Mc-elek Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 felébőlharmadából Értemhoygmit ak arszírni% SZóvalezszok ígylenni,hoyg1400-1500az alapJáratésutána párperecmúlvaejti vissza 800-ra,semibaja az autóNAKetől. téLLegjólenne mostmár,ha megtanulnálírnirendesen,mánengemiskezdidegeseíteni/pedig híresenmyugotembervagyok%%%%% maraddoktíztelettel:a törökszul tán. Ez kész :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 felébőlharmadából Értemhoygmit ak arszírni% SZóvalezszok ígylenni,hoyg1400-1500az alapJáratésutána párperecmúlvaejti vissza 800-ra,semibaja az autóNAKetől. téLLegjólenne mostmár,ha megtanulnálírnirendesen,mánengemiskezdidegeseíteni/pedig híresenmyugotembervagyok%%%%% maraddoktíztelettel:a törökszul tán. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Azt szeretném megkérdezni hogyha elinditom a kocsimat az alapjárat valanikor pár percre megáll 1500-as fordulatom most kérdem én hogy ez normális vagy nem de nem az hohy nagyon ráforditom a kulcsot hanem értitek hogy mit akarok mondani? :rolleyes: No, akkor beszéljünk komolyan. Ha nem tanulsz meg rendesen írni, érthetően, úgy mint ahogy a normális emberek szoktak, akkor megvonom Tőled a hozzászólások lehetőségét. ( azaz kitiltalak a fórumról ) Ezt a mondatok elküldöm neked privát üzenetben is, hogy biztosan tudomást szerezzél róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 No, akkor beszéljünk komolyan. Ha nem tanulsz meg rendesen írni, érthetően, úgy mint ahogy a normális emberek szoktak, akkor megvonom Tőled a hozzászólások lehetőségét. ( azaz kitiltalak a fórumról ) Ezt a mondatok elküldöm neked privát üzenetben is, hogy biztosan tudomást szerezzél róla. Ez qrva jó... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 No, akkor beszéljünk komolyan. Ha nem tanulsz meg rendesen írni, érthetően, úgy mint ahogy a normális emberek szoktak, akkor megvonom Tőled a hozzászólások lehetőségét. ( azaz kitiltalak a fórumról ) Ezt a mondatok elküldöm neked privát üzenetben is, hogy biztosan tudomást szerezzél róla. lehet nem is magyar anyanyelvű...és így megy neki...akkor pedig egész szép teljesítmény... ;) kíváncsi leszek erre mit ír...de uhuhu...ez neked is egész jól megy...."Ezt a mondatok..." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 lehet nem is magyar anyanyelvű...és így megy neki...akkor pedig egész szép teljesítmény... ;) kíváncsi leszek erre mit ír...de uhuhu...ez neked is egész jól megy...."Ezt a mondatok..." :rolleyes: Добрый вечер ! Очень приятно Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Nem tudom kiolvasni a hibakódot a fék és full gázpedál benyomásával. Milyen formában lehet még? Motorkódom: Y20DTH Évjárat: 2000 Nincs kiégve az izzó... :rolleyes: mielőtt még megkérdeznétek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, h ha szivárog a hűtőm, az cserés támadás lesz e, vagy javitható? Kb. 1 hete szinte minden másnap után kell tölteni a tartályt...tegnap aláfeküdtem és jobboldalt alul szivárgás tapasztalható. Valakinek ezzel kapcsolatban vagy hasonló tapasztalata volt már? Ha cserés, bontóból megéri venni? Klimás, 2002-es évjáratú a gépezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, h ha szivárog a hűtőm, az cserés támadás lesz e, vagy javitható? Kb. 1 hete szinte minden másnap után kell tölteni a tartályt...tegnap aláfeküdtem és jobboldalt alul szivárgás tapasztalható. Valakinek ezzel kapcsolatban vagy hasonló tapasztalata volt már? Ha cserés, bontóból megéri venni? Klimás, 2002-es évjáratú a gépezet. Szia! Lehet kapni tömítő folyadékot. ha nem segít, hűtő kivesz és megnéz, hogy lehet-e javítani. Ha nem csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Én a tömítőfolyadékon nem ajánlom. Olyan helyen is tömíthet , ahol nem kéne. Szerintem javítás vagy csere. Szia! Lehet kapni tömítő folyadékot. ha nem segít, hűtő kivesz és megnéz, hogy lehet-e javítani. Ha nem csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Sziasztok! Nem tudom kiolvasni a hibakódot a fék és full gázpedál benyomásával. Milyen formában lehet még? Motorkódom: Y20DTH Évjárat: 2000 Nincs kiégve az izzó... :rolleyes: mielőtt még megkérdeznétek. ;) Villogtasd ki,itt van az aláírásomban! Igaz angolul,de azért könnyen el lehet rajta menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Szia! Lehet kapni tömítő folyadékot. ha nem segít, hűtő kivesz és megnéz, hogy lehet-e javítani. Ha nem csere. Ilyen névvel más válaszra nem is számíthattunk :rolleyes: Hűtő tömítő folyadék: megállítja a folyást/csepegést, de egyúttal a termosztátnak sem tesz jót, tehát kerülendő!!!!!! Javítás: ideiglenesen szóba jöhet, de hosszú távon sajnos ugyanúgy el fog kezdeni folyni. Nekem is hűtőcserés volt a kocsim. 2 komponensű ragasztóval megjavítottam amíg utánajártam a dolognak, de mindenki azt ajánlotta, hogy cseréljem ki. A javítások helyén ugye gyengül az anyag. Éppen ezért előfordulhat olyan is, hogy egyszercsak autópályán szétnyílik mint a tubarózsa és elengedi a vizet azonnal. Ennek a következményeit gondolom nem kell sorolnom. Én speciel utángyártott hűtőt rakattam bele 23eFt-ért. Kb 3-4 hónapja történt ez. Azóta semmi gondom nem volt, pedig volt alkalmam 25-28 fokokban végigülni másfél órát egy dugóban vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Én speciel utángyártott hűtőt rakattam bele 23eFt-ért. Kb 3-4 hónapja történt ez. Azóta semmi gondom nem volt, pedig volt alkalmam 25-28 fokokban végigülni másfél órát egy dugóban vele... Köszönöm a gyors válaszokat! Ettől féltem, de ugy látszik nem maradt más választásom...cserés lesz a hűtő... További szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Köszönöm a gyors válaszokat! Ettől féltem, de ugy látszik nem maradt más választásom...cserés lesz a hűtő... További szép napot mindenkinek! Jobban jársz,ha kicseréled.Nekem is volt már olyan kocsim(Renault Diesel) amibe a csepegés miatt hűtőtömítőt tettem,időlegesen meg is állt a folyás,de utána egyszer csak szétnyomta a csövet,még jó,hogy itthon az udvaron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drotpete 1.6 16v Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 lehet nem is magyar anyanyelvű...és így megy neki...akkor pedig egész szép teljesítmény... ;) kíváncsi leszek erre mit ír...de uhuhu...ez neked is egész jól megy...."Ezt a mondatok..." :rolleyes: A "gugli" fordító hasonló képpen működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Köszi, de nekem az alsó kell, a váltónál, ami egyben van a kinyomócsapággyal. Közben rájártam a vaterára, szóval ilyen. Mondjuk ez nagyon baráti ár érte és az alkatrész-szám is egyezik. Ha a szétszerelés után kiderül, hogy valóban ez a munkahenger a hunyó (nem csak valami elhárítható tömítetlenség), nem is nagyon érdemes forszíroznom a garanciát, ez a vaterás mégiscsak gyári lenne... Egyébként ilyen áraim vannak eddig: gyári GM: 74.381 Ft :rolleyes: , Luk: 56.661 Ft, Delco: 43571, ugy.: 22.961 Ft. Ma beruháztam a vaterás munkahengerbe, holnap remélem itt is van, és jó is lesz. Közben kiderült, hogy a főtengely-szimeringem is izzad (REINZ), úgyhogy azt is upgrade-elni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 hellooooo Kedves opelos barátok nekem lenni több problémám is.... :rolleyes: 1, hideg motornál 1000-2500 között ugrál a fordulatom. ha nem szeretném hogy ugráljon hamarabb leveszem a lábam a gázről de fix fordulaton megy tovább 10-15m mire a motorfék észbe kap hogy lassítani kellene. van olyan is amikor elkezd rángatni úgy mintha le szeretne fulladni. mi a teendő ???? már 1000 szer ki lett takarítva az injektor a szívó berendezés, meg szeleptisztitó lóttyót is itatok vele de semmi.. ;)( meleg mocinál benyomom a kuplungot váltás végett és ott is csak bög 3-4mp ig mire leesik a fordulat. vilamossági szerelő azt mondta minden tökéletes. az autoszerelő meg azt mondta új injektor kellene bele de az se biztos hogy megoldaná e hibát. 2, kuplung szerkezet lett cserélve ( kinyomócsapágy tárcsa meg még mit tutom én.. amit ilyenkor kell) és szintén hideg állapotban olyan szar hangot ad. persze csak gyorsításnál és 1500-2000 fordulat között... olyan a hang mint ami a tárcsában lévő rugok adnák . a szerelő azt momdta várjunk vele, mert össze kell kopni, meg lehet nem is tárcs hanem a fogaskerekek, de szerintem ez hülyeség... egyetlen autónál sem hallottam ilyenről, hogy egy új alkatrész szar kangot ad ki. aki tud segiteni az lécci irjon kösz.... csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Az elsőre nem az alapjárati léptetőmotort kellene kitakarítani? Illetve megnézni hogy nem szorul-e? Mi a motorkód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 hellooooo Kedves opelos barátok nekem lenni több problémám is.... :rolleyes: 1, hideg motornál 1000-2500 között ugrál a fordulatom. ha nem szeretném hogy ugráljon hamarabb leveszem a lábam a gázről de fix fordulaton megy tovább 10-15m mire a motorfék észbe kap hogy lassítani kellene. van olyan is amikor elkezd rángatni úgy mintha le szeretne fulladni. mi a teendő ???? már 1000 szer ki lett takarítva az injektor a szívó berendezés, meg szeleptisztitó lóttyót is itatok vele de semmi.. ;)( meleg mocinál benyomom a kuplungot váltás végett és ott is csak bög 3-4mp ig mire leesik a fordulat. vilamossági szerelő azt mondta minden tökéletes. az autoszerelő meg azt mondta új injektor kellene bele de az se biztos hogy megoldaná e hibát. Nekem újkorában volt ilyesmi bajom. Esetleg ECU szoftverfrissítést kéne próbálni, vagy okozhatja valamelyik jeladó hibája is (légtömegmérő pl.). (Egyébként annó nekem az ilyen tünetek után betérdelt az ECU-m, szerencsére garanciában cserélték. Aláírásodba érdemes kitenni a motorkódodat, úgy behatárolható a motorod.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Én a tömítőfolyadékon nem ajánlom. Olyan helyen is tömíthet , ahol nem kéne. Szerintem javítás vagy csere. hol javitják az aluhütöket és mibe fájna ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Villogtasd ki,itt van az aláírásomban! Igaz angolul,de azért könnyen el lehet rajta menni! Nem megy a fék+full gáz+ gyújtás A csatlakozót a kézifékkar alatt találtam meg. 16 pin-es, de a 6-osba nincs érintkező. Esetleg van más lehetőség is? Műszer kivéve.... Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 az alapjárati moci megegyezik az injektorral (legalábbis a szerelő ezt mondta) és azt már a szerelő úgy tisztitja nekem mint amilyen sűrűn tankolok 2 hetente. lassan hülyének néznek mindenhol ÉS AZT MONDJÁK CSAK HALUCINÁLOK :rolleyes: ja és az astrám G z14 xe 1.4 16v sedan confort mint a PGA-nak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
apple85 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Nekem újkorában volt ilyesmi bajom. Esetleg ECU szoftverfrissítést kéne próbálni, vagy okozhatja valamelyik jeladó hibája is (légtömegmérő pl.). (Egyébként annó nekem az ilyen tünetek után betérdelt az ECU-m, szerencsére garanciában cserélték. Aláírásodba érdemes kitenni a motorkódodat, úgy behatárolható a motorod.) igen gondolkoztam már a szoftverfrissítésben..... na jó chiptuningban de azt mondják az nem segít. ma egy pesti chiptuningos emberrel beszélgettem e-mailban és elsőre ő is kizárta, de utána átgondolta és lehetségesnek tartja a szoftverkibát. ez nekem mennyire káj ez az ecu-s dolog. az astrám meg pont olyan mint a tied G z14xe 2001 sedan comfort :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Jobban jársz,ha kicseréled.Nekem is volt már olyan kocsim(Renault Diesel) amibe a csepegés miatt hűtőtömítőt tettem,időlegesen meg is állt a folyás,de utána egyszer csak szétnyomta a csövet,még jó,hogy itthon az udvaron! Elvileg a hűtőtömítő csak arra szolgálna,hogy a segítségével a legközelebbi szerelőig eljussunk.Kb annyi mint a mankókerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 az alapjárati moci megegyezik az injektorral (legalábbis a szerelő ezt mondta) és azt már a szerelő úgy tisztitja nekem mint amilyen sűrűn tankolok 2 hetente. lassan hülyének néznek mindenhol ÉS AZT MONDJÁK CSAK HALUCINÁLOK ;) ja és az astrám G z14 xe 1.4 16v sedan confort mint a PGA-nak. :D Az alapjárati motor az injektorral??? Ha tényleg ezt mondta, sztem sürgősen keress valami komolyabb szerelőt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts