válaszoltátok meg :rolleyes: korrekt gyerek vagyte.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 korrekt gyerek vagyte.... :rolleyes: Már megint Téged bántanak :D Majd jól ráhegesztek az arcukra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Szerdán cserélik a hátsó dobfékem belét és arra gondoltam, hogy ha már le van szedve akkor lefestem szép feketére a dobokat vagy miket :rolleyes: A kérdésem az, hogy mivel fessem le, hogy rajta is maradjon és rozsda nélkül birjon ki valamenyit....talán 1-2 évet...talán!! (ja homokolni és porfestetni azért nem akarom, valami alapozó + fekete sprayre gondoltam) Tudom tegyek helyette tárcsákat.... ;) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Szerdán cserélik a hátsó dobfékem belét és arra gondoltam, hogy ha már le van szedve akkor lefestem szép feketére a dobokat vagy miket :rolleyes: A kérdésem az, hogy mivel fessem le, hogy rajta is maradjon és rozsda nélkül birjon ki valamenyit....talán 1-2 évet...talán!! (ja homokolni és porfestetni azért nem akarom, valami alapozó + fekete sprayre gondoltam) Tudom tegyek helyette tárcsákat.... ;) Köszi! Pont jó így.Csiszolás,alapozás,szórás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 2x tankoltam etanolt > első után meghallt a külső hőmérséklet jeladó, most meg ez.... :rolleyes: Hűha, nem biztos, hogy vágom az összefüggést az etanol, a külső hőmérő és a duda között ;) ez már összeesküvés elmélet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bal(jobb) elejének aláfexel és meglátod ,a sarokban van!Tud a kürt is elromlani de inkább az érintkezője oxidálódik,sarazódik stb... a kürt ritkán lesz kontaktos...nekem egy jól sikerűlt klíma tisztítás után lett porá égetve a relém...a habos klíma tisztító belefolyt és egy működtetés (zárlat a löttytől) és kész volt a szét égett relé....szóval Amusing... a kocsi menetirány szerinti jobb elejében keresd...a lökös mögött..gyárilag kettő darab van belőle...húzd le mind2 csatit valakit kérj meg hogy működtesse a dudát és mérd meg megy e ki feszültség a vezetéken..ha igen akkor a kürtel lett valami(de ezt kétlem), ha ki sem megy a fesz, akkor a relé halt meg...(nem volt valami beázásod mostanában ebben a monszunban?) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Szerdán cserélik a hátsó dobfékem belét és arra gondoltam, hogy ha már le van szedve akkor lefestem szép feketére a dobokat vagy miket :rolleyes: A kérdésem az, hogy mivel fessem le, hogy rajta is maradjon és rozsda nélkül birjon ki valamenyit....talán 1-2 évet...talán!! (ja homokolni és porfestetni azért nem akarom, valami alapozó + fekete sprayre gondoltam) Tudom tegyek helyette tárcsákat.... ;) Köszi! Ez itt a reklám helye...Hammerite..és még elég egy drótkefe..bár én még egy rozsdamarót neki küldenék előtte, aztán drótkefe és mehet a Hami...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok, astra g 1.4 2004-em van és a következő problémám: az ABS lámpám kigyullad teljesen véletlenszerűen, a seggességmutató álló helyzetben járó motornál ugrál, menet közben előfordul, hogy nem mutat semmit (0-t). Ha menet közben ez huzamosabb ideig tart, akkor a motorelektronika ellenörzőlámpa is kigyullad és elejti az alapjáratot. Minnél meegebb az idő, annál gyakrabban jelentkezik a probléma évről évre. Az opelnél nem tudtak segíteni. A kerékcsapágyak menet közbe gépre lettek kötve, tökéletesen működnek, jó jelet adnak. Külföldi fórumokon olvastam, hogy másnak is volt hasonló problémája (még Omegával is), sajnos ott nem segítettek. Jó lenne ha valaki közületek tudna segíteni. Előre is köszi: pite bal első kerékcsapágy csere, mert erről veszi a sebesség jelet is, (ABS-es kerékagynál) ha ez szakadozik, akkor a sebbességmérőd is ezt csinálja, majd emiatt az ABS sem tud megfelelően működni -> hibát dob! :rolleyes: szóval bal első csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok, Az elmúlt 1 héten jelentkezett nálam valami új. Sajnos fogalmam sincs mi lehet (nem értek hozzá). Nyikorog valami a futóműnél. Jellemzően kanyarodáskor hallom. Olyan mint amikor be van húzva a kézifék és megnyomkodod a hátulját az autónak. Jellemzően elölről hallom, de előfordult, hogy olyan volt mintha hátulról hallanám. Ha aszfalton megyek, akkor kanyarodás közben (csak kormánymozgatásra) hallom, amikor földúton, vagy vacak úton megyek egyenesen, akkor a bukkanókon is. Nem kopogás, hanem mély hangszínű nyikorgás. Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet és mire számíthatok? A héten tervezem, hogy elmegyek vele szervízbe. Mellesleg nagyon sok jót olvastam Wesszeről és megfontolom,hogy zuglóból kiugrok hozzá, hogy nézze át a kocsit. Jellemzően nekem csak hétvégén jó az időpont, mert sokat dolgozok és az nagyon megfogott, hogy hétvégén is foglalkozik az emberrel. szerintem semmit nem kell fújkálni...nézd meg a tárcsafék betétjeit...ha elkoptak, akkor a mechanikus fékkopás jelző(egy hajlított lemez a fékbetéten) először kanyarodáskor "visít", majd később egyre gyakrabban szinte folyamatosan amíg annyira nem idegesít hogy kicseréld a betéteket..esetleg a tárcsákkal együtt....ha kell... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sziasztok! Kerékagycsapágyakat kell cserélnem. Ha kompletten akarom megvenni (egész kerékagy), akkor az 200,000 Ft. körül mozog. Ettől állna a szőr a hátamon! Kicsit agyaltam a dolgon és más megközelítésből szeretném megoldani, de ahhoz szükségem volna a segítségetekre! 1. Még nem szedtem szét, és nem tudom, hogy hozzá lehet-e férni magához a csapágyhoz??? Mert ha igen elég volna csak azt cserélni. 2. Mi lehet a pontos típusa magának a csapágynak? Ha ezt tudnám, elugranék egy SKF boltba, és megvenném mind a 4 db-ot 20.000 Ft.-ért. (gondolom) Autó típusa: Opel Astra G (lépcsőshátu) Y20DTH (74kw) 2000 évjárat Elől-hátul tárcsafék (5 lukazatu kerékfelfogatás) Nagyon megköszönném ha a fenti két kérdésemre egy hozzáértő megadná a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajlandó vagyok egy jelképes 500 Ft.-ot átutalni az illető számlájára, aki segít a kérdéseim megválaszolására! :rolleyes: én nem tudom te hol szeretnéd megvenni az skf csapágyat de nekem 34000Ft volt az egyik első és rá három hétre 38000 Ft volt a másik, mert közben megemelték az árát. ja + szerelési költség. nekem 2001 G astrám van abs-szel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts